oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Śmieszne Cytaty Rozmów Z Forum:), jak w temacie
BigMag
post 04.03.2014 - 18:52
Post #39

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Zielarz Gajowy @ prywatnie oobe.pl - 20:25) *
No siema, odpowiem na twoje pytanie, tak:
Ja tu jestem najczęśniej na grzybach, albo czasem kilka piw jebne zanim zaczne pisać.
Pisze wszystko co mi mój umysł podpowie, czasem napisze jakieś głupoty, a czasem zaprzeczam wszystkim, żeby nabijać punkty.
Dziennie nabijam około 10, raz nawet 50 wleciało. Pytasz o zasade nabijania ? Jest jedna, im większe głupoty tym więcej punktują.
Generalnie wszystko to iluzja, najczęściej pisze tylko o iluzji, ewentualnie o pseudomistrzach i ich naukach. 5 na 10 postów musi być o iluzji, inaczej ni chuja nie przełkną tematu.
Ludzie wszystko biorą za prawde, bo jestem miłym facetem. Czasem mój debilizm się obudzi, to i twist go banem ostudzi.

Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 19:01
Post #40

Dupa Towarzystwa

To nie moje słowa. Już tamte mi nie pasowały, ale teraz to wszystko jasne.

TO NIE MOJE SŁOWA A TY bm BAWISZ SIĘ TERAZ W JAKIEKOŚ OSZUSTA BADZIEWIAKA:)

Twist zajmij się tym bo kolo coś hakuje a ja się nie znam na tych klockach, ale próbuje w moje usta wkładać słowa, które sam ten leszcz uklada:)

Zielarz Gajowy @ prywatnie oobe.pl - 20:25

Co to w ogóle jest. Kolo kuźwa się tak nazwal i sam ze sobą chyba prowadził rozmowę, aby było, że to niby ja piszę?:) Kurde, ale ludzie mają poryte:)

BM a Ty z tym całym Gawłem się tu nie zgadaliście jakoś? W sumie jesteście podobnie ala inteligentni to możliwe, że razem na taki piomysł wpadliście:)

+Quote Post
Gaweł
post 04.03.2014 - 19:08
Post #41

Członek Rodziny

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.03.2014 - 19:01) *
TO NIE MOJE SŁOWA

Ale pasują do Ciebie. Zielarz, może to Twoja nadświadomość nadaje, dlatego nic o tym nie wiesz.

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 19:10
Post #42

Dusza Towarzystwa

Zielarz

(IMG:http://www.fotoszok.pl/upload/7856ab5e.jpeg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 19:10
Post #43

Dupa Towarzystwa

No może Gaweł. Miło, że napisałeś posta bez epitetów:) Czyżby Twist pogroził Ci paskiem znaczy banem?:)

+Quote Post
Gaweł
post 04.03.2014 - 19:12
Post #44

Członek Rodziny

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.03.2014 - 19:10) *
Czyżby Twist pogroził Ci paskiem znaczy banem?:)

tak

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 19:15
Post #45

Dupa Towarzystwa

To teraz jeszcze jak chcesz możesz mnie przeprosić:) Ja Ciebie przepraszam za obraźliwe teksty:) Twist Ciebie też przepraszam. Wszystkich przepraszam, ktorych obrażalem w życiu. Kota, ktorego musiałem oddać też przepraszam. Przepraszam biedronki, które zabijałem jak byłem mały. Przepraszam białe i czerwone robaki, ktore nabijałem na haczyk jak łowiełem ryby. Przeprasz, wybaczam i proszę o wybaczenie.

+Quote Post
Gaweł
post 04.03.2014 - 19:22
Post #46

Członek Rodziny

To przeproś jeszcze żonę za to, że zajmuje się dzieckiem i jeszcze skacze koło Ciebie podczas kiedy Ty dostajesz tu sraczki.

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 19:27
Post #47

Dusza Towarzystwa

Dobra Zielarz, jaja sobie z ciebie ciągle robie.
Ale dziwne to,że odrazu wymyśliłeś kilka teorii jak zacytowałem te zdania.
Ale wyszło chyba na dobre, skoro chcesz wszystkich przepraszać.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 19:33
Post #48

Dupa Towarzystwa

Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej.

Ciebie wychowywał ojciec czy tylko Matka? Pytam poważnie bo zastanawiam się skąd u Ciebie takie jazdy? Może ojciec la Ciebie, co? Teraz po prostu odreagowujesz? Byleś wychowany w normalnej rodzinie czy patologicznej? Nie musisz odpowiadać, ale często dzieci z patologiicznych rodzin odbiegają od normy w zachowaniach.

BM Ty nie masz jaj zatem nie możesz sobie ze mnie ich robić. Cytując Twistoida idź zaruchaj:) Bez jaj też chyba można:)

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 19:39
Post #49

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.03.2014 - 19:15) *
To teraz jeszcze jak chcesz możesz mnie przeprosić:) Ja Ciebie przepraszam za obraźliwe teksty:) Twist Ciebie też przepraszam. Wszystkich przepraszam, ktorych obrażalem w życiu. Kota, ktorego musiałem oddać też przepraszam. Przepraszam biedronki, które zabijałem jak byłem mały. Przepraszam białe i czerwone robaki, ktore nabijałem na haczyk jak łowiełem ryby. Przeprasz, wybaczam i proszę o wybaczenie.

No tak, cytując ten post i ostatni twój wpis, można stwierdzić jedno. Jesteś fałszywym człowiekiem, a zapomniałem dodać,że cytowane zdania nie są dalekie od prawdy.
Hmmm... a może w nich jest sama prawda ?
No tak, co oczekiwać od przećpanego i przechalnego w młodości, starzejącego się dziadka.
Same wypociny z dupy.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 19:46
Post #50

Dupa Towarzystwa

No i fajnie:) Pluj dalej na mnie a zobaczysz jak zaraz życie splunie na Ciebie konkretną flegmą:)

Czytaj te wypociny z dupy. Czytaj bo polacy małą czytają to przynajmniej średnią podgonisz:)

Co do starzejącego się dziadka to wiek akurat nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Myślę, że Ty masz z 16 lat i masz już siwe włosy:)

Daję ci punkta bo slabo Ci idzie:)

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 19:52
Post #51

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.03.2014 - 19:33) *
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej.

Na uj to piszesz ? Kogo to obchodzi, na ziemi nie tacy kozacy chodzą, jakbyś wychował czworo samotnie dzieci może byś mi jakoś zaimponował.

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 04.03.2014 - 19:46) *
No i fajnie:) Pluj dalej na mnie a zobaczysz jak zaraz życie splunie na Ciebie konkretną flegmą:)

Daję ci punkta bo slabo Ci idzie:)

Mhmmm...

No tak, kolejny raz udowadniasz,że wymyślone cytaty nie są dalekie od prawdy.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 19:56
Post #52

Dupa Towarzystwa

Piszę, abyś miał co czytać:) Książek pewnie nie czytasz to przynajniej moje posty poczytasz:) Zawsze coś:)

Ja nie pisalem o sobie jako kozaku tylko odniosłem się do bredni Gawła:) Ty i Gawe jesteście kumplami z piaskownicy? Moja córa ma kilka wiaderek z łopatkami. Chętnie odstąpi innym dzieciom:)

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 20:00
Post #53

Dusza Towarzystwa

ty czytasz, ale jak patrze to źle wybierasz książki, bo pod czachą ci czarno dymi

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 20:03
Post #54

Dupa Towarzystwa

Mi to nie przeszkadza a Ci?:) Za miesiąc pewnie już Cię tu nie będzie tak jak tego Gawła. Od kilku dobrych lat jak tu jestem podobnych cwaniaków krótkodystansowcow tu nie brakowało. Tak powiem Ci, że Ty j Gawel jesteście jednymi z bardziej poparanych jacy tu się przewinęli:)

Plus takich typków jest taki, że zaraz się Wam znudzi:) Poplujecie, poplujecie i pójdziecie a ja tu dalej będę edukował następnych takich jak Wy:)

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 20:14
Post #55

Dusza Towarzystwa

Jesteś fałszywy co już 2 krotnie udowodniłem w ciągu 2 dni, każdy kto takiego fałszywca się słucha sam jest głupi bo nie potrafi samodzielnie myśleć i wnioskować.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 20:48
Post #56

Dupa Towarzystwa

Udowadniasz jedynie, że się we mnie zabujałeś, ale nie jestem gejem. Gawła zagadaj:)

Jestem fałszywy i co z tego? Będziesz się teraz w nocy przez to moczył?

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 20:58
Post #57

Dusza Towarzystwa

Tak, zabujałem się.

Tak, będę się moczył

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.03.2014 - 21:00
Post #58

Dupa Towarzystwa

No i fajowo. Wreszcie piszesz rzeczowo i na temat. Polecam Ci zatem pieluchomajtki:) One są jednorazowe, ale możesz se suszyć:)

(IMG:http://bimed24.pl/image/cache/data/f-pieluchomajtki-super-seni-air-plus-large-30-sztuk[1]-500x500.jpg)

+Quote Post
BigMag
post 04.03.2014 - 21:13
Post #59

Dusza Towarzystwa

ok. dzięki

+Quote Post

6 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park