|
|
![]() ![]() |
05.03.2014 - 19:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Tylko widzisz jak piszesz:
Dlatego, jesteś nędzną słabiaką to znaczy, że lepszy ode mnie jesteś:) Udało Ci się mnie sprowokować i spoko. Ponadto co Ty wygadujesz? ,że dupa z ciebie a nie jakiś kozak duchowy. Jaki kozak duchowy? Czy ja kiedyś tak się nazwalem? Piszę co myślę. Co w tym zlego? Sam w swoim umyśle wykreowałeś sobie mnie na kozaka duchowego i tą kreację próbowałeś zniszczyć, podważyć? Stary jestem zwykłym typkiem. Pewnie takim jak Ty:) Ogarni to kurwa bo cieprpisz na jakieś paranoje, uprzedzenia. Ponadto: Tylko tak nie myślę i nie wkurwij się zanadto. Jakbym pisał, że Twoja Matka daje dupy żulom to nie wkuriwłbyś się? Jakie to ma znaczenie jak ohydnej prowokacji użyjemy, aby kogoś właśnie sprowokować? |
|
|
|
05.03.2014 - 19:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Spoko, to pewnie tylko karma.
|
|
|
|
05.03.2014 - 19:45
|
|
|
:)
|
|
|
|
05.03.2014 - 19:54
|
|
|
Nie odwracaj kota ogonem, teraz chcesz wyjść na plus w oczach ludzi.
Ale ja piszę, tylko,że jesteś zwykłym kłamcą którego nie należy się słuchać. Tak, powiedzenia mistrza i itp. napisałem ,aby dopełnić wypowiedź. Znów pokazujesz ,że jedno piszesz drugie robisz. Niczym w wypowiedzi dwa dni temu , w której zarzuciłeś mi ''nie oceniaj innych'', a sam napierdalałeś na mnie. Po czym na końcu napisałeś z dupy wytłumaczenie '' zabroń mi'' . Chore... |
|
|
|
05.03.2014 - 19:56
|
|
|
:) Ludzie mają swój rozum i napewno nie zmienią zdania po tym jak zbluzgałem takiego marnego prowokatora jak Ty. CHUJEM JESTEŚ.
|
|
|
|
05.03.2014 - 20:00
|
|
|
pijaczyna, pisze porady ludzom o duchowości.
hyhyhy |
|
|
|
05.03.2014 - 20:02
|
|
|
Widzisz głupcze nazywasz mnie pijaczyną a To Twoja Matka zrobila Cię jak była najebana. Ja piję tylko w łikendy a nie tak jak ona bez przerwy.
Pasuje Ci taki dialog? Gdybyś był mądrzejszy ode mnie to już dawno byś odpuścił a nie toczył ten jałowy dialog:) No, ale spoko...wyzywaj teraz moje dziecko. Ma na imię Zuzia:) Nio chyba, że teraz wykarzesz się inteligencją duchową i napiszesz, że mnie można wyzywać, ale mojego dziecka już nie:) Hipokryta:) |
|
|
|
05.03.2014 - 20:16
|
|
|
Czy Zniszczyłem cię ? Nic nie musiałem robić. Ty sam niszczysz siebie sobą, i tym co w tobie siedzi :)
hyhyhy |
|
|
|
05.03.2014 - 20:36
|
|
|
Zniszczyliście mnie, gratuluje.
|
|
|
|
06.03.2014 - 00:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
miały być śmieszne cytaty a zrobiło się żałośnie - rekomenduję do kosza wszystko od ostatniego cytatu.
|
|
|
|
06.03.2014 - 07:56
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
dobra skończcie te słabe dyskusje, może trochę konkretów? na razie nie mam czasu żeby sprzątać po was
|
|
|
|
06.03.2014 - 10:19
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ostatnio przyznam po kilku dobrych browarach przycisnęło mnie mocno a żonka zajęła kibelek to wysikałem się do kufla. Tak se wtedy pomyślałem skoro już mam siki w kuflu to spróbuję jak smakują siki a w zasadzie piwo w sikach. Nie najgorsze nawet tylko ciepłe, ale co tam:) Ty Deimond widzę poszedłeś dalej i pijesz wodę z kupą? Szacun:) Jak smakowało i wymyłeś później zęby? No dokładnie. Ty okazałeś się miłośnikiem:) Koprofilia (stgr. ??????, kópros ? wydalina, ?????, philia ? "przyjaźń" lub "miłość") ? parafilia, w której zjadanie oraz kontakt z kałem własnym lub partnera (np. smarowanie ciała, wypróżnianie na klatkę piersiową) jest źródłem podniecenia seksualnego. [quote name='Zielarz Gajowy' date='18.11.2013 - 21:56' post='1011257' "I sam sobie wyluzuj - popuściłem Ci ostatnio jak zasugerowałeś abym brzydko mówiąc oddał kau na moją partnerkę" :) Temat można zamknąć. Wątpię, aby pojawił się lepszy rodzynek:) [/quote |
|
|
|
06.03.2014 - 14:38
|
|
|
Świnia, i tyle. Jeszcze publicznie to publikuje.
|
|
|
|
06.03.2014 - 17:49
|
|
|
Wiele o mnie można pisać, ale GWIAZDĄ to ja naprawdę jestem:) Dzień bez wspomnienia o mnie to dzień stracony dla niektrych:) Dzisiaj już mam wspaniały humorek chłopaki. Gaweł i BigMak pozdrawiam Was moje puplpeciki:)
Dziękuję Wam przy okazji, że pozwoliliście ujść syfowi jaki we mnie zalegał:) Już Was nie będę wyzywał. Znowu jestem uduchowiony:) Kocham Was:) Wy mnie też? Miłujecie bliźniego swego chrześcijanie?:) Co do Deimonda i kłótni jaka między nami była to sobie to wyjaśniliśmy myślę:) Na tym polega dojrzałość, aby nie brnąć w gówno i przeprosić jeśli się przegięło. Wy na mnie nasraliście wiele razy i pewnie przez myśl wam nie przyjdzie, aby mnie przeprosić a ja was przepraszam:) Naprawdę. Tym się różnimy:) TWIST dzięki, że mnie nie zbanowałeś. Obiecuję, że już więcej po tych typkach nie będę jeździł. Wyszumiałem się już. Wiesz...przesilenie. Ostatnio zacząłem medytować i chyba coś mi odbiło, że wdałem się w takie pyskówki:) |
|
|
|
06.03.2014 - 17:59
|
|
|
nie wiem zielarz, już raz przepraszałeś, i potem znów kurwiłeś doszczętnie.
drugi raz z siebie debila nie zrobie i nadal będę cię prześladować i twoje pseudowypociny duchowe. Tylko,że ja potrafię cię bez wyzwisk i kurw poganiać |
|
|
|
06.03.2014 - 18:04
|
|
|
Prześladowanie bez wyzwisk:) Co za miłosierdzie:) Prześladuj, prześladuj. To takie konstruktywne i miło mi, że jestem głownym bohaterem w Twoim życiu a tak poważnie to nie myślałeś, aby znaleźć sobie dziewczynę i to, aby ona stała się tym głownym bohaterem i wtedy mógłbyś ją "prześladować". Przemyśl to stary.
Co do przeprosin...to uważasz, że Ty mnie nie obrażałeś? Jeżeli tak twierdzisz to dziwny jesteś bo nie ustępowaeś w agresji słownej:) |
|
|
|
06.03.2014 - 18:07
|
|
|
Słuchaj Zielarz, to nie chodzi o to,że mnie wyzywałeś tylko. Ale ,że jesteś świnią która chciała mnie sprowokować ,abym wyklinał bezbronne TWOJE dziecko.
|
|
|
|
06.03.2014 - 18:08
|
|
|
Co za różnica czy wyzywasz mnie czy dziecko? Ona jest człowiekiem a ja nie? Co za segregacja:) Przemyśl to.
|
|
|
|
06.03.2014 - 18:22
|
|
|
Jestes pojebem, i tyle powiem. Nikt kto czyta twoje posty nie powinien brać ich serio.
Wystarczy poczytać te plugawe posty by zobaczyć co w tobie siedzi. Idź lepiej popisz na forum ogrodników, bo nie mogę jak taki typek wypowiada się o rozwoju duchowym |
|
|
|
06.03.2014 - 18:28
|
|
|
No ktoś musi:) Mi czasem odjebie i powyzywam ludzi takich jak Ty, którzy najwyraźniej sobie zasłużyli (wola Boga) aby ktoś ich tak potraktował:)
Piszesz: Jestes pojebem, i tyle powiem No i właśnie chyba lepiej, abyś Ty nie pisał skoro w żadnym z tematów nic ciekawego nie piszesz. Mój rozwój polega na tym, aby obserwować siebie i po ostatnich dniach zauważyem dzięki Tobie i Gawłowi, że ulegam emocjom (wola Boga) i dzięki takim sytuacjom staję się coraz bardziej cierpliwy i wyrozumiały:) Boli Cię to, że teraz potrafię pisać bez inwektyw a Ty dalej mnie obrażasz? Myślisz, że takim zachowaniem imponujesz dziewczynom? Tu raczej dresiar nie ma:) Idź na dyskotekę i tam o mnie poopowiadaj to napewno jakąś szprychę w dresach wyrwiesz:) Odpuść stary. Mi emocje odeszły a jak Tobie nie odchodzą to oznacza, że jesteś bardziej rozchwiany emocjonalnie niż sądzisz, ale najwyraźniej tak ma być. Kiedyś zrozumiesz, że Zielarz Gajowy odegrał w Twoim życiu wielką konstruktywną rolę, ale teraz wiadomo buntujesz się, ale z czasem to zrozumiesz a póki co przemyśl to. Rozchmurz się:) PEMA CZIEDRYN - mniszka buddyjska, jedna z najbliższych uczennic Czogiama Trungpy Rinpocze, słynnego tybetańskiego mistrza medytacji. Autorka wielu książek, m.in. Kiedy życie nas przerasta, Start Where You Are, The Places That Scare You. Na stałe mieszka w opactwie Gampo Abbey w Nowej Szkocji, pierwszym tybetańskim klasztorze w Ameryce Północnej przeznaczonym dla ludzi Zachodu. SPIS TREŚCI Wstęp Podziękowania I. Jeśli nie uciekasz, problem znika II. Nierobienie wielkiej sprawy III. Utrata gruntu pod nogami IV. Niech świat mówi we własnym imieniu V. Trucizna jako lekarstwo VI. Zacznij tu, gdzie jesteś VII. Wykorzystywanie na drodze do oświecenia wszystkiego, co się pojawia VIII. Branie na siebie wszystkich win IX. Wdzięczność wobec każdego X. Uwalnianie się od realności myśli XI. Przezwyciężanie oporu XII. Pusta łódź XIII. Nauki o życiu i umieraniu XIV. Miłująca życzliwość i współczucie XV. Rozchmurzanie się XVI. Porzucanie nadziei i oczekiwań XVII. Współczucie w działaniu XVIII. Odpowiedzialność za własne działania XIX. Porozumiewanie się z głębi serca XX. Wielki dyskomfort XXI. Praktyka poważnego ryzyka XII. Branie sobie nauk do serca Dodatek: Rdzenny tekst o Siedmiu punktach ćwiczenia umysłu Słowniczek Zacznij tu, gdzie jesteś |
|
|
|
06.03.2014 - 18:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jestes pojebem, i tyle powiem. Nikt kto czyta twoje posty nie powinien brać ich serio. Wystarczy poczytać te plugawe posty by zobaczyć co w tobie siedzi. Idź lepiej popisz na forum ogrodników, bo nie mogę jak taki typek wypowiada się o rozwoju duchowym wybacz, że pod prąd, ale ostatnio ta mumia z papieru toaletowego do czegoś się przydała. ZG pisał akurat o Bogu, żeby sie poddać woli bożej i tak dalej, były też wstawki o tu i teraz. po przeczytaniu postu Galowego coś mnie olśniło o nie budowaniu wewnetrznego oporu wlasnie w "chwili". Mam prace z dosyc sporą dawka stresu na co dzien. od tamtego czasu zaczalem po prostu obserwowac ten stres jakby ze strony i robić tak jakbym go akceptowal. nie opieral sie. dalej mam swoje zdanie na temat wolnej woli i bożej woli, ale w tamtym momencie najwidoczniej dotarlo ze jak juz sie dzieje, to nie ma co sie opierac tylko brac na klate to co jest. niby sie czytalo Tolle, ale potrzebny jest nie raz taki ktos kto przypomni. podobniez dzieki bigmagowi zaczynam rozumiec ze powinienem wiecej czasu spedzac w wlasnej glowie niz na forum. tyle. pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |