|
|
![]() ![]() |
08.01.2014 - 23:59
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ale tu nie chodzi o przekonania kto w co wierzy i co wyznaje.
To jest chore że nasprowadzali (Polaków) bo nie mieli swoich fachowców zawodowych. Bo anglikowi opłacało sie bardziej żyć z zasiłków niz isc np do stolarki. I to za nich robili polacy. A teraz jak ubywa kasy to straja sie do naszych. Jak ktos płaci tam podatki to dlaczego ma nie mieć zasiłku na dzieci. A po 45' to nie ma co gadac jak nas wszyscy przedupczyli. DS jest zdrovy jak byk, nie obchodza mnie jego wizje astralne bo sa one jego. Ale na filmiku dobrze mówił. I nie kpić sobie ludziska ;) |
|
|
|
09.01.2014 - 00:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
DS. Wyraża swoje zdanie w filmikach - i za bardzo nie kumam co tak strasznego widzą w tym oponenci - bo merytorycznie nie odnieśli do kwestii tylko do formy. Takie typowe nienawistwo(czyt. hejterstwo) . Zupełnie bez sensu.
Ja mogę mieć inne zdanie - ale nie będę dyskutował z poziomu "obciachowy film wrzuciłeś" starając się zrozumieć co autor chciał przekazać. |
|
|
|
09.01.2014 - 15:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sam się wqrwiłem jak usłyszałem co Cameron powiedział o nas. Muslimy ucinają łby jego żołnierzom i przejmują powoli wyspy, a on czepia się jednego z najbardziej pracowitych narodów? Już przelał czarę goryczy jak spotkał się z Dalajlamą, a potem jak chinole pomachały paluszkiem na niego to powiedział, że nie uznaje niepodległości Tybetu. Śmiech na sali.
Przesadzacie z tymi surowymi osądami Darka, ale z drugiej strony to on też przesadza ;p jego mania Jezusowa przeradza się w fanatyzm. Ciekaw jestem kiedy porzuci ten projekt i przeniesie się na co innego. Bo uważam, że za jakiś czas znowu mu się odmieni i wróci z książką w której będzie jeszcze inna wizja świata. |
|
|
|
09.01.2014 - 18:27
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Daro wyraża swoje zdanie w filmikach na temat Dawida a ja swoje zdanie na temat Darka w postach na forum. On może a ja nie? Widać Daro dla wielu to autorytet:)
Jak dla mnie nie ważne jest co Dawid zrobi w SWOIM kraju tylko co polski rząd robi w NASZYM kraju, aby Polacy nie musieli tam jeździć za kasą. Powtarzam. To kraj DAWIDA i ma prawo mieć soje zdanie i wcielać projekty w życie. Jak komuś się nie podoba to co robi to jedźcie ze swoim guru Dareczkiem do Anglii i strajkujcie pod domem Dawida i przy okazji zabierzcie flagi, że Tusk to morderca:) |
|
|
|
09.01.2014 - 18:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
tylko ze cały świat jest nasz i trzeba działać na skalę światową
|
|
|
|
09.01.2014 - 19:12
|
|
|
Daro wyraża swoje zdanie w filmikach na temat Dawida a ja swoje zdanie na temat Darka w postach na forum. On może a ja nie? Widać Daro dla wielu to autorytet:) Tak Zielu zrozum to wreszcie że Darek to dla wielu autorytet a Ty nie, "a co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie".;p |
|
|
|
09.01.2014 - 19:16
|
|
|
Ja to rozumiem i rozumiem też zaślepienie wyznawców, że jemu wolno krytykować i szydzić a z ich guru już nie wolno się pośmiać:)
Daro poka stygmaty a najlepiej oddawaj płytki krwi bo one często trafiają na HEMATOLOGIĘ dziecięcą. Tak pomagaj dzieciom jeśli tak walczysz o ich dobro! |
|
|
|
09.01.2014 - 20:42
|
|
|
hehe oni biorą wszystko dosłownie i na poważnie
|
|
|
|
09.01.2014 - 20:59
|
|
|
Dan, ale ten filmik mnie rozbawił:) Najbardziej to, że Dawid nie powinien mieć takiego imienia jakie mu nadali rodzice:)
Ta faza Darka bierze się chyba z tego, że nie było świętego Dariusza:) Zazdrość?:) |
|
|
|
09.01.2014 - 21:02
|
|
|
Oj tam Zielu no kto ma tu najwięcej pkt w prestiżu w całej historii tego forum, no kto jak nie Ty i nie da się oszukać kto tu jest największym autorytetem, to są fakty wiec strzeż się co powiesz żeby go nie stracić. Dobranoc
|
|
|
|
09.01.2014 - 21:10
|
|
|
Punkty są sztucznie nabite. Na szczęście jest to jedyne co mam sztucznie nabite:) Dobranoc:)
|
|
|
|
09.01.2014 - 21:16
|
|
|
Beka beką, ale są też poważne tematy i kwestie które są poruszane z jego strony.
|
|
|
|
09.01.2014 - 21:26
|
|
|
No i co da plucie w szybę samochodu? Chce pomagać dzieciom to niech chodzi z "puszką Owsiaka" albo oddaje krew dla dzieci albo jeszcze inaczej. Gadaniem dzieciom nie pomaga a pomaga jedynie sam sobie wyładowując swoje frustracje i jest to podszyte "empatią".
Daro byłby dobrym politykiem. Dużo gada mało robi:) |
|
|
|
09.01.2014 - 21:41
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chyba komuś sie tu nudzi wyraźnie i chce pohejtować, temat odnowiłem bo chodziło mi o postawe Camerona wobec polaków która została słusznie skrytykowana(i mam gdzieś czy że to i tak nie ma znaczenia). Nie obchodza mnie niczyje wizje astralne, i subiektywne światy, wyimaginowane stygmaty etc. Zielarz wyluzuj brachu i wracaj do sadzenia grządek..
|
|
|
|
09.01.2014 - 22:01
|
|
|
Nie nazwałbym jego frustracji wyłącznie "swoimi", ponieważ jego nastroje są często dokładnie takie same a nawet wręcz łagodne w porównaniu do emocji pokrzywdzonych ludzi, każdy ma prawo do swoich emocji, od nich przecież wszystko sie zaczyna.
|
|
|
|
10.01.2014 - 06:35
|
|
|
Pigs ty też wyluzuj i wracaj do nie wiem czego? Co tam lubisz?:) Gość krytykuje to niech nie dziwi się, że ktoś i jego pseudo mądrości skrytykuje. Wrzuciłeś filmik i co? Mam klęknąć przed monitorem i całować Dara w nos? Sam całuj:) Dla mnie to jałowszczyzna takie pieprzenie do kamerki:)
Mam rodzinę w Abglii i sam fakt, że się tam zadomowili i godnie żyją jest dla nich najważniejszy. Tutaj jednak obrońcy dzieci się znaleźli a ktoś ma z was dziecko chociaż?:) Chcesz pomagać to pomagaj nie pitol o tym jaki to Dawid jest beeee:) To zwyczajnie żałosne. Do boju Pigs i o jakiej postawie Kamerona piszesz? Czyżbyś zapomniał, że to POLITYK:) Helloł tu ziemia i realia:) |
|
|
|
10.01.2014 - 10:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Oj tam Zielu no kto ma tu najwięcej pkt w prestiżu w całej historii tego forum, no kto jak nie Ty i nie da się oszukać kto tu jest największym autorytetem Najwięksi głupole zawsze mają najwięcej klakierów. Tak jest świat urządzony. Tutaj jednak obrońcy dzieci się znaleźli a ktoś ma z was dziecko chociaż?:) Jak powszechnie wiadomo na całym świecie tylko Zielarz ma dzieci i dla tego świat czyta z zapartym tchem jego obszerne relacje na tem temat. |
|
|
|
10.01.2014 - 17:49
|
|
|
Gaweł w dzisiejszym świecie tak urządzonym dzieci mają dzieci zatem nie zdziwił bym się jakbyś i Ty miał. Napiszesz kiedyś jakiegoś posta nie nawiązującego do mnie? Pytam poważnie bo odnoszę wrażenie się we mnie zabujałeś i to taki podryw?:)
Daję Ci punkcika, abyś nie popadł w jakąś depresję, że nic nie wnosisz do tego forum:) |
|
|
|
10.01.2014 - 21:57
|
|
|
Powtarzam. To kraj DAWIDA i ma prawo mieć soje zdanie i wcielać projekty w życie. Nie do końca. Jesteśmy w unii, jesteśmy gospodarczo podlegli, to co sobie wymyśli inny kraj i tak dotyczy wszystkich dookoła, obecnie pl i tak jest wyprzedawana i ustawiana pod zachodnich inwestorów, więc przyzwalanie na dodatkowe akcje jak pomysł Camerona to przyzwalanie na sprzedawanie się na kolejnym levelu i trwanie w jakimś naiwnym zaślepieniu że wciąż jeszcze jest ok. Bez przesady. |
|
|
|
10.01.2014 - 22:43
|
|
|
I co zamierzasz koleżanko? Nie zrozum mnie źle bo nie chcę się zbytnio przechwalać bo to dla mnie naturalne jak picie wody, ale dzieciom z hematologii dziecięcej pomagam oddając co miesiąc płytki krwi.
Co mam jechać do Anglii i nakopać Dawidowi do dupy lub stworzyć filmik? Co proponujesz? Mało to na świecie nędzy i generalnie zła? Wolę pomagać dzieciom w praktyczny sposób a wierz mi, że dzieciom chorującym na białaczkę płytki krwi są najbardziej potrzebne. Też mam dziecko, zdrowe i staram się je wychowywać tak, aby i ona kiedyś pomagała i generalnie była dobrym człowiekiem. Może władze Chin, Korei pn, Białorusi są zajebiste? Jak ktoś ma ochotę się buntować przeciwko temu, złościć a przy okazji nic nie robić to spoko. Mam świadomość tego co się dzieje, ale nie jestem głupi i naiwny i wiem, że raczej na rząd Anglii i samego Dawida wpływu nie mam:) Jak ktoś ma taki wpływ to niech działa. Może kręćcie więcej filmików z wyzwiskami na Dawida. Chuj, skurwiel co okrada dzieci, ostatnia pokraka, bandyta bez wyższych uczuć...ale mi ulżyło:) Tylko czy teraz pomogłem jakiemuś dziecku? To nie wina Dawida, że Polacy tam masowo wyjechali, ale zgadzam się bez przesady. Miłej nocy. |
|
|
|
10.01.2014 - 23:38
|
|
|
Wydaje mi się nudne to kiedy inni żują czyimś życiem, albo nie maja żadnej wartości w swoim albo im się nudzi, jednym z aspektów Darka to aspekt furiata
(kto sobie zadał trud żeby go poznać, choć wirtualnie to wie) i niech nikt nie będzie taki mądry co myśli że jak się raz pozbiera do kupy to już go nikt już nie rozpierdoli, włóż miedzy bajki Zielu to twoje oświecenie i warunki jakie trzeba spełnić żeby zostać kimś takim i to jaki ktoś ma być, ten dobry człowiek. Wiesz że strasznie Cię szanuje ale jak ktoś by tak ciągle się Ciebie czepiał to bym się wkurwił, porostu(oczywiście że to jest we mnie a niby gdzie ma być w necie?) i za krzty nie chciałbym żeby mnie nazwali autorytetem, bo cóż oznacza to słowo w spektrum doświadczeń jakie możemy poznać, trochę mocniejsze ego i silniejsza pożycia i tyle, a w dupie jak był autorytet to jest. Zielu na pewno umiesz rozróżnić dobro od zła a umiesz nie rozróżniać jaka to musi być wysoka faza, na fazie się przecież znasz, fazowałeś daleko a teraz powiedz mi Co się z Tobą stało? Ps. zielu nawet nie znasz historii tego imienia a chcesz być taki bystry. wybacz stary przecież wiesz jaki jestem |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |