|
|
![]() ![]() |
01.04.2013 - 12:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam serdecznie.
Niedawno, a właściwie na dniach wpadł mi do głowy, zupełnie spontanicznie, pomysł. Chciałbym się przekonać czy to będzie działać. Jest to idea przeprowadzenia pewnego eksperymentu, który może zaowocować zupełnie nową techniką wychodzenia w poza jakiej jeszcze nie było. Całe doświadczenie jest w zupełności bezpieczne, jednak o jego szczegółach poinformowani będą jedynie uczestnicy tego doświadczenia po to, aby nie wprowadzać do niego chaosu, żeby można było sprawdzić czy to faktycznie działa. Z góry, proszę ewentualnych uczestników o zachowanie tych szczegółów tylko i wyłącznie dla siebie, aby przecieki nie wpłynęły na ewentualne wyniki eksperymentu. Proszę też o zachowanie wszelkiej uwagi i powagi dla tego doświadczenia, gdyż jest to dla mnie ważne. Jako uczestników, potrzebuję trzy osoby bardzo dobrze rozeznane w astralu i z pełnią doświadczenia, które wychodzą dość często, a najlepiej jak najczęściej na ile to możliwe. Z uczestnikami będę chciał przeprowadzić wewnętrzny dialog przed rozpoczęciem eksperymentu, w którym zostaną omówione sprawy jego przebiegu, itd. który też ma być ściśle tajny. Wyniki oczywiście zostaną podane do wiadomości przeze mnie i ewentualny cel, jeśli całość przebiegnie pozytywnie i cel zostanie osiągnięty. Tutaj proszę się zgłaszać potencjalnym uczestnikom. Liczę na zainteresowanie i zaangażowanie. Z poważaniem ~Sagle |
|
|
|
01.04.2013 - 13:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z chęcią spróbuję.
|
|
|
|
01.04.2013 - 13:55
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ja również
|
|
|
|
01.04.2013 - 15:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ekhm... więc.. tego... ten... będę przemawiał jako rzecznik prasowy Rady Sutkuf po konsultacji ze Starszyznom.
W imię Jedynego i Prawdziwego, Przedwiecznego Sutka My, Rada Sutkuf wydajemy następującą dyrektywę na temat eksperymentu "Atele" prowadzonego pod kierownictwem Sagle: 1. Odmawiamy pozwolenia na odtajnienie jakichkolwiek wyników eksperymentu* ze względu na możliwość permanentnej degeneracji środowiska astralnego przez Gimbusy z powodu poważnych uchybień w stosunku do normy ISO 9000. 2. Zezwalamy na rekrutację ochotników do eksperymentu spośród członków forum pod warunkiem dopuszczenia do wyżej wymienionego eksperymentu Zielarza Gajowego (o ile liszaje z tyłka już zniknęły) i Jumbo, która zasługuje na powszechną MIŁOŚĆ I UWIELBIENIE (a także na udział w tym eksperymencie). 3. Zrzekamy się odpowiedzialności za ewentualne szkody na zdrowiu psychicznym i/lub fizycznym uczestników eksperymentu. Stosowne oświadczenia każdego uczestnika** musi być podpisane własną krwią o północy na starym cmentarzu lub w supermarkecie. 4. Przejmujemy chwałę i splendor w wyniku sukcesu lub karzemy banem*** wszystkich uczestników w przypadku porażki (nie dotyczy Jumbo i Zielarz Gajowy) w zamian za objęciem honorowym patronatem ww. eksperymentu. 5. Wszystkie wyżej wymienione punkty zostają Nemine Contradicente wprowadzone w życie z chwilą spisania jako Senatus Consultum. * nie dotyczy członków Rady Sutkuf. ** oświadczenie składają wszyscy pełnoletni, znaczy się ci, którzy ukończyli lat 13. *** na okres 99999 dni od chwili publikacji wyników. |
|
|
|
01.04.2013 - 16:30
|
|
|
Mess zrozumiałem twoje oświadczanie w imieniu RaSu :)
Tak więc potrzebuję jeszcze jedną osobę chętną. |
|
|
|
01.04.2013 - 16:41
|
|
|
Wszystko tajne, top secret, confidential. Normalnie jakbyśmy byli szpiegowani ;). Nawet nie wiem, czego mam się spodziewać.
PS Sagle, sprawdzałeś ją, nawet teoretycznie czy będzie działać? |
|
|
|
01.04.2013 - 16:54
|
|
|
Bardzo ciekawe. W sumie niewiadomo o co chodzi, ale i tak ciekawe. Mess dziekujemy Ci za przedstawienie naszego stanowiska, dobrze Ci poszlo :p
|
|
|
|
01.04.2013 - 16:58
|
|
|
Czysto teoretycznie ma działać, a eksperyment ma to potwierdzić w praktyce.
A dlatego jest to tajne, aby to doświadczenie nie przebiegało przy udziale osób trzecich czyli, aby nie wpłynęła ta osoba na chaos w wyniku, niezależnie czy będzie pozytywny czy negatywny. Gdy dojdzie do grona jeszcze jeden ochotnik będą przeprawadzane dialogi. Dodatkowo informuje, aby nie spodziewać sie nie wiadomo czego bo eksperyment nie jest trudny, a może nawet banalny. |
|
|
|
01.04.2013 - 17:05
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
NOWA TECHNIKA ATAKUJE!!! nie ma innej techniki na wychodzenie z ciała jak świadome zasypianie są różne wariacje, ale to to samo, są natomiast techniki co zrobić w paraliżu, jak np. lina.
|
|
|
|
01.04.2013 - 17:09
|
|
|
Bezpośrednie wyjście daje najlepszą fazę. Pośrednie rozwija raczej świadomość i uważność.
|
|
|
|
01.04.2013 - 17:21
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
jak to bezpośrednie i pośrednie? tzn znaczy że co wchodzisz w astral przez paserów?
|
|
|
|
01.04.2013 - 17:28
|
|
|
Bezpośrednie wyjście - przy zasypianiu. Pośrednie - we śnie, akcji, odzyskanie świadomości.
|
|
|
|
01.04.2013 - 19:20
|
|
|
Zgłaszam się.
|
|
|
|
01.04.2013 - 19:51
|
|
|
Nie pierwszym jesteś człowiekiem, który na nowo "odkrył", że wszyscy jesteśmy całkiem mocno wzajemnie osieciowani.
Już samo to, że omawiasz swój "tajny" pomysł - oznacza, że jest on zakłócony. Nie zgłaszam się. |
|
|
|
01.04.2013 - 20:02
|
|
|
NOWA TECHNIKA ATAKUJE!!! nie ma innej techniki na wychodzenie z ciała jak świadome zasypianie są różne wariacje, ale to to samo, są natomiast techniki co zrobić w paraliżu, jak np. lina. Faktycznie za pierwszym razem dzieki metodzie liny wychodziłem z dobrym dostrojeniem, oobe to swiadome zasypianie. Uwierzyłęm że metoda liny jest zajebista i była, poważnie, cięzko w nić nie wierzyć, chocby w ludzi. |
|
|
|
01.04.2013 - 20:18
|
|
|
Panowie, mam takie pytanie offtopowe. O co chodzi z tym całym jumbo? (sens loginu w końcu wraca).
I żeby nie było kosza, to kiedy start? |
|
|
|
01.04.2013 - 21:24
|
|
|
|
|
|
|
01.04.2013 - 21:25
|
|
|
Tak więc mamy komplet :).
Rozpoczynam rozmowę z wami drodzy ochotnicy. Od razu nadmienię, że pomimo daty to nie jest żadne prima aprilis ;). |
|
|
|
01.04.2013 - 22:45
|
|
|
PRIMA APRILIS LESZCZE !!! :)
ZA 20 MINUT SAGLE WAS WYŚMIEJE A JA RAZEM Z NIM, BO ŻARCIK PIERWSZA KLASA :D |
|
|
|
01.04.2013 - 22:47
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hehehe
|
|
|
|
01.04.2013 - 23:01
|
|
|
Achhhh Mess, nie mogłeś sie powstrzymać od spamu ?!?!?!
OGŁASZAM Z BÓLEM, ŻE TO NIESTETY NIE ŻART! I NIKOGO NIE WYŚMIEJĘ :) tak mi przykro Mess... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |