|
|
![]() ![]() |
14.11.2013 - 22:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Będę się spinał bo mam 100% ostrzeżeń nie raz miałem bana na miesiąc nie raz krócej ale nie mogę powiedzieć że któryś z moderatorów zawziął się na mnie jak Pani w podstawówce czy liceummi i oceniała mnie do końca tak samo, patrz kurwa skończyłem studia. Na najlepszej uczelni w polsce no może się to zmieniać ale 4 nigdy nie będzie a teraz jestem nie cudacznikiem życiowym. Bolało jak cholera, ale dobrze że bolało, może się należało.
|
|
|
|
14.11.2013 - 22:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kto tu wszczyna klotnie? Ja tylko odpowiadam na posta, nikogo nie obrazam, ani nie prowokuje, dlatego nie widze powodu zeby dostac banana. Masa, wypij sobie meliske, albo idz pobiegac, bo widze, ze miales zly dzien. Iumi nie to. Przecież mnie lubisz. Skup się na Deimondzie. |
|
|
|
14.11.2013 - 22:52
|
|
|
|
|
|
|
14.11.2013 - 22:55
|
|
|
IUMI, niech tak będzie.
Ps. Złaź ze sceny bo gram najpiękniejsza symfonie frustrata seksualnego. Ps. Kto umie grać na jakimś instrumęcie?, ja wiem że tu same mądre ludzie, ale chyba nie każdy umieć grać tak pięknie jak maluje Roman. |
|
|
|
14.11.2013 - 22:59
|
|
|
Iumi nie to. Przecież mnie lubisz. Skup się na Deimondzie. Masa - jak chcesz to na mnie się wyładuj i napisz czy chcesz bana czy nie. Jak chcesz to zaraportuje a jak nie chcesz to mi zwiśnie to co napiszesz - jeden grzyb. I tak mi zwisa co piszesz bo połowy nie umiem odczytać:D |
|
|
|
14.11.2013 - 23:02
|
|
|
Iumi się kocha potajemnie w Pawle a Ty co kochasz się w Iumi? ;p
|
|
|
|
14.11.2013 - 23:10
|
|
|
Napisał bym coś ale mogło by się komuś zrobić przykro...Iumi ma racje...A reszta chyba nie je warzyw...
,,Iumi się kocha potajemnie w Pawle a Ty co kochasz się w Iumi? ;p '' ,,Masa - jak chcesz to na mnie się wyładuj i napisz czy chcesz bana czy nie. Jak chcesz to zaraportuje a jak nie chcesz to mi zwiśnie to co napiszesz - jeden grzyb. I tak mi zwisa co piszesz bo połowy nie umiem odczytać:D '' Itp.............. Chciał bym do niektórych tematów podchodzić z powagą, z pewnością nauczył bym się więcej...Czerpał bym korzyści ze źródła wiedzy, piękne przedstawienie....Nie dziwie się że większość ludzi nie wypowiada sie na tym forum o swoich przeżyciach astralnych jak i tych inno wymiarowych... Nie jestem marudnym gnojem! chciałbym tylko czerpać informacje łączyć je ze swoja wiedzą i korzystać ze źródełka eksterioryzacji czy jak to kto chce zwać ! |
|
|
|
14.11.2013 - 23:16
|
|
|
Zobacz Pawełku że złoto milczenie 4:1 dla ciebie. Faza nie taka? Nieładne dostrojenie? Nie patrzeć.
Koksiu nie jadłem dwa miesiące miesa, teraz tydzień będę jadł bo chce się nasycić jego soczystym smakiem i twardością i zauważyłem że mi testosteron podniósł, nie będę wam tłumaczył jak z rana poznaję się testosteron u faceta bo każdy facet to wie.(Dla kobiet: nie chodzi o seks a o twardość). Sterują naszym ciałem hormony, nie do wiary a naszym duchem...? UWAGA kurwa UWAGA Ps. Obraźcie się na mnie jak będę w potrzebie i tak nie pomożecie. Ps. Iumi nie miałem gorszego dnia, chce tylko pokazać że mieli rajcie. Bo mieli. Gówno wiedzą i gównem uwielbią się zajadać. Ja, ja ja tyko jestem obserwatorem. Ves dawno nie przytulałaś mężczyzny i z nikim nie współżyłaś że nazywasz mnie frustratem seksualnym, naprawdę mnie to boli że taka cudowna kobieta nie zaspokojona. |
|
|
|
14.11.2013 - 23:34
|
|
|
Zobacz Pawełku że złoto milczenie 4:1 dla ciebie. Faza nie taka? Nieładne dostrojenie? Nie patrzeć. Koksiu nie jadłem dwa miesiące miesa, teraz tydzień będę jadł bo chce się nasycić jego soczystym smakiem i twardością i zauważyłem że mi testosteron podniósł, nie będę wam tłumaczył jak z rana poznaję się testosteron u faceta bo każdy facet to wie.(Dla kobiet: nie chodzi o seks a o twardość). Sterują naszym ciałem hormony, nie do wiary a naszym duchem...? UWAGA kurwa UWAGA Ps. Obraźcie się na mnie jak będę w potrzebie i tak nie pomożecie. Masz racje, nie mogl bym wyrazic tego lepiej. |
|
|
|
15.11.2013 - 03:44
|
|
|
Mimo sympatii jaką potrafi wzbudzać, Zielarz to piramidkowy troll i pomysł żeby został adminem jest chyba żartem. Dzogczen o którym pisze ma się nijak do chaosu który tu wprowadza. To szybciej wynik halucynogenów.
|
|
|
|
15.11.2013 - 05:07
|
|
|
Ten temat przywrocil mi wiare w to forum albo raczej w ludzi ktorzy do niego naleza.
Wczoraj wracam zmeczona z pracy,biore jablko,siadam na forum ,odpalam dawno nieczytany temat o piramidach...gryze pyszne jabluszko az tu nagle nagie dupy i obrzydliwe stolce-zielarz zalamales mnie!!! To,ze twist nie sprawdza sie w tej roli to oczywiste..Przyklady w pierwszym poscie... Nie uwazam,ze odpowiedzalnosc za ten chlewik ktory sie ostatnio tu zrobil spada wylacznie na twista.Choc od osoby ktora czuwa tu nad jakims porzadkiem mam prawo wymagac wiecej. Jesli chcesz sie tu zarejestrowac ,musisz zgodzic sie z zasadmi a jedna z nich brzmi: "Korzystając z tego forum zobowiązujesz się nie zamieszczać żadnych materiałów, które są obraźilwe, oszczercze, nieprawdziwe, wulgarne, obsceniczne, ingerujace w prywatność innych lub w jakikolwiek inny sposób niezgodne z prawem." Wczoraj pierwszy raz poczulam zazenowanie i wstyd,ze udzielam sie na tym forum a przeciez to forum jest dla ludzi ktorzy pragna rozwijac sie duchowo.Skad wiec tyle chamstwa i agresji w tych postach? Nie wiem czy ten temat cos zmieni. Zaluje tylko tego,ze mimo tak nielicznej grupy jaka tu tworzymy (prawie wszyscy dorosli) do dobrego samopoczucia tutaj potrzeba kija. Bieliku...wracaj:( |
|
|
|
15.11.2013 - 05:57
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Deimond jak zgrywasz takiego śmieszka to jest temat "śmiejmy się". Tam możesz wykazać się poczuciem humoru bo tutaj zgrywasz durnia jedynie i kpisz z tematu.
Taki fajny jesteś, że o oobe tak jak myślałem nic nie masz do powiedzenia. Podróżnik jak z koziej dupy trąba:) Jeśli się mylę to wypowiedz się wreszcie coś o oobe może? Dobra jadę do pracy bo jak Deimond mam prywatne życie:) |
|
|
|
15.11.2013 - 08:13
|
|
|
Ten temat przywrocil mi wiare w to forum albo raczej w ludzi ktorzy do niego naleza. Wczoraj wracam zmeczona z pracy,biore jablko,siadam na forum ,odpalam dawno nieczytany temat o piramidach...gryze pyszne jabluszko az tu nagle nagie dupy i obrzydliwe stolce-zielarz zalamales mnie!!! To,ze twist nie sprawdza sie w tej roli to oczywiste..Przyklady w pierwszym poscie... Nie uwazam,ze odpowiedzalnosc za ten chlewik ktory sie ostatnio tu zrobil spada wylacznie na twista.Choc od osoby ktora czuwa tu nad jakims porzadkiem mam prawo wymagac wiecej. Jesli chcesz sie tu zarejestrowac ,musisz zgodzic sie z zasadmi a jedna z nich brzmi: "Korzystając z tego forum zobowiązujesz się nie zamieszczać żadnych materiałów, które są obraźilwe, oszczercze, nieprawdziwe, wulgarne, obsceniczne, ingerujace w prywatność innych lub w jakikolwiek inny sposób niezgodne z prawem." Wczoraj pierwszy raz poczulam zazenowanie i wstyd,ze udzielam sie na tym forum a przeciez to forum jest dla ludzi ktorzy pragna rozwijac sie duchowo.Skad wiec tyle chamstwa i agresji w tych postach? Nie wiem czy ten temat cos zmieni. Zaluje tylko tego,ze mimo tak nielicznej grupy jaka tu tworzymy (prawie wszyscy dorosli) do dobrego samopoczucia tutaj potrzeba kija. Bieliku...wracaj:( Ja bym tak się nie przejmował - Zielarz zmienia świat. Zobacz co wyskakuje teraz w google grafikach jak szukasz czegoś o piramidach (np hasła wielka piramida energia): https://www.google.pl/search?q=wielka+piram...470%3B640%3B511 (bez obaw link jest do obrazka obok:)) Także Zielu że tak powiem dużo robi ....we własne podwórko:D Kpię Zielu bo to właśnie jest śmieszne jak koleś zamieszczający takie posty wysnuwa żądania do zmiany moderatorów. A Ty znowu zaczynasz zaczepiać i prowokować - nawet w temacie tyczącym się tego. |
|
|
|
15.11.2013 - 09:32
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
jak tam wybory? wybraliście już kogoś? wiadomo że jestem tu najlepszym modem pod słońcem
|
|
|
|
15.11.2013 - 09:57
|
|
|
Dobra niech się zgłoszą ci, co chcą być modami.
|
|
|
|
15.11.2013 - 09:57
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
wybory odwołane możecie się rozejść :D
|
|
|
|
15.11.2013 - 10:15
|
|
|
O nieeee. Forum się psuje....
Jakieś rewolucję, ścianie głów- tak to odbieram. Tak naprawdę każdy z użytkowników tego forum ponosi odpowiedzialność za aktualny stan rzeczy. Zarówno Ci co pisza, jak i ci co nie piszą. Brak reakcji też jest reakcją. Większość tutaj jest już dorosła, a zachowujecie się jak małe dzieci a jak idzie nie po waszej myśli to zaczynacie bluzgać albo na skargę do Warmii lub Romana. Czy znacie takie pojęcie jak samokontroli ??? A jak ktoś przypadkiem coś dojebie bo jest wqrwiony i piszę pod wpływem emocji - to jest rozwiązanie. Jakie? Uwaga - można edytować poeta. Np: "przepraszam poniosło mnie". Rada na przyszłość nie traktujcie krytyki jako ataku na was i szanujcie się wzajemnie |
|
|
|
15.11.2013 - 11:12
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mimo sympatii jaką potrafi wzbudzać, Zielarz to piramidkowy troll i pomysł żeby został adminem jest chyba żartem. Dzogczen o którym pisze ma się nijak do chaosu który tu wprowadza. To szybciej wynik halucynogenów. Zielarzu? http://www.dzogczen.pl/menu-wiadomosci/295...-listopada.html :-)))) :-P |
|
|
|
15.11.2013 - 13:08
|
|
|
Kpię Zielu bo to właśnie jest śmieszne jak koleś zamieszczający takie posty wysnuwa żądania do zmiany moderatorów. A Ty znowu zaczynasz zaczepiać i prowokować - nawet w temacie tyczącym się tego. Przeciez to nie Zielu zaczal ten temat, ja z jego strony nie zauwazylam zadnego żądania, ani tym bardziej checi przejecia funkcji moda. Nie rozumiem Deimond dlaczego zaczepiasz i prowokujesz, oskarzajac o to innych. |
|
|
|
15.11.2013 - 13:24
|
|
|
Przeciez to nie Zielu zaczal ten temat, ja z jego strony nie zauwazylam zadnego żądania, ani tym bardziej checi przejecia funkcji moda. Nie rozumiem Deimond dlaczego zaczepiasz i prowokujesz, oskarzajac o to innych. Nie napisałem że ma chęć przejęcia moda ale zmiany moderacji: http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...t&p=1010874 http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...t&p=1010907 Ja nie zaczepiam - widziałaś Ziela pościk w temacie wielkiej piramidy? Smacznego:) |
|
|
|
15.11.2013 - 13:29
|
|
|
Wielu z nas ma chec zmiany moderacji, dlatego tez jest ten temat. W tym temacie nie zauwazylam zeby Zielu kogos obrazal, czy zaczepial, pisze tylko jak jest. To Ty poki co najwidoczniej bardzo chcesz sprowokowac.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |