|
|
![]() ![]() |
07.11.2013 - 19:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Foks, mnie to zastanawia, skoro ten górnik taki umorusany, to czemu maskę ma taką czyściutką bielutką? o.O' :P Wyspiarz, nom nieźle ogarnąłeś ;) Właśnie moim zdaniem lepiej nie ograniczać się do żadnej gotowej paczki poglądów, a samemu czerpać ze wszystkiego, bo przecież wszystko jest jakąś emanacją źródła i o nim świadczy... A jeśli jest odpowiednia wola i intencja zrozumienia jak to działa i przekucia tego w sposób życia, wtedy z tego wszystkiego znajdujemy te rzeczy, które nas do tego prowadzą, co znacznie trudniejsze jest, gdy zamykamy się tylko w pewnym wąskim obszarze światopoglądowym. Trzeba mieć umysł otwarty, ale przyuważać też co tam włazi ^^. MadziaKK, spoko, mówiłem przecież że nie wymuszam, tylko się o coś pytałem... chyba raczej pomysł z nieczytaniem maili ;p no ja uważam, że bez sensu i niefajne jest wyśmiewanie się z innych... ale dalej nie widzę powiązania z tym, że zamieściłem te linki tu na forum ;/ jeśli Bruce'owi zależało na kasie i jest sztywnym kapitalistą, to pewnie by się i obraził... jeśli jednak pisał to, co pisał, nie dla zielonej podszewki, a dla zwiększenia świadomości czytelników, co do pewnych zjawisk, itp. to myślę, że rozgłos jest tu priorytetem i nie powinien się obrażać, a raczej się cieszyć... :) Nie wiem dlaczego starasz sie odpowiedziec wszsytkim na wszystko... Tylko dlatego ze lubisz dyskuje? ;) Nie, no wywoluje wilka z lasu. ;p Pytasz, nie wymuszasz, ale oczekujesz odpowiedzi, wiec wlasciwie to dla mnie to jakies zobowiazanie do odpowiedzi, bo w twoim pogladzie, jej brak to obraza. Nie myle sie prawda? Wiec :) Jest odpowiedz. Masz wiedze, nikt ci jej nie ujmuje, moze jak szukasz wskazowek do podrozy mentalnych, to sobie usiadz wygodnie, czy sie poloz, rozluznij i patrz tak, zeby obraz przed oczami sie zmienil. Najpierw mozesz skupic sie na powietrzu miedzy toba, a tym, co jest przed twoimi oczami. Gdzies tak polowa tej odleglosci. I gruntowany rozmyty obraz, teraz skup sie na tym, co jest wokolo, patrzac dalej na powietrze w polowie odleglosci... Nie trzymaj tej odleglosci na sile, patrz troche blizej, torche dalej. Pomysl w jakim miejscu chcialbys byc, dalej patrzac w ten sposob... |
|
|
|
07.11.2013 - 20:07
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie wiem dlaczego starasz sie odpowiedziec wszsytkim na wszystko... Tylko dlatego ze lubisz dyskuje? ;) Nie, no wywoluje wilka z lasu. ;p Pytasz, nie wymuszasz, ale oczekujesz odpowiedzi, wiec wlasciwie to dla mnie to jakies zobowiazanie do odpowiedzi, bo w twoim pogladzie, jej brak to obraza. Nie myle sie prawda? Wiec :) Jest odpowiedz. Masz wiedze, nikt ci jej nie ujmuje, moze jak szukasz wskazowek do podrozy mentalnych, to sobie usiadz wygodnie, czy sie poloz, rozluznij i patrz tak, zeby obraz przed oczami sie zmienil. Najpierw mozesz skupic sie na powietrzu miedzy toba, a tym, co jest przed twoimi oczami. Gdzies tak polowa tej odleglosci. I gruntowany rozmyty obraz, teraz skup sie na tym, co jest wokolo, patrzac dalej na powietrze w polowie odleglosci... Nie trzymaj tej odleglosci na sile, patrz troche blizej, torche dalej. Pomysl w jakim miejscu chcialbys byc, dalej patrzac w ten sposob... Staram się odpowiedzieć, bo mam szacunek do rozmówcy? Bo do tego służy forum, żeby sobie odpowiadać? Nie wiem co w tym złego :/ Oczywiście, że nie wymuszam, powiedz że ci się nie chce i spokój, a tak produkujesz się i tak, ale bez celu, bo ani nie odpowiesz, ani nie masz tego spokoju o.O' Mylisz się... jak jest brak odpowiedzi to jest brak odpowiedzi i tyle. A motyw jaki spowodował dany brak odpowiedzi będzie skutkował samemu autorowi, niekoniecznie adresatowi, jak to się przyjęło sądzić.. Ale ja nie piszę, że ktoś mi coś ujmuje przecież. Pytałem ciebie o wskazówki bo wydajesz się mieć doświadczenie w tym, sądząc po tym, co piszesz, więc ciekaw byłem twoich spostrzeżeń, porad, sądząc że mogą mi się przydać, więc zapytałem. A jednak odpisałaś :) Dziękuję ^^. Choć nie wiem czy to na odczepkę, czy jak :P ale chciałbym nadmienić, że to bardziej twoja własna gra odnośnie poczucia powinności/niepowinności, ja tylko się zapytałem, a decyzja czy udzielić odpowiedzi zawsze była jedynie twoja. A w sumie dla mnie nie powinno mieć to znaczenia czy na odczepkę, czy nie, a raczej dla ciebie... No, ale w każdym razie dzięki za odpowiedź ;) Sorki, jeśli za dużo piszę, może większość tego testu wcale ci nie podpasuje, do ciebie nie trafi i był pisany niepotrzebnie, nie wiem... w każdym razie szybko piszę, więc nie sprawia mi to dużego problemu, taki nawyk ;p Zdrówko^^, |
|
|
|
08.11.2013 - 07:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Staram się odpowiedzieć, bo mam szacunek do rozmówcy? Bo do tego służy forum, żeby sobie odpowiadać? Nie wiem co w tym złego :/ Oczywiście, że nie wymuszam, powiedz że ci się nie chce i spokój, a tak produkujesz się i tak, ale bez celu, bo ani nie odpowiesz, ani nie masz tego spokoju o.O' Mylisz się... jak jest brak odpowiedzi to jest brak odpowiedzi i tyle. A motyw jaki spowodował dany brak odpowiedzi będzie skutkował samemu autorowi, niekoniecznie adresatowi, jak to się przyjęło sądzić.. Ale ja nie piszę, że ktoś mi coś ujmuje przecież. Pytałem ciebie o wskazówki bo wydajesz się mieć doświadczenie w tym, sądząc po tym, co piszesz, więc ciekaw byłem twoich spostrzeżeń, porad, sądząc że mogą mi się przydać, więc zapytałem. A jednak odpisałaś :) Dziękuję ^^. Choć nie wiem czy to na odczepkę, czy jak :P ale chciałbym nadmienić, że to bardziej twoja własna gra odnośnie poczucia powinności/niepowinności, ja tylko się zapytałem, a decyzja czy udzielić odpowiedzi zawsze była jedynie twoja. A w sumie dla mnie nie powinno mieć to znaczenia czy na odczepkę, czy nie, a raczej dla ciebie... No, ale w każdym razie dzięki za odpowiedź ;) Sorki, jeśli za dużo piszę, może większość tego testu wcale ci nie podpasuje, do ciebie nie trafi i był pisany niepotrzebnie, nie wiem... w każdym razie szybko piszę, więc nie sprawia mi to dużego problemu, taki nawyk ;p Zdrówko^^, ok :] |
|
|
|
10.11.2013 - 01:32
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Madzia nie lubisz rozmawiać?:) Umysłowe gierki są niezłe:) Lesze niż settlersi:)
|
|
|
|
10.11.2013 - 09:33
|
|
|
Zielarz, no cos ty, jakbym nie lubila nie byloby mnie na forum, tylko bym miala gdzies dyskuje. A np zajelabym sie obe i robila jakies dziwne rzeczy z tym, co sie powszechnie uwaza za materialne... A tak zamiast wyczarowac sobie ta moja wygrana w totka to siedze na forum i dyskutuje... ;p
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |