|
|
![]() ![]() |
18.11.2013 - 17:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No to jak Pavvel ? Mody mogom zostać czy ich pszegonisz gdzie piepsz rośnie - Twist na kolana:D
|
|
|
|
18.11.2013 - 17:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
18.11.2013 - 17:47
|
|
|
Albert Einstein nie jest wyrocznią, żeby twierdzić, że coś jest prawdą tylko dlatego, że Albert Einstein tak powiedział. Choć powiedział sporo mądrych rzeczy, to one są mądre, bo są mądre, a nie dlatego, że wypowiedział je Albert Einstein. No tak - ale mądre - będą dla Ciebie wtedy kiedy Ty uznasz że są mądre bo Ci akurat pasują - lub pasują do Twojego widzi mi się. Czyli teoria względności - też Albert -on przejrzał Cie na wylot:D |
|
|
|
18.11.2013 - 17:51
|
|
|
No tak - ale mądre - będą dla Ciebie wtedy kiedy Ty uznasz że są mądre bo Ci akurat pasują - lub pasują do Twojego widzi mi się. Czyli teoria względności - też Albert -on przejrzał Cie na wylot:D Czy teoria A. Einsteina obejmuje astral? i Polske - wiadomo że "polak potrafi";) |
|
|
|
18.11.2013 - 18:22
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Deimond, ale Twoja walka z ciemnotą polega na ty, żeby bronić teorii grobowca? Obejrzałeś ten filmik co zapodała iumi? Czyli Ci wszyscy ludzie to ciemniacy, tak? Wg Ciebie Wielką Piramidę jest łatwo zbudować i to jest dopiero ściema bo dzisiaj przy najnowszych osiągnięciach technologicznych nie dalibyśmy rady jej zbudować przy zachowaniu takiej precyzji na samym szczycie czyli zero odchylenia. No, ale wtedy taką precyzję zachowano przy pomocy pił i dłut i oka - niwelatora:) No spoko...ja też będę walczył z ciemnotą wskazując absurdalne dowody jak skradziony cheops.
|
|
|
|
18.11.2013 - 18:52
|
|
|
Deimond, ale Twoja walka z ciemnotą polega na ty, żeby bronić teorii grobowca? Obejrzałeś ten filmik co zapodała iumi? Czyli Ci wszyscy ludzie to ciemniacy, tak? Wg Ciebie Wielką Piramidę jest łatwo zbudować i to jest dopiero ściema bo dzisiaj przy najnowszych osiągnięciach technologicznych nie dalibyśmy rady jej zbudować przy zachowaniu takiej precyzji na samym szczycie czyli zero odchylenia. No, ale wtedy taką precyzję zachowano przy pomocy pił i dłut i oka - niwelatora:) No spoko...ja też będę walczył z ciemnotą wskazując absurdalne dowody jak skradziony cheops. Pomyliły Ci się tematy :) Zaśmiecasz:) Nie zamierzam wchodzić z Tobą w dyskusję w tym(o wyborach moda) temacie - za duży Trollu jesteś:) Masz prawo :) wskazuj na takie dowody:) Możesz potrolować na historycy.org - bedziesz tam mial szerokie pole do popisu do udawadniania ludziom jak na podstawie serialu Ancient Aliens stałem się ekspertem od piramid. Mnie uj obchodzi jakaś tam wyimaginowana energia której tak naprawdę nawet nie dotkniesz w swoim życiu - bo pierdzisz w stołek i chlejesz browary. Ważniejsza dla Ciebie jest ta wiara niż tego doświadczyć. Ty woli wierzyć niż tam pojechać. Sprzedaj butelki - nie chlej piwska - pozbieraj na bilet - a za 200 zł spokojnie tam zalecisz:) Tylko wolisz pierniczyć w co wierzysz niż czegoś doświadczyć. |
|
|
|
18.11.2013 - 19:06
|
|
|
Tych dwóch zaraz się pobije(IMG:http://3.bp.blogspot.com/-z_7xz9u4G2I/T95Xr21WtPI/AAAAAAAADiM/icT6XHPzFHs/s640/kibole-kibice-policja-walka-pap-490.jpeg)
|
|
|
|
18.11.2013 - 19:11
|
|
|
Nie pobije - ja radzę Zielowi bo tak samo miałem. Ale chciałem pojechać do Albanii - pojechałem Zwarłem poślady i zrobiłem co chciałem a nie narzekałem. Tak samo z mieszkaniem w wielkim mieście coś z Tym trzeba zrobić a nie o Tym w kółko gadać - to takie bablanie niemocy. A o takie rzeczy trzeba niestety ciężko powalczyć - A Zielu mam wrażenie że straciłeś motywację . Jebnij wszystko co Ci przeszkadz w kąt i tyle. Pisanina o tym nic Ci nie pomoże.
A chodzi mi o to na co mieliście przykład - że nawet w temacie o wyborach moda(zbawnym bo zabawnym) - zielu musi pisac o piramidach - toż to przecie już paranoja. Te nowy Purple kat - ty chyba dawno w pingwini pysk nie dostałeś:D |
|
|
|
18.11.2013 - 19:18
|
|
|
Nie pobije - ja radzę Zielowi bo tak samo miałem. Ale chciałem pojechać do Albanii - pojechałem Zwarłem poślady i zrobiłem co chciałem a nie narzekałem. Tak samo z mieszkaniem w wielkim mieście coś z Tym trzeba zrobić a nie o Tym w kółko gadać - to takie bablanie niemocy. A o takie rzeczy trzeba niestety ciężko powalczyć - A Zielu mam wrażenie że straciłeś motywację . Jebnij wszystko co Ci przeszkadz w kąt i tyle. Pisanina o tym nic Ci nie pomoże. Jestem OBEdzienikarzem ;p a to mój nagłówek: "To nie będzie bitwa to będzie masakra" |
|
|
|
18.11.2013 - 19:22
|
|
|
Jestem OBEdzienikarzem ;p a to mój nagłówek: "To nie będzie bitwa to będzie masakra" Te nowy Purple kat - ty chyba dawno w pingwini pysk nie dostałeś Tak żebyś zakrył się płetfolami :D Do twarzy ci będzie z płetfami w dziobie:D Podjudzacz ... może KittyKat:D Albo PussyCat:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:28
|
|
|
|
|
|
|
18.11.2013 - 19:35
|
|
|
Deimond jak będzie miał dziecko kilku letnie to też je jebnij w kąt i jedź se znowu do Albanii:) Ty doświadczasz oobe i w ogóle się tymi doświadczeniami na forum nie dzielisz...dlaczego? Co z tymi Twoimi podróżami astralnymi? Napisz coś wreszcie fajnego...jakie ostatnio fajne oobe miałeś?
Ku Twojemu być może zdziwieniu powiem Ci coś bo wkurza mnie takie pierdolenie...praktycznie żadnego odcinka Aliens nie oglądałem:) Takim gadaniem pokazujesz tylko jaki manipulujesz i starasz się ośmieszyć? Wg Ciebie ja muszę jechać zobaczyć piramidy, aby coś o nich wiedzieć? Zaproponuj to samo naukowcom w odniesieniu do czarnej dziury:) Niech tam se polecą i sprawdzą co lub kto w niej siedzi a nie tylko teoretyzują cieniasy:) Może Ci sami naukowcy powinni udać się do samego środka, centrum naszej planety bo jądro o jakim przeczytamy to tylko teoria. Nie zweryfikowali tak naprawdę czym jest jądro...przypuszczenia:) Zatem zrozum, że podważyłem teorię grobowca na bazie własnych przemyśleń. Ty w teorię grobowca wierzysz bezkrytycznie bo gdybyś poddał tą teorię krytyce to zobaczyłbyś jaka jest ona naiwna:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:40
|
|
|
Deimond jak będzie miał dziecko kilku letnie to też je jebnij w kąt i jedź se znowu do Albanii:) Ty doświadczasz oobe i w ogóle się tymi doświadczeniami na forum nie dzielisz...dlaczego? Co z tymi Twoimi podróżami astralnymi? Napisz coś wreszcie fajnego...jakie ostatnio fajne oobe miałeś? Ku Twojemu być może zdziwieniu powiem Ci coś bo wkurza mnie takie pierdolenie...praktycznie żadnego odcinka Aliens nie oglądałem:) Takim gadaniem pokazujesz tylko jaki manipulujesz i starasz się ośmieszyć? Wg Ciebie ja muszę jechać zobaczyć piramidy, aby coś o nich wiedzieć? Zaproponuj to samo naukowcom w odniesieniu do czarnej dziury:) Niech tam se polecą i sprawdzą co lub kto w niej siedzi a nie tylko teoretyzują cieniasy:) Może Ci sami naukowcy powinni udać się do samego środka, centrum naszej planety bo jądro o jakim przeczytamy to tylko teoria. Nie zweryfikowali tak naprawdę czym jest jądro...przypuszczenia:) Zatem zrozum, że podważyłem teorię grobowca na bazie własnych przemyśleń. Ty w teorię grobowca wierzysz bezkrytycznie bo gdybyś poddał tą teorię krytyce to zobaczyłbyś jaka jest ona naiwna:) Oni spekulują na podstawie badać teleskopowych i spektralnych - ty na podstawie czego? przypomnij mi bo zapomniałem:) Jedź z dzieckiem - takiś słaby że sam byś chciał jechać? I zobacz co robisz - znowu wchodzisz na temat o piramidach - a domagasz się dobrej moderacji:) Dostał byś już warna od razu - albo bana za śmiecenie przy normalnej moderacji:) Także wyliż Twistowi jajka co go o brak posądzałeś - bo nie jest koleś taki zły:) Nie chce mi się z Tobą gadać - bo czuję że wracam do historii Twojego zapętlonego umysłu. A nużą mnie ludzie mówiący cały czas o tym samym. Wiesz co jak Ci to pomoże to napiszę piramidy to moc potęga , energia i inne głupoty - lepiej Ci:) No to fajnie. Sończmy ten temat. Masz rację cokolwiek napiszesz:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:51
|
|
|
Foks napisz scenario jak Deimond przyznał Zilarzowi rację o piramidach:) Będzie koniec:) Forum do kasacji:D
|
|
|
|
18.11.2013 - 19:53
|
|
|
Będziesz miał dziecko to pogadamy:) Tacy "tatusiowie" jak Ty zawsze są najmądrzejsi, wyluzowani i wydaje im się, że zawsze jest luzik. Mój umysł jest zapętlony a Twój nie...nie zapominaj się, że rodzisz się u umierasz..czyżbyś nie był zapętlony?
Dlaczego mam lizać Twistowi jajka? Sam wyliż mu jajka i dupę jeśli masz ochotę. Oni spekulują na podstawie badać teleskopowych i spektralnych I do jakich wniosków doszli jeśli chodzi o czarną dziurę? Już nie jest tylko pożeraczem?:) Co z białą dziurą? Jak powstał wszechświat? Co wybuchło wg tych naukowców? Świetne te badania skoro do żadnych sensownych wniosków nie dochodzą:) Tak jak napisał Paweł...dzisiejszą naukę zżera gangrena pod postacią ignorancji. Bandy pseudo naukowców, którzy muszą krakać tak jak ich guru naukowe:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:54
|
|
|
Białą dziurę mam w dupie:D
Popisz się - masz pole:) i masz rację - ODDAJCIE BIAŁĄ DZIURĘ!!!!!!! |
|
|
|
18.11.2013 - 19:58
|
|
|
Jak powstał wszechświat? Co wybuchło wg tych naukowców? Świetne te badania skoro do żadnych sensownych wniosków nie dochodzą:) Tak jak napisał Paweł...dzisiejszą naukę zżera gangrena pod postacią ignorancji. Bandy pseudo naukowców, którzy muszą krakać tak jak ich guru naukowe:) Aha - i co zamierzasz z tym zrobić - bablać tak na wszystkich forach? Jaki masz przepis? No bo chyba masz? Nie stać Cie na odwagę aby zrobić to co chcesz ? |
|
|
|
18.11.2013 - 19:58
|
|
|
Popisz się jakimś swoim ostatnim oobe...przecież to forum o obbe, ale najpierw trzeba doświadczać oobe a Ty chyba ostatnio doświadczasz czego innego i stąd te teksty o lizaniu jaj.
Bablam bo śmieszy mnie jak mi karzesz jechać do egiptu badać piramidy a naukowcom nie karzesz "jechać" do czarnej dziury? Weź zamieść jakiś śmieszny cytat...w tym temacie ukazałeś swój potencjał twórczy a chodziło tylko oto, aby zacytować Pawla i go ośmieszyć. |
|
|
|
18.11.2013 - 20:00
|
|
|
Ja liże Twistowi suty bo go swendzom - mruczy bardzo jest zadowolony:)
Piramid nie chcemy bo to mało przyjemne:D |
|
|
|
18.11.2013 - 20:03
|
|
|
Popisz się jakimś swoim ostatnim oobe...przecież to forum o obbe, ale najpierw trzeba doświadczać oobe a Ty chyba ostatnio doświadczasz czego innego i stąd te teksty o lizaniu jaj. Bablam bo śmieszy mnie jak mi karzesz jechać do egiptu badać piramidy a naukowcom nie karzesz "jechać" do czarnej dziury? Weź zamieść jakiś śmieszny cytat...w tym temacie ukazałeś swój potencjał twórczy a chodziło tylko oto, aby zacytować Pawla i go ośmieszyć. W jakim temacie? W śmiesznym cytatach z form? W żadnym przypadku:) Chodziło o spuszczenie z Tonu - aby nabrać dystansu- dzis godzinę szukałem jednego cytatu z notatników(niestety poległem bo dużo tego - a to dawno było). Zauważ że nie zwarłem tam nicków. Ot ta k mi wpadło do głowy a szczeże to bardziej robercik mnie bardziej rozbawił z Nowym Purple Catem:D Daj se człowieku na luz i się zdystansuj bo się napuszasz jak Jodła Gajowa:D W ogóle się tak spieniliście że ni szyszki nie wciśniesz:D |
|
|
|
18.11.2013 - 20:06
|
|
|
Ty już nawet piszesz jak on. Zero oryginalności i pewnie też takie są Twoje te cale ooba i dlatego nie dzielisz się swoimi doświadczeniami bo nie ma czym. Liż mu liż.
Takie to forum o oobe właśnie, gdzie nikt nie pisze o swoich podróżach astralnych:) Czemu zatem się dziwić, że powstają tematy światopoglądowe skoro nikt tu nie chce pisać czego ostatnio doświadczył, co poznał, kogo? Ty Deimond mógłbyś wreszcie coś o oobe napisać? Kiedy ostatnio je miałeś i co doświadczyłeś? Nie napuszam się tylko Ciebie drażni temat o piramidach a zakładasz jakiś drętwy temat z cytatami:-] |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |