|
|
![]() ![]() |
04.11.2013 - 09:58
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zastosowałem technike 4+1 i następnie położyłem się jak do spania.Trzymałem świadomość jakiś czas ,ale później chyba poddałem się snu i mialem LD i wtedy przypomniałem sobie technike o której czytałem gdzieś na forum.Mianowicie położyłem się na asfalcie , zamknąłem oczy i zacząłem wizualizacje wyjścia z ciała i nagle poczułem że zaczynam mieć wibracje i zaczyna mnie strasznie obracać , po jakiejś minucie czuje ,że stawia moje ciało do pionu tak nagle i pojawiam się w jakimś pokoju w małym domku i miasteczku(reszte w moim notatniku)i pozniej nie budze się ale wracam do snu i mam LD stosuje tą samą technike i mam to samo co poprzednio i znowu pojawiam się w tym samym pokoju i domku.
Wydaje mi się ,że to bylo OBE ,ale nie jestem pewny .Kiedys wyszedłem ,ale na chwile z ciala, pojawilem się obok swojego ciala ,a tu jakiś domek i to dwukrotnie.Być może to był tylko taki sen ,bo bardzo łatwo bylo wyjsc tą techniką.Co o tym sądziecie? |
|
|
|
04.11.2013 - 15:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zastosowałem technike 4+1 i następnie położyłem się jak do spania.Trzymałem świadomość jakiś czas ,ale później chyba poddałem się snu i mialem LD i wtedy przypomniałem sobie technike o której czytałem gdzieś na forum.Mianowicie położyłem się na asfalcie , zamknąłem oczy i zacząłem wizualizacje wyjścia z ciała i nagle poczułem że zaczynam mieć wibracje i zaczyna mnie strasznie obracać , po jakiejś minucie czuje ,że stawia moje ciało do pionu tak nagle i pojawiam się w jakimś pokoju w małym domku i miasteczku(reszte w moim notatniku)i pozniej nie budze się ale wracam do snu i mam LD stosuje tą samą technike i mam to samo co poprzednio i znowu pojawiam się w tym samym pokoju i domku. Wydaje mi się ,że to bylo OBE ,ale nie jestem pewny .Kiedys wyszedłem ,ale na chwile z ciala, pojawilem się obok swojego ciala ,a tu jakiś domek i to dwukrotnie.Być może to był tylko taki sen ,bo bardzo łatwo bylo wyjsc tą techniką.Co o tym sądziecie? Mam tak multum razy że mnie wypieprza do innego wymiaru, czy świata;) cos pięknego ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |