oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  < 1 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Wiedza Okultystyczna Słowian I Pogan, Wiedza okultystyczna Słowian i pogan.
Deltarates
post 19.03.2013 - 18:03
Post #43

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

No cóż, Tymciu. Nie dałeś mi wyboru. A szkoda bo mogłem pocisnąć temat.

Niniejszym ogłaszam nasz eksperyment za zamknięty z wynikiem NEGATYWNYM. Tym samym jednoznacznie należy stwierdzić, iż nie masz żadnych zdolności paranormalnych / zdolności do mesmeryzmu.
Uzasadnienie:
Nie dopuściłeś do badania. W związku z czym przegrywasz walkowerem. Jednocześnie twierdzisz, że „skróciłeś sobie czas”. Zauważ, że ja napisałem w prośbie „miejscowość w pow. wejherowskim”. A nie samo Wejherowo! Można by rzec, że uległeś w tym momencie autosugestii, a nie jakimś siłą ponadnaturalnym.

W rzeczywistości chodziło mi o Jezioro Kamienne, we wsi Strzepcz. Wokół tego jeziora działy się podobne zjawiska jak w Wylatowie koło Bydgoszczy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rezerwat_przy...awie_B%C5%82ota

Także Tymciu, posługiwanie się wyszukiwarką Google, nie jest umiejętnością paranormalną. A ty nawet tego nie potrafisz.

Pamiętaj, zawsze masz szansę się zrehabilitować. Ja zawsze stawiam na rzetelność. Nie toleruję kłamstwa.

Go to the top of the page

+Quote Post
Deltarates
post 19.03.2013 - 18:12
Post #44

Dusza Towarzystwa

Wstawiłem wszystkie zdjęcia Białczyńskiego, w jednym miejscu na swoim blogu.
Polecam. Naprawdę warto to obejrzeć! No i polubić mojego bloga na Facebooku.
http://www.hosting9177613.az.pl/paleoastronautyka5.htm

+Quote Post
pigsonwings
post 19.03.2013 - 18:44
Post #45

haereticus

Notatnik

Delta apropo tego filmiku co wstawiłeś.. sensacji jest wiele ale chyba każdy jest świadom "drugiego" świata, tu są moje osobiste zdjęcia EnerGy frywolnych bytów... juz je wkleiałem do tematu ze "zmarłymi" z opisem wiec opisywac tu nie bede poprostu wkleje i powiem ze nie ma co szukac sensacji tam, tylko wystarczy byc tego swiadom...

Dżonson 1
Dżonson 2 (chyba pradziadek) albo jakiś przytorowy
modrzew

+Quote Post
Messanger
post 19.03.2013 - 19:49
Post #46

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deltarates @ 19.03.2013 - 18:03) *
Także Tymciu, posługiwanie się wyszukiwarką Google, nie jest umiejętnością paranormalną. A ty nawet tego nie potrafisz.

Google nie wie niestety nic o twoich tajemniczych wzorach nad tym jeziorem :P.

Podobno jest tam ten tzw. diabelski kamień i tyle. To jakaś zapadła wioska. Gdyby były tam jakieś tajemnicze symbole, latające UFO albo cokolwiek innego to info byłby w necie. W takiej mieścinie byłby to wydarzenie stulecia :).

No to teraz możesz pokazać foty tych tajemniczych symboli. Aż umieram z ciekawości :].

Obstawiam, że nic tam nie ma... A Wejherowo w powiecie wejherowskim de facto się znajduje. Chciałeś tajemnicze symbole w tym powiecie to je dostałeś.

+Quote Post
Deltarates
post 21.03.2013 - 11:39
Post #47

Dusza Towarzystwa

Oojojojojoj, Maciusiu, Maciusiu. Jak Ty mnie lubisz męczyć i dręczyć nieistotnymi szczegółami. Ale niech Ci będzie. Specjalnie dla Ciebie postaram się, przeszperać archiwa Internetu (serwer Fundacji Nautilus), także artykuły lokalnej gazety. Wszystko to po to, aby udostępnić Ci pożądane materiały prasowe. W końcu dla kogóż by innego miałbym poświęcać wolny czas, jak nie dla Ciebie.

Pragnę wam Wam drodzy obenauci przypomnieć całokształt naszego problemu. A problem polega na tym, że tu się nic paranormalnego nie dzieje. Nasz kochany wampir astralny, który był obecny na naszym zlocie obenautów, nadal nie wywiązuje się ze swojej deklaracji.

Ja tylko niewtajemniczonym przypomnę sprawę. Otóż nasz kolega wampir, postanowił zgodnie z moim poleceniem, rzucić „klątwę okrutną” na mojego znajomego ze szkoły (gimnazjum). Klątwa miała polegać na tym, że rzeczony znajomy, w ciągu 5 miesięcy od momentu przyjęcia zlecenia, będzie miał wypadek samochodowy, który to uszkodzi jego organizm. Niekoniecznie trwale. Minęło już 10 tygodni a po rezultatach śladu nie widać. Nic się do tej pory nie wydarzyło.

Ale wróćmy do sprawy naszego Tymcia, cudownie uzdolnionego. A może niech wszyscy obenauci, obecni tu na forum, wykażą się swoimi MOCAMI paranormalnymi! A wystarczy, że któreś z Was (Drodzy Obenauci), odpowie na jedno z poniższych pytań.:

1. Jak miała na imię dziewczyna z którą po raz pierwszy w życiu się całowałem?
2. Jak nazywa się wioska, w której w październiku 2012 roku, miałem wypadek samochodowy. Przez co byłem hospitalizowany?
3. Jak brzmi panieńskie nazwisko mojej matki?
4. Mam dużego i z lekką nadwagą psa wielorasowego, podobnego do owczarka niemieckiego o ciemnobrązowej maści. Jak wabi się mój pies?
5. Podaj kod PIN do mojej karty bankomatowej, lub hasło do konta bankowego. Hasło brzmi następująco: henXXXXy. W miejsce X-ów wstaw właściwe litery (nie ma cyfr).

Także Drogi Maciusiu. Udowodnij, że faktycznie miałeś kontakt z „Potężnymi Demonami Goecji”, z „Feniksem”. I wezwij je ponownie, prosząc ich, aby odpowiedzieli Ci na jedno z tych pytań. Także Wy Drodzy Obenauci, macie taką szanse!!!

Ostatecznie rzecz biorąc. Jeśli któryś z Was w komentarzach na forum, odpowie choćby na JEDNO z tych pytań. Wówczas ja zgolę włosy na zero. A przypomnę, że mam pięknie, długie, gęste i puszyste włosy. Także zapłacę tej osobie w gotówce pięć tysięcy złotych - jak obiecałem. I będę niewolnikiem tej osoby przez 1 rok.

Także Drodzy Obenauci. Jeszcze nikt mnie na nogi nie powalił. A ciągle i ciągle czekam...! I pewnie się nie doczekam zjawiska paranormalnego w Waszym wydaniu.

+Quote Post
Zbyszek
post 21.03.2013 - 12:57
Post #48

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

A co chcialbys, by w ramach ekspo zaslonilo ci bielmem oczy i obcielo kustyki, by swarliwa zaba wlazla do kieszeni i policiantka ewa wlepiajac ci mandat, wpadla pod golego rowerzyste, no w ramach dowodzenia paranormalnego ,......haha

+Quote Post
pigsonwings
post 21.03.2013 - 13:15
Post #49

haereticus

Notatnik

CYTAT(Deltarates @ 21.03.2013 - 11:39) *
1. Jak miała na imię dziewczyna z którą po raz pierwszy w życiu się całowałem?
2. Jak nazywa się wioska, w której w październiku 2012 roku, miałem wypadek samochodowy. Przez co byłem hospitalizowany?
3. Jak brzmi panieńskie nazwisko mojej matki?
4. Mam dużego i z lekką nadwagą psa wielorasowego, podobnego do owczarka niemieckiego o ciemnobrązowej maści. Jak wabi się mój pies?
5. Podaj kod PIN do mojej karty bankomatowej, lub hasło do konta bankowego. Hasło brzmi następująco: henXXXXy. W miejsce X-ów wstaw właściwe litery (nie ma cyfr).

1. Anna Grodzka
2. Pułtusk
3. Szlangbaum
4. MaoZedong
5. henDUPAy

+Quote Post
stray.ghost
post 21.03.2013 - 13:21
Post #50

Dusza Towarzystwa

...A wystarczy, że któreś z Was (Drodzy Obenauci), odpowie na jedno z poniższych pytań....
...Udowodnij, że faktycznie miałeś kontakt z „Potężnymi Demonami Goecji”...
Demon powiedział, że pkt. 1 to zbyt hardkorowa wizja nawet dla niego i uciekł z krzykiem...także niczego się nie dowiedziałem.

+Quote Post
Deltarates
post 21.03.2013 - 14:35
Post #51

Dusza Towarzystwa

Adnotacje do odpowiedzi:
1. Anna Grodzka - Odpowiedź błędna.
2. Pułtusk - Odpowiedź błędna.
3. Szlangbaum - Odpowiedź błędna.
4. MaoZedong - Odpowiedź błędna.
5. henDUPAy - Odpowiedź błędna.

CYTAT(Zbyszek @ 21.03.2013 - 12:57) *
A co chcialbys, by w ramach ekspo zaslonilo ci bielmem oczy i obcielo kustyki, by swarliwa zaba wlazla do kieszeni i policiantka ewa wlepiajac ci mandat, wpadla pod golego rowerzyste, no w ramach dowodzenia paranormalnego ,......haha
Zbyszku. Mam do Ciebie prośbę. Jeśli to Ty administrujesz stronę na fejsie pod adresem http://www.facebook.com/RadioParanormalium ? To umieść na tablicy (oś czasu) post o następującej treści.:

->Radio Paranormalium poleca bardzo ciekawy blog internetowy, naszego zagorzałego słuchacza. http://www.hosting9177613.az.pl/ufologia.htm <-

Moja strona na fejsie, zdobyła prawie 80 lajków i to w ciągu miesiąca. Przy małej pomocy projektów o podobnym charakterze, z pewnością zdobędę więcej lajków niż Wy.

+Quote Post
Zbyszek
post 21.03.2013 - 15:13
Post #52

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

a co to lajki, cos jak kubki Zielrza Gajowego?
Jestem jedynie zaproszonym gosciem na radiach, a wiec zero mocy wykonawczej:))

+Quote Post
Deimond
post 21.03.2013 - 15:16
Post #53

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja na 4i5 odpowiem ja!!!!

4. Hendożący
5. Hendożony

Delta ja cię nie lubię - więc ci nie zalajkuję na fejsie - zobaczsz !!!!

+Quote Post
Deimond
post 21.03.2013 - 21:35
Post #54

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wiesz co Delta - chciałem potrolować ale zebrało mi się na karmienie trola.
Ja tylko niewtajemniczonym przypomnę sprawę. Otóż nasz kolega wampir, postanowił zgodnie z moim poleceniem, rzucić ?klątwę okrutną? na mojego znajomego ze szkoły (gimnazjum). Klątwa miała polegać na tym, że rzeczony znajomy, w ciągu 5 miesięcy od momentu przyjęcia zlecenia, będzie miał wypadek samochodowy, który to uszkodzi jego organizm.

I nie chodzi o to czy paranormalne zjawiska istnieją czy nie.
Czy kolega da radę czy nie .

Po prostu dziwi mnie fakt że nigdy nie błysnęła w Twojej głowie myśl: A co jakby się tak stało ?

To każe mi sądzić że człowiek o tak niskich pobudkach i tak małej empatii nie powinien zajmować się żadnymi zjawiskami ani tym bardziej organizować zlotów czy gościć na forach .

Pozostawiam do przemyślenia.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 21.03.2013 - 21:42
Post #55

Dupa Towarzystwa

Jak dla mnie najlepszym dowodem na zjawiska paranormalne są posty Delty. To nie możliwe, aby pisał je człowiek. To pisze jakiś egregor albo segregator albo nawet sam Enki!

Deimond nie zachowuj się jak lewiatan.

+Quote Post
deiw
post 21.03.2013 - 21:53
Post #56

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zielu, czysta esencja :p

+Quote Post
Messanger
post 22.03.2013 - 08:09
Post #57

Dusza Towarzystwa

ADASIU, MAM DLA CIEBIE PRZEKAZ Z ZAŚWIATÓW...

1. Nie całowałeś się z dziewczyną, bo nigdy żadnej nie miałeś. Kolega stwierdził również, że lizanko bez języczka nie liczy się jako całowanie.

2. Podejrzenie wstrząśnienia mózgu.

3. Demon nie udziela takich odpowiedzi na mocy ustawy o Ochronie Danych Osobowych.

4. Zmień imię psu na Mordechaj, bo ma żydowski rodowód. Tego o swoim psie nie wiedziałeś, co? :)

5. Nie ma co podawać hasła, bo i tak nie masz hajsu na koncie.

PS. Kolega z zaświatów zaznaczył również, żebyś podrzucił te 5 kawałków (jak już będziesz je miał na koncie ^^) na rzecz pomocy dzieciom w Afryce.

+Quote Post
Deltarates
post 22.03.2013 - 08:43
Post #58

Dusza Towarzystwa

1. Nie całowałeś się z dziewczyną, bo nigdy żadnej nie miałeś. Kolega stwierdził również, że lizanko bez języczka nie liczy się jako całowanie. - Odpowiedź prawidłowa, lecz niejednoznaczna.

2. Podejrzenie wstrząśnienia mózgu. - Odpowiedź nieprawidłowa.

3. Demon nie udziela takich odpowiedzi na mocy ustawy o Ochronie Danych Osobowych. - Odpowiedź nieprawidłowa. Demony Goecji nie podlegają pod Ustawę o Ochronie Danych Osobowych!

4. Zmień imię psu na Mordechaj, bo ma żydowski rodowód. Tego o swoim psie nie wiedziałeś, co? :) - Odpowiedź nieprawidłowa.

5. Nie ma co podawać hasła, bo i tak nie masz hajsu na koncie. - Odpowiedź nieprawidłowa. Na dowód mogę pokazać wyciąg z konta bankowego.

+Quote Post
Deltarates
post 22.03.2013 - 09:28
Post #59

Dusza Towarzystwa

CYTAT(deiw @ 21.03.2013 - 21:53) *
Zielu, czysta esencja :p
Oj Dawidku, Dawidku. Po co ty do mnie piszesz. Przecież ja i tak jestem „chory psychicznie”. Rozmowa ze mną, nie ma sensu.

Podczas kilku naszych spotkań, dałeś się poznać jako młoda osoba o dużej dyscyplinie. A trzeba wiedzieć, że wysokie zdyscyplinowanie jest rzadką cechą wśród młodych ludzi. Także Drogie Obenautki, deiw to idealny kandydat na męża, albo na trepa wojskowego. Bo w końcu sam planujesz wcielić się do woja. Dziwi mnie to, że taka ambitna osoba jak ty, daje się tak frajerzyć!

Dawid ja cię naprawdę błagam. Uświadom to sobie chłopaku, że nie istnieją takie rzeczy jak demony. I jeśli zleciłem wampirowi rzucenie klątwy okrutnej. To z tą myślą, że ta klątwa na bank nie zadziała! Bo demony NIE ISTNIEJĄ. Demony są tylko wymysłem zakompleksionych ludzi, którzy są zaślepieni swoją wiarą, w coś co nie istnieje. Najczęściej jest to wiara katolicka lub islam. Tam najwięcej jest zwyrodnialców i morderców. A samo polecenie wydałem tylko po to, aby skompromitować wampira i naszą Wilczą (Anetę opętaną). Oczywiście zgodnie ze standardami dziennikarskimi.

Dawid, zadeklarowałeś się, że miałeś ponad 60 wyjść z ciała (stanów OOBE). A w rzeczywistości nie miałeś żadnego. Bo przecież tego nie udowodnić. Według moich kryteriów.

Nie oszukuj się. Nie ma sfery duchowej. Dajesz się otumanić tym co pokazują w pseudodokumentalnych filmach o „Nawiedzonych domach”. A przecież to jest tylko fikcja, „myślenie życzeniowe”.

A teraz DOWÓD: Przypomnij sobie kolegę Rafała - Jakuba, który nawet nie mógł, przejść z wioski do wioski. Bo bał się Slendermana ( - postać z gry komputerowej). W związku z czym, po imprezie musieliśmy go odprowadzić aż pod dom. On sam myślał, że legenda o Slendermenie, jest oparta na autentycznych podaniach. Normalnie śmiech na sali.

Mechanizm działa w ten sposób: „Każde kłamstwo wielokrotnie powtarzane, staję się prawdą."

+Quote Post
Messanger
post 22.03.2013 - 15:18
Post #60

Dusza Towarzystwa

Dobra, jedno pytanie rozwaliłem demonami Goecji ^_^. Jak widać, upiory dają radę xD.

Teraz wasza kolej na wahadełka, taroty itp....

PS. Wskazówka dla tych, którzy chcą się pobawić w odpowiadanie na te pytania za pomocą jakiś ezoteryczno - magicznych technik :P.

Delta stosuje czasem pewną sztuczkę zwaną sofizmatem. Najpierw stawia fałszywą tezę - "całowałem się z dziewczyną", a potem pytanie do fałszywej tezy - "Jak ta dziewczyna miała na imię?". W ten sposób próbując uzyskać w jakiś sposób odpowiedź na zadane pytanie, otrzymacie fałszywą odpowiedź :). Dlatego pytajcie w pierwszej kolejności o tezę.

Skąd za to wiadomo, że Delta kłamał w tym pytaniu? W tym wypadku to proste - spytał się, jak ta dziewczyna "miała" na imię. Co oznacza, że musiałaby już nie żyć, albo co lepsze...nigdy nie istnieć <fanfary>. To błąd w wewnętrznej spójności pytania, który może sugerować fałsz. W tym wypadku jak widać, okazało się to prawdą :).

PPS. Delta, zamiast wyciągu z konta pokaż mi przy okazji przelew na 5000 PLN na rzecz biednych dzieci w Afryce :D.

Filmik poglądowy odnośnie sofizmatu w wykonaniu pytki. Pozdrawiam :D

+Quote Post
masa
post 22.03.2013 - 17:02
Post #61

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Delta dzisiaj sobie mysle że nie wiem w jakie kłopoty wdam się jutro, ale przy tak wielu teorii spisku wolał bym utrzymywać się przy życiu. Jak bym pamietał to bym zrobił test rzezzywistyości bo świadomość zawsze jakaś jest, nawet jak się spi. Zaskoczyło że Deiw ma tylko 60 wyjść, widocznie chłopak się szybko uczy.

+Quote Post
deiw
post 22.03.2013 - 17:23
Post #62

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Haha, dzięki Delta :) Potrafisz rozśmieszyć :)
No ale ja chciałem Ci powiedzieć, że nie oglądam żadnych ,,pseudodokumentalnych filmach o „Nawiedzonych domach”". Przecież to Ty takowe zamieszczasz ciągle na forum i na tych spotkaniach też je puszczałeś :)
A teraz żeby podbić własne ego dodam, że ta liczba 60 wyjść uległa zwielokrotnieniu od tamej pory.

CYTAT(Deltarates @ 22.03.2013 - 09:28) *
A teraz DOWÓD: Przypomnij sobie kolegę Rafała - Jakuba, który nawet nie mógł, przejść z wioski do wioski. Bo bał się Slendermana ( - postać z gry komputerowej). W związku z czym, po imprezie musieliśmy go odprowadzić aż pod dom. On sam myślał, że legenda o Slendermenie, jest oparta na autentycznych podaniach. Normalnie śmiech na sali.

Jak Ty możesz podawać taki przykład i brać to za prawdę? Przecież wiadomo, że facet robił sobie jaja, a nie że naprawdę się boi Slendermana :p A odprowadzaliśmy go żeby było raźniej. Zresztą o ile pamiętam Ty na dupie siedziałeś. My po prostu więcej zabawy mieliśym w czasie drogi :)

+Quote Post
masa
post 22.03.2013 - 17:56
Post #63

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Cuker krzepi, Daiw(przepraszam) musis mi troche pomóć w oobe, powaga, przyjacielu, poka co widziałeś.

Dyscyplina to wielki atut, jak go masz to się raduj, nie każdy go ma, to Dar ;p

Wiem że cokolwiiek powiem, to mnie nie potepisz i już nie boje sie tak mocno

+Quote Post

5 Stron V  < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park