|
|
![]() ![]() |
26.08.2007 - 18:35
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jest to mój pierwszy post na forum więc chciałbym wszystkich powitać, a więc WITAM:)
Mam na imie Darek i mam 15 lat Ze mną jest tak:pare dni temu przez przypadek dowiedziałem sie o OOBE bardzo mnie to zaciekawilo wiec postanowilem sprobowac, ale przez pierwsze dwa dni kiedy chcialem przystepowac to prob poprostu strach wzial na demną gore ale wczoraj sprobowalem przed snem a nie po 4 godz. snu.Kiedy juz sie rozluźniłem odliczylem sobie od 100 do 0, i po okolo 15 minutach lezenia i wpatrywania sie w czern przed oczami zaznalem uczucia kolysania, wystraszylem sie i uczucie osłabło i wlasnie na tym polega moje pytanie czy uczucie kolysania jest oznakom związanom z OOBE??A jesli tak to co mam dalej zrobic zeby wyjsc z ciala?? |
|
|
|
26.08.2007 - 18:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam :)
Sam niedawno zaczynalem ale juz w miare cos tam funkcjonuje :) No wiec jesli czujesz takie symptomy to oznacza ze wszedles w trans i to jest raczej typowe (przynejmniej dla mnie). Nie ma sie co bac :) Próbuj dalej a na pewno ci sie uda:) pozdro:) |
|
|
|
26.08.2007 - 21:12
|
|
|
Wielkie dzięki:) Pozdro
|
|
|
|
26.08.2007 - 21:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam :) Sam niedawno zaczynalem ale juz w miare cos tam funkcjonuje :) No wiec jesli czujesz takie symptomy to oznacza ze wszedles w trans i to jest raczej typowe (przynejmniej dla mnie). Nie ma sie co bac :) Próbuj dalej a na pewno ci sie uda:) pozdro:) Właściwie nie tyle wszedł w trans co WCHODZIŁ w trans. W transie powinieneś czuć mrowienie no i te zawroty w głowie, a tak wogóle to nie czuć ciała (ale to dopiero w głębokim transie). Pozdro. |
|
|
|
27.08.2007 - 12:29
|
|
|
Chciałbym sie jeszcze zapytać jak juz wyjde z ciala to jak potem mam wrócić do ciała fizycznego??
|
|
|
|
27.08.2007 - 12:41
|
|
|
Chciałbym sie jeszcze zapytać jak juz wyjde z ciala to jak potem mam wrócić do ciała fizycznego?? Sam jeszcze nie wyszedłem, ale czytałem o tym troche Żeby powrócić, najlepiej jest podobno odzyskać świadomość fizycznego ciała, np. spróbować poruszyć palcem u nogi. Ale nie bój się, z powrotem nie powinieneś mieć kłopotu. Sądzę nawet, że przy 1 wyjściu wciągnie cie do ciała, szybciej niż byś tego chciał. Pozdro. |
|
|
|
27.08.2007 - 12:47
|
|
|
Dzieki za odpowiedz, troche mnie to uspokoiło ale tylko troche:) Pozdro
|
|
|
|
| Angello |
27.08.2007 - 13:10
|
|
Guests |
|
|
|
|
28.08.2007 - 14:53
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja miałem juz 2 razy uczucie kołysania, a próbuje wyjsc z ciała od 2 tyogni, zawsze nie czułem ciała ale nie miałem uczucia kołysania a ostatnio miałem i to dwa razy...
|
|
|
|
29.08.2007 - 11:00
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
29.08.2007 - 11:48
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |