|
|
![]() ![]() |
06.03.2014 - 20:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja pier... Zielarz dobrze wiem ,że masz dzieci. Jedno ma nawet profil na facebooku ;)
Jesteś pustym łbem, mówiłem ci,że cię znam dobrze wczoraj. Pisałeś setki razy o swoich dzieciach i jakim to nie jesteś ojcem. Kolejny fałszywy ruch, tego człowieka nie sposób słuchać, powinno się otworzyć oddzielny dział gdzie byś rozmawiał z botami albo robotami, o pseudoduchowości. Myślisz,że przyszedłem,żeby cię tylko zjechać ? Człowieku jestem tu z misją, Gaweł to mój człowiek. Wkrótce wyśle kolejnych ludzi, ale chyba już nie ma co bo przeceniałem cię ;p. Ogołociłeś się do gołej dupy, a tam tylko przyschnięte gówno widać, czyli twoje nauki :) |
|
|
|
06.03.2014 - 20:49
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wpadaj na czata...pogadamy. Fajni ludzie tam siedzą codziennie. Chyba, że się wstydzisz to ok:) Tu chuj nie gadka. Wbijaja na czata:) Boisz się?:)
Gaweł to Twój człowiek. Posralem się z wrażenia. Nie było bardziej inteligentnych do wyboru? No, ale w sumie jaki piesek taki Pan pewnie:) Misja Kleopatra?:) Kurde fajnie, że jesteś. Wesoło się robi wreszcie a myślałem, że tylko nerwy mi będziesz psuł a tu masaż serca. Dzięki stary:) Pisz śmiało ile wlezie:) |
|
|
|
06.03.2014 - 21:00
|
|
|
Nie mam co robić, tylko na czacie się z tobą użerać. Moja misja się kończy, już cię ogołociłem do rdzenia. Tobie to zaczyna się podobać, więc jeszcze większym debilizmem zabłyśniesz bez ograniczeń .
|
|
|
|
06.03.2014 - 21:07
|
|
|
Wstydzioch, wstydzioch:) Gdybyś miał jaja to byś wbił do nas na czata a widać, że intruz jesteś i się lękasz:) Na lęki są dobre kobiece wdzięki. Idź do burdelu. Tu już ostro się wirtualnie napieprzyłeś prawiczku:)
|
|
|
|
06.03.2014 - 21:41
|
|
|
To cytat nie z forum a z profilu BigMaka, ale mnie rozbawił:)
Prywatny komunikat: JESTEM OBUDZONY :) W sumie to wiele tłumaczy:) Tak poważnie zapytam. I jak się czujesz kiedy jesteś obudzony? Jak śpisz to też jesteś obudzony? Czy nie śpisz? |
|
|
|
06.03.2014 - 22:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cytat z oobe.pl
CYTAT Witaj serdecznie, Stworzyłem tą stronę bo chcę abyś też mógł albo mogła doświadczyć tych wszystkich odmiennych stanów świadomości. Stanów o których, być może do tej pory, tylko czytałaś lub czytałeś. Zaiste - wiele tu odmiennych stanów świadomości o których można poczytać... |
|
|
|
06.03.2014 - 23:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.03.2014 - 21:44
|
|
|
[...] 9:33 pm: czekamy na jakies fajne dupy
[...] 9:33 pm: moze wpadnie zona Zielarza |
|
|
|
07.03.2014 - 21:58
|
|
|
|
|
|
|
07.03.2014 - 23:52
|
|
|
[zielegaj] 11:50 pm: goornik, ale sztywnego posta jebnales
[g00rmik] 11:50 pm: sam prawie sztywny jestem to chyba pasuje [zielegaj] 11:50 pm: Deimond to juz sztywniak na maksa [zielegaj] 11:50 pm: co tu ukrywac, sztywny post jak chuj [g00rmik] 11:51 pm: niektóre apekty sztywnosci są pozytywne [zielegaj] 11:51 pm: To juz Gaweł mial wiecej luzu |
|
|
|
08.03.2014 - 00:01
|
|
|
Wybacz że nie odpisuje Ci w temacie ale znasz mój ident. S piesze się ujawnić czym jest świadomość, /na pewno to stan nie o soba. Droga. Moja Droga. Podziwiać prawdziwą istotę to jak ptaka w locie. Można też próbować latać, albo być jak owca, co najgorzej Lew pod skórą owcy.
|
|
|
|
23.05.2014 - 22:46
|
|
|
Mądry Twist:)
zielarz to trol wkleja na forum, jakieś gore, obraża innych zaczepia sam nie wnosząc zbyt wiele merytorycznej treści żadnych konstruktywnych rad,sam napisał np. że się dziwi że już go nie zbanowałem na stałe albo żebym go zbanował na stałe, więc zdaje sobie sprawę ze swoich czynów, jedynie treści związane z tym co on sam wielbi czyt. piramidy zero doświadczeń tylko narkotyki o których używania zachęca, wiem też ostatnio obrażam |
|
|
|
23.05.2014 - 22:48
|
|
|
zero doświadczeń tylko narkotyki
W sumie śmieszne bo czy narkotyczne doświadczenia nie są doświadczeniami?:) |
|
|
|
23.05.2014 - 23:21
|
|
|
cytat ze zlotu, słowa właścicielki na wejściu: "Dzien dobry, Państwo z grupy medytacyjnej?"
|
|
|
|
| victoria |
03.06.2014 - 19:02
|
|
Guests |
[victoria] 6:48 pm: tu cz tam
[victoria] 6:48 pm: nie ma roznicy [victoria] 6:49 pm: tam lepiej [ma_sny] 6:49 pm: co to za rożnica;p [victoria] 6:49 pm: npo czyli jest xd [ma_sny] 6:49 pm: nie wiem, [victoria] 6:49 pm: no |
|
|
|
03.06.2014 - 20:12
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
żenada
Z czego tu się śmiać? |
|
|
|
| victoria |
03.06.2014 - 21:11
|
|
Guests |
|
|
|
|
05.06.2014 - 18:31
|
|
|
CYTAT Sram na tym forum Pavveł raportuj Roman posprzątaj :D |
|
|
|
06.06.2014 - 10:45
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ten mnie rozwalił XD
|
|
|
|
11.09.2014 - 21:16
|
|
|
Skromny Deimond:)
Mam swoje za uszami dla ratowania świata ale nie epatuję tym na lewo i prawo. (IMG:http://ec.l.thumbs.canstockphoto.com/canstock14988283.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |