oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Pytanie Początkującego
daroo
post 26.08.2007 - 18:35
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Jest to mój pierwszy post na forum więc chciałbym wszystkich powitać, a więc WITAM:)
Mam na imie Darek i mam 15 lat
Ze mną jest tak:pare dni temu przez przypadek dowiedziałem sie o OOBE bardzo mnie
to zaciekawilo wiec postanowilem sprobowac, ale przez pierwsze dwa dni kiedy chcialem przystepowac to prob poprostu strach wzial na demną gore ale wczoraj sprobowalem przed snem a nie po 4 godz. snu.Kiedy juz sie rozluźniłem odliczylem sobie od 100 do 0, i po okolo 15 minutach lezenia i wpatrywania sie w czern przed oczami zaznalem uczucia kolysania, wystraszylem sie i uczucie osłabło i wlasnie na tym polega moje pytanie czy uczucie kolysania jest oznakom związanom z OOBE??A jesli tak to co mam dalej zrobic zeby wyjsc z ciala??
Go to the top of the page

+Quote Post
mati415
post 26.08.2007 - 18:55
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Witam :)

Sam niedawno zaczynalem ale juz w miare cos tam funkcjonuje :)
No wiec jesli czujesz takie symptomy to oznacza ze wszedles w trans i to jest raczej typowe (przynejmniej dla mnie). Nie ma sie co bac :)

Próbuj dalej a na pewno ci sie uda:)
pozdro:)

+Quote Post
daroo
post 26.08.2007 - 21:12
Post #3

Gość Rodziny
*

Wielkie dzięki:) Pozdro

+Quote Post
ptasiek
post 26.08.2007 - 21:19
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(mati415 @ 26.08.2007 - 19:55) *
Witam :)

Sam niedawno zaczynalem ale juz w miare cos tam funkcjonuje :)
No wiec jesli czujesz takie symptomy to oznacza ze wszedles w trans i to jest raczej typowe (przynejmniej dla mnie). Nie ma sie co bac :)

Próbuj dalej a na pewno ci sie uda:)
pozdro:)

Właściwie nie tyle wszedł w trans co WCHODZIŁ w trans. W transie powinieneś czuć mrowienie no i te zawroty w głowie, a tak wogóle to nie czuć ciała (ale to dopiero w głębokim transie). Pozdro.

+Quote Post
daroo
post 27.08.2007 - 12:29
Post #5

Gość Rodziny
*

Chciałbym sie jeszcze zapytać jak juz wyjde z ciala to jak potem mam wrócić do ciała fizycznego??

+Quote Post
ptasiek
post 27.08.2007 - 12:41
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(daroo @ 27.08.2007 - 13:29) *
Chciałbym sie jeszcze zapytać jak juz wyjde z ciala to jak potem mam wrócić do ciała fizycznego??

Sam jeszcze nie wyszedłem, ale czytałem o tym troche Żeby powrócić, najlepiej jest podobno odzyskać świadomość fizycznego ciała, np. spróbować poruszyć palcem u nogi. Ale nie bój się, z powrotem nie powinieneś mieć kłopotu. Sądzę nawet, że przy 1 wyjściu wciągnie cie do ciała, szybciej niż byś tego chciał. Pozdro.

+Quote Post
daroo
post 27.08.2007 - 12:47
Post #7

Gość Rodziny
*

Dzieki za odpowiedz, troche mnie to uspokoiło ale tylko troche:) Pozdro

+Quote Post
Angello
post 27.08.2007 - 13:10
Post #8

Guests

CYTAT(daroo @ 27.08.2007 - 13:29) *

W większości wypadków powrót do ciała jest prostszy niż rozwiązanie równania 1+1=X. Mi wystarcza jedna choćby przypadkowa myśl o ciele fizycznym i już w nim jestem.

+Quote Post
Drag0n
post 28.08.2007 - 14:53
Post #9

Świadomie Śniący

Notatnik

Ja miałem juz 2 razy uczucie kołysania, a próbuje wyjsc z ciała od 2 tyogni, zawsze nie czułem ciała ale nie miałem uczucia kołysania a ostatnio miałem i to dwa razy...

+Quote Post
Conchita
post 29.08.2007 - 11:00
Post #10

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(dragon1 @ 28.08.2007 - 15:53) *
Ja miałem juz 2 razy uczucie kołysania, a próbuje wyjsc z ciała od 2 tyogni, zawsze nie czułem ciała ale nie miałem uczucia kołysania a ostatnio miałem i to dwa razy...

Kolejny efekt pobudzenia ciała niefizycznego, w które przedostaje się świadomość...

+Quote Post
Drag0n
post 29.08.2007 - 11:48
Post #11

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(Conchita @ 29.08.2007 - 12:00) *
Kolejny efekt pobudzenia ciała niefizycznego, w które przedostaje się świadomość...

Możesz rozwinąć to zdanie, prosze ;p ;P
Co dokładnie sie dzieje ??

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park