Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dziwne zdarzenia w i po OOBE
Drusilla
post 02.02.2007 - 18:51
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 223

Hejka. Kilka dni temu byłam w astralu, wędrowałam sobie po moim pokoju i kiedy popatrzyłam na ekran telewizora zauważyłam nie tylko siebie (widzieliście odbicie swego CNF?), jak unoszę się w powietrzu, ale też coś, co było do mnie podobne, aczkolwiek nieco zdeformowane. To coś, ta "niby ja" stała za mną i była przyczepiona do mnie takimi srebnymi nićmi. Poza tym za każdym razem kiedy się obracałam "ona" niezmiennie wędrowała za mną. Jedynie jej ruchy były wolniejsze, a "ona" sama wyglądała tak jak obraz TV, kiedy podczas zakłóceń jest podzielony na poziome paski (nie wiem czy rozumiecie). Przyszło mi na myśl, że mógł to być wampir, ale przecież nie wyglądałby tak jak ja no i nie wykonywał żadnych czynności ssących ^^. Poza tym kiedy się obudziłam usłyszałam jak z głośników mego kompa dobiegały odgłosy świadczące o tym, że ktoś go używa, chociaż zarówno komputer jak i głośniki były wyłączone. Po chwili również podłoga zaczęła skrzypieć tak jakby ktoś chodził po pokoju. Sama nie wiem co to mogło być: i to dziwne "ja", i te odgłosy zaraz po zakończonym OOBE? Mieliście kiedyś coś podobnego? Czy to możliwe, że ściągnęłam jakąś istotę z astrala? I czemu tamta była podobna do mnie?
Profile CardPM
+Quote Post
Quel
post 02.02.2007 - 23:53
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 269

Nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, kto to był. Za to jeżeli chodzi o tą 'srebrną nić' to czytając ostatnio książkę dowiedziałem się, o co w tym chodzi. Jeżeli nie wiesz:
Srebrna nić to rzekomo lina łącząca ciało fizyczne (wychodzi z głowy) i ciało niefizyczne (dochodzi do pępka). Podobno jest rozciągliwa w nieskończoność i składa się z paru innych. Wiele osób ją zauważa, ale i na tyle dużo jest tych, którzy jej nie dostrzegają.
Profile CardPM
+Quote Post
Lukasz
post 03.02.2007 - 00:39
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76

Zgodnie z tym co napisal przedmowca, Drusilla unosila sie (cialem fizycznym) a za nia byla jej postac astralna :)
Profile CardPM
+Quote Post
VegOo.
post 03.02.2007 - 00:52
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 258

Zobaczyłaś sie dwie w telewizorze, połączoną nićmi, a czy ty np nie lunatykujesz... ?
A właściwie lunatykowanie jest mozliwe w stanie oobe? ;O
Profile CardPM
+Quote Post
zaku
post 03.02.2007 - 08:37
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 476

Nie odpowiem ci dokładnie na to pytanie, ale wydaje mi się, raczej na pewno nie sprowadziłaś istoty z Astrala. Wiele osób widzi różne zjawy. Czytałem na forum jak raz do kogoś przyszedł ksiądz, murzyn z siekierą i wiele wiele innych. A w Astralu z tymi nićmi było dziwnie. Może wyobraziłaś sobie siebie połączona tymi nićmi. Musiałaś przeczytać o połączeniu CF-CN.
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Karakan
post 03.02.2007 - 12:38
Post #6

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

CYTAT(Quel @ 02.02.2007 - 23:53) *
Srebrna nić to rzekomo lina łącząca ciało fizyczne (wychodzi z głowy) i ciało niefizyczne (dochodzi do pępka).

Nić łącząca ciało fizyczne z astralnym wychodzi z miejsca naszej najbardziej aktywnej czakry, czyli najczęściej z głowy, ale nie zawsze :)

Co do tych dziwnych dźwięków z komputera. Rozmawiałem kiedyś kilka razy z osobą, która praktykowała oobe i kiedyś doświadczyła czegoś podobnego. Mianowicie, podczas pracy na komputerze zaczęły się dziać dziwne rzeczy, takie jak samoczynne włączanie się komputera, włączanie się różnych filmów, których na tym komputerze nie było, ktoś zaczął wysyłać dziwne wiadomości tekstowe, etc. Początkowo mój rozmówca myślał, że to jakiś haker, lub program tego typu. Jednak po odłączeniu komputera od internetu, te anomalia nie ustawały. Nie wiem jak to wszystko się skończyło, ponieważ straciłem kontakt z tą osobą... :/
Profile CardPM
+Quote Post
mariusz231
post 10.02.2007 - 15:19
Post #7

Znajomy Rodziny
Grupa: Guests
Nr użytkownika: 536

To pewnie były hipnagogi
Ale dlaczego cialo chodzili za tobą (o ile dobrze zrozumialem)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic