|
|
![]() ![]() |
06.08.2007 - 22:46
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wczoraj wstałam wcześnie rano, zgodnie z metodą 4+1, aby spróbować wyjść. Byłam w pełni świadoma, aż nagle, sama nie wiem kiedy, straciłam przytomność. Kiedy się przecknęłam byłam już w trakcie oddzielania się CA od CF. Coś mi jednak przeszkodziło. Mianowicie ból! Nie mam pojęcia z kąd się wziął. Po prostu, kiedy świadomie chciałam wyjść, poczułam ból. Nie wiem dokładnie czy był on umiejscowiony w ciele, ale czułam go wyraźnie. Przeszkodziło mi to. Czy ktoś może wie, co mogło spowodować ten nieprzyjemny incydent? Czy mogło mi się to wszystko, tylko wydawać?
|
|
|
|
07.08.2007 - 20:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
tez mam cos takiego ale zadko. mialem ten bul wtedy kiedy otworzylem oczy obraz byl troche dziwny ale realny.
Ale niewiem dla czego tak sie dzieje. Jest to zadkie wiec niezwracam na te zdazenia uwagii |
|
|
|
08.08.2007 - 13:06
|
|
|
Heh! To i ja nie będę! :)
|
|
|
|
09.08.2007 - 07:48
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
No zdaża się. Ale co się nie robi żeby mieć OBE :D. Czasami wibracje są za silne i wtedy też boli.
|
|
|
|
09.08.2007 - 09:38
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Czy to był ból w jakimś konkretnym miejscu?
|
|
|
|
11.08.2007 - 12:11
|
|
|
Nie. Rozlał się, jakby po mnie całej. I nie był skoncentrowany dokładnie w CF. Gdzieś jakby trochę nad nim. Ciężko to opisać..
|
|
|
|
05.09.2009 - 12:21
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przepraszam że pisze to też w tym poście ale potrzebuje odpowiedzi do wieczora bo mam następne zadanie dzisiaj. Kiedy już byłem w głębokiej relaksacji i miałem prądy poczułem silny ból płuc a następnie serca (nie choruje na nic ani nie palę), po chwili poczułem że moja klatka piersiowa bardzo puchnie a ja nie oddycham. Wystraszyłem się że umrę za chwile, co robić? Ignorować to?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |