|
|
![]() ![]() |
26.10.2013 - 12:52
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
WARSZTATY PROGRAMOWANIA RZECZYWISTOŚCI 09-10 listopad 2013
https://www.facebook.com/events/583973598328791/?ref=22 (IMG:https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1391675_438962019558242_177527896_n.jpg) (IMG:https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1382904_438965726224538_304269654_n.jpg) WARSZTATY PROGRAMOWANIA RZECZYWISTOŚCI 09-10 listopad 2013 Po co tu jestem? Co mam do zrobienia w moim życiu? Co jest misją mojej duszy? Organizatorzy: Paulina Moskalik i Katarzyna Matyja Paulina Moskalik: specjalista w dziedzinach: - programowania indywidualnych matryc doświadczeń - tworzenia sztucznego "ego" (osobowości przystosowanej do rzeczywistości materialnej) - "ego" podporządkowanego duszy - "ego" jako narzędzia, koniecznego do samorealizacji w rzeczywistości ziemskiego "Matrixa" - kodowania wizualizacji na planie materialnym - synchronizowania doświadczeń z planem duszy - ukierunkowania (ogniskowania) uwagi - dostrojenia umysłu dla realizacji celów duszy - porządkowania umysłu celem skutecznego wykorzystywania jako narzędzia rozwiązywania codziennych problemów -podporządkowania umysłu świadomej woli Katarzyna Matyja: specjalista w dziedzinach: - terapii uzależnień (od: alkoholu, narkotyków, seksu, shoppingu, pracy oraz toksycznych relacji) - pracy z emocjami - pracy z podświadomością - pracy z programami ,przekonaniami - pracy z wewnętrznym dzieckiem - radykalnym wybaczaniem PLAN WARSZTATÓW 09 listopad 2013 11.00-12.45 MAPA PROBLEMU, MAPA WOLI, SIŁA MYŚLI, SŁOWA I CZYNU W PROGRAMOWANIU INDYWIDUALNEJ MATRYCY ŻYCIA - PAULINA MOSKALIK 13.00-14.45 MAPA DUSZY - KATARZYNA MATYJA 15.00 OBIAD 16.30-17.15 HIGIENA UMYSŁU, STAN PUSTKI, UWOLNIENIE PRZESTRZENI UMYSŁU, UTYLIZACJA NIECHCIANYCH: MYŚLI, RELACJI, ENERGII, DOŚWIADCZEŃ I STANÓW - PAULINA MOSKALIK 17.30-18.15 PRACA Z EMOCJAMI, WYBACZANIE, UWOLNIENIE MIŁOŚCI - KATARZYNA MATYJA 18.30-20.30 SKUTECZNA WIZUALIZACJA, KODOWANIE WIZUALIZACJI NA INDYWIDUALNYCH MATRYCACH ŻYCIA - PAULINA MOSKALIK, KATARZYNA MATYJA 20.30 "ROZMOWY PRZY KOMINKU", CZYLI ROZWIĄZUJEMY INDYWIDUALNE PROBLEMY UCZESTNIKÓW 10 listopad 2013 8.00 ŚNIADANIE 9.00-10.45 STUDIUM 7 PRAW NOWOCZESNEJ ALCHEMII, NARZĘDZIA PODPORZĄDKOWANIA UMYSŁU I REALIZOWANIA INDYWIDUALNYCH PLANÓW DUSZY, UWOLNIENIE WOLI JAKO WEWNĘTRZNEGO SYSTEMU KONTROLI ZEWNĘTRZNYCH DOŚWIADCZEŃ - PAULINA MOSKALIK 11.00-12.45 NARZĘDZIA PRACY Z UCZUCIAMI I EMOCJAMI - KATARZYNA MATYJA 13.00-15.00 PODSUMOWANIE I ZAKOŃCZENIE WARSZTATÓW, PYTANIA UCZESTNIKÓW I ODPOWIEDZI - PAULINA MOSKALIK, KATARZYNA MATYJA 15.00 OBIAD WAŻNE: Liczba miejsc ograniczona do 20 osób. Koszt Warsztatów Programowania Rzeczywistości: 350zł z obiadami + nocleg 35zł/ noc Miejsce: Agrochillout za Siódmą Górą ul. Pogodna 10, 26-050 Zagnansk Zaliczka 100zł płatna na konto: 54 1050 1142 1000 0090 6257 1980 KONTAKT i ZAPISY: [email protected] Wszelkie zapytania o warsztaty prosimy kierować na powyższy e-mail. Zgłoszenie uczestnictwa w warsztatach odbywa się mailowo, po dokonaniu wpłaty 100zł zaliczki (zaliczka jest bezzwrotna). |
|
|
|
26.10.2013 - 14:21
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
350 zł xD
|
|
|
|
26.10.2013 - 14:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
26.10.2013 - 16:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakub,
ja się nie pisze, choć nie powiem ciekawi mnie temat. Ale mam prośbę abyście na tych warsztach zaczęli od swoistego BHP programowania rzeczywistości. Czyli czego nie robić i kiedy 'ja' nadaje się do tego, żeby coś poza sobą zmieniać. I mam nadzieję, że za 350zeta nie może do Was przyjść każdy, choćby najbardziej moralnie wykręcony czubek. Przekazywanie wiedzy to również odpowiedzialność. |
|
|
|
26.10.2013 - 16:25
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Konkret, ale chyba bym wolał dołożyć 100zł i kupić silnik do roweru za tą kasę:)
|
|
|
|
26.10.2013 - 19:00
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
[...] kiedy 'ja' nadaje się do tego, żeby coś poza sobą zmieniać. I mam nadzieję, że za 350zeta nie może do Was przyjść każdy, choćby najbardziej moralnie wykręcony czubek. Przekazywanie wiedzy to również odpowiedzialność. 'Ja' nadaje się, by coś poza sobą zmieniać, kiedy wpierw w pełni mamy panowanie nad tym własnym 'ja'. W zasadzie nie da się inaczej skutecznie tego robić... Nawet 'najbardziej moralnie wykręcony czubek', gdy nauczy się panować nad sobą, nie ma sposobu, by dalej był moralnie wykręconym czubkiem ;) Bowiem jeśli ktoś nim jest, to tylko dlatego, że właśnie stracił panowanie nad sobą, stracił widoczność tego kim jest i jak to poprawnie, skutecznie, efektywnie i efektownie wyrażać... Zamiast bezpośrednio wykorzystywać zależności przyczyna-skutek, zamotał się w plątaninie pośredniości, gdzie ostatecznie czyni przyczyny, które nie wiodą go do upragnionego skutku, a gdzieś indziej... Stąd te wszystkie wykrzywienia moralne i nie tylko moralne, czyli z niewiedzy... Jednak by to poukładać, zawsze najpierw musimy zacząć od siebie, bo co z tego, że będziemy mieli kupę informacji na zewnątrz siebie, jak nie będziemy potrafili ich dostrzec i odpowiednio poukładać... Dlatego rozwiązanie tego supła niewiedzy o właściwych zależnościach przyczynowo-skutkowych, to powrót 'ja' do zdrowia i dojrzałości, gdzie nawet 'najbardziej moralnie wykręcony czubek' ;) staje się całkiem moralnie harmonijną i dojrzałą istotą :) ^^. Dlatego taki kurs, jeśli dobrze prowadzony i przez świadome osoby, może być przydatny. Jednak cena świadczy mimo wszystko o góra półświadomości prowadzących kurs, gdyż moim zdaniem żadna w pełni świadoma i dojrzała istota nie odmawia poszerzania świadomości innym za darmo... |
|
|
|
26.10.2013 - 19:38
|
|
|
Kiedyś miałem nauczyciela. To on mnie znalazł. Było to wiele lat temu. Dziś nawet nie wiem czy jeszcze żyje, bo wtedy już był w starszym wieku. Tak czy inaczej, było nas dwóch. W sumie to nic nie musieliśmy robić tylko go słuchać. U kolegi zaczęły pojawiać się zdolności parapsychiczne po jakimś roku, u mnie nic.
Po roku nauczyciel powiedział: nie mogę Was uczyć, bo choć bardzo chciałbym jestem słabym nauczycielem, a Wasze ja jeszcze nie jest gotowe. Zrobiłbym Wam krzywdę, gdybym Was dalej uczył. Tak więc nie będę już miał uczniów, bo już jestem stary. To jest właśnie odpowiedzialność. |
|
|
|
26.10.2013 - 19:43
|
|
|
Tak więc nie będę już miał uczniów, bo już jestem stary.
Pytanie czy jak był młodszy to był skutecznym nauczycielem:) Starość to przeszkoda jeśli zdrowie zawodzi czy coś tego typu...może motywacji mu brakowało? Wypalony nauczyciel? Możliwe w sumie. |
|
|
|
26.10.2013 - 20:17
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
programowanie rzeczywistości żeby spełnić swoje zachcianki, lol chyba lepiej iść do psychologa na nfz
|
|
|
|
26.10.2013 - 20:47
|
|
|
Ty wiesz zawsze najlepiej. Jesteś mistrzem Twist:)
ps. To forum też mnie kosztowało kilka złoty...no, ale Ty nie masz zachcianek i symboliczna kwota a tu jest chęć ogromnego zysku, rezydencje i limuzyny:) |
|
|
|
26.10.2013 - 22:05
|
|
|
agdzieto?
a do piotra skargi 308,9,10,11,2013 |
|
|
|
27.10.2013 - 12:26
|
|
|
|
|
|
|
27.10.2013 - 14:38
|
|
|
Możesz rozwinąć tą myśl, jakie zdolności?? Zaczęły się materializować w rzeczywistości różne rzeczy związane z jego emocjami, a że był niestabilny emocjonalnie, zaczął robić się problem. Trochę się przestraszyłem, naście lat miałem jeszcze. Jak chcesz znać szczegóły wal na priv, nie będę tu tego opisywał. |
|
|
|
27.10.2013 - 16:42
|
|
|
Zaczęły się materializować w rzeczywistości różne rzeczy związane z jego emocjami, a że był niestabilny emocjonalnie, zaczął robić się problem. Trochę się przestraszyłem, naście lat miałem jeszcze. Jak chcesz znać szczegóły wal na priv, nie będę tu tego opisywał. Jasne musimy o tym pogadać;-) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |