oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem Z Oddychaniem + Mega światło, A żebym się zesrał to i tak nie mogę...
Sukces:)
post 12.11.2013 - 14:21
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witajcie.

4 + 1... pamiętam to... niesamowite. Ciało traci kontrolę, drżenie i mój dialog wewnętrzny 'ale zajebiście, w końcu'. A po chwili ŚWIATŁO! Ale takie jakby mi ktoś lampą przy pasie startowym samolotowym przyświecił z odległości 5 metrów. Takie jasno, że nie do wytrzymania- otworzyłem oczy. Ale ciało dalej śni, a wiec powracam do stanu- znowu światło i histroia się powtarza.

Później (kilka dni później aż do tej pory) było już coraz gorzej, ponieważ gdy zaczynały się hipnagogi to mój oddech wariował. W momencie gdy chciałem go kontrolować - zaczynałem oddychać szybciej i nie dało się wytrzymać, a więc wychodziłem ze stanu. Gdy nie chciałem go kontrolować to i tak wychodziłem ze stanu.

Próbowałem nawet w tym momencie myśleć o czymś innym- nadaremno- dalej oddech wariował i wychodziłem ze stanu.

A więc główne problemy:

1. Oddech- jak oddychać wolno, woooolnooo, wooooolnooooooo i pogłębiać stan?

2. Co mam zrobić jak szef z góry razi mnie żarówą? Wtedy czuję się kompletnie bez silny. Nie idzie wyobrazić sobie niczego co by to światło pogło zasłonić
Go to the top of the page

+Quote Post
victoria
post 13.11.2013 - 15:49
Post #2

Guests

szybkie oddychanie-wyobraz sobie cos najprzyjemniejszego dla cb ze SZCZEGÓŁAMI(to wazne) i skup sie na tym w 200 procentach

swiatlo- zamknij oczy, jak nie pomoze to wydaj zdecydowany, surowy, mentalny rozkaz aby zgaslo

poglebienie stanu- kontrola emocji do poziomu 0 lub mniej;p zero emocji, zero mysli, pustka/medytacja i obraz naplynie sam

:)

+Quote Post
masa
post 13.11.2013 - 20:43
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Widziałeś już?

+Quote Post
Garot
post 14.11.2013 - 02:17
Post #4

Dusza Towarzystwa

Po staremu darek zapodał ;)

+Quote Post
Sukces:)
post 14.11.2013 - 11:15
Post #5

Gość Rodziny
*

Tak, widziałem, bo akurat ja mu zadałem to pytanie :)

Dziękuję zainteresowanie tym temat. Dzisiaj nie miałem światła z rana i nawet drgań, bo ca jakieś 10 min przez moje ciało przechodziły impulsy elektryczne i budziły je... Teraz nowy problem hehe :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park