oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Wasza Najlepsze Oobe, Pochwalcie sie :D
KCW
post 23.08.2007 - 14:55
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Bardzo fajne to forum ale za mało takich rozrywkowych tematów. Ja jeszcze nie doznałem OBE, ale mam do was taką prośbę :)
Piszczie tutaj jakie było wsze najlepsze przeżycie w OOBE.(Lub wklejajcie linki do postów w notatniku) Co robiliście np, gdzie sobie polecieliście itp:D
Go to the top of the page

+Quote Post
DeEmO_oN
post 23.08.2007 - 18:28
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Hiii moje najlepsze obe bylo wczoraj, najlepsze dlatemu bo nie planowane i spotaniczne a co najważniejsze przed zasnieciem huraaa to nic że krótkie :) Nie wychodzilem juz caly tydzien. Wczoraj padnięty położylem jak zwykle nadeszły wibracje, przed snem jak robie 4+1 zawsze prosze NP żeby poprowadziły moja podświadomość do wyjścia. Tylko wysłałem sygnał takie wibracje mnie naszły i lekkość.. szok :) Potem sie oddzieliłem, pocierałem sie o dywan żeby sie dostroić ale faza była płytka i miałem ograniczene pole widzenia. Poczułem, że mnie cofa szybko do okna skoczyłem luknołem stał czarny-czerwony-bialy samochód. I tak stały :):):) ... :):)

+Quote Post
monisiaaa
post 23.08.2007 - 18:30
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

gratulacje yeah :D
;)

+Quote Post
memlon
post 24.08.2007 - 17:17
Post #4

Znajomy Rodziny

Moze napisze w jaki sposob uatrakcyjnic sobie obe i jak ja to robie. Na pewno kazdy po kilkukrotnym wyjsciu chcial stworzyc sobie jakas ladna kobiete ale mimo wysilkow sie to nie udawalo. W jakikolwiek sposob bym nie kombinowal nic mi z tego nie wychodzilo. Udawalo mi sie jedynie stworzyc jakis niewyrazny ksztalt lub jakies cienie na scianie. Odkrylem bardzo prosty sposob na to. Wystarczy stanac przed zamknietymi drzwiami i pomyslec ze zaraz wyjdzie nimi najpiekniejesza kobieta o jakiej mozna tylko marzyc. Nie mija 5 sek. jak drzwi sie otwieraja i naszym oczom ukazuje sie nasz twor lub nie nasz tego nie jestem w stanie stwierdzic. Ale nalezy zachowac ostroznosc z zamiarem macania jej gdzie popadnie, poniewaz zdarza sie ze jakas sila nie pozwala nam na to. Ostatnio ktos niewidzialny gilgotal mnie nie dajac mi mozliwoscia podejscia do niej.

+Quote Post
ciciak
post 24.08.2007 - 22:29
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Moje naj... (używanie naj równa się branie się za pazuchy z EGO wg. mnie) OOBE to takie nad którym głowiłem się około miesiąca - i możliwych odpowiedzi było z 5 - każda pasowała). Potrzebowałem czasu by to rozgryźć. A i byłem w nim w erze australopieteka i czy innego gada (ale to mniej ważne). Inne naj... to przerzycie chwili śmierci z jakiegoś innego życia z poczuciem zapachu krwi, ale bez jakiegokolwiek bólu. Inne naj... to..., inne naj to..., inne naj... to...

+Quote Post
Angello
post 25.08.2007 - 08:52
Post #6

Guests

Ciężko mówić o czymś najlepszym, bo wybierać nie ma z czego. :D
Te kilkanaście dotychczasowych wyjść to przeważnie nieudana walka o utrzymanie się w astralu.
Jako jeden z niewielu ludzi na świecie (nie biorąc pod uwagę tych lokalizacji gdzie jest to naturalne) miałem okazję zobaczyć zamieć śnieżną na swoim podwórku w środku lata.

To są jednak tylko zabawy. Naprawdę zadowolony będę dopiero kiedy zacznę się kontaktować z NP, czy MTJ.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park