|
|
![]() ![]() |
30.06.2013 - 10:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Szukam osoby, która dobrze wychodzi z ciała, w celu pozbycia się astralnych kałamarnic, które mnie prześladują. Owe kałamarnice modyfikują mi świadomość i grzebią w metaboliźmie, pasożytują na mnie, bo jestem dla nich silnym źródłem światła. Zmodyfikowali mi tak świadomość, że się męczę. Zdążyłem mieć już na zmianę wolny i szybki metabolizm i różne rodzaje świadomości. Na początku mnie okropnie zmanipulowały, ale oświeciła mnie koleżanka, która powiedziała mi, że to coś, co mnie modyfikuje, wygląda jak szara kałamarnica. Od pewnej osoby dowiedziałem się, że w poprzednim wcieleniu bodajże zajmowałem się czarną magią i teraz się to za mną ciągnie.
Osoba z umiejętnością OOBE mogłaby opuścić ciało i poprosić jakąś istotę światła o pomoc w pozbyciu się tego i naprawienie mojej świadomości Dziękuję za pomoc |
|
|
|
30.06.2013 - 11:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Istota światła pomoże na krótką chwilę, nieprzepracowana ciemność w postaci tych kałamarnic czy innych pasożytów i tak będzie sie za Tobą ciągnąć, dopóki tego nie przepracujesz. Nie chodzi o to, ze jesteś dla nich silnym źródłem światła, tylko o to, ze masz w sobie nieprzepracowaną ciemność.
Kałamarnice to aspekty Twojej świadomości, które wypchnąłeś i się wyrzekłeś, dlatego są w stosunku do Ciebie agresywne. Jeśli chcesz się od tego uwolnić definywnie to musisz sie zmierzyć z tymi problemami i przyczynami, które tkwią głęboko w Twojej podświadomości i wywlec je na wierzch. Raczej nie poprzednie wcielenia , bo to znowu będzie projektowanie i bawienie się w kolejne historie, a tu trzeba trafić do sedna, czyli toksyczne wzorce, ukształtowane najprawdopodobniej w dzieciństwie, które masz w sobie, a które są bramą dla tych istot, które Cię prześladują. Dodam jeszcze, że musiałeś dać im przyzwolenie na to, że zyskały taką kontrolę nad Tobą i Twoją jaźnią. One takie przyzwolenie uzyskują poprzez manipulację i wmawianie człowiekowi różnych nieprawdziwych rzeczy. Trzeba to wszystko odkręcić. Mogę Ci pomóc bo zajmuję się takimi rzeczami, sama zresztą przechodziłam przez takie doświadczenia, jeśli chcesz, to pisz na priv. |
|
|
|
30.06.2013 - 14:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kałamarnice?? Czy cie nie poniosło. A może sa to tylko pijawki energetczne?
Psychike możesz tylko ty modyfikować nikt inny, to jest twoje ,,ja,, Na początku mnie okropnie zmanipulowały, ale oświeciła mnie koleżanka, która powiedziała mi, że to coś, co mnie modyfikuje, wygląda jak szara kałamarnica. Od pewnej osoby dowiedziałem się, że w poprzednim wcieleniu bodajże zajmowałem się czarną magią i teraz się to za mną ciągnie. Wejdz w trans i połam/utwórz odpowiedni bariery ;-) Wyssiemy Ci mózg!!!!
Załączony plik
|
|
|
|
30.06.2013 - 18:44
|
|
|
EDIT: usunąłem linka bo to straszna komercha była, mimo że autor ciekawy bo zajmuje sie szamanizmem tybetańskim.
Lordini, moja rada jest taka żebyś znalazł kogoś kto zajmuje się jungdrung bon i poproś o bezpłatne oczyszczenia twojego astrala. Ja w takie rzeczy nie wierzę ale przyszlo mi do głowy, że jeżeli ktoś Ci miałby pomóc to oni mogą w tym być najlepsi. http://a.bongaruda.pl/ http://www.dzogczen.pl/ http://www.tsering.wroclaw.pl/ |
|
|
|
30.06.2013 - 18:55
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No nie wiem...brać kasę za pomaganie komuś w biedzie? Dobrze, że jest tu Vesanya bo pewnie Lordnini już się z nią skontaktował a koleżanka kasy za pomoc nie weźmie:)
|
|
|
|
30.06.2013 - 19:44
|
|
|
Musimy wszyscy odprawić zbiorowy egzorcyzm o odpędzenie kałamarnic i naprawienie mojej świadomości
Mój metabolizm w dzień jest niski, a w nocy wysoki. Zrobili tak, żebym maksymalnie długo żył, aby mogli na mnie maksymalnie długo pasożytować :/ |
|
|
|
30.06.2013 - 19:55
|
|
|
Lordini - haloperidol, pasy, zimne bicze wodne i może elektrowstrząsy przy nasileniu objawów - a kałamarnice wrócą do oceanu indyjskiego albo tam skąd wypełzły np. z Plejad czy Mgławicy Andromedy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Haloperydol |
|
|
|
30.06.2013 - 19:57
|
|
|
bardzo śmieszne
|
|
|
|
30.06.2013 - 20:10
|
|
|
Ja tam bym na Twoim miejscu spróbował porozmawiać z Vesanyą, gdyż wydaje się być ekspertem od takich rzeczy.
Z Jarkiem sami eksperymentowaliśmy z podobnymi zjawiskami a o naszych wspólnych bojach można przeczytać tu: http://www.taraka.pl/interwencja_w_swiecie_dusz a druga podobna historia jest opisana tu: http://www.taraka.pl/nocne_boje |
|
|
|
30.06.2013 - 20:18
|
|
|
Woytas, przecież Lordini jaja se robi :-D
w stylu Darkowego buta na głowie Lordini nagraj filmik na bazie tego pomysłu to będziesz miał fanów jak DS |
|
|
|
30.06.2013 - 20:19
|
|
|
|
|
|
|
30.06.2013 - 20:48
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
on to raczej na serio pisze :0.
|
|
|
|
01.07.2013 - 19:48
|
|
|
ZielarzGajowy:
No nie wiem...brać kasę za pomaganie komuś w biedzie? Dobrze, że jest tu Vesanya bo pewnie Lordnini już się z nią skontaktował a koleżanka kasy za pomoc nie weźmie:) ,,Przyjaciół poznaje się w biedzie,, Gościa poniosło z tymi kałamarnicami i tylko tyle. Chciał sie upodobnić do Darka Sugiera ;-) [b]Wyspiarz: ma racje[/b] Woytas, przecież Lordini jaja se robi :-D w stylu Darkowego buta na głowie Lordini nagraj filmik na bazie tego pomysłu to będziesz miał fanów jak DS |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |