oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Pierwsze Wibracje?
Vesh
post 26.08.2007 - 06:12
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam, jestem nowy to w zasadzie moj 1 post.. Chcialem opisac.. W jaki sposob udalo(nie wiem czy to odpowiednie slowo) mi sie dojsc do wibracji.. To bylo tak.. Polozylem sie spac troche po polnocy.. A sam obudzilem sie okolo 5(dziwnym trafem odkad zainteresowalem sie oobe, zaczalem sie sam budzic okolo 5-6 codziennie..), pomyslalem ze warto byloby sprobowac cos na wzor 4+1, tylko ze w moim przypadku bylo to 5h i okolo 40 min, ale jak wiadomo kazdemu pasuje inny czas.. Chce tez zaznaczyc ze byla to pierwsza noc podczas ktorej podjalem jakiekolwiek kroki w strone oobe.. A wiec po polozeniu sie po tych 40 min skupilem sie na proszeniu NP o pomoc, staralem sie zrelaksowac.. Nie myslec o niczym.. Ale po chwili zaczynalo mi byc niewygodnie i musialem zmieniac pozycje, wciaz myslalem o NP i mialem bardzo silne(byc moze wmowione..) wrazenie, ze ktos przy mie jest.. W koncu po minieciu kolo 15 min ulozylem sie w pozycji takiej samej w jakiej zawsze zasypiam.. Chyba nawet pomyslale ze jedak pojde spac.. I zasnalem.. Tresc calego snu nie jest wazna, podam tylko wazniejsza, koncowke.. A byl to na pewno sen swiadomy.. Otoz silo mi sie ze bylem wenatrz wagonu pociagu towarowego.. Byl to wagon taki jak zwykle wozi sie wegiel, tylko ze pusty.. I pociag jechal gdzies w wysokich gorach.. Nagle pomyslalem "jakby to bylo gdybym usiadl na krawedzi", po czym.. Znalazlem sie tam.. I zaczalem slyszec w glowie muzyke.. Wiec pomyslalem cos w stylu "pewnie znowu zasnalem ze sluchawkami".. Przelecial mi przez glowe jeden kawalek po czym zaczal sie drugi.. Pamietam, to bylo prodigy.. Nagle, sam nie wiem dlaczego, strasznie mocno sie skupilem na tej muzyce.. I poczulem jakbym w nia "wplynal".. Nie wiem jak to opisac, po prostu poczulem jakbym "wniknal" w dzwiek, po czym obudzilem sie w stanie wibracji.. Momentalnie poczulem jak trace czucie w calym ciele, a w glowie mialem dzwiek jakby ktos pilowal metal.. Od razu przeszylo mnie uczucie, cos pomiedzy strachem a mysla ze"na dzis juz starczy".. Same wibracje trwaly okolo 3 sekundy, odzyskiwanie dotyku, drugie 3.. Nie wiem jak bylo z innymi zmyslami, nie mialem czasu na nie zwrocic uwagi.. Czulem tylko ze nie czuje ciala i ze gdzies "odplywam".. Przerwalem je swiadomie.. Po obudzeniu sie czulem przez chwilke jakbym cale cialo mial troche zdretwiale, i wydaje mi sie ze obudzilem sie na plecach, a zasypialem na brzuchu.. To byla moja pierwsza proba.. Jak dla mnie sukces, bo teraz wiem, ze to wszystko nie jest jedna wielka bujda.. Pozdrawiam :)
Go to the top of the page

+Quote Post
...
post 26.08.2007 - 15:52
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Powodzenia w dalszych próbach i witaj na forum :)

Pozdrawiam

+Quote Post
Angello
post 26.08.2007 - 15:58
Post #3

Guests

Takie rzeczy to raczej do notatnika wpisuj.
Gratuluje pierwszych sukcesów. :)

+Quote Post
daywalker
post 26.08.2007 - 16:26
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Witamy na forum, jak na pierwszą próbę trzeba przyznać że wypadła ci bardzo pozytywnie:). Gdybyś po przebudzeniu, został dłużej zrelaksowany w tej pozycji, napewno byś wyszedł:). Ale spoko, nie ma co się spieszyć. Jest ok, gratuluje doświadczenia:].

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park