|
|
![]() ![]() |
18.11.2013 - 01:48
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Pawłowi chodzi tylko o dymanko serio. Stroszy pióra jak paw nie widzicie tego?Chce mu się samicy, ale żadna nie zechce takiego bufona, chyba że go wykorzystać do swoich celów co podchwyciły już pewne kobiety moncicielki.
ciekawe czy temat będzie miał więcej wyświetleń ze względu na ożywioną dyskusję stawiam wynik 1500 o piętnastej |
|
|
|
18.11.2013 - 01:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pavveł czyżbyś w dzieciństwie miał problem z wyzwiskami i poniżaniem? :> Tak tylko pytam z ciekawości. Taka moja pseudo psychologiczna ocena.
|
|
|
|
18.11.2013 - 01:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pawłowi chodzi tylko o dymanko serio. Stroszy pióra jak paw nie widzicie tego?Chce mu się samicy, ale żadna nie zechce takiego bufona, chyba że go wykorzystać do swoich celów co podchwyciły już pewne kobiety moncicielki. Nie pograzaj sie. Bo ktos moglby pomyslec, ze Tobie brakuje kobiety i dobrego seksu. Widze, ze mu zazdroscisz, ale nie martw sie, pomedytuj jeszcze troche a uczucie zazdrosci Cie opusci i bedziesz wolnym czlowiekiem. |
|
|
|
18.11.2013 - 01:55
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
18.11.2013 - 01:59
|
|
|
W sumie to znam już odpowiedź na moje pytanie. Jak według was roman powinien się do was zwracać?
|
|
|
|
18.11.2013 - 01:59
|
|
|
Ale ja nie ukrywam że mi brakuje :D No trochę mu zazdroszczę bo sam bym się za Ciebie wziął ale ty nie szukasz zdrowej relacji i do końca życia będziesz przyjaźnić się i wiązać z jakimiś popaprańcami, ja już ci współczuję.
Nie pawełku nie mam problemu ze zdrowym wyrażaniem swoich emocji, natomiast ty masz problem z ich tłumieniem bo wydaje ci się że jak czegoś nie powiesz to jesteś lepszy a prawda jest tak że jesteś zbyt słaby żeby być facetem i nie jesteś w stanie wyrażać swoich emocji co doprowadzi cię do nerwicy, jeżeli już nie cierpisz. |
|
|
|
18.11.2013 - 02:00
|
|
|
|
|
|
|
18.11.2013 - 02:00
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To takie trudne do pojęcia Roman oraz Dagon że was tu nikt nie lubi? Każda odpowiedź na nasze posty w stylu "ty też jesteś głupi i do tego gruby" pogłębia dół w którym jesteście a wszyscy z góry sikają na was ciepłym moczem z uśmiechem na twarzy.
|
|
|
|
18.11.2013 - 02:03
|
|
|
Nikt czyli kto, ty jumi i paweł, vesnaya zielarz, parę innych osób? lol
|
|
|
|
18.11.2013 - 02:05
|
|
|
To takie trudne do pojęcia Roman oraz Dagon że was tu nikt nie lubi? Każda odpowiedź na nasze posty w stylu "ty też jesteś głupi i do tego gruby" pogłębia dół w którym jesteście a wszyscy z góry sikają na was ciepłym moczem z uśmiechem na twarzy. To, że my was nie lubimy wystarczy :D wyjebane mam tak szczerze na to. Poza tym kto dał ci prawo do mówienia za wszystkich? Obraziłem was kiedyś? xD jeju dzisiejsza młodzież to miękkie emo pipki jak ten z sali samobujcuf. Powinna wrócić zetka... PS. też zaliczam się do młodzieży żeby nie było. |
|
|
|
18.11.2013 - 02:08
|
|
|
Ja tam do was nawet nic nie mam, ale skoro już chcecie żebym o was coś powiedział, to w jaki sposób działacie, to proszę bardzo, nie ma problemu. Na początku byłem zdenerwowany, ale teraz mi trochę przykro ,miałem tego nie pisać bo to trochę poniżej pasa, no trudno wyciągneliście macie.
|
|
|
|
18.11.2013 - 02:10
|
|
|
To, że my was nie lubimy wystarczy :D wyjebane mam tak szczerze na to. Poza tym kto dał ci prawo do mówienia za wszystkich? Dagon, proponuje zebys zalozyl kolko wzajemnej adoracji romana :D Bedziecie mogli rzucac razem slabymi tekstami i starac sie ukryc ze w prawdziwym zyciu jestescie slabi i samotni, dlatego wyladowujecie sie w sieci. |
|
|
|
18.11.2013 - 02:11
|
|
W sumie to znam już odpowiedź na moje pytanie. Jak według was roman powinien się do was zwracać? Na prawdę jesteś tak ślepy, że pytasz, czy tylko takiego udajesz? Odpowiedź: normalnie, kulturalnie, ze standardowym szacunkiem, jakiego się wymaga od każdej osoby w stosunku do każdej innej... Ale ja nie ukrywam że mi brakuje :D No trochę mu zazdroszczę bo sam bym się za Ciebie wziął ale ty nie szukasz zdrowej relacji i do końca życia będziesz przyjaźnić się i wiązać z jakimiś popaprańcami, ja już ci współczuję. Nie pawełku nie mam problemu ze zdrowym wyrażaniem swoich emocji, natomiast ty masz problem z ich tłumieniem bo wydaje ci się że jak czegoś nie powiesz to jesteś lepszy a prawda jest tak że jesteś zbyt słaby żeby być facetem i nie jesteś w stanie wyrażać swoich emocji co doprowadzi cię do nerwicy, jeżeli już nie cierpisz. Czego niby zazdrościsz, że zgadzamy się w pewnym temacie, to Ty już tworzysz powiązania jakoby było to równoważne ze związkiem, przez co włącza Ci się zazdrość? Jesteś dziecinnie niepoważny o.O' Zacznijmy od tego, że Ty nie masz zdrowych emocji. Ja nie tłumię negatywnych emocji, ja wybieram ich nie mieć (przy czym wyrażenie "negatywny" jest względne). Nie muszę się powstrzymywać przed poniżaniem innych, bo nie mam takiej ani chęci, ani potrzeby. Co więcej poniżanie nie ma nic wspólnego z męskością, a raczej z chamstwem. Do czego mnie próbujesz sprowokować, do wyzwisk? :D Chyba żartujesz, niżej spaść nie mogłeś?... Żadnych argumentów nie przedstawiasz, tylko prowadzisz jakieś chore gry uwikłane w problemy z egoizmem Twojego ego. Daruj sobie. Kończę z Tobą. Życzę Ci, aby Ci się wiodło jak najlepiej, naprawdę. 3maj się. |
|
|
|
18.11.2013 - 02:12
|
|
|
Ja tam do was nawet nic nie mam, ale skoro już chcecie żebym o was coś powiedział, to w jaki sposób działacie, to proszę bardzo, nie ma problemu. Na początku byłem zdenerwowany, ale teraz mi trochę przykro ,miałem tego nie pisać bo to trochę poniżej pasa, no trudno wyciągneliście macie. Przykro Ci? a nie pomyslales ze nam moze byc przykro przez to co piszesz? masz co chciales :D |
|
|
|
18.11.2013 - 02:12
|
|
|
Dagon, proponuje zebys zalozyl kolko wzajemnej adoracji romana :D Bedziecie mogli rzucac razem slabymi tekstami i starac sie ukryc ze w prawdziwym zyciu jestescie slabi i samotni, dlatego wyladowujecie sie w sieci. XD To wasze kółeczko całe dnie spędza na forum. Kiedy ja tu ostatnio byłem? mam swoje życie prywatne. W zasadzie to brakuje mi samotności. |
|
|
|
18.11.2013 - 02:14
|
|
|
Dagon kochasz mnie? bo nikt mnie już nie kocha zostań mojom żonom.plz
|
|
|
|
18.11.2013 - 02:28
|
|
|
Dagon kochasz mnie? bo nikt mnie już nie kocha zostań mojom żonom.plz Tak! Zróbmy ślub na forum 8s (IMG:http://www.lotrjewellery.com/images/the%20one%20ring%20lotr.jpg) Przyjmij obrączkę. |
|
|
|
18.11.2013 - 04:31
|
|
WIEEEEEEM! OLŚNIŁO MNIE!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
Przenieśmy forum, zróbmy drugie lepsze, od nowa. Wszyscy się przeniosą, tylko Roman i spółka zostaną sobie tutaj :) Nie będzie też trzeba czekać na pozwolenia ulepszeń od PurpleCata, który chyba całkowicie zapomniał o tym forum. Rafał, co Ty na to? Będziesz w końcu mógł z'upgrade'ować forum ;) Hm? :3 Jedynie nie będzie się dało przenieść stąd dotychczasowej treści... :/ |
|
|
|
18.11.2013 - 06:18
|
|
|
WIEEEEEEM! OLŚNIŁO MNIE!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD Przenieśmy forum, zróbmy drugie lepsze, od nowa. Wszyscy się przeniosą, tylko Roman i spółka zostaną sobie tutaj :) Nie będzie też trzeba czekać na pozwolenia ulepszeń od PurpleCata, który chyba całkowicie zapomniał o tym forum. Rafał, co Ty na to? Będziesz w końcu mógł z'upgrade'ować forum ;) Hm? :3 Jedynie nie będzie się dało przenieść stąd dotychczasowej treści... :/ Z Twoja latwoscia i szybkoscia pisania z pewnoscia na nowym forum nadrukujesz wiele ton tekstu:) Powodzenia w inicjatywie - w koncu napisales cos z czym sie w zupelnosci zgadzam:D |
|
|
|
18.11.2013 - 06:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Oj ludzie, zero poczucia humoru czy ironii. Na siłę chcecie być fajni w oczach każdego. Spinać się dalej, bo się fajnie czyta.
|
|
|
|
18.11.2013 - 07:06
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |