|
|
![]() ![]() |
17.09.2013 - 20:15
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie wspomagaczem jest sport.
W codzienny życiu jak i w oobe. Dobrym wspomagaczem są dzwięki synchronizujące. Marichuany nie polecam po tym się zasypia. DMT - jak masz dojście do tego środka to masz oobe w kilka sekund po zażyciu. Ale najważniejszy jest trening, nie ma opierdalania się , ja się opierdalałem i przez pół roku nie miałem oobe. Dopieru wczoraj miałem z 3 minutowe oobe |
|
|
|
17.09.2013 - 20:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie wspomagaczem jest sport. W codzienny życiu jak i w oobe. Dobrym wspomagaczem są dzwięki synchronizujące. Marichuany nie polecam po tym się zasypia. kiedyś dostałem ostrej grypy po bieganiu jessiennym wieczorem, ale basen forever. hemi synki dają ciekawe odczucie wibrowania/tarcia gdzieś w środku głowy, dzięki ałtohipnozie z tymi dzwiekami nauczyłem się je wywoływać już bez słuchawek na uszach. wchodze w relaks i wyobrażam sobie, że odpływam w tylnią część czaszki. Po ganji zasypiam, ale nie pamiętam snów :-( a propos sąsiad z którym jaraliśmy przez ostatnie 2,5 miesiąca jednego jointa dziennie poszedł do lekarza z wynikami krwi (cukrzyca) a lekarz stwierdził że wyniki są idealne. jeżeli ktoś sobie życzy mogę udostępnić numer telefonu czy wasaapa albo skypa tego ziomka w celach informacyjnych |
|
|
|
19.09.2013 - 12:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zakladam nowy temat, bo nie dostrzegłem tu takiego watku. W temacie nie chodzi o szczegóły poszczególnych rodzajów "wspomagania" obe, narzędzi i technik "wspomagania", tylko o to, czy to "wspomaganie" w ogóle jest realne czy iluzoryczne. Czy nie wspomaga lub wręcz nie tworzy iluzji obe, zamiast miec jakikolwiek udział w realnym zjawisku obe. Powszechnie wiadomo, że alkohol, narkotyki, środki psychoaktywne, działania podprogowe i inne podobne środki przeszkadzają w realnym widzeniu faktów takich jakimi są. Nikt normalny nie używa tych srodków dla osiąganiu lepszych efektów w sztuce inżynierskiej, nauczycielskiej, aktorskiej, czasem zdarza się to w muzyce, jednak zwykle szybko i smutno się kończy. Prosze mi wytłumaczyć, dlaczego mimo to, taką szeroka falą obenauci stoją w kolejce po rozmaite wspomagacze? Za czym kolejka ta stoi? Za iluzją za pieniądze? Czy za faktycznymi efektami? A jesli to drugie, to jakie są na to racjonalne dowody? Lepiej nie stosować żadnych narkotyków ani innych tego typu świństw! Od tego syfu tylko w głowie może ci się pomieszać, jeśli już bardzo chcesz pomóc sobie w osiąganiu stanu oobe polecam dozwolone i sprawdzone sposoby. Na ten temat odpowie ci ekspert w tej dziedzinie Darek Sugier. Pewnie większość już widziała, jednak zamieszczam link do tego filmiku jak by ktoś chciał obejrzeć. http://www.youtube.com/watch?v=E5CNA1l_zuM |
|
|
|
19.09.2013 - 19:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Baaardzo mi prykro. Wspomagania nie ma . Jest tylko to co, jest w chwili wyjścia i przejścia.Można próbowac ale to fantomy i formy wyjść innych "ludzi".Hahaha ale się wypowiedziałam składnie.Wiem,że przewodnicy teraz wielu opuścili . To tylko wyzwanie . Mamy kreować sami.Nie wzorować się ,może zawiesić się na chwilę ale nie podążać już nigdzie- za późno.Trzeba się wkleić w resztę lub byc w słonej nirwanie ,po nic.
|
|
|
|
19.09.2013 - 19:48
|
|
|
Dar wychodzenia jest darem każdego,niezależnie od niczego. Nie ulegajcie żadnej manipulacji.Po co to eskalować ? Jest jakie jest.
|
|
|
|
19.09.2013 - 19:50
|
|
|
Jerba pomaga przetrwać dzień,melatonina noc a wyjścia i tak są obok.
|
|
|
|
19.09.2013 - 19:57
|
|
|
Przecież podczas snu regenerujesz się i produkujesz wszystko w optymalnych dawkach. Każda faza snu powoduje oderwanie od odrzywiania. Ale może nalerzy sie szprycować ?
|
|
|
|
19.09.2013 - 22:30
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |