|
|
![]() ![]() |
20.06.2013 - 21:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
CYTAT Hehe Vesnaya ja nic nie insynuuje, po prostu pytam o motyw dyskusji.Chciałbym zrozumieć jaki jest jej logiczny aspekt, bo nie jestem w stanie zauważyć jakiegokolwiek.To coś w stylu. Nowy film Darka 2/10 Nowy film Darka 1/10 Naprawdę zadziwiasz mnie, że nie rozumiesz roli forum. Napisałabym to samo co Vesanya, tylko wiadomo że innymi słowami :) Jak Cię tak bardzo męczy i denerwuje funkcja moderatora, to może zrzeknij się jej na kogoś, kogo to nie będzie męczyć i frustrować ? |
|
|
|
20.06.2013 - 21:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Uwaga Pomagam:
Jeśli chcesz pomóc DS'owi wpłać pieniądze na numer kąta: 6090 6664 666 6666 6666 6666 6666 z dopiskiem:JAHWE MNIE PRZESLADUJE W tytule wpłaty proszę podać jakie poglądy i doświadczenia powinien mieć DS. lub wyślij SMS'a o treści DS MA ŚWIRA (bez polskich znaków) pod numer 70777 Koszt SMS'a to 5,68 z VAT + odrobinę naskórku z opuszków. Przyjmujemy również datki rzeczowe - mile widziane - astralne ucho nergala, astralne głowy redaktorów łikipedii:D |
|
|
|
20.06.2013 - 21:56
|
|
|
Hehe Vesnaya ja nic nie insynuuje, po prostu pytam o motyw dyskusji.Chciałbym zrozumieć jaki jest jej logiczny aspekt, bo nie jestem w stanie zauważyć jakiegokolwiek.To coś w stylu. Nowy film Darka 2/10 Nowy film Darka 1/10 Twistoid paradoksalnie jesteś największym przeciwnikiem dyskusji na forum, czyli chciałbyś chyba aby się tu nic nie działo, prawda? ;) Ta ciężka praca moderatora przy tylu postach pewnie Cię wykańcza? ;) Powiedzmy szczerze, że gdyby nie Darek i jego wybryki nie byłoby tu takiego ruchu :D Rozumiem Twój punkt widzenia, ale na serio, próbujesz nam coś wmówić co nie istnieje. Gdybyśmy tu omawiali np. filmiki tej Pani: to jeszcze bym Cię rozumiał ;), ale mówimy tu o byłym już chyba członku tej społeczności. Byłym bo sam się wypisał nieakceptując żadnych słów krytyki lub z powodu niezrozumiałego dla niego braku pełnej akceptacji jego dogmatu. Pozdrawiam |
|
|
|
20.06.2013 - 21:59
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Nie zabraniam wam przecież dyskutować, ale skoro nie ma w tym motywu, dyskusja nie ma sensu. Motyw dyskusji :Darek Sugier, możecie omawiać tylko jako swoje przypuszczenia i projekcje wynikłe z porównań ich ze sobą, swoich lęków które w was wyzwala inaczej nie byłoby dyskusji, gdyby nie wyzwalał jakiejś akcji, nie byłoby reakcji. Staram się zrouzmieć co was boli jako wasz opiekun-interesuje mnie to. Na razie nie otrzymałem od nikogo szczerej odpowiedzi.
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:05
|
|
|
Ale nas nic nie boli - To tylko Twoja projekcja. Węszysz nieszczerość - to też Twoja projekcja.
NIe rozumiesz jak można czerpać przyjemność z dyskusji dla dyskusji - to jak wogóle możesz być moderatorem forum skoro nie rozumiesz idei dla której spotykamy się tutaj i rozmawiamy ? |
|
|
|
20.06.2013 - 22:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A może DS chce być sobą...
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:06
|
|
|
Nie nic nie węszę staram się zrozumieć, poprzez zadawane pytania, na które nie dostaję odpowiedzi.
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:07
|
|
|
dostajesz bardzo jasne i konkretne odpowiedzi tylko znowu doszukujesz się rzeczy, których nie ma bo nie umiesz wyjść po za swoją perspektywę. To, że coś dla Ciebie jest bez sensu, nie oznacza, że dla innych również.
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:13
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Darkowi sie nudzi konkretnie :p
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:18
|
|
|
Ok czyli to dyskusja dla samej dyskusji? O Darku i jego poczynaniach? No skoro taka wasz potrzeba.
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:23
|
|
|
Ok czyli to dyskusja dla samej dyskusji? O Darku i jego poczynaniach? No skoro taka wasz potrzeba. To nie poczynania - jak odbierasz Twist jego poczynania w świetle tego że masz nie być katolem bo katol to Be Be. Nju Ejdżem jesteś nie katolem. A ten kolo mówi coś innego - to egregor na 100%. Nie wierz mu - opętało go. Monroe był bardziej przyzwoity - on spotykał sie z przyjaciółmi kosmitami. To bardziej pasuje do naszej myślowej układanki. Wogóle to zombi - on je ciało tego jak to go zwiom Dżizusa. Makabra. I w oczach ma takie cuś - no mówię Ci - takie kurwiki ma. |
|
|
|
20.06.2013 - 22:26
|
|
|
Monroe był bardziej przyzwoity - on spotykał sie z przyjaciółmi kosmitami. To bardziej pasuje do naszej myślowej układanki. To ja doradziłbym staranniejszą lekturę jego książek. ;) Szczególnie "Podróży poza ciałem". i musztarda dla równowagi: (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Bread_with_mustard.JPG/250px-Bread_with_mustard.JPG) Deimond co wy ciągle z tą musztardą? :) Jakiś nowy sposób na oświecenie znany tylko forumowym szyszkom? :) Smarujecie się nią, czy może tajemne znaki wokół łóżka rysujecie? :) |
|
|
|
20.06.2013 - 22:28
|
|
|
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:28
|
|
|
Deimond otuchy sobie dodają .
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:30
|
|
|
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:35
|
|
|
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:36
|
|
|
|
|
|
|
20.06.2013 - 22:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Vesanya ja Twista rozgryzłem już jakiś czas temu. On nagle jak teraz uruchamia się na forum...zaczyna prowadzić dyskusję, która zazwyczaj kończy się moim banem:) Twist wtedy czuje, że spełnił się jako moderator. Uczestniczył, ukarał i znowu znika na miesiąc:)
Twist nie bądź taka żyleta. Instytut Roberta Nobla też ma forum...:) Co Ty kuźwa se myślisz, że masz monopol na forum? Budzimy się! Zresztą mi utkwiły w pamięci słowa na Twój temat. Mianowicie, że sporo ciekawych ludzi przez Ciebie odeszło z tego forum. |
|
|
|
20.06.2013 - 22:44
|
|
|
Vesanya ja Twista rozgryzłem już jakiś czas temu. On nagle jak teraz uruchamia się na forum...zaczyna prowadzić dyskusję, która zazwyczaj kończy się moim banem:) Twist wtedy czuje, że spełnił się jako moderator. Uczestniczył, ukarał i znowu znika na miesiąc:) Twist nie bądź taka żyleta. Instytut Roberta Nobla też ma forum...:) Co Ty kuźwa se myślisz, że masz monopol na forum? Budzimy się! Zresztą mi utkwiły w pamięci słowa na Twój temat. Mianowicie, że sporo ciekawych ludzi przez Ciebie odeszło z tego forum. Zielu - nie bądź egoistą - potrolluj trochę na forum Nobla o piramidach i dualiźmie:D A i nie zapomnij wszędzie umieszczać cytatu: "Przybyliśmy tutaj z powodu iluzji oddzielenia Po to, aby zbadać cudowność istnienia" Bo uj wie po co ale zawsze to ynteligentniej. Inni też chcom:D Zresztą - każdy tam Ci przybijje piątkę - pogłaszcze po główce i napisze - Super doświadczenie. I tu będziesz miał problem- ZONK - bo jak tu komuś coś mówić jak on to przyjmuje -? A może chcesz opaskę szamańską kupić?:D |
|
|
|
20.06.2013 - 22:59
|
|
|
|
|
|
|
20.06.2013 - 23:13
|
|
|
Nie zabraniam wam przecież dyskutować, ale skoro nie ma w tym motywu, dyskusja nie ma sensu. Motyw dyskusji :Darek Sugier, możecie omawiać tylko jako swoje przypuszczenia i projekcje wynikłe z porównań ich ze sobą, swoich lęków które w was wyzwala inaczej nie byłoby dyskusji, gdyby nie wyzwalał jakiejś akcji, nie byłoby reakcji. Staram się zrouzmieć co was boli jako wasz opiekun-interesuje mnie to. Na razie nie otrzymałem od nikogo szczerej odpowiedzi. Ludzie toczą dysputy dzień za dniem, niezależnie od tematu. Wystarczy podejść, usłyszeć coś ciekawego i tak przyłączamy się do różnych, często nieistotnych dyskusji, bez jakiegoś otwartego motywu. I sobie myślę, że nie ma sensu doszukiwać się jakiegoś głębszego sensu, bo i po co? Jak powiedziano - forum, miejsce wymiany poglądów, miejsce dyskusji. Poza tym ten temat jest stricte o Darku, jego "twórczości" i o wszystkim innym, jak możemy się przekonać. Przewinęło się tu sporo różnych, innych wątków. Zatem, uwaga, uwaga, mamy cel - gadanie, taka typowo ludzka przypadłość. Zaskakująca dla niektórych, mogłoby się wydawać. Ten temat to freestyle i niech taki zostanie. Jest fajnie. :) Gdyby nie Zielu, który dostaję bany tylko i wyłącznie za swoją aktywność, to forum umarłoby śmiercią bolesną. I nie ma znaczenia, że odbiega od tematu wątku, bo inni robią dokładnie tak samo, a nie dostają od "taty" po pupie. :) Niedobra wybiórczość. A musztardę polecam rosyjską. Daję po uszach. :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |