|
|
![]() ![]() |
04.03.2014 - 20:48
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Udowadniasz jedynie, że się we mnie zabujałeś, ale nie jestem gejem. Gawła zagadaj:)
Jestem fałszywy i co z tego? Będziesz się teraz w nocy przez to moczył? |
|
|
|
04.03.2014 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Tak, zabujałem się.
Tak, będę się moczył |
|
|
|
04.03.2014 - 21:00
|
|
|
No i fajowo. Wreszcie piszesz rzeczowo i na temat. Polecam Ci zatem pieluchomajtki:) One są jednorazowe, ale możesz se suszyć:)
(IMG:http://bimed24.pl/image/cache/data/f-pieluchomajtki-super-seni-air-plus-large-30-sztuk[1]-500x500.jpg) |
|
|
|
04.03.2014 - 21:13
|
|
|
ok. dzięki
|
|
|
|
05.03.2014 - 12:39
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gaweł moja żona poszla do pracy a ja zostałem z córką w domu, kiedy miała roczek. Nie będę Tobie tłumaczył bo za młody chyba jesteś, ale opieka nad dzieckiem to spore wyzwanie. Zazwyczaj to kobiety zostają z takimi maluchami a u nas było inaczej. No to Twoja sytuacja była wyjątkowa na skalę światową. Co za heroizm! Powinieneś mieć już tyle pomników ile razy się tutaj tym chwaliłeś. Czyli co najmniej sto pięćdziesiąt. |
|
|
|
05.03.2014 - 13:47
|
|
|
no tak, wytoczył już ostatnie rezerwy. Chce wziąć nas na litość, jakim to on nie jest.
Wkrótce przegonie go, aby nie rozsiewał skażenia wśród ludzi |
|
|
|
05.03.2014 - 14:12
|
|
|
.
|
|
|
|
05.03.2014 - 14:29
|
|
|
spoko, damy rade. Jest nawet inteligentny,i potrafi wielu ludzi zmanipulować, podejrzewam,że to reptilian (taki inteligentny zły byt) wcielił się na ziemi, składa jaja na forum swoimi wypocinami, często z dupy ale umiejętnie potrafi to robić.
|
|
|
|
05.03.2014 - 15:11
|
|
|
spoko, damy rade. Jest nawet inteligentny,i potrafi wielu ludzi zmanipulować, podejrzewam,że to reptilian (taki inteligentny zły byt) wcielił się na ziemi, składa jaja na forum swoimi wypocinami, często z dupy ale umiejętnie potrafi to robić. Chyba go przeceniasz :) Po prostu leczy kompleksy, zabija nudę i rozładowuje frustracje. Lubi być w centrum uwagi i chce, żeby wszyscy myśleli tak, jak on. Typowy współczesny celebryta, jakich wielu. |
|
|
|
05.03.2014 - 15:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Roman to chyba zupe gotuje...
|
|
|
|
05.03.2014 - 16:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
@Gaweł & BigMag
Dajcie sobie chłopaki już spokój... Jak się Wam tak nie podobają posty Zielarza to po prostu nie czytajcie. Bo to już się robi męczące. |
|
|
|
05.03.2014 - 16:33
|
|
|
@deiw
Jak Ci się tak nie podobają nasze posty to po prostu nie czytaj. Bo posty Zielarza są męczące. |
|
|
|
05.03.2014 - 18:24
|
|
|
To rzeście se chłopaki gaweł z bigmakiem dypy wylizali:) No kobiet to Wy nigdy nie znajdziecie to przynajmniej siebie macie:) Prezerwatyw nie musicie używać bo pewnie obydwaj macie syfa:)
|
|
|
|
05.03.2014 - 18:30
|
|
|
Brawo, pokazujesz ciągle na co cię stać, i jeszcze śmiesz twista prosić o moderowanie świnio.
|
|
|
|
05.03.2014 - 18:31
|
|
|
Świnia to Cię robiła:) Pozdro dla tatusia:) Chrum, chrum:) Pewnie słyszaleś takie odgłosy za dziecka w sypialni rodziców:)
|
|
|
|
05.03.2014 - 18:48
|
|
|
Nie obraz się tylko nikt nie wie i tak o kim mowa:
"Trochę się wczoraj z żonką pożarem i chyba bluzgając na tych dwóch matołów po prostu odreagowuję:) " |
|
|
|
05.03.2014 - 19:06
|
|
|
|
|
|
|
05.03.2014 - 19:09
|
|
|
Wyklinaj. Co za różnica czy będziesz obrażał mnie czy moje dzieci?:) Ogfarnij się. Jak plujesz na mnie to możesz na każdego. Nie krępuj się a to, że masz chujowe jakieś geny to widać. Chrum, chrum.
Była akcja, że się bluzgaliśmy. Potem niby spoko a to TY leszczu znowu zacząłeś prowokować zatem nie odpiwrdalaj maniany jaki to fajny jesteś bo jesteś internetowym chujem i tyle. |
|
|
|
05.03.2014 - 19:13
|
|
|
Myślisz,że jesteś kozakiem, ale z każdym postem upadasz na dno.
To jest niczym powiedzenie '' nie otwieraj gęby, bo śmierdzi '' |
|
|
|
05.03.2014 - 19:15
|
|
|
Poczytaj swoje posty lepiej. Przeopełnione są mądrością:) Ty razem z tym Gawlem tylko potraficie się do mnie przypierdalać i tyle macie do powiedzenia:) Nic ponad bluzganie Zielarza. Po prostu jakieś paranoje zalapaliście jak Putin.
|
|
|
|
05.03.2014 - 19:21
|
|
|
Poczytaj swoje posty lepiej. Przeopełnione są mądrością:) Ty razem z tym Gawlem tylko potraficie się do mnie przypierdalać i tyle macie do powiedzenia:) Nic ponad bluzganie Zielarza. Po prostu jakieś paranoje zalapaliście jak Putin. Nie Zielarz, ja wiem o tobie wiele i naukach jakie piszesz. Znam wiele z nich, i choć może się ci wydawać,że przyszedłem cię tylko hejtować, to przyszedłem je ogołocić,żeby pokazać,że dupa z ciebie a nie jakiś kozak duchowy. Masz wiedze teoretyczną, niczym nie podpartą, często wymyśloną oraz wyolbrzymioną. To jest niczym wiedza jak zbudować most, ale w czasie próby budowy nawet nie wiesz jak on wyglada. Dlatego, jesteś nędzną słabiaką, która wciska kit ludzą, a merytoryka i sposób wypowiedzi to podkreślają i udowadniają, tym się od ciebie różnie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |