oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Projekt Gaja - Konferencja Skype
I L'OBE YOU
post 13.06.2013 - 17:37
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Właśnie tu i teraz rozpoczyna się konferencja Skype z udziałem Slavia. Slavio jest człowiekiem renesansu świadomości, któremu kilka osób przypisuje pewnego rodzaju umiejętności będące poza obszarem wytłumaczalnym przez naukę. Jeżeli łącza pozwolą, będziemy rozmawiali na temat kiełkującego własnie Projektu Gaja. Wśród założeń tego projektu jest budowa największej piramidy na świecie oraz społeczności żyjącej w zgodzie z Naturą i własnym wnętrzem. Konferencja będzie nagrywana.

Piramida Slavia.
http://www.youtube.com/watch?v=ObAsqnyJ760
Go to the top of the page

+Quote Post
Nużek
post 13.06.2013 - 23:17
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(I L'OBE YOU @ 13.06.2013 - 18:37) *
Właśnie tu i teraz rozpoczyna się konferencja Skype z udziałem Slavia. Slavio jest człowiekiem renesansu świadomości, któremu kilka osób przypisuje pewnego rodzaju umiejętności będące poza obszarem wytłumaczalnym przez naukę. Jeżeli łącza pozwolą, będziemy rozmawiali na temat kiełkującego własnie Projektu Gaja. Wśród założeń tego projektu jest budowa największej piramidy na świecie oraz społeczności żyjącej w zgodzie z Naturą i własnym wnętrzem. Konferencja będzie nagrywana.

Piramida Slavia.
http://www.youtube.com/watch?v=ObAsqnyJ760

Interesujące. Nie mogłem jednak być uczestnikiem, ani świadkiem rozmowy. Czy uzdrawianie tego typu jest jakkolwiek udowodnione?

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 13.06.2013 - 23:50
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Nużek @ 13.06.2013 - 23:17) *
Interesujące. Nie mogłem jednak być uczestnikiem, ani świadkiem rozmowy. Czy uzdrawianie tego typu jest jakkolwiek udowodnione?

uzdrawianiu? kto mówi o uzdrawianiu, my chco piramide zbudować pod turystów co przywiozo dutki. Uzdrawianie owszem ale we własnym zakresie, w razie wystąpienia wdzięczności podajemy numer tacy. koncept jest taki aby aby zbierać kase od sceptyków, bo przeca chcemy udowodnienia że piramidy to bujda i mogiła dla starożytnych oligarchów. a od zwolenników spirytualizmu szeroko pojetego bendo szły pieniondze na sanktuarium mocy.

+Quote Post
Messanger
post 14.06.2013 - 10:23
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(I L'OBE YOU @ 13.06.2013 - 18:37) *

Jakie pokręty. Najlepsze było to na koniec :D.

Szukamy ciepła, zimna lub mrowienia... Najłatwiej o mrowienie, bo wam ręka od takich dziwactw zdrętwieje :).

+Quote Post
pigsonwings
post 14.06.2013 - 10:35
Post #5

haereticus

Notatnik

ciekaw jestem czy w tej piramidzie dało by rade przezimować ;p. "A co tam walne sobie piramide na podwórku" pomyślał Slavio ;) nie ogólnie naprawde ciekawe przedsięwzięcie, a to leczenie energetyczne z ręką w ziemie a drugą na "prawie adolfa" na jakiej podstawie działa? jakieś fale elektromagnetyczne? siła woli czy jak? bo wątpie aby każdy potrafił takie coś, trzeba coś sobie wizualizować?

+Quote Post
wyspiarz
post 14.06.2013 - 11:23
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

+Quote Post
pigsonwings
post 14.06.2013 - 11:37
Post #7

haereticus

Notatnik

oo to było nieźle, wyspiarz prosze wrzuć na
http://www.speedyshare.com/

bo na sendspace jakieś limity wyskakują ;) a ten servis wyżej wydaje mi sie że jest lepszy

+Quote Post
wyspiarz
post 14.06.2013 - 12:13
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

+Quote Post
Woytas74
post 14.06.2013 - 13:33
Post #9

Dusza Towarzystwa

Posłuchałem tego Slavio i tak jak zrobił dobre wrażenie na mnie w audycji u Zbyszka, tak w tej relacji z Skype zachowywał się beznadziejnie. Rozumiem, że facet ma wiedzę i jakiś tam autorytet wśród Was, ale o co miało chodzić w tamtym spotkaniu? Wyśmiewanie się z gościa i jego poglądów, jakieś podśmiechujki a później to już ostra jazda i wyzywanie gościa od idiotów, debili. Ja też nie uważam, że ten facet miał coś ciekawego do powiedzenia ale mieszanie go tak z błotem było trochę nie na miejscu. Później to tylko seria monologu Slavia przeplatanego przekleństwami praktycznie o niczym i w niektórych momentach zastanawiałem się czy on nie jest rzeczywiście na "gazie" albo innym specyfiku. Slavio widać też bardzo lubi swój głos w związku z tym nie lubi dopuszczać innych głosów, wchodzić każdemu w słowo itd. Jakkolwiek by nie był mądry czy autorytatywny takim zachowaniem zraził mnie do siebie, bo w dyskusji nawet z największym idiotą powinno się zachować jakiś minimalny standard dyskusji.

+Quote Post
pigsonwings
post 14.06.2013 - 13:46
Post #10

haereticus

Notatnik

w sumie to myślałem że to jakiś konkret, a to takie tam pierdole*ie o jelenie na luzie troche słychac jak z łodzi podwodnej. Ale co tam jak będe miał chwile to wpadne.

+Quote Post
Deimond
post 14.06.2013 - 13:54
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam podobne wrażenie co Woytas74 .
A propo słowotwórstwa w audycji to miałem niezły ubaw.
Szkoda że chłopaki nie przeanalizowali takich słów staroegipskich jak:
RAdŁO (jacie ale RA)
RAdoSŁAW (sławcie RA)
PAkameRA (patrzcie RA)
RADZIWIŁ
pRAwDZIWEK
czy nawet RAchMISTRZ

Ale zaraz jest jeszcze KA jak KAKA:D
Albo IB - hmm poszukajmy wyrazów z IB - kolIBer?
A nie - jest tylko mało starosłowiańskie - kIBel albo polIBuda,hibernacja czy iboganina:D
Kurdę innych nie znam - ale mimo to to pewno egipcjanie:D

Wszędzie ten RA - egipcjanie tu byli :D
Mam nadzieję że Slavio ma taki dystans do swoich poglądów jak do poglądów innych. Choć mam wrażenie że ktoś kto buduje altanę w kształcie piramidy może mieć z tym problem:D

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 19.06.2013 - 12:52
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

https://www.youtube.com/watch?v=3JcJwwvEM8I...be_gdata_player

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park