oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Śmieszne Cytaty Rozmów Z Forum:), jak w temacie
ma_sny
post 05.03.2014 - 20:36
Post #85

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Zniszczyliście mnie, gratuluje.
Go to the top of the page

+Quote Post
Deimond
post 06.03.2014 - 00:00
Post #86

Dusza Towarzystwa

Notatnik

miały być śmieszne cytaty a zrobiło się żałośnie - rekomenduję do kosza wszystko od ostatniego cytatu.

+Quote Post
twistoid
post 06.03.2014 - 07:56
Post #87

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

dobra skończcie te słabe dyskusje, może trochę konkretów? na razie nie mam czasu żeby sprzątać po was

+Quote Post
Gaweł
post 06.03.2014 - 10:19
Post #88

Członek Rodziny

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 06.11.2013 - 21:22) *
Ostatnio przyznam po kilku dobrych browarach przycisnęło mnie mocno a żonka zajęła kibelek to wysikałem się do kufla. Tak se wtedy pomyślałem skoro już mam siki w kuflu to spróbuję jak smakują siki a w zasadzie piwo w sikach. Nie najgorsze nawet tylko ciepłe, ale co tam:)

Ty Deimond widzę poszedłeś dalej i pijesz wodę z kupą? Szacun:) Jak smakowało i wymyłeś później zęby?

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 07.11.2013 - 20:51) *
No dokładnie. Ty okazałeś się miłośnikiem:)

Koprofilia (stgr. ??????, kópros ? wydalina, ?????, philia ? "przyjaźń" lub "miłość") ? parafilia, w której zjadanie oraz kontakt z kałem własnym lub partnera (np. smarowanie ciała, wypróżnianie na klatkę piersiową) jest źródłem podniecenia seksualnego.

[quote name='Zielarz Gajowy' date='18.11.2013 - 21:56' post='1011257'
"I sam sobie wyluzuj - popuściłem Ci ostatnio jak zasugerowałeś abym brzydko mówiąc oddał kau na moją partnerkę"

:) Temat można zamknąć. Wątpię, aby pojawił się lepszy rodzynek:)
[/quote

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 14:38
Post #89

Dusza Towarzystwa

Świnia, i tyle. Jeszcze publicznie to publikuje.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 17:49
Post #90

Dupa Towarzystwa

Wiele o mnie można pisać, ale GWIAZDĄ to ja naprawdę jestem:) Dzień bez wspomnienia o mnie to dzień stracony dla niektrych:) Dzisiaj już mam wspaniały humorek chłopaki. Gaweł i BigMak pozdrawiam Was moje puplpeciki:)

Dziękuję Wam przy okazji, że pozwoliliście ujść syfowi jaki we mnie zalegał:) Już Was nie będę wyzywał. Znowu jestem uduchowiony:) Kocham Was:) Wy mnie też? Miłujecie bliźniego swego chrześcijanie?:)

Co do Deimonda i kłótni jaka między nami była to sobie to wyjaśniliśmy myślę:) Na tym polega dojrzałość, aby nie brnąć w gówno i przeprosić jeśli się przegięło. Wy na mnie nasraliście wiele razy i pewnie przez myśl wam nie przyjdzie, aby mnie przeprosić a ja was przepraszam:) Naprawdę. Tym się różnimy:)

TWIST dzięki, że mnie nie zbanowałeś. Obiecuję, że już więcej po tych typkach nie będę jeździł. Wyszumiałem się już. Wiesz...przesilenie. Ostatnio zacząłem medytować i chyba coś mi odbiło, że wdałem się w takie pyskówki:)

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 17:59
Post #91

Dusza Towarzystwa

nie wiem zielarz, już raz przepraszałeś, i potem znów kurwiłeś doszczętnie.
drugi raz z siebie debila nie zrobie i nadal będę cię prześladować i twoje pseudowypociny duchowe. Tylko,że ja potrafię cię bez wyzwisk i kurw poganiać

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 18:04
Post #92

Dupa Towarzystwa

Prześladowanie bez wyzwisk:) Co za miłosierdzie:) Prześladuj, prześladuj. To takie konstruktywne i miło mi, że jestem głownym bohaterem w Twoim życiu a tak poważnie to nie myślałeś, aby znaleźć sobie dziewczynę i to, aby ona stała się tym głownym bohaterem i wtedy mógłbyś ją "prześladować". Przemyśl to stary.

Co do przeprosin...to uważasz, że Ty mnie nie obrażałeś? Jeżeli tak twierdzisz to dziwny jesteś bo nie ustępowaeś w agresji słownej:)

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 18:07
Post #93

Dusza Towarzystwa

Słuchaj Zielarz, to nie chodzi o to,że mnie wyzywałeś tylko. Ale ,że jesteś świnią która chciała mnie sprowokować ,abym wyklinał bezbronne TWOJE dziecko.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 18:08
Post #94

Dupa Towarzystwa

Co za różnica czy wyzywasz mnie czy dziecko? Ona jest człowiekiem a ja nie? Co za segregacja:) Przemyśl to.

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 18:22
Post #95

Dusza Towarzystwa

Jestes pojebem, i tyle powiem. Nikt kto czyta twoje posty nie powinien brać ich serio.
Wystarczy poczytać te plugawe posty by zobaczyć co w tobie siedzi.
Idź lepiej popisz na forum ogrodników, bo nie mogę jak taki typek wypowiada się o rozwoju duchowym

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 18:28
Post #96

Dupa Towarzystwa

No ktoś musi:) Mi czasem odjebie i powyzywam ludzi takich jak Ty, którzy najwyraźniej sobie zasłużyli (wola Boga) aby ktoś ich tak potraktował:)

Piszesz: Jestes pojebem, i tyle powiem

No i właśnie chyba lepiej, abyś Ty nie pisał skoro w żadnym z tematów nic ciekawego nie piszesz. Mój rozwój polega na tym, aby obserwować siebie i po ostatnich dniach zauważyem dzięki Tobie i Gawłowi, że ulegam emocjom (wola Boga) i dzięki takim sytuacjom staję się coraz bardziej cierpliwy i wyrozumiały:)

Boli Cię to, że teraz potrafię pisać bez inwektyw a Ty dalej mnie obrażasz? Myślisz, że takim zachowaniem imponujesz dziewczynom? Tu raczej dresiar nie ma:) Idź na dyskotekę i tam o mnie poopowiadaj to napewno jakąś szprychę w dresach wyrwiesz:)

Odpuść stary. Mi emocje odeszły a jak Tobie nie odchodzą to oznacza, że jesteś bardziej rozchwiany emocjonalnie niż sądzisz, ale najwyraźniej tak ma być. Kiedyś zrozumiesz, że Zielarz Gajowy odegrał w Twoim życiu wielką konstruktywną rolę, ale teraz wiadomo buntujesz się, ale z czasem to zrozumiesz a póki co przemyśl to.

Rozchmurz się:)

PEMA CZIEDRYN - mniszka buddyjska, jedna z najbliższych uczennic Czogiama Trungpy Rinpocze, słynnego tybetańskiego mistrza medytacji. Autorka wielu książek, m.in. Kiedy życie nas przerasta, Start Where You Are, The Places That Scare You. Na stałe mieszka w opactwie Gampo Abbey w Nowej Szkocji, pierwszym tybetańskim klasztorze w Ameryce Północnej przeznaczonym dla ludzi Zachodu.

SPIS TREŚCI

Wstęp

Podziękowania

I. Jeśli nie uciekasz, problem znika

II. Nierobienie wielkiej sprawy

III. Utrata gruntu pod nogami

IV. Niech świat mówi we własnym imieniu

V. Trucizna jako lekarstwo

VI. Zacznij tu, gdzie jesteś

VII. Wykorzystywanie na drodze do oświecenia wszystkiego, co się pojawia

VIII. Branie na siebie wszystkich win

IX. Wdzięczność wobec każdego

X. Uwalnianie się od realności myśli

XI. Przezwyciężanie oporu

XII. Pusta łódź

XIII. Nauki o życiu i umieraniu

XIV. Miłująca życzliwość i współczucie

XV. Rozchmurzanie się

XVI. Porzucanie nadziei i oczekiwań

XVII. Współczucie w działaniu

XVIII. Odpowiedzialność za własne działania

XIX. Porozumiewanie się z głębi serca

XX. Wielki dyskomfort

XXI. Praktyka poważnego ryzyka

XII. Branie sobie nauk do serca

Dodatek: Rdzenny tekst o Siedmiu punktach ćwiczenia umysłu

Słowniczek

Zacznij tu, gdzie jesteś

+Quote Post
Konopix
post 06.03.2014 - 18:50
Post #97

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(BigMag @ 06.03.2014 - 17:22) *
Jestes pojebem, i tyle powiem. Nikt kto czyta twoje posty nie powinien brać ich serio.
Wystarczy poczytać te plugawe posty by zobaczyć co w tobie siedzi.
Idź lepiej popisz na forum ogrodników, bo nie mogę jak taki typek wypowiada się o rozwoju duchowym

wybacz, że pod prąd, ale ostatnio ta mumia z papieru toaletowego do czegoś się przydała. ZG pisał akurat o Bogu, żeby sie poddać woli bożej i tak dalej, były też wstawki o tu i teraz. po przeczytaniu postu Galowego coś mnie olśniło o nie budowaniu wewnetrznego oporu wlasnie w "chwili". Mam prace z dosyc sporą dawka stresu na co dzien. od tamtego czasu zaczalem po prostu obserwowac ten stres jakby ze strony i robić tak jakbym go akceptowal. nie opieral sie. dalej mam swoje zdanie na temat wolnej woli i bożej woli, ale w tamtym momencie najwidoczniej dotarlo ze jak juz sie dzieje, to nie ma co sie opierac tylko brac na klate to co jest. niby sie czytalo Tolle, ale potrzebny jest nie raz taki ktos kto przypomni. podobniez dzieki bigmagowi zaczynam rozumiec ze powinienem wiecej czasu spedzac w wlasnej glowie niz na forum. tyle. pozdrawiam

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 18:59
Post #98

Dupa Towarzystwa

O moim potencjale świadczą punkty prestiżu:) Za darmo wiadomo częśc dostaem, ale zdecydowana większość to za posty, ktre miały sens i były po prostu inteligentne.

Rozumiem ludzi, którzy mi zazdroszczą, ale nie ma czego...to tylko punkty:) Pisz BigMak sensownie i rzecowo to kiedyś też będziesz miał: 4323

Konopek mądrze piszesz. W końcu:)

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 19:41
Post #99

Dusza Towarzystwa

Widzisz, i teraz ty prowokujesz, a sam chcesz zakończyć wojne. Gdyby ci naprawde zależało na tym, byś poprostu olewał moje posty, albo dalej nie brnął. Prowokujesz bo chcesz dalej grać, ale tym razem chcesz zmienić zasady. Kolejny fałszywy ruch z twojej strony udowadniasz, że jesteś dóópa. Tak czy inaczej chciałeś ,aby ktoś twoje własne dziecko przeklinał, żenada, upadek ...

Big Magi Mag rozprawi się z tobą tak czy siak

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 20:37
Post #100

Dupa Towarzystwa

Ja nie mam dzieci:) Łykasz wszystko co tu wypisuję:) Jak mógłbym chcieć zakończenia wojny skoro ja żadnej wojny nie prowadzę? Tańczysz jak zagram, ale i tak fajny jesteś. Naiwny zbytnio, ale spoko.

Wojna:) Czy Ty wogóle wiesz co to słowo oznacza? Jeśli miałbym nazwać te nasze ostatnie pseudo dialogi to raczej jest to pyskówka:)

Big Magi Mag rozprawi się z tobą tak czy siak

Kurde popuściłem. Masz te pieluchomajtki jeszcze? Chętnie wezmę nawet te zużyte:)

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 20:44
Post #101

Dusza Towarzystwa

Ja pier... Zielarz dobrze wiem ,że masz dzieci. Jedno ma nawet profil na facebooku ;)
Jesteś pustym łbem, mówiłem ci,że cię znam dobrze wczoraj. Pisałeś setki razy o swoich dzieciach i jakim to nie jesteś ojcem. Kolejny fałszywy ruch, tego człowieka nie sposób słuchać, powinno się otworzyć oddzielny dział gdzie byś rozmawiał z botami albo robotami, o pseudoduchowości.
Myślisz,że przyszedłem,żeby cię tylko zjechać ?
Człowieku jestem tu z misją, Gaweł to mój człowiek. Wkrótce wyśle kolejnych ludzi, ale chyba już nie ma co bo przeceniałem cię ;p. Ogołociłeś się do gołej dupy, a tam tylko przyschnięte gówno widać, czyli twoje nauki :)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 20:49
Post #102

Dupa Towarzystwa

Wpadaj na czata...pogadamy. Fajni ludzie tam siedzą codziennie. Chyba, że się wstydzisz to ok:) Tu chuj nie gadka. Wbijaja na czata:) Boisz się?:)

Gaweł to Twój człowiek. Posralem się z wrażenia. Nie było bardziej inteligentnych do wyboru? No, ale w sumie jaki piesek taki Pan pewnie:)

Misja Kleopatra?:) Kurde fajnie, że jesteś. Wesoło się robi wreszcie a myślałem, że tylko nerwy mi będziesz psuł a tu masaż serca. Dzięki stary:) Pisz śmiało ile wlezie:)

+Quote Post
BigMag
post 06.03.2014 - 21:00
Post #103

Dusza Towarzystwa

Nie mam co robić, tylko na czacie się z tobą użerać. Moja misja się kończy, już cię ogołociłem do rdzenia. Tobie to zaczyna się podobać, więc jeszcze większym debilizmem zabłyśniesz bez ograniczeń .

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 21:07
Post #104

Dupa Towarzystwa

Wstydzioch, wstydzioch:) Gdybyś miał jaja to byś wbił do nas na czata a widać, że intruz jesteś i się lękasz:) Na lęki są dobre kobiece wdzięki. Idź do burdelu. Tu już ostro się wirtualnie napieprzyłeś prawiczku:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.03.2014 - 21:41
Post #105

Dupa Towarzystwa

To cytat nie z forum a z profilu BigMaka, ale mnie rozbawił:)

Prywatny komunikat:

JESTEM OBUDZONY

:) W sumie to wiele tłumaczy:) Tak poważnie zapytam. I jak się czujesz kiedy jesteś obudzony? Jak śpisz to też jesteś obudzony? Czy nie śpisz?

+Quote Post

6 Stron V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park