|
|
![]() ![]() |
26.02.2013 - 00:05
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam
Jestem zarejestrowany na tym forum od 10.08.2008 ale to chyba mój 2 post . Dużo czytam o OOBE , medytacji i ogólnie interesują mnie takie rzeczy .Jednak zawsze czytając innych posty byłem trochę zmartwiony, że ja ciągle tylko o tym czytam ,a nigdy tego nie doświadczyłem , nawet nie miałem nigdy prawdziwego LD !!! Pamiętam ten dzień gdy dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak LD,OOBE , poczułem ulgę, że jednak coś istnieje poza naszym światem fizycznym . Jednak człowiek ma pewien "ogranicznik zaufania" , do takich tematów , wierzy bo chce wierzyć , ale nie do końca, z pewnym dystansem bo nikt nie może nam dać 100% gwarancji, że jest inny świat . To tyle tytułem wstępu , a więc wczoraj wieczorem przeżyłem krótką wizje, namiastki tego co jest tam , po tamtej stronie , to był dla mnie taki szok, że nie mogłem spać. Nie sposób w ogóle opisać to czego się dowiedziałem . Wizja trwała może kilka minut , czułem że z kimś rozmawiam , ale odpowiedzi uzyskiwałem w umyśle , najciekawsze jest to że , zaraz po "obudzeniu" znałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania ,chociaż nie pytałem o nie w trakcie wizji . Nie chce się rozpisywać bo wiem, że nie wszyscy lubią rozczytywać się w długich postach , powiem tylko tyle, że tamten świat jest czymś wspaniałym , my i te nasze "problemy" ziemskie są po prostu czymś śmiesznym , nasze uczucia ziemskie są jakąś namiastką uczuć , one poza ziemia są tylko pewną atrakcją . Nie liczą się . To tyle pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy - uwierzcie że będzie taki moment że uda się wam to przeżyć , w najmniej spodziewanym momencie , musicie być tylko tego pewni - czego wam wszystkim z całego serca życzę . Pozdrawiam |
|
|
|
26.02.2013 - 12:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
SUper!!
ciesze sie ze nie straciles nadziei na swoje doswiadczenie, tego nic nie zastapi. Bez swojego doswiadczenia "poza cialem", nie ma takiej pewnosc na tysiac procent, ze cialo to tylko powloka. Ile by ksiazek o tym nie czytac i ile razy sobie nie wmawiac. Doswiadczenie to podstawa. Ciesze sie, moze chcesz zaczac prowadzic notatnik? Jest zabawnie przeczytac po jakims czasie swoje wpisy ;] |
|
|
|
26.02.2013 - 20:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To tyle pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy - uwierzcie że będzie taki moment że uda się wam to przeżyć , w najmniej spodziewanym momencie , musicie być tylko tego pewni - czego wam wszystkim z całego serca życzę. Oj, zrobiło się wyjątkowo, nieziemsko, niezwykle, refleksyjnie, odkrywczo. :) Świetne mogą być takie doznania i fajnie to czuć w tym, co piszesz (i nie wszyscy nie lubią rozczytywać się w długich postach). :) Miło odebrać serdeczne życzenia, wzajemność sama się wyrywa. :) Wyjątkowych lotów i doświadczeń waha55.
|
|
|
|
26.02.2013 - 20:37
|
|
|
Dzięki wielkie
Od tego czasu jestem inaczej nastawiony do życia i codziennych problemów , boje się tylko że takie doświadczenie może się już nie powtórzyć. Będę robił wszystko , żeby czegoś więcej się dowiedzieć i doświadczyć . Pozdrawiam |
|
|
|
26.02.2013 - 20:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Od tego czasu jestem inaczej nastawiony do życia i codziennych problemów , boje się tylko że takie doświadczenie może się już nie powtórzyć. Będę robił wszystko , żeby czegoś więcej się dowiedzieć i doświadczyć. Myślę, że można zrozumieć takie nastawienie i jeśli nawet czasem może się wydać, że ono zawodzi lub może zawodzić (ale nie musi), zawsze pozostaje inna, bardziej pewna możliwość związana z kresem życia. Właściwie to może być bardziej wymowna część życiowego doświadczenia, dlatego z drugiej strony nie dziwi, że dobrze byłoby się do tego jakoś przygotować, mieć jakieś doświadczenie (a jeśli jest tak, jak myślimy, że jest, to może już nie pierwsze zresztą i może nie ostanie?). Jest coś poruszającego w tym wszystkim, jakiś rodzaj dotykania tego, co istotne (jakoś takie odczucia się pojawiły w związku z tobą i tym oraz jak to wyrażasz, a przecież jest nas wiecej, masa). :) Wszystkiego Dobrego.
|
|
|
|
27.02.2013 - 20:15
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przepraszam za slownictwo ale w chuj ci zazdroszcze,inaczej tego ujac nie moge niestety, ja juz zaczynam powoli watpic w moje powodzenie chociaz widze ze i ty troche musiales poczekac na swoja szanse.
|
|
|
|
27.02.2013 - 22:28
|
|
|
Przepraszam za slownictwo ale w chuj ci zazdroszcze,inaczej tego ujac nie moge niestety, ja juz zaczynam powoli watpic w moje powodzenie chociaz widze ze i ty troche musiales poczekac na swoja szanse. Witam i pozdrawiam Ja też wątpiłem , tak jak wcześniej pisałem. Dużo czytałem i o OBE i o LD, bo mnie to zawsze ciekawiło ,ale czasami traciłem nadzieje i na jakiś czas przestałem nawet o tym myśleć z różnych powodów . Wydaje mi się nawet ,że jeśli za bardzo chcesz osiągnąć OBE, to działa nawet na Twoją niekorzyść. U mnie nastąpiło to spontanicznie i zupełnie w nieoczekiwanie ,dlatego nie trać nadziei , ale też nie stresuj się że Ci nie wychodzi , bo jak nawet mi ( takiego laika ) udało się doświadczyć, to pewnie każdemu się to przytrafi , mam nadzieje że nie jeden raz. Przeżycia i uczucia Boskie- wiem że oni tam są :) Pozdrawiam |
|
|
|
03.03.2013 - 18:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Gratuluje pierwszego wyjścia :)
Ja jeszcze dzisiejszej nocy również pierwszy raz wyszłam! W śnie dostałam delikatnych wibracji i zaczęłam wychodzić. Poprosiłam opiekuna o pomoc, i nagle poczułam jak coś chwyta mnie za rękę i pociąga. Dzięki temu wzleciałam momentalnie ponad ziemie, chyba nawet przeszłam przez ścianę (dziwne uczucie :P) tylko kurcze, lewitowałam nad ziemią chyba z sekunde bo potem się cofnęłam. Nawet nie zdążyłam się dostroić! Dodam że sen stał się świadomy dopiero jak dostałam wibracji... poza tym był dość płytki, nie dostrojony. Myślicie że jak uda mi się dostroić podczas snu i potem z niego wyjdę, to powinnam dłużej zostać? Możliwe że wróciłam z powodu dużych emocji, bo pamiętam że na początku gdy poprosiłam o pomoc nieco zwątpiłam. Ale po sekundzie ktoś mi pomógł. Ja taka uradowana że jednak opiekun istnieje, i że ja lewituje nad ziemią! Hah, i tak z powodu silnych emocji wróciłam :P Macie sposoby na zakotwiczenie?? |
|
|
|
03.03.2013 - 18:36
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
panowanie nad emocjami.
dytakanie różnych przedmiotów |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |