|
|
![]() ![]() |
19.08.2013 - 09:39
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kiedyś próbowałem OOBE, było to może rok temu. Zaprzestałem bo często w nocy pojawiały się u mnie wibrację, nie mogłem się ruszać. Od tego czasu rzadko, ale jednak to wraca. Zazwyczaj jak jestem przebudzony i idę dalej spać to wibrację nadchądzą. Jak już wyczuwam, że nadchodzą to siadam na łóżko i próbuje się lekko wiercić, aby odeszły. Zazwyczaj wtedy mam przymknięte oko, poruszanie sprawia mi trudność i nie mogę mówić.
To normalne, że wibracje przychodzą same? Nawet nie muszę ich wywoływać. Przychodzą niechciane... |
|
|
|
19.08.2013 - 10:11
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ktoś, kiedyś, powiedział: "Raz otwartej bramy nie idzie już zamknąć"
|
|
|
|
19.08.2013 - 10:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kiedyś próbowałem OOBE, było to może rok temu. Zaprzestałem bo często w nocy pojawiały się u mnie wibrację, nie mogłem się ruszać. Od tego czasu rzadko, ale jednak to wraca. Zazwyczaj jak jestem przebudzony i idę dalej spać to wibrację nadchądzą. Jak już wyczuwam, że nadchodzą to siadam na łóżko i próbuje się lekko wiercić, aby odeszły. Zazwyczaj wtedy mam przymknięte oko, poruszanie sprawia mi trudność i nie mogę mówić. To normalne, że wibracje przychodzą same? Nawet nie muszę ich wywoływać. Przychodzą niechciane... Poczytaj na temat ,,prany'' ,,Lung'' W książce ,,Tybetańska Joga Snu i Snienia'' Jak przychodzą wibracje czy paraliz traktuj to naturalnie pomyśl o czymś przyjemnym ,,unosze się jestem lekki, cały wszechświat mnie kocha'' Jak nei będziesz o czymś myślał za często to owe zjawisko nei nastąpi.... |
|
|
|
19.08.2013 - 11:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
|
|
|
|
19.08.2013 - 11:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
19.08.2013 - 12:16
|
|
|
|
|
|
|
19.08.2013 - 12:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie wiem czy normalne... ja tak nie miałem;).
|
|
|
|
19.08.2013 - 14:11
|
|
|
To normalne, że wibracje przychodzą same? Nawet nie muszę ich wywoływać. Przychodzą niechciane... Nie wiem czy normalne... ja tak nie miałem;). Powiem tak, kilka lat temu zacząłem praktykować oobe i zaniechałem prób bo mi się nie powodziło.Wiele razy miałem tak że jak tylko zamykałem oczy to zaczynało po 5 minutach zaczynały się wibracje. Pewnego wieczora kiedy była pora spania a nie byłem u siebie w domu, tylko leżałem na piętrowym łóżku, na górze a podemną leżał kolega i ja zamknąłem oczy i zaczynało mną telepać.Nagle słyszę głos spod materaca: "Ej?Co ty tam się tak telepiesz na górze O.o?" do dzisiaj kolega myśli pewnie że ja "tam na górze" naciągałem skórkę czy coś :D Ale z biegiem lat mi przeszło więc niema powodu do niekokoju.Powiedz sobie przed snem "nie będzie mną telepać, już niechce tych wibracji!" a po jakimś czasie "obca" siła da ci spokój. Pozdrawiam |
|
|
|
19.08.2013 - 16:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
kojarzyłem bramę jako, gdy jest otworzona to np. palimy papierosy a gdy jest zamknięta to przestajemy(zamykamy się na coś), a zrobienie babie dziecka to takie konsekwencje otwarcia bramy, ale w każdej chwili można ją zamknąć i już nie robić dzieci; ] czyli to taki przykład bramy na drodze jednokierunkowej, nie każdy jest w stanie rzucić palenie papierosów, stąd te pojawiające się wibracje
|
|
|
|
20.08.2013 - 13:00
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dziś znowu było to samo...
|
|
|
|
25.08.2013 - 11:50
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cześć.
Więc jako 'miszczu' od jebania spraw postanowiłem Ci coś doradzić. Miałem bardzo podobnie. Przy pierwszych wibracjach się cieszyłem - potem zaczynały mnie denerwować. Przed snem powtarzałem sobie 'no, dobra. Koniec z tym - zaczyna się to robić wkurwiające. Nie chce już wibracji etc.' i... Ustało. Tak naprawdę to tylko coś w stylu efektu placebo. Zobacz, że piszą, iż wibracje nie są potrzebne do OoBE - w takim wypadku dlaczego są? Ponieważ się o nich naczytałeś i/lub są stanem przejściowym między realem a astralem. Moja rada: Przed spankiem powtarzaj sobie, że nie będziesz miał już wibracji. A i co do telepania - wibracje nie telepią ciałem fizycznym, więc to na 100% wytwór twojego mózgu. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |