oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Postać Z Kopytami
Foks
post 09.04.2013 - 22:35
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Udało mi sie wyjść z ciała, za pomocą techniki ,,liny'' spadłem na panele wstałęm, otwarłem tajemnicze drzwi wszystko miało jasny kolor ten wodospad lśnił wśród piasku, stałem na szczycie wzniesienia jakby po schodach wchodziła postać miała kapelusz prawdopodobnie uszy jakby skrzata szpiczaste, kamizelkę na guziczki, nogi postaci były jakby zwierzęcia, posiadała ta postac kopyta miałą brodę kozią bródkę...
Nigdy takiej postaci nie widziałem, czy ktoś z was podczas wyjścia z ciała spotkał się z takim przypadkiem ??
Postaci tam było więcej, żałuje jedynie że chciałem sie obudzić bo czułem że nei pasuje do tego świata...

Mam tylko pytanie czy spotkał ktoś się z czymś podobnym:)?
Go to the top of the page

+Quote Post
Warszawa_
post 10.04.2013 - 00:06
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**

Ja miałem do czynienia raz z takim gościem. Po "awaryjnym" przebudzeniu niemal wyskoczyłem z łóżka XD http://img.gawkerassets.com/img/18dybxrlvm...ng/original.png

A tak zazwyczaj spotykam tylko ludzi w tym samego siebie... ewentualnie od czasu do czasu jakby maszyny.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.04.2013 - 05:13
Post #3

Dupa Towarzystwa

Koziołek Matołek?

+Quote Post
Foks
post 10.04.2013 - 09:16
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 10.04.2013 - 06:13) *
Koziołek Matołek?

No tak jakby, tylko miał twarz podobną do koleś z bródką <---

+Quote Post
Sagle
post 10.04.2013 - 13:47
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Foks wlazłeś do Narni ;D

+Quote Post
.
post 10.04.2013 - 14:23
Post #6

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

A może to był Faun?

+Quote Post
Woytas74
post 10.04.2013 - 15:34
Post #7

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Foks @ 09.04.2013 - 21:35) *
Udało mi sie wyjść z ciała, za pomocą techniki ,,liny'' spadłem na panele wstałęm, otwarłem tajemnicze drzwi wszystko miało jasny kolor ten wodospad lśnił wśród piasku, stałem na szczycie wzniesienia jakby po schodach wchodziła postać miała kapelusz prawdopodobnie uszy jakby skrzata szpiczaste, kamizelkę na guziczki, nogi postaci były jakby zwierzęcia, posiadała ta postac kopyta miałą brodę kozią bródkę...
Nigdy takiej postaci nie widziałem, czy ktoś z was podczas wyjścia z ciała spotkał się z takim przypadkiem ??
Postaci tam było więcej, żałuje jedynie że chciałem sie obudzić bo czułem że nei pasuje do tego świata...

Mam tylko pytanie czy spotkał ktoś się z czymś podobnym:)?

Moim zdaniem, prawdopodobnie miałeś do czynienia ze swoim strażnikiem przejścia, który właśnie stoi za dziwami i jest to postać naszego znaku zodiaku - w Twoim przypadku byka. Właśnie ta postać może przyjmować formy wpół-ludzkie.

+Quote Post
Tenshin
post 11.04.2013 - 19:30
Post #8

Dusza Towarzystwa

Woytas, bardzo przypomina mi to techniki szamańskie. Czym się inspirowałeś lub skąd brałeś nauki, w których pojawił się termin "strażnik przejścia"? To jest bardzo interesujące.

(Mi to przypomina treści z książki Martine Ashe "Szaman naszych czasów" - polecam)

+Quote Post
Foks
post 12.04.2013 - 09:27
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Tenshin @ 11.04.2013 - 20:30) *
Woytas, bardzo przypomina mi to techniki szamańskie. Czym się inspirowałeś lub skąd brałeś nauki, w których pojawił się termin "strażnik przejścia"? To jest bardzo interesujące.

(Mi to przypomina treści z książki Martine Ashe "Szaman naszych czasów" - polecam)

Dziękuje za tytuł książki mam nadzieje że pomoże, technika moja to wyzbycie się bodzców z zewnątrz.
Zero myśli, jeden punkt tylko trzeba wyczuć że jestem śpiący ale nei do konca bo jak jestem za bardzo śpiący to budzę się w ld. Od pierwszego razu mam takie ciarki na plecach albo dreszcze, ilekroć pomyśle o tej postaci :) Czasami wyrzuca mnie do czarnobiałego swiata, czasami idę przez las nocą i nie potrafię się dostroić. Jedną z fajnych metod jest porzucenie sexu we śnie, mam misje wzbijam się na wyrzyny i skacze później następuje paraliż technika odciągania , jeb na panele!! i otwieram różne drzwi. Rodzina z dużymi nosami po tamtej stronie też była interesująca, ogólnie te postacie:) mam za małe przygotowanie mimo tego że potrafie to uzyskać, dlatego dziękuje za lekturę, pomoże z pewnością w wyskokach gdzieś w transie:)

Skoro to jest strażnik to co daje mi przejscie??

+Quote Post
Foks
post 12.04.2013 - 09:28
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Neurocosmic @ 10.04.2013 - 15:23) *
A może to był Faun?

Powiem Ci ze podobny jak na zdjęciach w google :) ( zdjęcia Fauna )

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park