oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pusta Ziemia
Deimond
post 22.11.2013 - 20:31
Post #101

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dystans - to czasem noże pomóc:)
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.11.2013 - 20:36
Post #102

Dupa Towarzystwa

Jeszcze kilka dni temu Twój dystans bardzo się skrócił i focha miałeś i nie raz strzelałeś z dupala jak to zaśmiecam tematy itd i wtedy, gdzie się schował Twój dystans? Klasyczny z Ciebie krótko dystansowiec:)

+Quote Post
Deimond
post 22.11.2013 - 20:43
Post #103

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Walka ze swoim umysłem jest dziwna - wyobrażasz sobie coś i walczysz choć nie ma sensu - dzięki Zielu - nauzczyłeś mnie długiego dystansu bardziej miszczu:) Teraz jestem długodystansowiec:)

+Quote Post
Moeritherium
post 24.11.2013 - 16:49
Post #104

Członek Rodziny

Po tym, co przeczytałem o księżycu... Cóż, nabrałem nieco większego co do teorii pustej Ziemii. Tak się składa, że księżyc wewnątrz jest wydrążony a w tej wewnętrznej przestrzeni wiszą ogromne obiekty zwane maskonami. I są to naukowe fakty potwierdzone badaniami. Polecam artykuł, od którego normalnie dostałem dreszczy:
http://davidicke.pl/forum/kto-zaparkowal-k...iemi-t7671.html

+Quote Post
wyspiarz
post 24.11.2013 - 16:54
Post #105

Dusza Towarzystwa

Notatnik

;-)

+Quote Post
fragles
post 24.11.2013 - 23:59
Post #106

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Czy ktoś z was wykonał jakiekolwiek obliczenia, odnośnie tej pustej ziemi ???

Albo czy auturytety którym zawierzacie w tej sprawie mogą się takimi obliczeniami pochwalić.

Jeśli tak to proszę o cytat ze źródłem.
Jak narazie to część ludzi łyka wszystko jak pelikany ....
(IMG:http://foto.recenzja.pl/foty/pelikan_kedzierzawy-90-e0064db6bf67e2e97ddad503e206e7c5.jpeg)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.11.2013 - 05:04
Post #107

Dupa Towarzystwa

To Ty podaj mi wyliczenia, że ziemia jest pełna...nie wiem czy wiesz, ale nawet jądro ziemi to tylko teoria fragles. Zatem czym jest jądro ziemi wg Ciebie?

Ponadto nic nikt niczego tutaj nie łyka. Po prostu rozważamy sobie i wymieniamy poglądy na ten temat i nawet tego nie potrafisz zrozumieć tylko z jakimś pelikanem wyskakujesz? Ogarnij się i jak nie masz nic w temacie do powiedzenia to:

(IMG:http://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/morda_w_kubel.jpg)

+Quote Post
MadziaKK
post 25.11.2013 - 15:26
Post #108

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Pavvel, niechcacy nie zauwazylam twojego posta z 22.11... no nic :]

Zielarz gajowy o pelikanach zaczal Pavel, zeby nie bylo, do mnie, ze lykam wszystko co mi opiekunowie powiedza. :p

Bo niby skad mam wiedziec ze mowia prawde ;)

+Quote Post
Kiper5
post 28.11.2013 - 23:46
Post #109

Przechodzień

Witam, a propos cywilizacji w ziemi to tylko dopowiem iż szpieg Snowden o ktorym tak głosno jest ostatnio przecież o tym mówił, ujawniając tajemnice źe jakoby usa odnotowało na radarach a nawet monitorowało ruchy obiektów które wyłaniały się z dna oceanow i wylatywaly w sferę po czym znikały z radarów. Domniemano iz pochodza one z wnetrza ziemi.

+Quote Post
Deimond
post 28.11.2013 - 23:50
Post #110

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Kiper5 @ 28.11.2013 - 23:46) *
Witam, a propos cywilizacji w ziemi to tylko dopowiem iż szpieg Snowden o ktorym tak głosno jest ostatnio przecież o tym mówił, ujawniając tajemnice źe jakoby usa odnotowało na radarach a nawet monitorowało ruchy obiektów które wyłaniały się z dna oceanow i wylatywaly w sferę po czym znikały z radarów. Domniemano iz pochodza one z wnetrza ziemi.

Podaj jakiś link i takie tam. Bo Jakoby to banda kubusiów:D

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 01.12.2013 - 11:44
Post #111

Dupa Towarzystwa

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda...107327,1,0.html

Nowo odkryte zbiorniki z Grenlandii są pierwszymi, jakie odkryto w tym rejonie. Dotychczas zakładano, że takie akweny nie istnieją w tej części świata. Za przyczynę podawano stosunkowo duże nachylenie terenu. Co więcej, pokrywa lodowa Grenlandii jest cieńsza od pokrywy Antarktydy, a to oznacza, że wszelkie jeziora, jakie teoretycznie powstawałyby pod lodem Grenlandii, mogły szybko zamarzać. Z kolei na Antarktydzie grubszy lodowiec może działać jak izolacyjna okrywa, zapobiegając zamarzaniu uwięzionej wody.

- To bardzo ważne odkrycie i podejrzewam, że pod lodami Grenlandii jest znacznie więcej jezior czekających na odkrycie. I dzięki naszym radarom będziemy kontynuować badania - sugerują naukowcy.

------

To co kryje się wewnątrz ziemi jest ciągle zagadką. Teorie o poszczególnych warstwach ziemi to mega uproszczenie:) To tak jakby powiedzieć, że człowiek składa się z głowy, rąk i nóg:)

+Quote Post

6 Stron V  « < 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park