|
|
![]() ![]() |
29.08.2013 - 00:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie liczą się tylko punkty prestiżu:) Niedługo zacznę je odsprzedawać bo muszę uzbierać na wycieczkę na grzybową wyspę:) wprowadź je w obieg jako walute Punkty Prestiżu Zielarza Galowego. sprzedajesz jednego PPZG za 30PLN, w ramach zabezpieczenia tej waluty bedzie suszony kwiatostan gandzi. na jesieni kazdy kto kupil od ciebie PPZG otrzyma 2gramy. punkty prestiżu wracają do ZG. Szkoda tylko, że punkty prestiżu ma jawne, bo jak zacznie dostawać ich zbyt dużo od posiadaczy waluty, to notowania mogą polecieć i miejsc w powiecie nie starczy na uprawę. a grzyby możesz sam se wyhodować, slyszalem o jakiejs takiej odmianie co niby w mikrofali wyrasta w kilkadziesiat sekund |
|
|
|
30.08.2013 - 11:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
30.08.2013 - 11:48
|
|
|
od Zielarza Gejowego
|
|
|
|
30.08.2013 - 14:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja handluję tylko twardymi i tratwami.
|
|
|
|
30.08.2013 - 15:54
|
|
|
|
|
|
|
30.08.2013 - 16:18
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Co tak skromnie?
(IMG:http://s2.blomedia.pl/gadzetomania.pl/images/2011/02/spam.jpg) Takie też spoko:) (IMG:http://www.washingtonpost.com/blogs/ezra-klein/files/2012/08/Spam2_2.jpg) |
|
|
|
30.08.2013 - 20:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zmiotło mnie, ale tak konkretnie. :) Dystans to błogosławieństwo. Skoro wszystko to fikcja, to nie ma się na co obrażać. Mnie bierze. :) |
|
|
|
31.08.2013 - 08:15
|
|
|
|
|
|
|
05.09.2013 - 18:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Niedługo będę próbować silene capensis (afrykański korzeń snów), dam znać jaki będzie efekt. ^^ Myślę że będzie OK, średnio raz w tygodniu mam krótkiego spontanicznego LDka.
|
|
|
|
02.10.2013 - 14:18
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
pobudka 5 oo , inhalacja z nikotyny ( e papieros ) nikotyna odpala neurony w częsci mózgu odpowiedzialnej za świadomosc ( prawdopodobnie kora przedczołowa?) których aktywnosc jest wygaszona podczas snu , wiec pomaga sie rozbudzić i odzyskać świadomosc , powoduje mega realne sny wiele osob na zagranicznych forach o tym wspomina i jak dla mnie narazie najlepszy wspomagacz do ld /oobe :) oczywiscie nie namawiam nikogo w nikotyna silnie uzaleznia ale wiadomo czasem cel uświęca srodki :D Słyszałeś może o książce Thomas'a Yuschak'a "Advanced Lucid Dreaming: The Power Of Supplements"? Konkretna i z tego co wiem jedyna pozycja w tej kategorii( przynajmniej na Amerykańskim rynku), w której Yuschak daje rozpiskę supplementów, do stosowania co dwa dni, które sam dobrał metodą prób i błędów, co w połączeniu ze znanymi technikami LD takimi jak, "wmówienie sobie" świadomego snu, zwiększa częstotliwość Występowania LD do 80%. Pisze ci o tym bo sam praktykuje tą senną diete ze środkami ze sklepu z witaminami, i to bez kitu działa! ;D grunt to samokontrola, by nie pozwolić pewnym neuroprzekaźnikom na zbudowanie tolerancji na dane supplementy i jest elegancko. A nawet gdy po użyciu supplementów nie uda się osiągnąć LD, i tak pamięć snów jest o wiele większa...także jakby istniało polskie tłumaczenie to gorąco polecam, a jak nie, to powiedz to podam ci tą rozpiske którą proponuje yuschak, o ile jesteś zainteresowany oczywiście ; ) pozdro |
|
|
|
02.10.2013 - 18:13
|
|
|
Tą książkę można znaleść przez google.
"Szukajcie to znajdziecie" jak powiedział Dżizus. |
|
|
|
03.10.2013 - 02:21
|
|
|
Masz to po polsku ;-)?? |
|
|
|
03.10.2013 - 05:20
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |