|
|
![]() ![]() |
09.09.2013 - 09:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam! nie będę zamulał swoimi LD-kami, czy normalnością podczas wychodzenia z ciała...Każdy kto chce doświadczy tego, wystarczy chcieć.
Jest godzina 6-ta śpie już pare godzin mam świadome sny, wybudzam się leże w bezruchu przychodzą wibracje wychodzę...UWIELBIAM TO!! w pokoju ciemno, przez co trudno mi jest się dopasować ,,dostroić'' ale jestem, okno otwarte może sobie polecę, wzniosłem się w pokoju no to mam pewność że jestem w poza i nie zabije sie skacząc z 7-mego piętra:) Dobra patrze na łóżko, narzeczona śpi i widzę dwa ciała ( jej ciała) złapała mnie za rękę tym niefizycznym i mówi ,,musimy pomóc Wioli'' Mówie sobie kurde mam zarąbistą jazde, zaraz sobie polatam bo mam fajną astralną faze...Dobra wracam, budzę sie w łóżku...Nad ranem przy śniadaniu, ,spytam się ciebie o coś'' ,, śniła Ci się Wiola i chciałaś jej pomóc podobno ktoś was gonił?'' Tego dnia miała sen jak jechali samochodem i gonili męża od Wioli który chciał jej cos zrobić. Ciekawe, ludzie są nieświadomi swoich astralnych wyjść, a co najlepsze że razem można tego doświadczać poprzez wspólna praktykę...Od teraz, mimo jej zgody będę ja wyrywał do astrala...Mam zamiar podzielić się Tym co sam doświadczam...Nie otrzyma tego w kinie, na dobrej romantycznej kolacji, czy na wakacjach w Egipcie itp... Tymi wakacjami będzie astral...;-) Czasami jak kogoś chcecie wyrwać, ręce sie rozciągają a tamten ktoś jest tak przylepiony że masakra...;) Nie jestem pewny na 100% ale skoro spotykam kogos znajomego w astralu mimo iz on jest nieświadomy, to równie dobrze mogę zacząć wchodzić do czyichś snów... A co jeśli udało by sie poprzez tę metodę, wybudzać ludzi ze śpiączek?? Leczyć z depresji, i innych chorób...Dusić zło, i wzbudzać wśród ignorantów współczucie...Jeżeli to się uda, i eksperyment ten nie rozsypie sie jak domek z kart to sens niesienia pomocy przyspieszać będzie faze;-) Co o tym myślicie?? |
|
|
|
09.09.2013 - 15:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O tak! Zawsze marzyłem żeby wyrwać przyjaciół i podróżować razem.
Miejmy na uwadze to że musimy być osobą której można zaufać w 100% ponieważ poznamy ich najgłębsze obawy, wspomnienia czy marzenia, poznamy ich dążenia. Moim zdaniem to pewne że w ten sposób będziemy w stanie osobie takiej pomóc, poprawiać samopoczucie czy pomóc wskazywać życiowe drogi. Ehh.. gdyby w realnym świecie można było sobie w taki sposób ufać a rozwój byłby tak otwarty jak w astralu, moglibyśmy dosięgnąć doskonałości. Widzicie to podobnie ? :) |
|
|
|
| victoria |
09.09.2013 - 15:26
|
|
Guests |
Witam! nie będę zamulał swoimi LD-kami, czy normalnością podczas wychodzenia z ciała...Każdy kto chce doświadczy tego, wystarczy chcieć. Jest godzina 6-ta śpie już pare godzin mam świadome sny, wybudzam się leże w bezruchu przychodzą wibracje wychodzę...UWIELBIAM TO!! w pokoju ciemno, przez co trudno mi jest się dopasować ,,dostroić'' ale jestem, okno otwarte może sobie polecę, wzniosłem się w pokoju no to mam pewność że jestem w poza i nie zabije sie skacząc z 7-mego piętra:) Dobra patrze na łóżko, narzeczona śpi i widzę dwa ciała ( jej ciała) złapała mnie za rękę tym niefizycznym i mówi ,,musimy pomóc Wioli'' Mówie sobie kurde mam zarąbistą jazde, zaraz sobie polatam bo mam fajną astralną faze...Dobra wracam, budzę sie w łóżku...Nad ranem przy śniadaniu, ,spytam się ciebie o coś'' ,, śniła Ci się Wiola i chciałaś jej pomóc podobno ktoś was gonił?'' Tego dnia miała sen jak jechali samochodem i gonili męża od Wioli który chciał jej cos zrobić. Ciekawe, ludzie są nieświadomi swoich astralnych wyjść, a co najlepsze że razem można tego doświadczać poprzez wspólna praktykę...Od teraz, mimo jej zgody będę ja wyrywał do astrala...Mam zamiar podzielić się Tym co sam doświadczam...Nie otrzyma tego w kinie, na dobrej romantycznej kolacji, czy na wakacjach w Egipcie itp... Tymi wakacjami będzie astral...;-) Czasami jak kogoś chcecie wyrwać, ręce sie rozciągają a tamten ktoś jest tak przylepiony że masakra...;) Nie jestem pewny na 100% ale skoro spotykam kogos znajomego w astralu mimo iz on jest nieświadomy, to równie dobrze mogę zacząć wchodzić do czyichś snów... A co jeśli udało by sie poprzez tę metodę, wybudzać ludzi ze śpiączek?? Leczyć z depresji, i innych chorób...Dusić zło, i wzbudzać wśród ignorantów współczucie...Jeżeli to się uda, i eksperyment ten nie rozsypie sie jak domek z kart to sens niesienia pomocy przyspieszać będzie faze;-) Co o tym myślicie?? jestem niezaawansowana i mam pytanie jezeli dzieje sie cos takiego ze naprawde mozna udowodnic spotkanie w astralu to czym dla Ciebie jest astral? nie kreacja mózgu? wiec czym? osobiscie dla Cb |
|
|
|
09.09.2013 - 16:27
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Astralem. Tadaaam. Badum... cssss. Master-troll.
:P Nie no żartuję. Żartuję, że troluję. :) No bo astralem, po prostu, a czym? Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie - nie jest kreacją mózgu. A jak nie jest kreacją mózgu, to jest rzeczywistością, ale jakimś innym jej wymiarem, czy raczej stanem, który żeby jakoś łatwiej odróżniać, nadano mu nazwę - astral, czy jeśli mówimy o stanie, to astralne podróżowanie. Ale Ty chyba pytasz o osobisty stosunek Lisika, a jak tak, to już się nie wypowiadam i oddaję głos El Zorro (to po hiszpańsku lis ;3) :P |
|
|
|
| victoria |
09.09.2013 - 17:14
|
|
Guests |
Astralem. Tadaaam. Badum... cssss. Master-troll. :P Nie no żartuję. Żartuję, że troluję. :) No bo astralem, po prostu, a czym? Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie - nie jest kreacją mózgu. A jak nie jest kreacją mózgu, to jest rzeczywistością, ale jakimś innym jej wymiarem, czy raczej stanem, który żeby jakoś łatwiej odróżniać, nadano mu nazwę - astral, czy jeśli mówimy o stanie, to astralne podróżowanie. Ale Ty chyba pytasz o osobisty stosunek Lisika, a jak tak, to już się nie wypowiadam i oddaję głos El Zorro (to po hiszpańsku lis ;3) :P no bo wy jestesci jakby pewni tego ze astral nie jest kreacja mozgu ,a naukowcy nawet tego nie sa pewni,lekki paradox/? ja nie jestem po zadnej stronie,bo mialam mozliwosc wejscia do astrala ale sie bojexd heh najlepsze ze jak komus o obe opowiadam to najczesciej sie smieja ze jestem kosmitka chyba i zebym stapala mocniej po ziemi.. |
|
|
|
09.09.2013 - 17:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no bo wy jestesci jakby pewni tego ze atsral nie jest kreacja mozgu ,a naukowcy nawte tego nie sa pewni,lekki paradox/? ja nie jestem po zadnej stronie,bo mialam mozliwosc wejscia do astrala ale sie bojexd heh najlepsze ze jak komus o obe opowiadam to najczesciej sie smieja ze jestem kosmitka chyba i zebym stapala mocniej po ziemi.. Tak to jest gdy mówi się komuś o obe, komuś kto nie doświadczył tego :) Co do tego czym jest astral to nie jestem pewny czym jest. Można tylko spekulować, dla każdego może być czymś innym, ale zawsze jest... |
|
|
|
09.09.2013 - 17:35
|
|
|
Astralem. Tadaaam. Badum... cssss. Master-troll. :P Nie no żartuję. Żartuję, że troluję. :) No bo astralem, po prostu, a czym? Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie - nie jest kreacją mózgu. A jak nie jest kreacją mózgu, to jest rzeczywistością, ale jakimś innym jej wymiarem, czy raczej stanem, który żeby jakoś łatwiej odróżniać, nadano mu nazwę - astral, czy jeśli mówimy o stanie, to astralne podróżowanie. Ale Ty chyba pytasz o osobisty stosunek Lisika, a jak tak, to już się nie wypowiadam i oddaję głos El Zorro (to po hiszpańsku lis ;3) :P Według mnie nawet kreacja mózgu jest rzeczywistością, tylko w innym wymiarze :) |
|
|
|
09.09.2013 - 20:23
|
|
Ot to to, co rzecze Bilu :)
Astral jest kreacją umysłu. Astral nie jest kreacją umysłu. Oba stanowiska mogą być jednocześnie poprawne logicznie i nic nie stoi temu na przeszkodzie. Paradoks? Pozornie. Ale tylko pozornie. Bowiem szkopuł tkwi w tym, czym jest kreacja umysłu? Stara, przestarzała wersja fizyki, na której nie wiem czemu opiera się jeszcze współczesny powszechny światopogląd, zakłada, że to elektrony w mózgu. Nowa wersja oparta na fizyce kwantowej obstaje przy tym, że rzeczywistość i umysł są nierozłączne i jedno zależy od drugiego. Wszystko co wymyśli Twój umysł, wpływa na rzeczywistość, bezpośrednio i pośrednio. Jeśli patrzysz na czajnik z gotującą się wodą i myślisz "Co tak wolno się gotuje?" to się wolniej gotuje, a jak myślisz "Ale się szybko gotuje!" to się szybciej gotuje :) Jak wyjdziesz na dwór i myślisz "Ale tu nudnoooo", "Ale tu ponuuurooo", to jest nudno i ponuro, a jak myślisz "Ale tu wspaniale, ile złożoności, życia, normalnie niewypowiedziane piękno, wspaniałość złożoności istnienia!", to będzie właśnie tak wspaniale :))) Patrząc z tej strony astral jest kreacją umysłu, jak wszystko inne, co świadczy że jest rzeczywistością, a nie siedzi nam jedynie w głowach. |
|
|
|
| victoria |
09.09.2013 - 21:51
|
|
Guests |
ciekawe wypowiedzi,ale troche mijaja sie z sednem sprawy
schizofrenik tez ma swoj swiat w glowie, widzi rzeczy ktorych inni nie widza,ale to jest tylko swiat funkcjonujacy w jego umysle,to iluzja i chodzi mi o to czy atral nie jest iluzja? bardzo przemawia do mnie kwestia ze dwie sniace osoby ktore spotkaja sie w astralu ,w realu zdaja te same relacje jakby RZECZYWIŚCIE SIE TAM SPOTKALY,ciezko stwierdzic ze to byl przypadek szczegolnie ze duzo osob juz o tym opowiadalo wy jestescie doswiadczeni,a ja sie boje tych wszytskich larw astralnych itp nie chce sie narazac bo mam za mala wiedze mimo ze tyle przeczytalam,bo tu jest jak z wiara w boga argumenty za i przeciw sa przekonujace ,tak samo obe i jego bezpieczenstwo ma zwolennikow i przeciwnikow a czy laczycie astral z wiara chrzescijanska? Darek Sugier jest wierzacy.przyjmuje komunie i opowiadal cos o Jezusie..z jednej strony wierzacy z dugiej popelnia grzech jakim jest obe w swietle naszej wiary..ale to juz inna sprawa i mam jeszce pytanie czy ktos z was przeniosl jakies korzysci z astrala do realu w postaci uzdrowienia itp pomijam kwestie rozwoju duchowego i mentalnego bogacenia sie poprzez zglebianie tajemnicy wlasnego ja niektorzy twierdza ze mozna tam dowiedziec sie o wynikach lotto przed losowaniem,mozna pokonac choroby teoretycznie uleczalne tylko farmakologicznie itp |
|
|
|
09.09.2013 - 21:59
|
|
|
Ale skucha Viki to facet:) JAk to jest Viki w astralu to kobieta czy facet bo cycki to iluzja. Astral to projekcja to ld, ale istnieją światy poza ld i poza projekcją, straszyć Cię dalej?
Ps. Plote sobie, taki już jestem, nie gniewaj się czuć twa kobiecość. |
|
|
|
09.09.2013 - 22:09
|
|
|
Masa, w tym co napisałeś nie widzę nic strasznego :3
|
|
|
|
09.09.2013 - 22:11
|
|
|
Polubiłem ją Bilu:) Niestety bez wzajemności ale to nic nie zmienia;p Ps. Musisz wiedzieć Viki że ja tu lubie czasem popleść głupoty jak nie ma mego faceta Romana.
|
|
|
|
09.09.2013 - 22:21
|
|
|
Nie lubię masy, który plecie tu głupoty, gdy nie ma Romana <seks astralny> :P
|
|
|
|
09.09.2013 - 22:21
|
|
|
Jak myślisz Viki i Bilu czy tylko Ciebie dotyczą twe myśli, Nie wiele dorosło żeby słyszeć swe mysli, nie wielu dorosło do medytacji i poznania siebie, ojj jaka to droga haha, no wsumie jesteśmy zjebisci. Spotkasz w poza Kim jesteś, byłaś, jesteś na to gotowa bez ogródek. Będziesz potrafiła się z TYM nie utożsamiać? Obbe jest tylko dla szamanów soryy:) Jam nie godny, kapituluje.
|
|
|
|
09.09.2013 - 22:29
|
|
|
CYTAT wy jestescie doswiadczeni,a ja sie boje tych wszytskich larw astralnych itp nie chce sie narazac bo mam za mala wiedze mimo ze tyle przeczytalam,bo tu jest jak z wiara w boga argumenty za i przeciw sa przekonujace ,tak samo obe i jego bezpieczenstwo ma zwolennikow i przeciwnikow a czy laczycie astral z wiara chrzescijanska,?darek sugier jest wierzacy.przyjmuje komunie i opowiadal cos o Jezusie..z jednej strony wierzacy z dugiej popelnia grzech jakim jest obe w swietle naszej wiary..ale to juz inna sprawa Jak ktoś podchodzi do oobe z niepokojem, strachem i mieszanymi uczuciami, to potem może tak czuć, że coś go atakuje. Z kolei jeśli się podchodzi do tego z nastawieniem, że nie ma się tam czego obawiać, z nastawieniem pełbym miłości, to także będzie miało odbicie w oobe. Wtedy nas nic nie zaatakuje. To co Darek S. wymyślił sobie, to jakiś miszmasz katolicyzmu z jego własnymi poglądami, więc nijak się to ma do chrześcijaństwa, czy katolicyzmu. |
|
|
|
09.09.2013 - 22:39
|
|
|
Jak ktoś podchodzi do oobe z niepokojem, strachem i mieszanymi uczuciami, to potem może tak czuć, że coś go atakuje. Z kolei jeśli się podchodzi do tego z nastawieniem, że nie ma się tam czego obawiać, z nastawieniem pełbym miłości, to także będzie miało odbicie w oobe. Wtedy nas nic nie zaatakuje. To co Darek S. wymyślił sobie, to jakiś miszmasz katolicyzmu z jego własnymi poglądami, więc nijak się to ma do chrześcijaństwa, czy katolicyzmu. Gdymym umiał porzucić swe uprzedzenia słowa w glowie ktore odberaja mi moc kiedy miał bym wole dana od samych Bogów wtedy bym był wilekim, mądrym szamanem, mądrym bo nie zmieniał bym świat dla władsnego ego, wtedy zrozumiałym co moc i zapomniał rano kiedy się obudze. |
|
|
|
09.09.2013 - 22:40
|
|
|
Gdymym umiał porzucić swe uprzedzenia słowa w glowie ktore odberaja mi moc kiedy miał bym wole dana od samych Bogów wtedy bym był wilekim, mądrym szamanem, mądrym bo nie zmieniał bym świat dla władsnego ego, wtedy zrozumiałym co moc i zapomniał rano kiedy się obudze. Można po polsku? Masa, nie pij więcej... |
|
|
|
09.09.2013 - 22:51
|
|
|
To był coś po niżej pasa;p Wychodzę z takiego założenia że kobieta mych marzeń musi znać mą najgoorszą stronę, a ja jej, pózniej tylko z górki;p
Ps. Dobra wyznaczę sobie pokutę, miesiąc bez odczuwania miłości. Ps. Tak wogóle zakosiłeś awatara Tusi. |
|
|
|
| victoria |
09.09.2013 - 23:29
|
|
Guests |
dobranoc:) http://www.youtube.com/watch?v=MVNXLuk5d2A
|
|
|
|
10.09.2013 - 00:00
|
|
ciekawe wypowiedzi,ale troche mijaja sie z sednem sprawy schizofenik tez ma swoj swiat w glowie, widzi rzeczy ktorych inni nie widza,ale to jest tylko swiat funkcjonujacy w jego umysle,to iluzja i chodzi mi o to czy atral nie jest iluzja? bardzo przemawia do mnie kwestia ze dwie sniace osoby ktore spotkaja sie w astralu ,w realu zdaja te same relacje jakby RZECZYWIŚCIE SIE TAM SPOTKALY,ciezko stwierdzic ze to byl przypadek szczegolnie ze duzo osob juz o tym opowiadalo wy jestescie doswiadczeni,a ja sie boje tych wszytskich larw astralnych itp nie chce sie narazac bo mam za mala wiedze mimo ze tyle przeczytalam,bo tu jest jak z wiara w boga argumenty za i przeciw sa przekonujace ,tak samo obe i jego bezpieczenstwo ma zwolennikow i przeciwnikow a czy laczycie astral z wiara chrzescijanska,?darek sugier jest wierzacy.przyjmuje komunie i opowiadal cos o Jezusie..z jednej strony wierzacy z dugiej popelnia grzech jakim jest obe w swietle naszej wiary..ale to juz inna sprawa i mam jeszce pytanie czy ktos z was przeniosl jakies korzysci z astrala do realu w postaci uzdrowienia itp pomijam kwestie rozwoju duchowego i mentalnego bogacenia sie poprzez zglebianie tajemnicy wlasnego ja niektorzy tweirdza ze mozna tam dowiedziec sie o wynikach lotto przed losowaniem,mozna pokonac choroby teoretycznie uleczalne tylko farmakologia itp Schizofrenik ma swój świat, ale który jest tak samo realny jak ten, jedynie znajduje się w innym wymiarze. Poprzez OOBE równie dobrze mogłabyś wejść do jego świata i też tam funkcjonować. Ten świat to też iluzja. Ta rzeczywistość/wymiar, w której teraz wszyscy siedzimy i klepiemy w palcami w klawiaturę, to wspólny sen śniony przez nas wszystkich :3 A jak myślisz, czemu ludzie doświadczeni są doświadczeni? Bo tego doświadczyli. I jakoś jeszcze żyją ;) Nie ma innej drogi do bycia doświadczonym, jak przez doświadczanie... To przecież oczywiste. Więc boisz się czy nie, doświadczaj i tyle. Zadaj sobie pytanie, jeśli coś takiego jest, to dlaczego masz o tym nie wiedzieć, dlaczego ma Ci się zabraniać możliwości poznania prawdy? Jeśli ktoś nie ma niczego do ukrycia, to tego na siłę nie ukrywa, a daje poznać, jeśli ktoś zechce... Kto szuka, ten znajduje. I nie bój się, nic Ci nie grozi, każdy ma opiekunów, którzy czuwają i pomagają w ostateczności, co by nie rozpieścić wychowanka i nie pozbawić go samodzielności ^^.I jakoś mimo wielu przypadków spotkań z duszkami psotnisiami, wszystkie te osoby dalej żyją (prawdopodobnie :p ... przynajmniej z tych, co mi wiadomo, że takie mieli, łącznie ze mną, zdaje się wszyscy żyją ;3) Na resztę też już inni odpowiedzieli, to nie będę powtarzał :) |
|
|
|
11.09.2013 - 08:40
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jeśli chodzi o spotykanie się dwóch osób w "świecie snu" czy jak to tam nazwiecie, to myślę, że jest to możliwe. Podam dwa przykłady. Jeden to był LD gdzie też znajdowała się moja koleżanka, ja oczywiście uznałam, że jest wytworem mojej wyobraźni i ignorowałam to co do mnie mówi. Ok budzę się i za chwilę dostaję smsa - koleżanka opisuje TEN SAM sen - ze swojej perspektywy (te same dialogi, to samo otoczenie). Inny przykład - kiedyś jak jeszcze mieszkałam z matką wyszłam z ciała i podeszłam do niej jak śpi, dotknęłam jej. Jej ciało się nie poruszyło ale zaczęłam słyszeć w głowie rozmowę. Rano pytam co jej się śniło i ona mówi to co ja usłyszałam w oobe. Nie wydaje mi się, żeby to były tylko zbiegi okoliczności, szczególnie w przypadku tego snu z koleżanką.
Schizofrenicy są w tym samym świecie co zdrowi, tylko mają problem z interpretacją bodźców z otoczenia i własnej podświadomości. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |