oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Warsztaty Programowania RzeczywistoŚci 09-10 Listopad 2013
Jakub.S
post 26.10.2013 - 12:52
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

WARSZTATY PROGRAMOWANIA RZECZYWISTOŚCI 09-10 listopad 2013
https://www.facebook.com/events/583973598328791/?ref=22

(IMG:https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1391675_438962019558242_177527896_n.jpg)

(IMG:https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1382904_438965726224538_304269654_n.jpg)

WARSZTATY PROGRAMOWANIA RZECZYWISTOŚCI
09-10 listopad 2013

Po co tu jestem?
Co mam do zrobienia w moim życiu?
Co jest misją mojej duszy?

Organizatorzy: Paulina Moskalik i Katarzyna Matyja

Paulina Moskalik: specjalista w dziedzinach:
- programowania indywidualnych matryc doświadczeń
- tworzenia sztucznego "ego" (osobowości przystosowanej do rzeczywistości materialnej) - "ego" podporządkowanego duszy - "ego" jako narzędzia, koniecznego do samorealizacji w rzeczywistości ziemskiego "Matrixa"
- kodowania wizualizacji na planie materialnym
- synchronizowania doświadczeń z planem duszy
- ukierunkowania (ogniskowania) uwagi
- dostrojenia umysłu dla realizacji celów duszy
- porządkowania umysłu celem skutecznego wykorzystywania jako narzędzia rozwiązywania codziennych problemów
-podporządkowania umysłu świadomej woli

Katarzyna Matyja: specjalista w dziedzinach:
- terapii uzależnień (od: alkoholu, narkotyków, seksu, shoppingu, pracy oraz toksycznych relacji)
- pracy z emocjami
- pracy z podświadomością
- pracy z programami ,przekonaniami
- pracy z wewnętrznym dzieckiem
- radykalnym wybaczaniem

PLAN WARSZTATÓW

09 listopad 2013

11.00-12.45 MAPA PROBLEMU, MAPA WOLI, SIŁA MYŚLI, SŁOWA I CZYNU W PROGRAMOWANIU INDYWIDUALNEJ MATRYCY ŻYCIA - PAULINA MOSKALIK

13.00-14.45 MAPA DUSZY - KATARZYNA MATYJA

15.00 OBIAD

16.30-17.15 HIGIENA UMYSŁU, STAN PUSTKI, UWOLNIENIE PRZESTRZENI UMYSŁU, UTYLIZACJA NIECHCIANYCH: MYŚLI, RELACJI, ENERGII, DOŚWIADCZEŃ I STANÓW - PAULINA MOSKALIK

17.30-18.15 PRACA Z EMOCJAMI, WYBACZANIE, UWOLNIENIE MIŁOŚCI - KATARZYNA MATYJA

18.30-20.30 SKUTECZNA WIZUALIZACJA, KODOWANIE WIZUALIZACJI NA INDYWIDUALNYCH MATRYCACH ŻYCIA - PAULINA MOSKALIK, KATARZYNA MATYJA

20.30 "ROZMOWY PRZY KOMINKU", CZYLI ROZWIĄZUJEMY INDYWIDUALNE PROBLEMY UCZESTNIKÓW

10 listopad 2013

8.00 ŚNIADANIE

9.00-10.45 STUDIUM 7 PRAW NOWOCZESNEJ ALCHEMII, NARZĘDZIA PODPORZĄDKOWANIA UMYSŁU I REALIZOWANIA INDYWIDUALNYCH PLANÓW DUSZY, UWOLNIENIE WOLI JAKO WEWNĘTRZNEGO SYSTEMU KONTROLI ZEWNĘTRZNYCH DOŚWIADCZEŃ - PAULINA MOSKALIK

11.00-12.45 NARZĘDZIA PRACY Z UCZUCIAMI I EMOCJAMI - KATARZYNA MATYJA

13.00-15.00 PODSUMOWANIE I ZAKOŃCZENIE WARSZTATÓW, PYTANIA UCZESTNIKÓW I ODPOWIEDZI - PAULINA MOSKALIK, KATARZYNA MATYJA

15.00 OBIAD

WAŻNE:
Liczba miejsc ograniczona do 20 osób.
Koszt Warsztatów Programowania Rzeczywistości: 350zł z obiadami + nocleg 35zł/ noc
Miejsce: Agrochillout za Siódmą Górą ul. Pogodna 10, 26-050 Zagnansk

Zaliczka 100zł płatna na konto:
54 1050 1142 1000 0090 6257 1980

KONTAKT i ZAPISY:
[email protected]

Wszelkie zapytania o warsztaty prosimy kierować na powyższy e-mail.
Zgłoszenie uczestnictwa w warsztatach odbywa się mailowo, po dokonaniu wpłaty 100zł zaliczki (zaliczka jest bezzwrotna).
Go to the top of the page

+Quote Post
Pavveł
post 26.10.2013 - 14:21
Post #2

Notatnik

350 zł xD

+Quote Post
Foks
post 26.10.2013 - 14:24
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Pavveł @ 26.10.2013 - 15:21) *
350 zł xD

Lepiej iść do fajnej knajpki zjeść dobrze, i poczytać coś ciekawego:)

+Quote Post
g00rmik
post 26.10.2013 - 16:11
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jakub,
ja się nie pisze, choć nie powiem ciekawi mnie temat. Ale mam prośbę abyście na tych warsztach zaczęli od swoistego BHP programowania rzeczywistości. Czyli czego nie robić i kiedy 'ja' nadaje się do tego, żeby coś poza sobą zmieniać.
I mam nadzieję, że za 350zeta nie może do Was przyjść każdy, choćby najbardziej moralnie wykręcony czubek. Przekazywanie wiedzy to również odpowiedzialność.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 26.10.2013 - 16:25
Post #5

Dupa Towarzystwa

Konkret, ale chyba bym wolał dołożyć 100zł i kupić silnik do roweru za tą kasę:)

+Quote Post
Pavveł
post 26.10.2013 - 19:00
Post #6

Notatnik

CYTAT(g00rmik @ 26.10.2013 - 17:11) *
[...] kiedy 'ja' nadaje się do tego, żeby coś poza sobą zmieniać.
I mam nadzieję, że za 350zeta nie może do Was przyjść każdy, choćby najbardziej moralnie wykręcony czubek. Przekazywanie wiedzy to również odpowiedzialność.

'Ja' nadaje się, by coś poza sobą zmieniać, kiedy wpierw w pełni mamy panowanie nad tym własnym 'ja'. W zasadzie nie da się inaczej skutecznie tego robić...

Nawet 'najbardziej moralnie wykręcony czubek', gdy nauczy się panować nad sobą, nie ma sposobu, by dalej był moralnie wykręconym czubkiem ;)
Bowiem jeśli ktoś nim jest, to tylko dlatego, że właśnie stracił panowanie nad sobą, stracił widoczność tego kim jest i jak to poprawnie, skutecznie, efektywnie i efektownie wyrażać... Zamiast bezpośrednio wykorzystywać zależności przyczyna-skutek, zamotał się w plątaninie pośredniości, gdzie ostatecznie czyni przyczyny, które nie wiodą go do upragnionego skutku, a gdzieś indziej... Stąd te wszystkie wykrzywienia moralne i nie tylko moralne, czyli z niewiedzy... Jednak by to poukładać, zawsze najpierw musimy zacząć od siebie, bo co z tego, że będziemy mieli kupę informacji na zewnątrz siebie, jak nie będziemy potrafili ich dostrzec i odpowiednio poukładać... Dlatego rozwiązanie tego supła niewiedzy o właściwych zależnościach przyczynowo-skutkowych, to powrót 'ja' do zdrowia i dojrzałości, gdzie nawet 'najbardziej moralnie wykręcony czubek' ;) staje się całkiem moralnie harmonijną i dojrzałą istotą :) ^^.

Dlatego taki kurs, jeśli dobrze prowadzony i przez świadome osoby, może być przydatny. Jednak cena świadczy mimo wszystko o góra półświadomości prowadzących kurs, gdyż moim zdaniem żadna w pełni świadoma i dojrzała istota nie odmawia poszerzania świadomości innym za darmo...

+Quote Post
g00rmik
post 26.10.2013 - 19:38
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kiedyś miałem nauczyciela. To on mnie znalazł. Było to wiele lat temu. Dziś nawet nie wiem czy jeszcze żyje, bo wtedy już był w starszym wieku. Tak czy inaczej, było nas dwóch. W sumie to nic nie musieliśmy robić tylko go słuchać. U kolegi zaczęły pojawiać się zdolności parapsychiczne po jakimś roku, u mnie nic.
Po roku nauczyciel powiedział: nie mogę Was uczyć, bo choć bardzo chciałbym jestem słabym nauczycielem, a Wasze ja jeszcze nie jest gotowe. Zrobiłbym Wam krzywdę, gdybym Was dalej uczył. Tak więc nie będę już miał uczniów, bo już jestem stary.
To jest właśnie odpowiedzialność.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 26.10.2013 - 19:43
Post #8

Dupa Towarzystwa

Tak więc nie będę już miał uczniów, bo już jestem stary.

Pytanie czy jak był młodszy to był skutecznym nauczycielem:) Starość to przeszkoda jeśli zdrowie zawodzi czy coś tego typu...może motywacji mu brakowało? Wypalony nauczyciel? Możliwe w sumie.

+Quote Post
twistoid
post 26.10.2013 - 20:17
Post #9

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

programowanie rzeczywistości żeby spełnić swoje zachcianki, lol chyba lepiej iść do psychologa na nfz

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 26.10.2013 - 20:47
Post #10

Dupa Towarzystwa

Ty wiesz zawsze najlepiej. Jesteś mistrzem Twist:)

ps.

To forum też mnie kosztowało kilka złoty...no, ale Ty nie masz zachcianek i symboliczna kwota a tu jest chęć ogromnego zysku, rezydencje i limuzyny:)

+Quote Post
aumakumma
post 26.10.2013 - 22:05
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

agdzieto?

a do piotra skargi

308,9,10,11,2013

+Quote Post
Foks
post 27.10.2013 - 12:26
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(g00rmik @ 26.10.2013 - 20:38) *
U kolegi zaczęły pojawiać się zdolności parapsychiczne po jakimś roku, u mnie nic.

Możesz rozwinąć tą myśl, jakie zdolności??

+Quote Post
g00rmik
post 27.10.2013 - 14:38
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Foks @ 27.10.2013 - 13:26) *
Możesz rozwinąć tą myśl, jakie zdolności??

Zaczęły się materializować w rzeczywistości różne rzeczy związane z jego emocjami, a że był niestabilny emocjonalnie, zaczął robić się problem. Trochę się przestraszyłem, naście lat miałem jeszcze. Jak chcesz znać szczegóły wal na priv, nie będę tu tego opisywał.

+Quote Post
Foks
post 27.10.2013 - 16:42
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(g00rmik @ 27.10.2013 - 14:38) *
Zaczęły się materializować w rzeczywistości różne rzeczy związane z jego emocjami, a że był niestabilny emocjonalnie, zaczął robić się problem. Trochę się przestraszyłem, naście lat miałem jeszcze. Jak chcesz znać szczegóły wal na priv, nie będę tu tego opisywał.

Jasne musimy o tym pogadać;-)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park