oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Moja Sytuacja
izzzzy~
post 01.07.2013 - 16:08
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam forumowiczów to chyba ten temat więc zacznę mam 19 lat i od jakiegoś czasu zafascynowało mnie OOBE wzięło się to z mojej przeszłości z DXM zażywałem to około 5-6 razy. Pzeczytałem wiele technik oraz obejrzałem kilka filmików na ten temat jak tego doświadczyć i jeszcze tego samego dnia (to było wczoraj) postanowiłem to spróbować, co prawda nie zastosowałem techniki 4+1 ale mimo wszystko wydaje mi się że jestem blisko poprzez drobne mrowienie następnie wibracje i buczenie w głowie (wiecie o co chodzi świsty itp)
następuje drętwienie ciała. Co do tego Ostatniego to nie wiem czy to jest już paraliż czy coś, myślałem że jestem już blisko według tego co przeczytałem nastąpiło już oderwanie ciała astralnego od fizycznego i tutaj zaczyna się mój problem próbowałem wiele metod takich jak wyobrażanie sobie huśtania, obracania się na boki, wypływania w górę lecz nie potrafię wyjść poza ciało. Podchodziłem do OOBE 3 razy (wiem że to mało i nie każdemu się udaje szybko) dlatego nie załamuje się tylko chciałbym usłyszeć od was jakieś propozycje na to aby oderwać się całkowicie być może też mieliście takie problemy, prawdopodobnie spróbuję jeszcze raz w nocy z taktyką 4+1 ale jeżeli możecie to prosiłbym o jakieś konkretne info jak dojść do tego całkowitego oderwania i jak poznać kiedy to się stało. Za ODP z góry dziękuję.

Pozdrawiam Easy ~!
Go to the top of the page

+Quote Post
nosołamacz
post 01.07.2013 - 18:14
Post #2

Efekt Jojo

Notatnik

prawda jest taka, że do takich wypowiedzi służy notatnik.
nie udało sie? jak nic to znak, że trzeba zakończyć tą przygode
pozdro

+Quote Post
Woytas74
post 01.07.2013 - 19:27
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(izzzzy~ @ 01.07.2013 - 15:08) *
Witam forumowiczów to chyba ten temat więc zacznę mam 19 lat i od jakiegoś czasu zafascynowało mnie OOBE wzięło się to z mojej przeszłości z DXM zażywałem to około 5-6 razy. Pzeczytałem wiele technik oraz obejrzałem kilka filmików na ten temat jak tego doświadczyć i jeszcze tego samego dnia (to było wczoraj) postanowiłem to spróbować, co prawda nie zastosowałem techniki 4+1 ale mimo wszystko wydaje mi się że jestem blisko poprzez drobne mrowienie następnie wibracje i buczenie w głowie (wiecie o co chodzi świsty itp)
następuje drętwienie ciała. Co do tego Ostatniego to nie wiem czy to jest już paraliż czy coś, myślałem że jestem już blisko według tego co przeczytałem nastąpiło już oderwanie ciała astralnego od fizycznego i tutaj zaczyna się mój problem próbowałem wiele metod takich jak wyobrażanie sobie huśtania, obracania się na boki, wypływania w górę lecz nie potrafię wyjść poza ciało. Podchodziłem do OOBE 3 razy (wiem że to mało i nie każdemu się udaje szybko) dlatego nie załamuje się tylko chciałbym usłyszeć od was jakieś propozycje na to aby oderwać się całkowicie być może też mieliście takie problemy, prawdopodobnie spróbuję jeszcze raz w nocy z taktyką 4+1 ale jeżeli możecie to prosiłbym o jakieś konkretne info jak dojść do tego całkowitego oderwania i jak poznać kiedy to się stało. Za ODP z góry dziękuję.

Pozdrawiam Easy ~!

Pierwsza rzecz to są ludzie, którzy nawet przez lata nie osiągnęli wibracji i wciąż próbują a Ty miałeś już za 3 razem. Nie sądzę aby to był powód do płaczu...
Gdy wyjdziesz masz kupę sposobów - posłuchaj na przykład porad Darka Sugiera na jego kanale Youtube, ale najprostszy to po prostu wkładasz łapę w coś, w co normalnie byś nie włożył np. w ścianę. Przykładasz, naciskasz i po chwili powinna się wtopić jak w piasek - możesz czuć opór. Weszło? Jesteś w POZA

+Quote Post
rafal13-50
post 01.07.2013 - 19:36
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Skąd wiesz że oderwałeś się od ciała?
Próbowałeś obrotów o 180* lub 360* wg osi ciała, zamiast chuśtawki?

+Quote Post
izzzzy~
post 01.07.2013 - 21:27
Post #5

Przechodzień

CYTAT(rafal13-50 @ 01.07.2013 - 20:36) *
Skąd wiesz że oderwałeś się od ciała?
Próbowałeś obrotów o 180* lub 360* wg osi ciała, zamiast chuśtawki?

Wzorując się na pewnym filmiku z youtube to co poczułem a dokładnie dziwne uczucie w rękach i nogach było opisane jako oderwanie ciała astralnego od fizycznego nie jestem co do tego pewien mam tylko takie przeczucie.

Co do obrotów tak próbowałem tak jakby wyobrazić sobie że się przekręcam w łóżku aby sie oderwać.

+Quote Post
Foks
post 01.07.2013 - 21:46
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(izzzzy~ @ 01.07.2013 - 17:08) *

Pozdrawiam Easy ~!

Nie myśl w trakcie o niczym tylko o tym że sie uwalniasz...jak będziesz myśleć zabawa się konczy...Ale jak tu nie myśleć, zapal świece patrz na nią i skup sie na płomieniu...Jak już myślisz to myśl o tym że jesteś tylko energią tak jak twoja myśl...A jak w trakcie relaksacji za dużo myślisz, wyobraź sobie skrzynie i włóż tam te myśli...pozdrawiam trzymam kciuki ;-)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park