|
|
![]() ![]() |
24.10.2013 - 10:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
i najlepiej wziąć urlop...
to jakby mieć przebudowę mózgu, a trzeba iść do pracy xd ale co zrobić jak niema innego wyjścia |
|
|
|
24.10.2013 - 10:26
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
twist, wcale nie musi pojawiać się czynnik pamięci, to właśnie ciało zawiera czynnik pamięci, a duch zawiera to co jest i jakie jest ^^.
moim zdaniem błędnie interpretujesz pewne rzeczy, dopowiadasz sobie interpretacje, które nie są zgodne z prawdą we wszystkich przypadkach... co do bycia pięknym, itp... jeden w głowie tworzy sobie obraz braku bycia pięknym i szaleje, cierpi i ogranicza doświadczanie tego, jak jest, poprzez wymuszanie uczuć, które nie sprawiają mu radości... kiedy zaś ktoś pozbędzie się tych złudnych wyobrażeń, doceni piękno tego, jak jest, wtedy nie będzie żadnego działania i fałszywych interpretacji co do tego, żeby być pięknym, a po prostu będzie samo bycie pięknym, cokolwiek by nie rozumieć pod tym pojęciem, to istnieje niezależne od nas zjawisko istnienia piękna... także będąc świadomym piękna wyrażamy wtedy piękno na zewnątrz, nie tworząc żadnych złudzeń, nie powołując się na żadne czynniki pamięciowe, ale stajemy się akcją, nie reakcją, wyrażaniem czystej nowej niezależnej kreacji, doświadczając jak jest, a nie jak nam złudne wyobrażenia podpowiadają... to jest przykład co do bycia pięknym i co do wyrażania tego, ale odnieś sobie to też do pozostałych rzeczy... z góry dyskredytujesz duchowość, bo wrzucasz wszystko do jednego wora, tymczasem duchowość i duchowość to mogą być dwie różne rzeczy... ja piszę o jednej, ty o drugiej i weź się tu człowieku dogadaj słowami :) narq |
|
|
|
24.10.2013 - 10:29
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
|
|
|
|
24.10.2013 - 10:31
|
|
|
Jeżeli w grę nie wchodziłoby dziecko, to bym nawet na kasie z ulotek przeżył, jak dotychczas.
|
|
|
|
24.10.2013 - 10:39
|
|
|
nie am żadnych siedmiu poziomów siedmiu barier to jakiś ezo bulshit jak można system cyfr i wytwór językowy stosować jako odzwierciedlenie rzeczywistości jak ciało istniało przed powstaniem języka to zostało zmyślone dla takich dzięciołów co to łykną i sypną uwagą, komplementami albo pieniędzmi na które łasi są niedowartościowane różne "mistrze"
|
|
|
|
24.10.2013 - 10:40
|
|
|
Ciało niema autorytetu w postaci takich nauk albo mistrzów bo jego inteligencja przerasta to co oni mówią.
Dlatego mówię, że zwierzęta żyją bez tych nauk, a lepiej sobie radzą od ludzi. Bo to tego typu niepraktyczna wiedza stała się dla nas ograniczeniem. |
|
|
|
24.10.2013 - 10:49
|
|
|
JAK MOGĘ BYĆ TAK WYBITNIE NIEUDUCHOWIONY I WSTAWIAĆ TAKIE LINKI TO JAKIŚ SKANDAL I SPISEK-SABOTAŻ
POMEDYTUJMY I ZASIĘGNIJMY ZDANIA U ISTOT WYŻSZYCH |
|
|
|
24.10.2013 - 10:54
|
|
|
Do duchowości można uciekać żeby dodać coś do siebie, albo po prostu szukać w tym pomocy, recepty i użalać się nad sobą.
To tylko ogłupiająca rozrywka duchowa. Sam w tym siedziałem. Tak samo jak uzależnienie od melisy (ogłupienie, spokój), albo od lsd (ekscytacja). Ale taka duchowość nie usuwa korzenia problemu. Duchowość to najczęściej uciekanie od problemów, tym samym bycie z konfliktem z obecną sytuacją. Czyli nie dość że istnieje konflikt, to dodatkowo być w konflikcie z tym konfliktem. To chyba dlatego roman jest taki szczery do bólu, żeby nie sponsorować czyiś dramatów, żeby ktoś nie wierzył w to że sam sobie nie potrafi poradzić. Dlatego ludzie szukają przywódców duchowych, religijnych i prawd, recept - żeby poradzili z ich życiem z nich samych. Albo jakiegoś potwierdzenia, bo się czują niepewnie. Dlatego nikt nie chce się obudzić z recept na życie, bo się boi że sobie nie poradzi, bez nich. A inteligencja ciała jest ponad te sztywne recepty. Ktoś się trzyma takich recept bo się czuje ograniczony, bo został nauczony że człowiek jest ograniczony w jakiś sposób. |
|
|
|
24.10.2013 - 11:12
|
|
|
nie am żadnych siedmiu poziomów siedmiu barier to jakiś ezo bulshit jak można system cyfr i wytwór językowy stosować jako odzwierciedlenie rzeczywistości jak ciało istniało przed powstaniem języka to zostało zmyślone dla takich dzięciołów co to łykną i sypną uwagą, komplementami albo pieniędzmi na które łasi są niedowartościowane różne "mistrze" Seven deadly sins Seven ways to win Seven holy paths to hell And your trip begins Seven downward slopes Seven bloodied hopes Seven are you burning fires, Seven your desires... (Iron Maiden - "Moonchild") |
|
|
|
24.10.2013 - 11:15
|
|
|
Wykorzystali po prostu jakiś symbol, żeby nadać sens swojej piosence, ale 7 niema żadnego znaczenia, jeśli chodzi o rzeczywistość.
Tak samo jak symbole w religii itp |
|
|
|
24.10.2013 - 11:21
|
|
|
dobra tam najważniejsze że jest prawie cztery tysiące wyświetleń, paweł do tej pory nie pisał jeszcze tak ciekawie wyrabia się chłopak
ups. jestem taki niedoskonały nie mam nawet białej aury świętego ani nawet znamion ale mam za to seksowne rzęsy |
|
|
|
24.10.2013 - 11:26
|
|
|
Wykorzystali po prostu jakiś symbol, żeby nadać sens swojej piosence, ale 7 niema żadnego znaczenia, jeśli chodzi o rzeczywistość. Jak dla mnie tekst jest o cierpieniach umysłu, który próbuje nadawać siódemce takie czy inne znaczenia.
Tak samo jak symbole w religii itp |
|
|
|
24.10.2013 - 11:28
|
|
|
Kręci mnie Jumi i trochę wiktoria ale one pozajmowane kurcze no i co może dać im taki prosty brzydal jak ja koleżanki się z nich będą śmiać ;( NIKT MNIE NIE KOCHA
ps. chlip chlip |
|
|
|
24.10.2013 - 11:34
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tłist, jesteś niekochany, idź się zabij i napisz później na forum twoje wrażenia ze śmierci ;p
|
|
|
|
24.10.2013 - 11:35
|
|
|
Lepiej napisz jak poderwać je i odbić z toksycznych związków.
|
|
|
|
24.10.2013 - 11:37
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tłist, po co Ci pie*dolić się w jakieś związki? :PP Tylko problemy z tego i hajsu będzie brakować xd
|
|
|
|
24.10.2013 - 11:37
|
|
|
Hahaha ja ci nie pomogę xD a jak mi teraz nie wyjdzie to czarno to widzę :D
Słyszałem, że czekolada pomaga na hormony, ale nie sprawdzałem xd |
|
|
|
24.10.2013 - 11:39
|
|
|
a może kakałko też? :P
|
|
|
|
24.10.2013 - 11:39
|
|
|
znaczy że co mam je przekupić czekoladą?spróbuję może któraś się da
|
|
|
|
24.10.2013 - 11:41
|
|
|
Czekolada może sie nie sprawdzic. Tłist, uzyj chloroformu i już każda Ci się odda bez sprzeciwu xD
|
|
|
|
24.10.2013 - 11:42
|
|
|
haha myślę, że nie masz większego problemu z wyrywaniem lasek roman,
Ale się uwolnić od toksycznego związku to już poziom hard xD To już kwestia chyba szczęścia, przypadku |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |