|
|
![]() ![]() |
18.11.2013 - 19:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
18.11.2013 - 19:35
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Deimond jak będzie miał dziecko kilku letnie to też je jebnij w kąt i jedź se znowu do Albanii:) Ty doświadczasz oobe i w ogóle się tymi doświadczeniami na forum nie dzielisz...dlaczego? Co z tymi Twoimi podróżami astralnymi? Napisz coś wreszcie fajnego...jakie ostatnio fajne oobe miałeś?
Ku Twojemu być może zdziwieniu powiem Ci coś bo wkurza mnie takie pierdolenie...praktycznie żadnego odcinka Aliens nie oglądałem:) Takim gadaniem pokazujesz tylko jaki manipulujesz i starasz się ośmieszyć? Wg Ciebie ja muszę jechać zobaczyć piramidy, aby coś o nich wiedzieć? Zaproponuj to samo naukowcom w odniesieniu do czarnej dziury:) Niech tam se polecą i sprawdzą co lub kto w niej siedzi a nie tylko teoretyzują cieniasy:) Może Ci sami naukowcy powinni udać się do samego środka, centrum naszej planety bo jądro o jakim przeczytamy to tylko teoria. Nie zweryfikowali tak naprawdę czym jest jądro...przypuszczenia:) Zatem zrozum, że podważyłem teorię grobowca na bazie własnych przemyśleń. Ty w teorię grobowca wierzysz bezkrytycznie bo gdybyś poddał tą teorię krytyce to zobaczyłbyś jaka jest ona naiwna:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Deimond jak będzie miał dziecko kilku letnie to też je jebnij w kąt i jedź se znowu do Albanii:) Ty doświadczasz oobe i w ogóle się tymi doświadczeniami na forum nie dzielisz...dlaczego? Co z tymi Twoimi podróżami astralnymi? Napisz coś wreszcie fajnego...jakie ostatnio fajne oobe miałeś? Ku Twojemu być może zdziwieniu powiem Ci coś bo wkurza mnie takie pierdolenie...praktycznie żadnego odcinka Aliens nie oglądałem:) Takim gadaniem pokazujesz tylko jaki manipulujesz i starasz się ośmieszyć? Wg Ciebie ja muszę jechać zobaczyć piramidy, aby coś o nich wiedzieć? Zaproponuj to samo naukowcom w odniesieniu do czarnej dziury:) Niech tam se polecą i sprawdzą co lub kto w niej siedzi a nie tylko teoretyzują cieniasy:) Może Ci sami naukowcy powinni udać się do samego środka, centrum naszej planety bo jądro o jakim przeczytamy to tylko teoria. Nie zweryfikowali tak naprawdę czym jest jądro...przypuszczenia:) Zatem zrozum, że podważyłem teorię grobowca na bazie własnych przemyśleń. Ty w teorię grobowca wierzysz bezkrytycznie bo gdybyś poddał tą teorię krytyce to zobaczyłbyś jaka jest ona naiwna:) Oni spekulują na podstawie badać teleskopowych i spektralnych - ty na podstawie czego? przypomnij mi bo zapomniałem:) Jedź z dzieckiem - takiś słaby że sam byś chciał jechać? I zobacz co robisz - znowu wchodzisz na temat o piramidach - a domagasz się dobrej moderacji:) Dostał byś już warna od razu - albo bana za śmiecenie przy normalnej moderacji:) Także wyliż Twistowi jajka co go o brak posądzałeś - bo nie jest koleś taki zły:) Nie chce mi się z Tobą gadać - bo czuję że wracam do historii Twojego zapętlonego umysłu. A nużą mnie ludzie mówiący cały czas o tym samym. Wiesz co jak Ci to pomoże to napiszę piramidy to moc potęga , energia i inne głupoty - lepiej Ci:) No to fajnie. Sończmy ten temat. Masz rację cokolwiek napiszesz:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:51
|
|
|
Foks napisz scenario jak Deimond przyznał Zilarzowi rację o piramidach:) Będzie koniec:) Forum do kasacji:D
|
|
|
|
18.11.2013 - 19:53
|
|
|
Będziesz miał dziecko to pogadamy:) Tacy "tatusiowie" jak Ty zawsze są najmądrzejsi, wyluzowani i wydaje im się, że zawsze jest luzik. Mój umysł jest zapętlony a Twój nie...nie zapominaj się, że rodzisz się u umierasz..czyżbyś nie był zapętlony?
Dlaczego mam lizać Twistowi jajka? Sam wyliż mu jajka i dupę jeśli masz ochotę. Oni spekulują na podstawie badać teleskopowych i spektralnych I do jakich wniosków doszli jeśli chodzi o czarną dziurę? Już nie jest tylko pożeraczem?:) Co z białą dziurą? Jak powstał wszechświat? Co wybuchło wg tych naukowców? Świetne te badania skoro do żadnych sensownych wniosków nie dochodzą:) Tak jak napisał Paweł...dzisiejszą naukę zżera gangrena pod postacią ignorancji. Bandy pseudo naukowców, którzy muszą krakać tak jak ich guru naukowe:) |
|
|
|
18.11.2013 - 19:54
|
|
|
Białą dziurę mam w dupie:D
Popisz się - masz pole:) i masz rację - ODDAJCIE BIAŁĄ DZIURĘ!!!!!!! |
|
|
|
18.11.2013 - 19:58
|
|
|
Jak powstał wszechświat? Co wybuchło wg tych naukowców? Świetne te badania skoro do żadnych sensownych wniosków nie dochodzą:) Tak jak napisał Paweł...dzisiejszą naukę zżera gangrena pod postacią ignorancji. Bandy pseudo naukowców, którzy muszą krakać tak jak ich guru naukowe:) Aha - i co zamierzasz z tym zrobić - bablać tak na wszystkich forach? Jaki masz przepis? No bo chyba masz? Nie stać Cie na odwagę aby zrobić to co chcesz ? |
|
|
|
18.11.2013 - 19:58
|
|
|
Popisz się jakimś swoim ostatnim oobe...przecież to forum o obbe, ale najpierw trzeba doświadczać oobe a Ty chyba ostatnio doświadczasz czego innego i stąd te teksty o lizaniu jaj.
Bablam bo śmieszy mnie jak mi karzesz jechać do egiptu badać piramidy a naukowcom nie karzesz "jechać" do czarnej dziury? Weź zamieść jakiś śmieszny cytat...w tym temacie ukazałeś swój potencjał twórczy a chodziło tylko oto, aby zacytować Pawla i go ośmieszyć. |
|
|
|
18.11.2013 - 20:00
|
|
|
Ja liże Twistowi suty bo go swendzom - mruczy bardzo jest zadowolony:)
Piramid nie chcemy bo to mało przyjemne:D |
|
|
|
18.11.2013 - 20:03
|
|
|
Popisz się jakimś swoim ostatnim oobe...przecież to forum o obbe, ale najpierw trzeba doświadczać oobe a Ty chyba ostatnio doświadczasz czego innego i stąd te teksty o lizaniu jaj. Bablam bo śmieszy mnie jak mi karzesz jechać do egiptu badać piramidy a naukowcom nie karzesz "jechać" do czarnej dziury? Weź zamieść jakiś śmieszny cytat...w tym temacie ukazałeś swój potencjał twórczy a chodziło tylko oto, aby zacytować Pawla i go ośmieszyć. W jakim temacie? W śmiesznym cytatach z form? W żadnym przypadku:) Chodziło o spuszczenie z Tonu - aby nabrać dystansu- dzis godzinę szukałem jednego cytatu z notatników(niestety poległem bo dużo tego - a to dawno było). Zauważ że nie zwarłem tam nicków. Ot ta k mi wpadło do głowy a szczeże to bardziej robercik mnie bardziej rozbawił z Nowym Purple Catem:D Daj se człowieku na luz i się zdystansuj bo się napuszasz jak Jodła Gajowa:D W ogóle się tak spieniliście że ni szyszki nie wciśniesz:D |
|
|
|
18.11.2013 - 20:06
|
|
|
Ty już nawet piszesz jak on. Zero oryginalności i pewnie też takie są Twoje te cale ooba i dlatego nie dzielisz się swoimi doświadczeniami bo nie ma czym. Liż mu liż.
Takie to forum o oobe właśnie, gdzie nikt nie pisze o swoich podróżach astralnych:) Czemu zatem się dziwić, że powstają tematy światopoglądowe skoro nikt tu nie chce pisać czego ostatnio doświadczył, co poznał, kogo? Ty Deimond mógłbyś wreszcie coś o oobe napisać? Kiedy ostatnio je miałeś i co doświadczyłeś? Nie napuszam się tylko Ciebie drażni temat o piramidach a zakładasz jakiś drętwy temat z cytatami:-] |
|
|
|
18.11.2013 - 20:08
|
|
|
Ty już nawet piszesz jak on. Zero oryginalności i pewnie też takie są Twoje te cale ooba i dlatego nie dzielisz się swoimi doświadczeniami bo nie ma czym. Liż mu liż. Takie to forum o oobe właśnie, gdzie nikt nie pisze o swoich podróżach astralnych:) Czemu zatem się dziwić, że powstają tematy światopoglądowe skoro nikt tu nie chce pisać czego ostatnio doświadczył, co poznał, kogo? Ty Deimond mógłbyś wreszcie coś o oobe napisać? Kiedy ostatnio je miałeś i co doświadczyłeś? Podziel się swoimi - moje są ostatnio doświadczenia dość intymne więc nie dzielę się z nimi z byle kim ale z bliskimi znajomymi(Zyga wie):) Napisz czego doświadczyłeś o piramidach:) Ale to chyba dalej nie to forum:D Poza tym napisz mi jaki związek mają piramidy z oobe? Że że tak się wyrażę zasrywasz forum obbe tematami o piramidach ? A że zakładam dla śmiechu - bo nie było. Lepsze to niż temat z nowo wynalezionym filmem z Youtuba z dopiskiem - Co o tym myślicie? Bez żadnej interpretacji - analizy tylko z płytkim tekstem co o tym myślicie. Co za bzdura - tak można by przenieść cały youtube na to forum. Dobra - idę uprawiać życie prywatne - ostatnie zdanie będzie zielarza:D |
|
|
|
18.11.2013 - 20:21
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Właśnie udowadniacie to co udowodnione zostało dawno przez historie że w Polsce jednak musi być monarchia. Musi być władca absolutny który wszystko ogarnie i wszystkich ustawi :D
. |
|
|
|
18.11.2013 - 20:24
|
|
|
Ty w ogóle nie dzielisz się swoimi doświadczeniami o oobe na tym forum i nie zasłaniaj się intymnościami:) Co tylko intymne masz?
Ja teraz nic nie prowokuje. Po prostu skoro drażnią Cię piramidy to pisz o oobe:) W czym problem stary?:) |
|
|
|
18.11.2013 - 20:50
|
|
|
Ty w ogóle nie dzielisz się swoimi doświadczeniami o oobe na tym forum i nie zasłaniaj się intymnościami:) Co tylko intymne masz? Ja teraz nic nie prowokuje. Po prostu skoro drażnią Cię piramidy to pisz o oobe:) W czym problem stary?:) Tylko pytanie dlaczego w każdym temacie nie tyczącym się piramid je wpierniczasz? to z forum jest coś nie tak czy z Tobą? Podobnie Pavvel - nie ważne jaki temat wałkuje rozwój duchowy. Offtop jak cholera. Ja rozumiem że masz swój blog - ale to tam się wyżyj:D |
|
|
|
18.11.2013 - 21:00
|
|
|
Każdym temacie? :) Chyba coś Ci się pomieszało bo jest wiele tematów, gdzie nawet głosu nie zabrałem zatem skoro nie zabrałem głosu to ...:)
To co z tymi Twoimi oobe?:) To forum o oobe to może się nimi podzielisz z ludźmi? Czy tylko stać Cię, aby założyć temat ze śmiesznymi cytatami:) |
|
|
|
18.11.2013 - 21:04
|
|
|
Każdym temacie? :) Chyba coś Ci się pomieszało bo jest wiele tematów, gdzie nawet głosu nie zabrałem zatem skoro nie zabrałem głosu to ...:) To co z tymi Twoimi oobe?:) To forum o oobe to może się nimi podzielisz z ludźmi? Czy tylko stać Cię, aby założyć temat ze śmiesznymi cytatami:) Będziesz się tak powtarzał - jak uznam coś za stosowne to ujawnię to w notatnikach - gdzie Twoje? Podzielisz sie ? CZy będziesz zakładł tematy o piramidach?Powiedz co sam odkryłeś o piramidach? Bo chyba nic - wszystko co piszesz to nie Twoje przeżycia i doświadczenia. Czy jesteś papugą? Czy jesteś magnetofonem - tubą? Jeśli nie mam nic do powiedzenia to nie mówię i nie peplam bo usłyszałem:D |
|
|
|
18.11.2013 - 21:11
|
|
|
Niedawno srałeś się, że za dużo ezo bełkotu, piramid i za mało o oobe to pytam kiedy coś powiesz w temacie o oobe wreszcie bo krowa która dużo beczy...
Ja nie doświadczam oobe. Udowodniłem sobie, że świat astralny istnieje wychodząc kilka razy i na dzisiejszą chwilę nie odczuwam potrzeby szperania po astralu. Piramidy otworzyły mi oczy na historię cywilizacji ziemskich. Ty wierzysz, że twoimi przodkami są małpy a ja wiem, że to brednia bo na ziemi zaistniała kolonizacja. Ewolucja szła swoją drogą, ale z nami nie ma nic wspólnego. Jak skolonizujemy Marsa to będzie oznaczało, że "marsjańscy ludzie" mieli przodków "marsjańskie małpy"?:) Ty jesteś taką tubą. Nic nie podważasz. Wszystko łykasz. Oficjalne teorie są dla Ciebie święte a ja jest zwyczajnie zacząłem weryfikować i dostrzegłem całą masę zakłamań, przeinaczeń i błędnych interpretacji. Warto było bo nie nie wierzę ślepo w to co piszą w książkach. |
|
|
|
18.11.2013 - 21:13
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie w każdym Deimond i tylko tam, gdzie rozmowa do tego nawiązuje. A nawet lepsze to, niż w każdym temacie jeżdżenie i wyśmiewanie innych osób. Przecież to offtop :D Załóż odrębny temat, gdzie będziecie sobie jeździć ;) Ha, czemu wcześniej nikt na to nie wpadł :D
|
|
|
|
18.11.2013 - 21:14
|
|
|
Niedawno srałeś się, że za dużo ezo bełkotu, piramid i za mało o oobe to pytam kiedy coś powiesz w temacie o oobe wreszcie bo krowa która dużo beczy... Ja nie doświadczam oobe. Udowodniłem sobie, że świat astralny istnieje wychodząc kilka razy i na dzisiejszą chwilę nie odczuwam potrzeby szperania po astralu. I dlatego powinniśmy zmienić tematykę na piramidy:D Bo ty sobie udowodniłeś? |
|
|
|
18.11.2013 - 21:20
|
|
|
Niedawno srałeś się, że za dużo ezo bełkotu, piramid i za mało o oobe to pytam kiedy coś powiesz w temacie o oobe wreszcie bo krowa która dużo beczy... Ja nie doświadczam oobe. Udowodniłem sobie, że świat astralny istnieje wychodząc kilka razy i na dzisiejszą chwilę nie odczuwam potrzeby szperania po astralu. Piramidy otworzyły mi oczy na historię cywilizacji ziemskich. Ty wierzysz, że twoimi przodkami są małpy a ja wiem, że to brednia bo na ziemi zaistniała kolonizacja. Ewolucja szła swoją drogą, ale z nami nie ma nic wspólnego. Jak skolonizujemy Marsa to będzie oznaczało, że "marsjańscy ludzie" mieli przodków "marsjańskie małpy"?:) Ty jesteś taką tubą. Nic nie podważasz. Wszystko łykasz. Oficjalne teorie są dla Ciebie święte a ja jest zwyczajnie zacząłem weryfikować i dostrzegłem całą masę zakłamań, przeinaczeń i błędnych interpretacji. Warto było bo nie nie wierzę ślepo w to co piszą w książkach. Drogi Zielu to wygląda inaczej - Ty zatrzymałeś się tam gdzie ja się nie zatrzymałem bo przeszedłem przez to spiskowanie itp. I powróciłem do nauki. A ty zostaleś w wyimaginowanym świecie ze znakami zapytania. Więc Ci mówie - Tak oczywiście masz rację - towszystko prawda tylko co z tym dalej masz zamiar zrobić? Trąbić jak bardzo nikt nie chce tego badać -powalcz o to. Postaraj się aby piramidy generowały energię a nie pierdoisz trzy po trzy. Mnie Twoje pierdolenie nie przekonuje ani ciut ciut. Bo widze zakłamanie w źródłach. I to fizycznie wyjaśnialne. Chcesz aby istnieli kosmici - to ich poszukaj i przyprowadź nikt Ci nie zabrania. Chcesz zbadać czy w jądrze ziemi istnieje jakaś cywilizacja - droga wolna - nawet kupię Ci szpadel. Popieram:D Tylko Twój problem tkwi w tym że to tak naprawdę Cie nie interesuje czy to prawda. Interesuje Cie tylko samo wierzenie i nie chcesz znać prawdy.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |