|
|
![]() ![]() |
26.05.2014 - 18:56
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
witam wszystkich serdecznie,
mam problem, mimo wielu prób i starań, zupełnie nie udaje mi się wyjść z ciała. Próbowałem wielu metod, 4+1 i innych, i mimo wielu zarwanych nocy nic specjalnie nie udaje się osiągnąć. Często jest tak że po prostu tracę świadomość. Może ktoś z Was mógłby mi coś doradzić, a może eksterioryzacja nie każdemu się udaje. Sam już nie wiem co o tym myśleć. Jak długo można ćwiczyć żeby w końcu się udało. Z niecierpliowścią czekam na podpowiedzi. Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
26.05.2014 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wymęcz się i połóż spać między 3:00 a 5:00 nad ranem, obee samo się robi o tych godzinach;)
|
|
|
|
26.05.2014 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kluczem do wyjscia z ciala jest odczucie, nie staranie sie.
Odczucie roznicy teog co jest toba, szczegolnie odczucie, ze nie jestes tylko cialem fizycznym. :) I wszsytko zaczyna sie od nastawienia, nie spinaj sie tak (energetycnie), bo to wlasciwie odwrotnosc tego co chcialbys uzyskac. Pozdrawiam, Madzia. |
|
|
|
27.05.2014 - 01:58
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
dzięki za odpowiedzi, chyba z tego wszystkiego temat mi się dodał dwa razy.
Ale do rzeczy, spróbuję się położyć między 3 a 5, pytanie tylko czy nie zasnę od razu, zobaczymy ;) Jeśli zaś chodzi o odczucie i spinanie się, to jak się mało spinam i rozluźniam to często zasypiam i/albo tracę świadomość, a jak się bardzo koncentruję to i tak mi się nie udaje. Dlatego się zwróciłem z prośbą o podpowiedź. No nic dzięki bardzo i próbuję dalej. Dziś spróbuję się nie "spiąć";) pozdrawiam |
|
|
|
30.05.2014 - 18:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja gdy ćwiczę oobe to kładę się spać mniej więcej o 23 i budzę się między 3 a 4 nad ranem. Potem 30 min do godziny rozbudzania, w tym czasie nie stosuje żadnych koncentracji ani innych zabiegów tylko po rozbudzeniu z powrotem idę do łóżka i staram się zasnąć. W czasie snu jest szansa że uzyskasz świadomość, przyjdą wibrację albo paraliż i może się uda opuścić ciało. Jak zawsze jednak ostrzegam że oobe nie jest do końca bezpieczne i lepiej uważać na to co możemy tam spotkać.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |