|
|
![]() ![]() |
14.11.2013 - 19:31
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Foks Ty nigdy nie dostaniesz bana. Tego jestem pewny akurat:) Myślę, że z obecnych forumowiczów najbardziej na bana zasługuje Twist. W jednym poście obraził kilka osób. Ja gdybym się upił na urwany film i postradał zmysły to bym tak ludzi nie zbeształ. No, ale Twist to mod. Jemu można więcej:)
(IMG:http://www.bubblews.com/assets/images/news/738065559_1375479667.jpg) |
|
|
|
14.11.2013 - 20:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Foks Ty nigdy nie dostaniesz bana. Tego jestem pewny akurat:) Myślę, że z obecnych forumowiczów najbardziej na bana zasługuje Twist. W jednym poście obraził kilka osób. Ja gdybym się upił na urwany film i postradał zmysły to bym tak ludzi nie zbeształ. No, ale Twist to mod. Jemu można więcej:) (IMG:http://www.bubblews.com/assets/images/news/738065559_1375479667.jpg) Temat ,, Fałszywi Opiekunowie?'' już powinny byc usunięte niektóre wypowiedzi!! oddzielny temat jest..... |
|
|
|
14.11.2013 - 20:42
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak to, na temat przecież... przecież Twistoid to taki fałszywy opiekun tego forum ;p
|
|
|
|
14.11.2013 - 20:52
|
|
|
Foks usunięte a z tego wątku i przeniesione. To sprawa dla moda właśnie...niech coś robi a nie dłubie w nosie i szuka oświecenia.
Twist to fałszywy opiekun z fałszywym oświeceniem. |
|
|
|
14.11.2013 - 21:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zielarz ale z ciebie troll xd
Możecie nawet reżim wprowadzić, a ja mam to gdzieś ;p |
|
|
|
14.11.2013 - 21:38
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak masz gdzieś i więc Ciebie to nie dotyczy, to się nie wypowiadaj...
|
|
|
|
14.11.2013 - 22:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Żyj sobie tym twoim ezoterycznym życiem i daj innym żyć ja taki prawy z Ciebie człek, jeśli jednak sama siebie głęboko oszukujesz i żeś zwykły oszust to se kochaj jak chcesz ale po co nie mów że kochasz mocniej. Wszystko to o dupę potłuść, dorośnij.To forum jak Polska tu zmiany nie wystarczą tu trza rewolucji, masa na moderatora:XD
Ps. 3;0 , pamietasz że gramy do 1000. |
|
|
|
15.11.2013 - 05:53
|
|
|
Córka dzisiaj w nocy zrobiła trzy sraczki bo tyle wczoraj zjadła ciastek i słodyczy na pasowaniu na przedszkolaka:) Myślę masa, że jak i Ciebie by tak przeczyściło to gadałbyś sensowniej bo póki co naprawdę uważam, że masz jakiś zatwardzony umysł i starasz się wypróżnić postami, ale nie tędy droga:)
|
|
|
|
15.11.2013 - 15:08
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |