CYTAT(Negai1 @ 12.05.2013 - 14:05)

Dla mnie 100% skuteczny sposób to po prostu wypowiedzenie na głos prostego, dokładnego przekazu. Czyli ,,chce wyjść z ciała".
Wychodzić to ty możesz z toalety, domu, pracy, a wyjść z ciała no to tylko z ciała :) I ważne jest ,,chce" co wzmacnia jakby przekaz słów.
Powinieneś obudzić się ciałem astralnym i czuć wibracje. Następnie po prostu się podnieś, ale to to wiesz :)
U mnie słowa ,,chce wyjść z ciała" nie wychodzą tylko wtedy, kiedy już jestem poza ciałem :P
Chodziło mi o przekaz do podświadomości jak mówisz w innym języku to słowa też mogą mieć różne znaczenie grunt to odpowiedni przekaz, mógł bym sie doczepić bo ja w toalecie robie siku i kupe która też wychodzi mi :P I powiem lepiej ,,wychodze'' nie mówiąc chce wyjść, tylko ja juz to robie czyli ,,wychodze'' a nie dopiero ,,chce''. I przekaz jest bardzo silny, czepiasz sie... Czy jak siedzisz na kibelku mówisz ,,chce zrobić kupe '' czy robie kupe?? i ja poprostu robisz...
Nie wiem czy spytałem właściwie ale chodzi mi o jakieś inne metody nie tą którą opisałem w niezrozumiały jak dla neiktórych sposób...Prosze wybaczyć jak sie czepiam ale mam tak bo mam zbyt wysokie ciśnienie wywołane alkoholem....
Ps. w traktacie o projekcji astralnej masz napisane nie żadne ,,chce'' tylko jestem pewien czegoś i to robie nei będe przytaczał fragmentów bo nei mam na to czasu....