|
|
![]() ![]() |
26.06.2013 - 15:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Godzina 14:00 26.06.2013 r.
Kładę się relaksuję, jedynie o czym myślę to o wyjściu z ciała korzystam z techniki dobrze mi znanej. 1.relaksacja 2.sen. 3.wybudzenie. 4.zasniecie. 5.wybudzenie 6.paraliż. 7.wyjscie. Bez budzików kolejność zaplanowana jak w automacie… Leżę na plecach, zagłębiam się w sen, sen trwa do godziny ok. 15:20 wybudzam się nie interesuje mnie marzenie senne, leżę nieruchomo czuję falę energii paraliż senny nie potrafię się ruszyć odpycham całe ciało astralne w kierunku tyłu nie wykorzystuje nic, żadnej metody opisanej w książkach oddalam się jakbym sunął po niewidocznej przestrzeni w głąb siebie słysząc swój oddech podczas snu opuszczam ciało. Znajduję się w pokoju, patrzę na łóżko coś tu nie gra myślę rolety mam zaciągnięte a przebija się jakieś światło z zewnątrz. Patrzę a w miejscu krzeseł znajduje się jakby klatka na ptaki, podnoszę okrycie klatki ( ciemne płótno ) widzę a w klatce żabka czy coś podobnego, mówię sobie to jest niesamowite jakbym trafił do innego wymiaru. Odchylam zasłonę, wychodzę na balkon krajobraz jakby podobny z miejsca gdzie żyję, tylko że zamiast samochodów są konie tylko obudowy zaprzęgów wyglądają jakoś bardziej cywilizowanie ( solidne konstrukcje) ludzie worzą dalej jakby drzewo czy cos w tym stylu wszystko tętni życiem. Wchodzę z powrotem do pokoju, widzę kogoś i on mi mówi ,,nie wychodź na zewnątrz'' dziwne pomyślałem, nie przyznając się że ja to ja, tylko że ja to ten tam. Brzmi to bajkowo, sam nie potrafię poskładać się do kupy od momentu kiedy to widziałem, przechodzę kolejne pomieszczenia jest ich więcej niż w moim bloku, postać ta mi powiedziała żebym się ubrał w jakieś ubrania z jej szafy żebym tak nie wychodził. Ubrałem śliską koszule z jakimś logo na plecach, i nie pamiętam co jeszcze. Postać ta sprzedawała coś jakby napoje dla tamtejszej ludności tyle że nei widać było sprzedawcy a całość przysłonięta była dystrybutorami w które prawdopodobnie jakoś od tyłu wlewał te napoje ( tak sobie to tłumaczę) dobra, nastąpił przeskok tamten świat jak najbardziej fajny ale nie mój nastąpiła ciemność i nie pamiętam jak sie dostałem do pomieszczeń zdobionych, były w nich łuki triumfalne, architektura piękna nie potrafiłbym takiego czegoś wyśnić bo nigdy tego nei widziałem, wszedłem z postaciami przypominającymi pół słonia pół człowieka, na wpół coś przypominającego zwierze w półczłowieka, i jakieś inne humanoidalne postacie bardzo żywe!! nie rozumiałem co do mnie mówią, spytałem wiec o pomoc jedna z tych postaci kazała mi ,,zasłoń jedno ucho i nasłuchuj z drugiego otworu a jak będziesz chciał sie porozumiewać odsłoń je'' niedorzeczne ale po odsłuchaniu wypowiedzi i przekazu nie wiem jak mógł bym to wyrazić za pomocą naszych słów, zastanawiali się jak mi to przekazać....godzina 16:10 wybudzenie... Czas spędzony tam określam jako 30 minut + - Coś pięknego, może ktoś z was też ma podczas opuszczania Ciała przeskoki do innych wymiarów? Dodam, że nie będę przyjmował do wiadomosci postawy wyśmiewającej, bo tylko z wami mogę o tym porozmawiać oczywiście nie dzieląc sie doświadczeniami w poza pozostaje mi tylko być bocznym obserwatorem. A forum i możliwosci jakie posiadamy, czyli szybka wymiana informacji musi być wykorzystana. Nie szukam sensacji ani rozmowy na dłuższy czas, zależy mi na konkretnych odpowiedziach wszystko odbieram jako doświadczenie, nie sugerując się tym co mi tam powiedziano.... |
|
|
|
26.06.2013 - 18:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
26.06.2013 - 19:10
|
|
|
http://chomikuj.pl/Ngrt/Oneironautyka/Mich...+,387625622.pdf http://www.oobe.pl/park/index.php?autocom=...ticle&id=44 Focus 34/35 Zgromadzenie...Ciekawe,ciekawe... |
|
|
|
26.06.2013 - 19:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
26.06.2013 - 19:27
|
|
|
Technika którą stosuje Foks jest tak zwaną techniką "Chaining" jakby ktoś chciał sobie coś więcej o niej poszukać. Wyjście w dzień to nie lada sztuka a jednak się da.
|
|
|
|
26.06.2013 - 19:44
|
|
|
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=4188
Technika "Chaining" To bardzo prosta technika, lecz wymagająca pojedynczego świadomego snu. Po przebudzeniu nie ruszaj się, nie otwieraj oczu, udawaj "martwego" (chodzi o to aby nie został użyty ani jeden mięsień) i przypomnij sobie jakiś element ze swojego snu. Wtedy może nastąpić powrót do świadomego snu w tej samej lub bardzo podobnej scenerii, ze świadomością. http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiadomy_sen |
|
|
|
26.06.2013 - 20:30
|
|
|
Po takim śnie jestem rozbudzony, aż mnie korci żeby powrócić do tej scenerii to było coś pięknego...Dziękuje za pomoc....Podkreśle że byłem zmęczony po pracy, stąd szybki sen i wybudzenie....eksperyment udany i wyszedłem tak kilka razy.
|
|
|
|
27.06.2013 - 16:11
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gdy wspomniałeś o zwierzo-człowieku to zaraz na myśl przyszedł mi film ''Opowieści z Narni'' ^^
|
|
|
|
27.06.2013 - 18:04
|
|
|
Gdy wspomniałeś o zwierzo-człowieku to zaraz na myśl przyszedł mi film ''Opowieści z Narni'' ^^ To nie pierwszy raz jak przyśniły mi sie takie humanoidy.... http://pl.wikipedia.org/wiki/Gane%C5%9Ba jestem przekonany że to było to... |
|
|
|
27.06.2013 - 19:40
|
|
|
Foks ja widzę trzy opcje:
A.Trafiłeś do jakiegoś miasta w Astralu B. Przeszkczyłeś do równego wszechświata C.Miełeś wypasione LD Ja sądze że to była opcja C, bo elementy są znajome ale troche archaiczne( stylu greckim;-) ) A gdy to nie B to najbardziej prawdopodbną opcja B. |
|
|
|
27.06.2013 - 19:53
|
|
|
Foks ja widzę trzy opcje: A.Trafiłeś do jakiegoś miasta w Astralu B. Przeszkczyłeś do równego wszechświata C.Miełeś wypasione LD Ja sądze że to była opcja C, bo elementy są znajome ale troche archaiczne( stylu greckim;-) ) A gdy to nie B to najbardziej prawdopodbną opcja B. Nie wykluczone, tyle że wyjscie z paraliżu było takie jak podczas wyjścia metodą Roberta M. Przeskok mógł nastapić do LD stąd ciemność i wejście gdzie indziej... |
|
|
|
28.06.2013 - 12:11
|
|
|
,,Nikomu, są znane mroczne zakamrki twojej duszy,,
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |