|
|
![]() ![]() |
28.05.2013 - 19:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No faktycznie strasznie się rozsierdziłeś Deimond. Przepraszam Cię bardzo................naprawdę nie miałam takiego zamiaru, aby kogoś tak straszliwie zdenerwować..... Coś Wam powiem, ja jestem spod znaku Panny, a jak wiadomo, główna cecha tego znaku to krytykanctwo. Nie dość że cały czas krytykuję samą siebie, to w dodatku ciągle kogoś...... Muszę pilnie wyjść, dopiszę ew. potem co miałam niedokończone. Deimond, mentalnie przytulam Cię do serca. Nie złość się na mnie, przepraszam Cię .................... Ja nie jestem wcale zła, tylko mam wady :( Czy wiecie, że ja muchy bym nie skrzywdziła ? A co dopiero p. Darka. Ściskam i całuję Was wszystkich :) Ps. Nie ma się o co dąsać ani zacietrzewiać. Mnie jest bardzo przykro, jak ktoś się na mnie złości...............nawet wirtualnie ! Namaste. Też mogę Cie uściskać mentalnie - i wierzę że nikt z natury nie jest taki zły - a net daje pole popisu dla ujścia swoich emocji:) Tylko czy to potrzebne jak można po prostu raz wytknąć krytycznie a nie czepiać się w nieskończoność. Obejrzyjcie - polukajcie - wyciągnijcie wnioski i zachowajcie dla siebie lub upublicznijcie dla innych. I tyle - tu nie ma po co kruszyć kopii. |
|
|
|
28.05.2013 - 19:25
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Żułty bucik to przy musztardzie słaby fortel.Musztarda wygrała.
|
|
|
|
28.05.2013 - 19:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Żułty bucik to przy musztardzie słaby fortel.Musztarda wygrała. Twist - szukałem długo ale poległem - a jedna myśl mi przyświecała i tylko taki obrazek by się nadawał. Ale google nie wyrzuciło żadnych wyników:/ To jest dopiero pole do popisów. A hasło brzmi: "musztarda na doopie":D(sprawdzałem poważnie - jak bum cyk cyk nie ma takiego obrazka:)) A nawet google tekstowo nie wyrzuciło takiego pojęcia - to jest nisza, |
|
|
|
28.05.2013 - 19:43
|
|
|
Mnie martwi że będę pół tego wątku wywalić do kosza a sam sobie dokładam postów :(
|
|
|
|
28.05.2013 - 19:45
|
|
|
|
|
|
|
28.05.2013 - 19:54
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Z dawnego forum pozostała tylko taka sama szata graficzna i nazwa.
I Jakaś część osób które doświadczają eksterioryzacji. Ktoś napisał aby zmienić nazwę na spam.pl przy okazji zmięcie szatę graficzną. Na nowych moderatorów bym dał: naczelnego Zielarza i do pomocy Tulsi, która 'wpycha się w jego buty'. Tulsi - 'ambitna' jesteś. Czasy się zmieniają, przybyło tu kupa troli – ich bawi zaśmiecanie tematu. Zazwyczaj są to osoby które nie praktykują eksterioryzacji – więc nie piszą w temacie na temat. Pożywką jest robienie sobie najczęściej jaj, najeżdżanie itp. są schowani za wymyślonymi nikami bez nazwiska w internecie. Tak jest rzeczywistość. Obecni moderatorzy mało są aktywni – choć Twist czasem coś wklei ja się wybije z Tu i Teraz. Ogólnie jest wolna-amerykanka. Darek już nie czyta tego raczej forum, bo wypowiedzi w temacie na temat jest niewiele. Jest za to wiele spamu. Darek jeśli czytasz to raczej nie ma sensu, bo tu się nie zmieni za wiele. Moderatorzy się boją cokolwiek zmieniać, bo po nich zaczną 'jeździć' Czekam na kolejne filmiki, z odpowiedziami na pytania te sensowne zadane. Jak i wyjaśniające-rozszerzające pewne zagadnienia, napisane w książkach jak np. eksploracji luster czy infiltracja, informacja o duch świętym oraz inne - za co dziękuje. Dla osób które doświadczają obe są to cenne wskazówki. Dla troli to brednie – nimi się nie ma co przejmować. |
|
|
|
28.05.2013 - 19:57
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Bardzo lubiłam czytać, słuchać/oglądać Darka Sugiera, zanim (to moje subiektywne wnioski) nie zawładnął nim ten "boski" byt :(
Nie ma już w nim tej radości, no i te stygmaty które mają nam wszystkim i jemu samemu coś udowodnić. Po wielu latach wróciłam do lektury R.Monroe, i tam, w trzeciej części jest taki opis spotkania autora z "bogiem" (Najdalsza Podróż, str. 256: "...co to takiego? Oślepiająca energia - nie mogę się poruszyć! Głos w mojej głowie - zimny, upominający... Jestem Panem twoim i Bogiem, któremu służysz. ... uczucie silnego naporu ciśnienia, jakbym się rozplywał... teraz jestem w wodzie... moje płuca pełne są wody... muszę zaczerpnąć powietrza... pozbyć się wody... nie, to nie prawda, to nie tak... tu nie ma żadnej wody, nie mam płuc. Jest mi nakazywane, abym tak myślał, to jakiś wpływ... wiem, że tak nie jest... ciśnienie zmniejsza się... wyczuwam sondujące mnie palce energii docierające aż do mojego rdzenia... mogę to powstrzymać... zamknąć receptory... mocniej, pamiętam jak... Nie! nie pamiętasz! wcale nie pamiętasz! (...) czy akceptujesz mnie jako swojego boga? ... idea boga, który grozi wydaje mi się zabawna, pozwalam aby mnie szybko opuściła... Nie obawiasz się mnie? ... wyzwalam obraz, w którym rozlatuję się raz za razem w milionach fragmentów i tworzę się ponownie po każdej eksplozji... Niechaj cię diabli porwą! Jesteś niczym więcej jak zmarnowaną energią mnie, który jest twoim Panem!" Monroe, jak wynika z jego relacji, był przygotowywany przez WJ na takie otumaniające spotkanie z "bogiem" i nie pozwolił sobie zrobić wody z mózgu. Przeraża mnie myśl, że Darek, który ma tak duże doświadczenie w podróżach niefizycznych, dał się wkręcić. Takie są moje odczucia. Jaki jest stosunek "jedynie prawdziwego" boga do swoich owieczek, łatwo się przekonać, wystarczy poczytać Stary Testament. Jeśli więc TEN bóg przejął kontrolę nad D.S., staje się dla mnie jasnym, czemu jego ostatnie filmiki takie są agresywne, czemu straszy piekłem, wiecznym potępieniem a za posłuszeństwo obiecuje królestwo niebieskie. Przypomina mi się fragment z książki T.Pratchetta, autora serii fantasy, który o bogach nie miał najlepszego zdania ;) "Większość czarownic nie wierzy w bogów. Wiedzą naturalnie, że bogowie istnieją. Czasami ubijają z nimi różne interesy. Ale nie wierzą w nich. Zbyt dobrze ich znają. To tak jakby wierzyć w listonosza. " Jednak, wychodząc z założenia, że każdemu doświadczeniu które nas spotyka, przyświeca jakiś cel, to etap przez który teraz przechodzi Darek również jest celowy i czegoś ma nauczyć. Pozwalam sobie na swoje osobiste uwagi na temat Darka Sugiera, ponieważ on sam - decydując się na upublicznianie swoich przeżyć i poglądów, daje tym samym prawo do publicznej dyskusji na ten temat. |
|
|
|
28.05.2013 - 19:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Mnie martwi że będę pół tego wątku wywalić do kosza a sam sobie dokładam postów :( w sumie jakby dobrze przeglądnąć forum to z 1/4 by się mogła w koszu znaleźć ;] olał bym kasowanie zamknij temat, lepiej wejść na kanał Darka na youtube żeby nowe filmiki oglądać niż dodawać tutaj (w nieskończoność ??) linki do nich |
|
|
|
28.05.2013 - 20:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Też mogę Cie uściskać mentalnie - i wierzę że nikt z natury nie jest taki zły - a net daje pole popisu dla ujścia swoich emocji:) Tylko czy to potrzebne jak można po prostu raz wytknąć krytycznie a nie czepiać się w nieskończoność. Obejrzyjcie - polukajcie - wyciągnijcie wnioski i zachowajcie dla siebie lub upublicznijcie dla innych. I tyle - tu nie ma po co kruszyć kopii. Deimond, przepraszam raz jeszcze, nie tylko Ciebie, ale wszystkich których dotknęła moja krytyka filmów p. Darka. Ten wątek założył p. Dariusz. I pewnie nie powinnam się czepiać . Jak już wspomniałam, mam wiele sobie do zarzucenia, więc pewnie to rzutuje na moją opinię o innych ? Pewnie tak... Przepraszam wszystkich których moja wypowiedź dotknęła. Moje przeprosiny są szczere, i proszę nie brać ich jako jakąś drwinę. Naprawdę czuję się jak przestępca, bo jakie mam prawo do oceniania innych ? Mam jeszcze pytanie do Twistoida, moderatora. Twistoid, dlaczego jesteś taki surowy i groźny, że zbanowałeś Ziela ? W czym Zielarz jest taki niebezpieczny ? Nie rozumiem, szczerze....... Fakt, jest wyszczekany, ale czy to powód ? Daleko mu do gruza ( gruzola )przecież... Nie znam osobiście Zielarza, ani nie pisze z nim na pw. Ale proszę Cię, przywróć mu uprawnienia uczestnika... On jest naprawdę fajnym człowiekiem, pomimo że pisze często "z buta". Ale p. Darek też mówi z buta, i nikt nie ma mu tego za złe. Dla jasności, żebym nie wyszła na hipokrytkę: ja w życiu prywatnym też czasami sobie rzucę "łaciną". Jednak w życiu codziennym, między ludźmi, nie używam wulgarnego słownictwa, bo wiem że to razi, jest niemile widziane i słyszane. A tu na forum to chyba 95% płci męskiej.... Coś jak w wojsku :))) Nie dziwię się Wam Panowie, że aprobujecie wulgarne słownictwo, bo tacy są meżczyźni :)) To co ja tu mogę jako kobieta ? .......:) Od kiedy tu weszłam, to jestem atakowana . I w zasadzie nie wiem za co ? Tacy tu niektórzy z Was są w porzo, non ego. A nikt nie interesuje się tym, że inni z tego forum mają większe problemy niż p. Darek ? A jak mają, to kopa, won, precz !!! To nie ten temat !!! Precz maro piekielna !!!.................................. |
|
|
|
28.05.2013 - 20:17
|
|
|
Deimond, przepraszam raz jeszcze, nie tylko Ciebie, ale wszystkich których dotknęła moja krytyka filmów p. Darka. Ten wątek założył p. Dariusz. I pewnie nie powinnam się czepiać . Jak już wspomniałam, mam wiele sobie do zarzucenia, więc pewnie to rzutuje na moją opinię o innych ? Pewnie tak... Przepraszam wszystkich których moja wypowiedź dotknęła. Moje przeprosiny są szczere, i proszę nie brać ich jako jakąś drwinę. Naprawdę czuję się jak przestępca, bo jakie mam prawo do oceniania innych ? Mam jeszcze pytanie do Twistoida, moderatora. Twistoid, dlaczego jesteś taki surowy i groźny, że zbanowałeś Ziela ? W czym Zielarz jest taki niebezpieczny ? Nie rozumiem, szczerze....... Fakt, jest wyszczekany, ale czy to powód ? Daleko mu do gruza ( gruzola )przecież... Nie znam osobiście Zielarza, ani nie pisze z nim na pw. Ale proszę Cię, przywróć mu uprawnienia uczestnika... On jest naprawdę fajnym człowiekiem, pomimo że pisze często "z buta". Ale p. Darek też mówi z buta, i nikt nie ma mu tego za złe. Dla jasności, żebym nie wyszła na hipokrytkę: ja w życiu prywatnym też czasami sobie rzucę "łaciną". Jednak w życiu codziennym, między ludźmi, nie używam wulgarnego słownictwa, bo wiem że to razi, jest niemile widziane i słyszane. A tu na forum to chyba 95% płci męskiej.... Coś jak w wojsku :))) Nie dziwię się Wam Panowie, że aprobujecie wulgarne słownictwo, bo tacy są meżczyźni :)) To co ja tu mogę jako kobieta ? .......:) Od kiedy tu weszłam, to jestem atakowana . I w zasadzie nie wiem za co ? Tacy tu niektórzy z Was są w porzo, non ego. A nikt nie interesuje się tym, że inni z tego forum mają większe problemy niż p. Darek ? A jak mają, to kopa, won, precz !!! To nie ten temat !!! Precz maro piekielna !!!.................................. Tulsi - nie rób z siebie teraz niewinnej owieczki słodkiej idiotki - bo takie kobietki też poznałem w życiu - nikt Ci nie ma nic za złe - po prostu mówę zluzuj. Daj na luz. Nie spinaj się - Biedny zielarz - raz go wytargano z ciała(choć pewno miał wibracje i hipnagogi) a od nie pamiętnych czasów tutaj pisze w każdym temacie offtopyo swojej filozofii życia. Dlatego dostał bana - za nic innego. Jak by nie było to jest forum o eksterioryzacji a nie o zielarstwie i piramidach(choć cenię jego rady o ziołach) - spoko Zielu 1 czerwca i tak mi odszczekasz:D. |
|
|
|
28.05.2013 - 20:36
|
|
|
Zamknijcie ten temat.
|
|
|
|
29.05.2013 - 17:08
|
|
|
Darek wrzucił nowe filmiki.
|
|
|
|
29.05.2013 - 19:43
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
http://www.youtube.com/watch?v=kPfC25p5PQ4
Tia... po tym filmiku trudno mieć jakikolwiek wątpliwości. Ten człowiek jest ciężko chory. Psychicznie. |
|
|
|
29.05.2013 - 20:06
|
|
|
To są ważne rzeczy co piszecie, ale błagam jaki to samochód? za cholere nie rozpoznaję po podsufitce...
|
|
|
|
29.05.2013 - 20:15
|
|
|
Tia... po tym filmiku trudno mieć jakikolwiek wątpliwości. Ten człowiek jest ciężko chory. Psychicznie. a Ty posiadasz jakies wykształcenie psychologiczne czy tylko tak nazywasz kogoś chorym psychicznie bo SAM należysz wg.siebie do grona ludzi zdrowych na umyśle i "nornalnych? i każdy odchył od tej normy kwitujesz tak pochopnie... |
|
|
|
29.05.2013 - 20:15
|
|
|
|
|
|
|
29.05.2013 - 20:25
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Wrzućcie trochę na luz, nie można też być cały czas mega poważnym,
Nergal widocznie dał Darkowi w poza powody do żartów, może tam chodzi po lokacjach i gwałci, robi zadymy hehe Darkowi mecenasa dajcie to nam wyśpiewa wszystko :D To auto to nie jest jakiś vw? |
|
|
|
29.05.2013 - 20:27
|
|
|
Może znowu zanudzam, ale... szamani też wielokrotnie wyglądają na psychicznie chorych.
I znowu apel - aby swoje umiejętności wykorzystać do dobrych celów. Przynajmniej spróbować coś w tym celu zrobić... No właśnie, bo właściwie jaki jest cel tych filmików? P.S. Marian Opania "Chcę być pomylony" http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=fHcIys2XOEE |
|
|
|
29.05.2013 - 20:42
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
http://www.youtube.com/watch?v=kPfC25p5PQ4 Tia... po tym filmiku trudno mieć jakikolwiek wątpliwości. Ten człowiek jest ciężko chory. Psychicznie. ee tam to taki suchar -bo mu sie wapno skończyło tzn. był chory na białaczke czy coś w tym stylu i niedobór.. taka aluzja w sucharze... niech sobie DS robi co zechce w swojej subiektywnej drodze, świata tym nie zmieni, a co więcej nic nie zmieni... |
|
|
|
29.05.2013 - 20:44
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zacny zart
|
|
|
|
29.05.2013 - 21:20
|
|
|
Żart świetny, z kolei opinie o homoseksualizmie i poligamii wstrętne.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |