|
|
![]() ![]() |
01.04.2013 - 16:52
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
01.04.2013 - 17:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Słusznie, trzeba obserwować sytuację, zwłaszcza, że Stany bardzo starają się sprowokować Koreę, jakby to był spór grożący bójką, a nie konfliktem na skalę przynajmniej regionalną. Trzeba też mieć na uwadze, że mocarstwa mają swoje interesy w każdym kraju, więc nie dotyczy to tylko podmiotów bezpośrednio zaangażowanych w tę sytuację. Trzeba? dlaczego? moze chcesz i moglbys cos na to poradzic jakby doszlo do wojny? A mnie Bog powiedzial ze nie bedzie swiatowych konfliktow wiecej, jeno male terytorialne wojenki Bog Ci powiedzial? ah, to wszystko jasne. |
|
|
|
01.04.2013 - 17:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kiedy chciałem dostroić się do Emitera (w domyśle miałem typka, który jest jak najwyżej). Ogarnęła mnie fala miłości, jakby było to potrzebne do dostania się do niego. Dziwne, że mam możliwość dostrojenia się do Niego.
Co do wojny... Czarno-biały azjata szaman, ubrany jedynie w bluszcz jako przepaska na biodrach, po wstrzyknięciu marichuany dożylnie i po odprawieniu rytuału, polegającym na czterokrotnym obrocie wokół własnej osi i wysmarowaniu się krwią czeczeńskiej dziewicy powiedział mi, że tak naprawdę wojny były, są i będą jednak do pewnego momentu, jednak nie powiedział do jakiego. Ponieważ zaklęcie hokuspokusabrakadabraniemaszkraba wygasło i powrócił do swojej krainy Siedmiodługopawiogołębiopiórasrebrzystegoiniewidzialnego. |
|
|
|
01.04.2013 - 17:44
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
"Trzeba? dlaczego? moze chcesz i moglbys cos na to poradzic jakby doszlo do wojny?"
Nie łapmy się za słowa. Fakt, że użyłem zbyt dużego skrótu myślowego, ale wydaje mi się, że nie do takiego stopnia, by ktoś uznał to za wezwanie. Oczywiście, że nie mamy wiele do powiedzenia, zwłaszcza, że teraz wojna prawdopodobnie nie przybierze konwencjonalnej formy, ale występuje tu jako osoba, która chciałaby mieć pewien stopień świadomości na temat sytuacji na świecie. Patrząc inaczej, to po co by mi było wiedzieć, że woda ma swój wzór chemiczny, albo, że Polska ma swoją historię? Taka wiedza też jest bezużyteczna dla osób, które nie zajmują się daną dziedziną nauki, ale jednak fajnie jest to wiedzieć. |
|
|
|
02.04.2013 - 19:12
|
|
|
czytalem o tym. bzdury :-)) ale ludzie wierza w to i taki klimat tworza |
|
|
|
02.04.2013 - 20:12
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
na jakiej podstawie stwierdzasz, że to bzdury? mamy małą epokę lodowcową... ta z pewnością poprzedza większą... klimat się zmienia i to nie od dzisiaj... pozdro:)
|
|
|
|
02.04.2013 - 20:21
|
|
|
Pytanie czy i jak zmieniał by się klimat, gdyby w powietrzu nie latały tysiące trujących potworów a na ziemi nie jeździło miliony trujących potworków:) Do tego dodajmy wszystkie inne trujące gadziny i mamy anomalie pogodowe.
Dream Ty w szafie śpisz bo nie byleś chyba wędkarzem:) 25 lat temu na rzece Widawa łowiłem ryby, których już tam nie ma...rzeka była dzika, cudowna a teraz płytki wyregulowany kanał. Człowiek niszczy planetę a ona "odwdzięcza się" anomaliami pogodowymi. Kopiemy pod sobą dołek...szkoda tylko, że wpadną w niego nasze dzieci a prawdopodobnie jeszcze nawet my. Spokojnie jednak...natura się oczyści: http://pl.wikipedia.org/wiki/Precesja ...i powrócimy do korzeni. |
|
|
|
02.04.2013 - 20:44
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
http://m.ocdn.eu/_m/2c85d9d4f02e68a767a8d2...49d5d,62,37.jpg tak sobie wobrażam zielarza
|
|
|
|
02.04.2013 - 20:59
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hahaha Potwierdzam Zielarzu mój Ojciec również łowił tam ryby :-) Sami robimy z naszą planetą co chcemy. W zeszłe lato kąpałam się nad Widawą -brnełam kolanami w mule jak Wodnik Szuwarek haha Tsunami Wielkie przyjdzie i oczyści się z Trujacych Kreatur (żartuje) A ja wyobrażam sobie tak Zielarza to zdięcie z młodości nad Widawą http://www.wiocha.pl/210844,Wiejski-Wodnik-Szuwarek
|
|
|
|
02.04.2013 - 21:11
|
|
|
(IMG:http://user.img.digart.pl/data/users/z/zdjecie/100238.jpg)
Fota ma już z 10 lat, ale zioła sprawiają, że się nie postarzałem tylko z 10kg naturalnych mięśni przybyło tu i ówdzie:) Madlene byłaś zdecydowanie bliżej:) W drugiej dłoni brakuje mi trzeciego atrybutu, ale musiałem ocenzurować bo w czechach nie mieszkam:) Na fotce Widawa:) Aha...mam długie włosy na głowie! |
|
|
|
02.04.2013 - 22:09
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A to tak się ryby łowi z atrybutami czeskimi i nie tylko ;-) ale ryba musi pływać. Czy to właśnie obcowanie z Matka Naturą ioraz korzystanie z jej owoców oraz spokój Ducha którym nas ogarnia daje nam młodość.wewnętrzną. a co wewnątrz to na zewnatrz? co? hmm... a nie wiem Widzę że Wojna Koreańska (chyba )przygasła w naszych sercach i w umyśle. trak myślę po co napawać się strachem i lękiem.przrażeniem.wizjami klęski i końca świata.Anaomalia pogodowe epokę lodowcową rozgrzeje ciepło w sercach i roztopi Wszelkie lody. i nastanie Wiosna a My znowu będziemy biegać po naszej Widawie heheh.W ich umysłach toczy się stan wojenny, to smutne ale Tak człowiek idzie razem z falą Tsunami i niszczy po drodze Wszystko i wszystkich.aby osiagnąć swój zamierzony cel. Ale w naszych umysłach chyba tak nie powinno być co? Strach panika i Wizje Końca , wojna , Nie o nie. P.S Chyba mnie poniosło.Dream the one pisał że to bzdury , nie , ale toże ludzie sobie klimat tworza jaki tworzą to widać nie tylko w tv ale i gołym okiem popatrzymy za okno. a i klimat w sercu w umyśle tez tworzą sobie jak widać.
|
|
|
|
03.04.2013 - 14:58
|
|
|
Dream Ty w szafie śpisz bo nie byleś chyba wędkarzem:) Człowiek niszczy planetę a ona "odwdzięcza się" anomaliami pogodowymi. Kopiemy pod sobą dołek...szkoda tylko, że wpadną w niego nasze dzieci a prawdopodobnie jeszcze nawet my. Zielu a o HAARPie slyszales? ;> ps. rzeczywiscie w szafie trza spac zeby nie wedkowac ;) :-) i tak Cie kocham! http://m.ocdn.eu/_m/2c85d9d4f02e68a767a8d2...49d5d,62,37.jpg tak sobie wobrażam zielarza :-)) |
|
|
|
03.04.2013 - 17:20
|
|
|
Kharpie? Kiedyś łowiłem? Dream słyszałem o tym cholerstwie. Kontroluje pogodę i umysły i wywołuje sztuczne trzęsienia ziemi. Dla wielu to teoria spiskowa, ale najłatwiej coś uznać za teorię spiskową zamiast poddać to głębszej analizie psychoscjologopatologicznej.
|
|
|
|
03.04.2013 - 17:33
|
|
|
Uwaga poddaje HAARP głębszej analizie:
TO BE-ZE-DURA!!! A tak serio to poszukajcie http://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_auditory_effect To jest ciekawy patent którym można wywołać słyszenie w cudzej głowie:) |
|
|
|
03.04.2013 - 17:38
|
|
|
|
|
|
|
03.04.2013 - 18:57
|
|
|
http://m.ocdn.eu/_m/2c85d9d4f02e68a767a8d2...49d5d,62,37.jpg tak sobie wobrażam zielarza hahah jak dla mnie zbyt ładny xD Ja go sobie wyobrazam troche inaczej. Zreszta wcale go sobie nie wyobrazam, zeby nie bylo. Ale Romus jesli Ty to robisz to U-HU-HU-HU ;P |
|
|
|
04.04.2013 - 20:24
|
|
|
|
|
|
|
05.04.2013 - 09:15
|
|
|
komputerowa wrozka snow zgadywuszka? :-) jebaс.. naukowcy teraz pelnia role kaplanow i magow w spoleczenstwie- co powiedza staje sie prawda absolutna. Ja w nic nie wierze dopoki nie dotkne i nie doswiadcze. Polecam takie podejscie. Tak najzdrowiej ;-) |
|
|
|
05.04.2013 - 16:20
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wczoraj oglądałem wiadomości, chyba na Polsacie. Miał miejsce taki "zbieg okoliczności": Pierwszy News koňczył się przejeżdżającym autobusem, na którego tylniej szybie widniała reklama z napisem "Pan otworzył pieczęć". Następny News był już o Korei Północnej wypowiadającej wojnę Korei Południowej. Biorąc pod uwagę ostrzeżenia zawarte w filmie Atlas Chmur, oraz wizje Darka związane z ostrą zimą, sytuacja na Półwyspie Koreańskim jest godna uwagi. Do wojny nie dojdzie, o to się nie martw, żałosny pokaz sił, Korea nie odważy się zaatakować. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |