|
|
![]() ![]() |
14.04.2013 - 18:41
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Każda dobra intencja znajdzie swoją drogę którą trzeba przejść.Nie szukam natchnienia tylko usjcia dla energi ktorej posiadam wiele.potrafie odplywac w myslach wiec postaram sie myslec pozytywnie i stapac twardo po ziemi realizujac to co mysle.Amen
...nie dokonczone tu i teraz Proszę podzielcie się ze mną myślami swymi :) http://www.youtube.com/watch?feature=endsc...7W5Rqw&NR=1 |
|
|
|
14.04.2013 - 19:04
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
TAK
|
|
|
|
14.04.2013 - 19:15
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
najgorsza jest myśl o tym że się nie myśli. Wiesz o co chodzi , sztuka polega na byciu wolnym od myśli. Mimo że mi się wydaje że nic mnie nie przytłacza bo niby nie myśle to jest odwrotnie i nie doświadczam pełnego szcześcia bo ono jest za mgłą tej myśli.
I cały misterny plan idzie w pizdu. W tym sensie że wiem że jestem wolny i szczęśliwy ale są we mnie jeszcze myśli które temu jeszcze zaprzeczają ale powoli się wykruszają. Zrobie porządek w tu i teraz i będzie git |
|
|
|
14.04.2013 - 19:27
|
|
|
Medytacja serca.
Medytacja tu i teraz. wybieram to pierwsze. Chyba wtedy będę po prostu sobą. |
|
|
|
14.04.2013 - 19:33
|
|
|
sobą czyli kim?
|
|
|
|
14.04.2013 - 19:37
|
|
|
Komu to oceniać?nie mi.
Jak Ty uważasz? Ja myślę że dowiemy się o tym kim byliśmy na końcu po prostu. |
|
|
|
14.04.2013 - 19:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
14.04.2013 - 19:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Medytacja serca. Medytacja tu i teraz. wybieram to pierwsze. Chyba wtedy będę po prostu sobą. To co powiedziałeś swiadczy że nie umiesz kochać, to nić nie szkodzi, nie mysł sobie że jak już bedziesz umiał bedziesz kimś lepszym. Medytatacja jest do dupy;p, wiecie co, żartuje sobie, z tą wolną wolą, coś w tym jest niby mam swiadomość a działem tylko w penym planie. |
|
|
|
14.04.2013 - 19:57
|
|
|
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:04
|
|
|
Konkret.
wymienmy sie pogladami od tego istnieje forum. |
|
|
|
14.04.2013 - 20:09
|
|
|
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:10
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to wszystko jest tak sprzeczne jak cytat pewnego francuskiego mysliciela "mysle więc jestem" niektórzy "nie myśla" a są...
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:11
|
|
|
My
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:11
|
|
|
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:15
|
|
|
Czy tak naprawde ważne jest kim jesteś? To pytanie to nauka buddyjska która pozostaje bez odpwiedzi. Jeżeli kiedyś bedziesz wiedział kim jesteś to wiedz że napewno bładzisz.
Ps. Bieliczku kochany ciąle poznaje ale staram się nie dać;p Dobrej nocy |
|
|
|
14.04.2013 - 20:21
|
|
|
to wszystko jest tak sprzeczne jak cytat pewnego francuskiego mysliciela "mysle więc jestem" niektórzy "nie myśla" a są... Jesteś tym o czym myślisz:) Myślisz o tym,o czym masz świadomość:) Świadomość opierasz o swoje doświadczenie:) Doświadczenie(życie)tworzy twoje myśli:) To koło zamknięte,które trzyma ludzi w zamknięciu:) Życie zaczyna się od myśli,później jest mowa(czyli czasami wypowiadane świadomie)słowa:) I na końcu są czyny:) to jest twoje życie(doświadczenie) Zmiana myśli,świadoma zmiana początku nowego doświadczenia:) |
|
|
|
14.04.2013 - 20:24
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
tak ale choćbyś poznał nieznane, nigdy nie będziesz miał pewności że śmierć gdy spojrzysz jej w oczy cie nie sparaliżuje, buddysta oddając sie nirwanie zbawia siebie czy wszystkich. A może to tylko złudzenie zbawienia.
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:26
|
|
|
Czy tak naprawde ważne jest kim jesteś? To pytanie to nauka buddyjska która pozostaje bez odpwiedzi. Jeżeli kiedyś bedziesz wiedział kim jesteś to wiedz że napewno bładzisz. Ps. Bieliczku kochany ciąle poznaje ale staram się nie dać;p Dobrej nocy Jesteś Tym Kim Jesteś:) Jesteś Tym,Kim Jesteś w Środku:) |
|
|
|
14.04.2013 - 20:28
|
|
|
Kto to pisze?Kto tak uważa? Pokaż go.
|
|
|
|
14.04.2013 - 20:30
|
|
|
Czy to jest koniec kematu
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |