oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

67 Stron V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> DarekSugier.pl, tak, dla informacji…
Polybius
post 28.05.2013 - 12:33
Post #337

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Teraz już nie tylko możliwość komentowania jest zablokowana, ale także oceny filmików.

A tak Darek płacze że mu faszyści cenzorują jego linki do książek na wikipedii...
Go to the top of the page

+Quote Post
wyższeJA
post 28.05.2013 - 12:35
Post #338

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Nie bede odpisywać, gdyż doszlo do mnie ze rozmowy na temat tych filmikow itp jest troche bezcelowe i prowadzi tylko do poróżnienia i straty czasu ktory mozna by bylo wykorzystac np na medytacje

+Quote Post
stray.ghost
post 28.05.2013 - 12:52
Post #339

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Faithful @ 28.05.2013 - 13:25) *
...Filmiki Darka, pomimo, że są dość kontrowersyjne, bardzo uspokoiły mnie co do jego osoby...Podziwiam go nawet za kilka wątków...z całą pewnością nie jest to zła motywacja... te jego filmiki które ostatnio umieszcza pozwalają na poznanie choć odrobinę - jaki jest w rzeczywistośc...
Zamknięty w swoim hermetycznym świecie i przeraźliwie samotny. Winszuję Ci wrażliwości i dobrego samopoczucia. Twoja religia upośledza ludzi czyniąc z nich emocjonalne kaleki.

+Quote Post
danEG
post 28.05.2013 - 13:30
Post #340

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(stray.ghost @ 28.05.2013 - 12:52) *
Zamknięty w swoim hermetycznym świecie i przeraźliwie samotny. Winszuję Ci wrażliwości i dobrego samopoczucia. Twoja religia upośledza ludzi czyniąc z nich emocjonalne kaleki.

No chyba nie, Darek ma wielu przyjaciól.Nie religia uposledza a religijność.

+Quote Post
stray.ghost
post 28.05.2013 - 13:42
Post #341

Dusza Towarzystwa

CYTAT(danEG @ 28.05.2013 - 14:30) *
No chyba nie, Darek ma wielu przyjaciól...
Tak twierdzi. Mam wrażenie, że w ten sposób celowo izoluje się od tych prawdziwych.

+Quote Post
Deimond
post 28.05.2013 - 14:58
Post #342

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Co z wami jest nie tak - po co ten atak - o co wam chodzi - krytyka filmów spoko - ale tu się zaczyna robić wątek psychologiczno wróżbiatorski p.t.:
Opowiem wam jaki jest Darek i co mu doskwiera.
Dajcie na luz bo zaczynacie się spinać .
Filmiki i przeżycia Darka mogą się podobać lub nie.
Dla mnie ostatnie filmy spoko - a szczególnie się uśmiałem przy Majdanku - choć problem poważny.
Daras - oni tam moim zdaniem powinni napisać Nazistowskie a nie Niemieckie. Ale to tylko moje zdanie.

Tulsi - do czego Ty dążysz - to już nie jest konstruktywna krytyka - tylko jakiś atak nie wiem za bardzo o co ?
Że ktoś ma inne poglądy? Przecież tu masę osób o rozmaitych poglądach. Kuźwa - trochę tolerancji.
I nikt Cie nie cenzuruje ani nie ucisza - tylko troszkę tu za dużo bicia piany.
Fajnie by Ci było jakby publicznie na forum kilka osób zaczęło po tobie jechać?

+Quote Post
Tulsi
post 28.05.2013 - 15:23
Post #343

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Polybius @ 28.05.2013 - 13:33) *
Teraz już nie tylko możliwość komentowania jest zablokowana, ale także oceny filmików.

A tak Darek płacze że mu faszyści cenzorują jego linki do książek na wikipedii...

Tutaj ( jeszcze ) możesz komentować, ale tylko po klakiersku.
Inne zdanie tylko rozsierdza wyznawców - fanatyków.
Więc faktycznie, po co to robić ?
Niech się kiszą w swojej samoułudzie i dobrym samopoczuciu, po co im to burzyć ?

+Quote Post
uncommon
post 28.05.2013 - 15:27
Post #344

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Spoko filmiki nowe.
Sporo śmiechu miałem, niezłe akcje.
Panie DS, naprawde wporzo z Pana gość.
Widać,że jest wojownikiem, a mi to wcale nie przeszkadza,bo zamiast dopatrywać się w filmikach kurew jakie powie, to widzę w nim naszego brata, i szanuje jego słowa bo pochodzą od Boga :)

+Quote Post
Deimond
post 28.05.2013 - 15:34
Post #345

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Tulsi @ 28.05.2013 - 16:23) *
Tutaj ( jeszcze ) możesz komentować, ale tylko po klakiersku.
Inne zdanie tylko rozsierdza wyznawców - fanatyków.
Więc faktycznie, po co to robić ?
Niech się kiszą w swojej samoułudzie i dobrym samopoczuciu, po co im to burzyć ?

Teraz zaczynasz Trolować - pokaż z jakiej przyczyny uważasz że można tu krytykować tylko po klakiersku?
Dostałaś bana? Zawieszono cie ? Usunięto Twoj post?
O co się skarżysz bo nie rozumiem - sama chyba nie wiesz o co Ci chodzi. Zielu dostał bana i już wie za co dostał - a zapewniam Cie że nie za krytykę.
Co rozsierdza - jakie inne zdanie - póki co to tylko ty prezentujesz tu notorycznie jakieś przeciwne zdanie dla samego sprzeciwu nie wiadomo do czego dążąc . Są inne posty krytyczne i spoko.- ja je szanuję .
Z tego co piszesz to chyba wynika że dążysz do usunięcia wątku bo bardzo Ci przeszkadza - bo nie zgadza się z Twoim światopoglądem.
Zaczepiasz ludzi na ulicy wychodzących z kościoła i mówisz im że księża to pedofile - a oni to głupi katole - pogratulować tolerancji i szerszego spojrzenia na duchowość.

Nikt nie jest klakierem - ale to nie są komentarze na onecie a forum. Wiec po co się spinasz i prowokujesz.

Jsteś typowo onetowskim komentatorem - czy jeżeli komuś filmy się podobają - od razu staje się fanatykiem i wyznawcą? Tym samym wyzywasz od fanatyków grupę ludzi którzy nie dzielą przekonań Darka - ale nie mają nic przeciw jego wyczynom w poza.
Masz bardzo płytki ogląd sprawy.

Ciekawi mnie jedno - jak by jakiś koleś Budde spotkał co byście powiedzieli?
Odpowiedzcie sobie sami jak daleka jest wasza tolerancji i szeroki światopogląd mimo iż dalej to można traktować jako czyjeś doświadczenia w poza czyli z luzem.

+Quote Post
Deimond
post 28.05.2013 - 18:40
Post #346

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zresztą sam Dark nie umieszcza już w tym wątku nowych filmów - kto je chce śledzić to będzie - więc dopieliście swego - człowiek który chce mówić o swoim oobe nie mówi o nim bo nie chce już tego ostracyzmu - i wątpię aby już tu się odezwał . Jak dla mnie wątek można zamknąć. Pozdrawiam oobe doświadczonych - nie książkowo oświeconych,.

+Quote Post
Tulsi
post 28.05.2013 - 18:44
Post #347

Dusza Towarzystwa

[quote name='Deimond' date='28.05.2013 - 16:34' post='99176']
Teraz zaczynasz Trolować - pokaż z jakiej przyczyny uważasz że można tu krytykować tylko po klakiersku?
Dostałaś bana? Zawieszono cie ? Usunięto Twoj post?
O co się skarżysz bo nie rozumiem - sama chyba nie wiesz o co Ci chodzi. Zielu dostał bana i już wie za co dostał - a zapewniam Cie że nie za krytykę.
Co rozsierdza - jakie inne zdanie - póki co to tylko ty prezentujesz tu notorycznie jakieś przeciwne zdanie dla samego sprzeciwu nie wiadomo do czego dążąc . Są inne posty krytyczne i spoko.- ja je szanuję .
Z tego co piszesz to chyba wynika że dążysz do usunięcia wątku bo bardzo Ci przeszkadza - bo nie zgadza się z Twoim światopoglądem.
Zaczepiasz ludzi na ulicy wychodzących z kościoła i mówisz im że księża to pedofile - a oni to głupi katole - pogratulować tolerancji i szerszego spojrzenia na duchowość.

Nikt nie jest klakierem - ale to nie są komentarze na onecie a forum. Wiec po co się spinasz i prowokujesz.

Jsteś typowo onetowskim komentatorem - czy jeżeli komuś filmy się podobają - od razu staje się fanatykiem i wyznawcą? Tym samym wyzywasz od fanatyków grupę ludzi którzy nie dzielą przekonań Darka - ale nie mają nic przeciw jego wyczynom w poza.
Masz bardzo płytki ogląd sprawy.

No faktycznie strasznie się rozsierdziłeś Deimond.
Przepraszam Cię bardzo................naprawdę nie miałam takiego zamiaru, aby kogoś tak straszliwie zdenerwować.....

Coś Wam powiem, ja jestem spod znaku Panny, a jak wiadomo, główna cecha tego znaku to krytykanctwo.
Nie dość że cały czas krytykuję samą siebie, to w dodatku ciągle kogoś......
Muszę pilnie wyjść, dopiszę ew. potem co miałam niedokończone.

Deimond, mentalnie przytulam Cię do serca.
Nie złość się na mnie, przepraszam Cię ....................
Ja nie jestem wcale zła, tylko mam wady :(
Czy wiecie, że ja muchy bym nie skrzywdziła ?
A co dopiero p. Darka.

Ściskam i całuję Was wszystkich :)

Ps. Nie ma się o co dąsać ani zacietrzewiać. Mnie jest bardzo przykro, jak ktoś się na mnie złości...............nawet wirtualnie !

Namaste.

+Quote Post
twistoid
post 28.05.2013 - 18:57
Post #348

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Bread_with_mustard.JPG)

+Quote Post
Dagon
post 28.05.2013 - 19:03
Post #349

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 28.05.2013 - 19:57) *

Przysłowiowa musztarda po obiedzie? Zgadłem? Co wygrywam?

+Quote Post
Tulsi
post 28.05.2013 - 19:05
Post #350

Dusza Towarzystwa

Co to za potrawa Twistoid ? :)

Jakieś mięso surowe z musztardą ???
A gdzie przepis ? :)
Samą fotką nikt się nie naje :)

Choć jestem vege od 14 lat, nie potępiam nikogo kto odżywia się nie-vege.

Wolna wola.

+Quote Post
twistoid
post 28.05.2013 - 19:06
Post #351

Ikona Grupy

Golonka zwiększa wibracje.

+Quote Post
Deimond
post 28.05.2013 - 19:10
Post #352

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 28.05.2013 - 20:06) *
Golonka zwiększa wibracje.

Twist to je przykre - musztarda przegrała z trolami:D
A takie mieliśmy plany.....
Na następnym zlocie wymyślimy coś lepszego żeby odstraszyć Darka:D
(IMG:http://www.filippo.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_31523872905c380f3622d90198b109ed.jpg)
w sumie kolor ten sam

+Quote Post
maolo
post 28.05.2013 - 19:18
Post #353

Znajomy Rodziny

Doświadczenia Sugiera można rozpatrywać jako kontrapunkt własnych doświadczeń, jeśli ktoś szuka w Darku guru, przewodnika, pasterza itd to jego sprawa. To, że on sam nie chce wchodzić z internautami w interakcje, o czym sam mówi to nie jest do końca fair wobec ludzi, którzy poświęcają czas na czytanie i oglądanie tego co przedstawia na temat oobe. Niemniej bieganie z mazakiem i robienie dopisków na tablicach muzealnych jest moim zdaniem dziecinadą, o którą podejrzewałbym OIowskie wyrostki, a nie poważną, dojrzałą osobę. Nie uważam też żeby nagrywanie siebie biorącego komunię i publikowanie tego nagrania było dobrym pomysłem, bo niby czemu to ma służyć, czy ktoś przez to nagle zacznie chodzić do kościoła i przyjmować sakramenty? Ale tu nie chodzi o jakiś pieprzony moralitet, tylko o to, że przez to Darek wygląda trochę niepoważnie. Inny temat to usuwanie z wikipedi informacji o jego publikacjach. Jeśli to prawda, to idea istnienia wikipedi przestaje mieć większe znaczenie. Otóż nie wszystko musi się wszystkim podobać, jeśli ktoś oddzieli zachowanie Darka w świecie fizycznym, od tego co opisuje po doświadczeniach oobe, będzie mógł chyba na wszystko spojrzeć nieco bardziej obiektywnie, a to chyba najważniejsze żeby czerpać wiedzę z różnych źródeł na temat oobe.

+Quote Post
Tulsi
post 28.05.2013 - 19:18
Post #354

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Faithful @ 28.05.2013 - 13:25) *
W pełni zgadzam się z tym, co pisze PigsOnTheWings. Filmiki Darka, pomimo, że są dość kontrowersyjne, bardzo uspokoiły mnie co do jego osoby i samego OOBE. Podziwiam go nawet za kilka wątków a sfilmowanie przyjęcia Komunii Św. było naprawdę bardzo odważne i totalnie mnie zaskoczyło.

Doszukując się jakiejś motywacji u Darka, manifestującego ostatnio swój katolicyzm uznaję, że z całą pewnością nie jest to zła motywacja. Równy chłop z niego a dopiero te jego filmiki które ostatnio umieszcza pozwalają na poznanie choć odrobinę - jaki jest w rzeczywistości.

Ponadto mam wrażenie, że Darek robi pewne rzeczy odrobinę nas wyręczając w niektórych sprawach. A za to to jedynie należy sie podziękowanie.

To nie na temat p. Darka, tylko Ciebie Faithful :)

Jaki to z p. Darka bohater, że sfilmował swoją Komunię ? :)
Co roku są kręcone filmy i robione zdjęcia z Komunii św. :)
To jakiś wyczyn ? :)

CYTAT
"Ponadto mam wrażenie, że Darek robi pewne rzeczy odrobinę nas wyręczając w niektórych sprawach. A za to to jedynie należy sie podziękowanie."

Proszę, sprecyzuj to.
Co robi p. Darek wyręczając nas ?
Jakie to są te "niektóre sprawy" ?
Nie czepiam się, tylko nie rozumiem co miałeś na myśli Faithful.
Czekam na odpowiedź.

+Quote Post
Deimond
post 28.05.2013 - 19:24
Post #355

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Tulsi @ 28.05.2013 - 19:44) *
No faktycznie strasznie się rozsierdziłeś Deimond.
Przepraszam Cię bardzo................naprawdę nie miałam takiego zamiaru, aby kogoś tak straszliwie zdenerwować.....

Coś Wam powiem, ja jestem spod znaku Panny, a jak wiadomo, główna cecha tego znaku to krytykanctwo.
Nie dość że cały czas krytykuję samą siebie, to w dodatku ciągle kogoś......
Muszę pilnie wyjść, dopiszę ew. potem co miałam niedokończone.

Deimond, mentalnie przytulam Cię do serca.
Nie złość się na mnie, przepraszam Cię ....................
Ja nie jestem wcale zła, tylko mam wady :(
Czy wiecie, że ja muchy bym nie skrzywdziła ?
A co dopiero p. Darka.

Ściskam i całuję Was wszystkich :)

Ps. Nie ma się o co dąsać ani zacietrzewiać. Mnie jest bardzo przykro, jak ktoś się na mnie złości...............nawet wirtualnie !

Namaste.

Też mogę Cie uściskać mentalnie - i wierzę że nikt z natury nie jest taki zły - a net daje pole popisu dla ujścia swoich emocji:)
Tylko czy to potrzebne jak można po prostu raz wytknąć krytycznie a nie czepiać się w nieskończoność. Obejrzyjcie - polukajcie - wyciągnijcie wnioski i zachowajcie dla siebie lub upublicznijcie dla innych. I tyle - tu nie ma po co kruszyć kopii.

+Quote Post
twistoid
post 28.05.2013 - 19:25
Post #356

Ikona Grupy

Żułty bucik to przy musztardzie słaby fortel.Musztarda wygrała.

+Quote Post
Deimond
post 28.05.2013 - 19:36
Post #357

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 28.05.2013 - 20:25) *
Żułty bucik to przy musztardzie słaby fortel.Musztarda wygrała.

Twist - szukałem długo ale poległem - a jedna myśl mi przyświecała i tylko taki obrazek by się nadawał.
Ale google nie wyrzuciło żadnych wyników:/ To jest dopiero pole do popisów.
A hasło brzmi: "musztarda na doopie":D(sprawdzałem poważnie - jak bum cyk cyk nie ma takiego obrazka:)) A nawet google tekstowo nie wyrzuciło takiego pojęcia - to jest nisza,

+Quote Post

67 Stron V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park