|
|
![]() ![]() |
16.10.2013 - 19:29
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja przyznam szczerze nie lubię sztuczek telewizyjnych i ogólnie tego typu "magii". Teraz w Photoshopie można zrobić takie fotomontaże, że hoho:) Tak samo z filmami. Dla mnie tu jest zero wiarygodności i sporo jedynie efektowności:)
Mnie zdecydowanie bardziej kręcą mniszki buddyjskie czy tam tybetańskie, które w ramach chyba jakiś inicjacji mają za zadanie wysuszyć zimne ręczniki. Problem w tym, że one siadają na śniegu a temperatura jest poniżej zera. Muszą wytworzyć tyle energii, że ręczniki schną. To mnie porusza a taka magia nie rusza:) |
|
|
|
16.10.2013 - 21:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
o.O
|
|
|
|
16.10.2013 - 21:36
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
@Zielarzu
Dla mnie nie ma tu żadnej efektowności:-) A co do ręczników... to na mrozie są mokre? Może tak grzeją ich tyłki (36,6), że ręczniki dopiero robią się mokre od roztopionego śniegu, a następnie suszą je tą samą temperaturą? Poruszające... Mniszki wolę lekarskie, są poruszająco pomocne. Co prawda nie suszą ręczników, jednak jakoś to zniosę:-D |
|
|
|
17.10.2013 - 04:45
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Tak mokre ręczniki suszą na mrozie na własnych plecach. Pewnie wielu z nas potrafi taką energię w sobie wyzwolić:)
Pewnie wielu...:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |