oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Wspomaganie Iluzji
TyHu
post 17.09.2013 - 20:15
Post #26

Coprobo
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dla mnie wspomagaczem jest sport.

W codzienny życiu jak i w oobe.

Dobrym wspomagaczem są dzwięki synchronizujące.

Marichuany nie polecam po tym się zasypia.

DMT - jak masz dojście do tego środka to masz oobe w kilka sekund po zażyciu.

Ale najważniejszy jest trening, nie ma opierdalania się , ja się opierdalałem i przez pół roku nie miałem oobe. Dopieru wczoraj miałem z 3 minutowe oobe
Go to the top of the page

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 17.09.2013 - 20:30
Post #27

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(TyHu @ 17.09.2013 - 20:15) *
Dla mnie wspomagaczem jest sport.

W codzienny życiu jak i w oobe.

Dobrym wspomagaczem są dzwięki synchronizujące.

Marichuany nie polecam po tym się zasypia.

kiedyś dostałem ostrej grypy po bieganiu jessiennym wieczorem, ale basen forever. hemi synki dają ciekawe odczucie wibrowania/tarcia gdzieś w środku głowy, dzięki ałtohipnozie z tymi dzwiekami nauczyłem się je wywoływać już bez słuchawek na uszach. wchodze w relaks i wyobrażam sobie, że odpływam w tylnią część czaszki. Po ganji zasypiam, ale nie pamiętam snów :-(
a propos sąsiad z którym jaraliśmy przez ostatnie 2,5 miesiąca jednego jointa dziennie poszedł do lekarza z wynikami krwi (cukrzyca) a lekarz stwierdził że wyniki są idealne. jeżeli ktoś sobie życzy mogę udostępnić numer telefonu czy wasaapa albo skypa tego ziomka w celach informacyjnych

+Quote Post
diaboliq
post 19.09.2013 - 12:30
Post #28

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Shining Light @ 16.09.2013 - 21:42) *
Zakladam nowy temat, bo nie dostrzegłem tu takiego watku.
W temacie nie chodzi o szczegóły poszczególnych rodzajów "wspomagania" obe, narzędzi i technik "wspomagania", tylko o to, czy to "wspomaganie" w ogóle jest realne czy iluzoryczne.
Czy nie wspomaga lub wręcz nie tworzy iluzji obe, zamiast miec jakikolwiek udział w realnym zjawisku obe.

Powszechnie wiadomo, że alkohol, narkotyki, środki psychoaktywne, działania podprogowe i inne podobne środki przeszkadzają w realnym widzeniu faktów takich jakimi są.
Nikt normalny nie używa tych srodków dla osiąganiu lepszych efektów w sztuce inżynierskiej, nauczycielskiej, aktorskiej, czasem zdarza się to w muzyce, jednak zwykle szybko i smutno się kończy.

Prosze mi wytłumaczyć, dlaczego mimo to, taką szeroka falą obenauci stoją w kolejce po rozmaite wspomagacze? Za czym kolejka ta stoi? Za iluzją za pieniądze? Czy za faktycznymi efektami?
A jesli to drugie, to jakie są na to racjonalne dowody?

Lepiej nie stosować żadnych narkotyków ani innych tego typu świństw! Od tego syfu tylko w głowie może ci się pomieszać, jeśli już bardzo chcesz pomóc sobie w osiąganiu stanu oobe polecam dozwolone i sprawdzone sposoby. Na ten temat odpowie ci ekspert w tej dziedzinie Darek Sugier. Pewnie większość już widziała, jednak zamieszczam link do tego filmiku jak by ktoś chciał obejrzeć.

http://www.youtube.com/watch?v=E5CNA1l_zuM

+Quote Post
aumakumma
post 19.09.2013 - 19:45
Post #29

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Baaardzo mi prykro. Wspomagania nie ma . Jest tylko to co, jest w chwili wyjścia i przejścia.Można próbowac ale to fantomy i formy wyjść innych "ludzi".Hahaha ale się wypowiedziałam składnie.Wiem,że przewodnicy teraz wielu opuścili . To tylko wyzwanie . Mamy kreować sami.Nie wzorować się ,może zawiesić się na chwilę ale nie podążać już nigdzie- za późno.Trzeba się wkleić w resztę lub byc w słonej nirwanie ,po nic.

+Quote Post
aumakumma
post 19.09.2013 - 19:48
Post #30

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dar wychodzenia jest darem każdego,niezależnie od niczego. Nie ulegajcie żadnej manipulacji.Po co to eskalować ? Jest jakie jest.

+Quote Post
aumakumma
post 19.09.2013 - 19:50
Post #31

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jerba pomaga przetrwać dzień,melatonina noc a wyjścia i tak są obok.

+Quote Post
aumakumma
post 19.09.2013 - 19:57
Post #32

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przecież podczas snu regenerujesz się i produkujesz wszystko w optymalnych dawkach. Każda faza snu powoduje oderwanie od odrzywiania. Ale może nalerzy sie szprycować ?

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 19.09.2013 - 22:30
Post #33

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(aumakumma @ 19.09.2013 - 19:57) *
Przecież podczas snu regenerujesz się i produkujesz wszystko w optymalnych dawkach. Każda faza snu powoduje oderwanie od odrzywiania. Ale może nalerzy sie szprycować ?

radykalna zmiana zdania od pierwszego postu ziom ;-)

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park