|
|
![]() ![]() |
22.02.2013 - 23:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ciekawa sprawa, mozesz cos wiecej powiedziec? mialas to na codzien czy tylko raz sie zdarzylo?
Nie smiej sie, ale kojarzy mi sie to z taka scena z Men In Black (no prosilem zebys sie nie smiala -:) : wielka niebezpieczna super-sprawna stalowa maszyna, raptem wysiadl z niej taki maly pamperek. Jak ogladalas to moze pamietasz ta scene? |
|
|
|
22.02.2013 - 23:11
|
|
|
Ciekawa sprawa, mozesz cos wiecej powiedziec? mialas to na codzien czy tylko raz sie zdarzylo? Nie smiej sie, ale kojarzy mi sie to z taka scena z Men In Black (no prosilem zebys sie nie smiala -:) : wielka niebezpieczna super-sprawna stalowa maszyna, raptem wysiadl z niej taki maly pamperek. Jak ogladalas to moze pamietasz ta scene? hahahaha lubię ten film, pamietam, no troche tak było, nagle żeby cos zrobić musisz jakby wsunac się troche ale nie do konca, nagle ciało w jednej chwili prezstaje byc tobą, patrzy sie jakby z reżyserki przez monitor, ręce staja sie tylko narzędziami do wyknowania poleceń. Za pierwszym razem bardzo zaskakujące. ale super naprawde szalenie trudno to opisac żeby dac jakiś zbliżony obraz. Tylko 2 razy jak na razie, to niezwykłe uwalniające uczucie Edit: czytasz dzienniki? |
|
|
|
22.02.2013 - 23:41
|
|
|
Naprawde sie zawiodlem bo jednak sie smiejesz -)))))
Dwa razy to juz niezle : „Natasza In Black I” i „Natasza In Black II”, czyli bedzie ciag dalszy! Edit: czytasz dzienniki? No wiesz, JA nie mam zeza zeby na raz czytac dzienniki i pisac posta -)) Nie, nie powaznie, juz sciagnalem i bardzo jestem ciekaw tresci. Na razie jednak musze spadac, wiec zycze milych snow - bye, bye! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |