|
|
![]() ![]() |
18.11.2013 - 22:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Spoko. Ludzie muszą się obrażać bo inaczej co by było z wybaczania? Ja Tobie wybaczam a Ty sraj się dalej. Pierdol tak dalej - wybaczać - pojadę o sraniu przez Ciebie na Twoją rodzine i spoko luzik przybij piątala:) A co:) Nie ma to tamto:) Luzik spoko wypiłem trzeciego browara i wszyscy mi wszystko wybaczą - no a jakże - toż to duchowe istoty :D |
|
|
|
18.11.2013 - 22:37
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No i spoko Deimond...ja pierdole. Masz focha to miej se. Twój foch. Pielęgnuj go a na pewno wyjdzie Ci na dobre:)
|
|
|
|
18.11.2013 - 22:38
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Deimond, popieram Ziela co do piramid, ale nie popieram jego sarkazmów, ale to jego wybór, nic na to nie poradzę, mogę wyrazić jedynie swoją dezaprobatę, a potem to zignorować, co niniejszym czynię (tak się składa, że tylko to samo mogę uczynić w stosunku do twistoida i jego spółki z ograniczoną odpowiedzialnością). Jednak też nie pozostajesz bez winy, bo odwzajemniałeś się tymi sarkazmami w jego stronę (w zasadzie trudno powiedzieć kto zaczął), bez cienia narzekania na to, więc wydawało się, że to dla Ciebie zabawa. Jednak teraz widać, że tak nie było. Nie lepiej było od razu szczerze wyrazić co się w tej sprawie czuje, a nie chować urazę i wchodzić w grę, czyniąc coś, co wcale Ci się nie podoba?
Popatrz, tak niedawno śmiałeś się z tego, jak się "niepotrzebnie" spinam, jak co niektóre osoby ostro po mnie i paru osobach jeździły, także włączając w to wjazdy na rodzinę, ale dopiero jak Ciebie to dotknęło, to dopiero teraz walczysz o podstawy szacunku i kultury. Po pierwsze jeśli się wymaga, samemu trzeba dać, po drugie dziwne, że póki kogoś innego to dotyczy, to możemy stać z boku i się śmiać, ale kiedy nas to spotyka, to mina nam rzednie :/ |
|
|
|
18.11.2013 - 22:48
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
:)
Racja. Życie to lekcja. Zachowałem się tak a nie inaczej bo najwyraźniej tak musiało być. Ktoś określi to boskim planem. Tak. Boski plan to doświadczanie życia. Jak to jest, że osoby ciężko doświadczone przez życie są bardziej szczęśliwe niż ludzie zdrowi, bogaci? Może i walnąłem ileś tam gaf. Pewnie przesadziłem z tym sraniem na klatę:) Uważam jednak, że nie należy teraz taplać się w tym gównie tylko wyciągnąć konstruktywną naukę z tej lekcji. Tak staram się żyć. Uczyć:) |
|
|
|
18.11.2013 - 22:49
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
dobra proszę państwa czas na porządki :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |