|
|
![]() ![]() |
04.03.2014 - 18:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No siema, odpowiem na twoje pytanie, tak: Ja tu jestem najczęśniej na grzybach, albo czasem kilka piw jebne zanim zaczne pisać. Pisze wszystko co mi mój umysł podpowie, czasem napisze jakieś głupoty, a czasem zaprzeczam wszystkim, żeby nabijać punkty. Dziennie nabijam około 10, raz nawet 50 wleciało. Pytasz o zasade nabijania ? Jest jedna, im większe głupoty tym więcej punktują. Generalnie wszystko to iluzja, najczęściej pisze tylko o iluzji, ewentualnie o pseudomistrzach i ich naukach. 5 na 10 postów musi być o iluzji, inaczej ni chuja nie przełkną tematu. Ludzie wszystko biorą za prawde, bo jestem miłym facetem. Czasem mój debilizm się obudzi, to i twist go banem ostudzi. |
|
|
|
04.03.2014 - 19:01
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To nie moje słowa. Już tamte mi nie pasowały, ale teraz to wszystko jasne.
TO NIE MOJE SŁOWA A TY bm BAWISZ SIĘ TERAZ W JAKIEKOŚ OSZUSTA BADZIEWIAKA:) Twist zajmij się tym bo kolo coś hakuje a ja się nie znam na tych klockach, ale próbuje w moje usta wkładać słowa, które sam ten leszcz uklada:) Zielarz Gajowy @ prywatnie oobe.pl - 20:25 Co to w ogóle jest. Kolo kuźwa się tak nazwal i sam ze sobą chyba prowadził rozmowę, aby było, że to niby ja piszę?:) Kurde, ale ludzie mają poryte:) BM a Ty z tym całym Gawłem się tu nie zgadaliście jakoś? W sumie jesteście podobnie ala inteligentni to możliwe, że razem na taki piomysł wpadliście:) |
|
|
|
04.03.2014 - 19:08
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
04.03.2014 - 19:10
|
|
|
|
|
|
|
04.03.2014 - 19:10
|
|
|
No może Gaweł. Miło, że napisałeś posta bez epitetów:) Czyżby Twist pogroził Ci paskiem znaczy banem?:)
|
|
|
|
04.03.2014 - 19:12
|
|
|
|
|
|
|
04.03.2014 - 19:15
|
|
|
To teraz jeszcze jak chcesz możesz mnie przeprosić:) Ja Ciebie przepraszam za obraźliwe teksty:) Twist Ciebie też przepraszam. Wszystkich przepraszam, ktorych obrażalem w życiu. Kota, ktorego musiałem oddać też przepraszam. Przepraszam biedronki, które zabijałem jak byłem mały. Przepraszam białe i czerwone robaki, ktore nabijałem na haczyk jak łowiełem ryby. Przeprasz, wybaczam i proszę o wybaczenie.
|
|
|
|
04.03.2014 - 19:22
|
|
|
To przeproś jeszcze żonę za to, że zajmuje się dzieckiem i jeszcze skacze koło Ciebie podczas kiedy Ty dostajesz tu sraczki.
|
|
|
|
04.03.2014 - 19:27
|
|
|
Dobra Zielarz, jaja sobie z ciebie ciągle robie.
Ale dziwne to,że odrazu wymyśliłeś kilka teorii jak zacytowałem te zdania. Ale wyszło chyba na dobre, skoro chcesz wszystkich przepraszać. |
|
|
|
04.03.2014 - 19:33
|
|
|
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej.
Ciebie wychowywał ojciec czy tylko Matka? Pytam poważnie bo zastanawiam się skąd u Ciebie takie jazdy? Może ojciec la Ciebie, co? Teraz po prostu odreagowujesz? Byleś wychowany w normalnej rodzinie czy patologicznej? Nie musisz odpowiadać, ale często dzieci z patologiicznych rodzin odbiegają od normy w zachowaniach. BM Ty nie masz jaj zatem nie możesz sobie ze mnie ich robić. Cytując Twistoida idź zaruchaj:) Bez jaj też chyba można:) |
|
|
|
04.03.2014 - 19:39
|
|
|
To teraz jeszcze jak chcesz możesz mnie przeprosić:) Ja Ciebie przepraszam za obraźliwe teksty:) Twist Ciebie też przepraszam. Wszystkich przepraszam, ktorych obrażalem w życiu. Kota, ktorego musiałem oddać też przepraszam. Przepraszam biedronki, które zabijałem jak byłem mały. Przepraszam białe i czerwone robaki, ktore nabijałem na haczyk jak łowiełem ryby. Przeprasz, wybaczam i proszę o wybaczenie. No tak, cytując ten post i ostatni twój wpis, można stwierdzić jedno. Jesteś fałszywym człowiekiem, a zapomniałem dodać,że cytowane zdania nie są dalekie od prawdy. Hmmm... a może w nich jest sama prawda ? No tak, co oczekiwać od przećpanego i przechalnego w młodości, starzejącego się dziadka. Same wypociny z dupy. |
|
|
|
04.03.2014 - 19:46
|
|
|
No i fajnie:) Pluj dalej na mnie a zobaczysz jak zaraz życie splunie na Ciebie konkretną flegmą:)
Czytaj te wypociny z dupy. Czytaj bo polacy małą czytają to przynajmniej średnią podgonisz:) Co do starzejącego się dziadka to wiek akurat nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Myślę, że Ty masz z 16 lat i masz już siwe włosy:) Daję ci punkta bo slabo Ci idzie:) |
|
|
|
04.03.2014 - 19:52
|
|
|
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej. Na uj to piszesz ? Kogo to obchodzi, na ziemi nie tacy kozacy chodzą, jakbyś wychował czworo samotnie dzieci może byś mi jakoś zaimponował. No i fajnie:) Pluj dalej na mnie a zobaczysz jak zaraz życie splunie na Ciebie konkretną flegmą:) Daję ci punkta bo slabo Ci idzie:) Mhmmm... No tak, kolejny raz udowadniasz,że wymyślone cytaty nie są dalekie od prawdy. |
|
|
|
04.03.2014 - 19:56
|
|
|
Piszę, abyś miał co czytać:) Książek pewnie nie czytasz to przynajniej moje posty poczytasz:) Zawsze coś:)
Ja nie pisalem o sobie jako kozaku tylko odniosłem się do bredni Gawła:) Ty i Gawe jesteście kumplami z piaskownicy? Moja córa ma kilka wiaderek z łopatkami. Chętnie odstąpi innym dzieciom:) |
|
|
|
04.03.2014 - 20:00
|
|
|
ty czytasz, ale jak patrze to źle wybierasz książki, bo pod czachą ci czarno dymi
|
|
|
|
04.03.2014 - 20:03
|
|
|
Mi to nie przeszkadza a Ci?:) Za miesiąc pewnie już Cię tu nie będzie tak jak tego Gawła. Od kilku dobrych lat jak tu jestem podobnych cwaniaków krótkodystansowcow tu nie brakowało. Tak powiem Ci, że Ty j Gawel jesteście jednymi z bardziej poparanych jacy tu się przewinęli:)
Plus takich typków jest taki, że zaraz się Wam znudzi:) Poplujecie, poplujecie i pójdziecie a ja tu dalej będę edukował następnych takich jak Wy:) |
|
|
|
04.03.2014 - 20:14
|
|
|
Jesteś fałszywy co już 2 krotnie udowodniłem w ciągu 2 dni, każdy kto takiego fałszywca się słucha sam jest głupi bo nie potrafi samodzielnie myśleć i wnioskować.
|
|
|
|
04.03.2014 - 20:48
|
|
|
Udowadniasz jedynie, że się we mnie zabujałeś, ale nie jestem gejem. Gawła zagadaj:)
Jestem fałszywy i co z tego? Będziesz się teraz w nocy przez to moczył? |
|
|
|
04.03.2014 - 20:58
|
|
|
Tak, zabujałem się.
Tak, będę się moczył |
|
|
|
04.03.2014 - 21:00
|
|
|
No i fajowo. Wreszcie piszesz rzeczowo i na temat. Polecam Ci zatem pieluchomajtki:) One są jednorazowe, ale możesz se suszyć:)
(IMG:http://bimed24.pl/image/cache/data/f-pieluchomajtki-super-seni-air-plus-large-30-sztuk[1]-500x500.jpg) |
|
|
|
04.03.2014 - 21:13
|
|
|
ok. dzięki
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |