|
|
![]() ![]() |
23.08.2007 - 14:55
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bardzo fajne to forum ale za mało takich rozrywkowych tematów. Ja jeszcze nie doznałem OBE, ale mam do was taką prośbę :)
Piszczie tutaj jakie było wsze najlepsze przeżycie w OOBE.(Lub wklejajcie linki do postów w notatniku) Co robiliście np, gdzie sobie polecieliście itp:D |
|
|
|
23.08.2007 - 18:28
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hiii moje najlepsze obe bylo wczoraj, najlepsze dlatemu bo nie planowane i spotaniczne a co najważniejsze przed zasnieciem huraaa to nic że krótkie :) Nie wychodzilem juz caly tydzien. Wczoraj padnięty położylem jak zwykle nadeszły wibracje, przed snem jak robie 4+1 zawsze prosze NP żeby poprowadziły moja podświadomość do wyjścia. Tylko wysłałem sygnał takie wibracje mnie naszły i lekkość.. szok :) Potem sie oddzieliłem, pocierałem sie o dywan żeby sie dostroić ale faza była płytka i miałem ograniczene pole widzenia. Poczułem, że mnie cofa szybko do okna skoczyłem luknołem stał czarny-czerwony-bialy samochód. I tak stały :):):) ... :):)
|
|
|
|
23.08.2007 - 18:30
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
gratulacje yeah :D
;) |
|
|
|
24.08.2007 - 17:17
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Moze napisze w jaki sposob uatrakcyjnic sobie obe i jak ja to robie. Na pewno kazdy po kilkukrotnym wyjsciu chcial stworzyc sobie jakas ladna kobiete ale mimo wysilkow sie to nie udawalo. W jakikolwiek sposob bym nie kombinowal nic mi z tego nie wychodzilo. Udawalo mi sie jedynie stworzyc jakis niewyrazny ksztalt lub jakies cienie na scianie. Odkrylem bardzo prosty sposob na to. Wystarczy stanac przed zamknietymi drzwiami i pomyslec ze zaraz wyjdzie nimi najpiekniejesza kobieta o jakiej mozna tylko marzyc. Nie mija 5 sek. jak drzwi sie otwieraja i naszym oczom ukazuje sie nasz twor lub nie nasz tego nie jestem w stanie stwierdzic. Ale nalezy zachowac ostroznosc z zamiarem macania jej gdzie popadnie, poniewaz zdarza sie ze jakas sila nie pozwala nam na to. Ostatnio ktos niewidzialny gilgotal mnie nie dajac mi mozliwoscia podejscia do niej.
|
|
|
|
24.08.2007 - 22:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moje naj... (używanie naj równa się branie się za pazuchy z EGO wg. mnie) OOBE to takie nad którym głowiłem się około miesiąca - i możliwych odpowiedzi było z 5 - każda pasowała). Potrzebowałem czasu by to rozgryźć. A i byłem w nim w erze australopieteka i czy innego gada (ale to mniej ważne). Inne naj... to przerzycie chwili śmierci z jakiegoś innego życia z poczuciem zapachu krwi, ale bez jakiegokolwiek bólu. Inne naj... to..., inne naj to..., inne naj... to...
|
|
|
|
| Angello |
25.08.2007 - 08:52
|
|
Guests |
Ciężko mówić o czymś najlepszym, bo wybierać nie ma z czego. :D
Te kilkanaście dotychczasowych wyjść to przeważnie nieudana walka o utrzymanie się w astralu. Jako jeden z niewielu ludzi na świecie (nie biorąc pod uwagę tych lokalizacji gdzie jest to naturalne) miałem okazję zobaczyć zamieć śnieżną na swoim podwórku w środku lata. To są jednak tylko zabawy. Naprawdę zadowolony będę dopiero kiedy zacznę się kontaktować z NP, czy MTJ. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |