|
|
![]() ![]() |
22.11.2013 - 13:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Teoria o pustej ziemi jak sama głosi to tylko teoria,dalsza dyskusja nie doprowadziła do niczego innego jak tylko do wklejania materiałów opracowanych przez podobnych jej enstuzjastów a spreparowancyh bez żadnej możliwości sprawdzenia tego. Wszystko to teorie, astral też był teorią...Teorią jest ewolucja Darwina...Teoria to Heliocentryzm... (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Heliocentric.jpg) Teoriami jest wszystko!!Możemy zacząć kopać;) ludzie są żądni wiedzy jeżeli nie są muszą być albo martwi, albo zaćpani życiem i Teorią psychomanipulacji poprzez przeróżne organizacje, już i tak nas programują daj im chociaż powklejać...By ten czas na ziemi przeleciał w sposób potrzebny...Tak jak Ty czujesz się potrzebny pisząc To, próbuję stworzyć to co widze w astralu co jest czasami bezsensowne z Teoriami panującymi w naszym świecie... ,,Teorie są tworzone w celu systematyzowania i racjonalizowania faktów, wyjaśniania powodów ich występowania, przewidywania przyszłych zdarzeń, oraz budowy nowych systemów/urządzeń/broni.'' To są teorie...Zbudowali w nas inne Teorie...A skąd mamy wiedzieć, czy to co wiemy jest prawdą... ,,Okazało się, że ludzie i goryle są genetycznie bardzo blisko (mamy aż 98 proc. wspólnych genów). Bliżej nam jednak do szympansów (99 proc. wspólnych genów). Na trzecim miejscu uplasowały się orangutany (97 proc.).'' Hahaha i tu śmiech, moze i naukowcy w swoim mniemaniu się nei mylą, posiadamy ciało i rozum przewyższający Orangutany może w innym wcieleniu bedziemy zupełnie czyms innym, zaraz przecież to tylko teoria jak ta o wnętrzu ziemi...Jeżeli nie mamy się sugerować teoriami, świat teoretyczny, teoretycznie nei istniał by bo składa sie z teorii ludzi. Daj im sie wygadać Twist i nie bądz zapatrzonym w swoje własne Teorie, a tak właściwie to w Teorie wbite w łep odkąd wziąłeś pierwszy wdech... |
|
|
|
22.11.2013 - 13:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich was serdecznie:)
Teskniłem trochę:) (albo mocno) sam nie wiem:) Jak w temacie,w zakłamaniu naukowmy jakie ma miesce na ziemi,ciężko znaleźć autorytet:) Więc teoria będzie tylko teorią:) i niech tak zostanie.Wszystko opiera się dosłownie o BYCIE o uczucie:) teoria też może być prawdą:);) Bawcie się życiem:) (oklepane powiedzenie ale co tam) pozdrawiam:) Paweł dzięki za serdeczne uściski:) Zielu (nygusie) witaj |
|
|
|
22.11.2013 - 13:27
|
|
|
Wszystko to teorie, astral też był teorią...Teorią jest ewolucja Darwina...Teoria to Heliocentryzm... (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Heliocentric.jpg) Teoriami jest wszystko!!Możemy zacząć kopać;) ludzie są żądni wiedzy jeżeli nie są muszą być albo martwi, albo zaćpani życiem i Teorią psychomanipulacji poprzez przeróżne organizacje, już i tak nas programują daj im chociaż powklejać...By ten czas na ziemi przeleciał w sposób potrzebny...Tak jak Ty czujesz się potrzebny pisząc To, próbuję stworzyć to co widze w astralu co jest czasami bezsensowne z Teoriami panującymi w naszym świecie... ,,Teorie są tworzone w celu systematyzowania i racjonalizowania faktów, wyjaśniania powodów ich występowania, przewidywania przyszłych zdarzeń, oraz budowy nowych systemów/urządzeń/broni.'' To są teorie...Zbudowali w nas inne Teorie...A skąd mamy wiedzieć, czy to co wiemy jest prawdą... ,,Okazało się, że ludzie i goryle są genetycznie bardzo blisko (mamy aż 98 proc. wspólnych genów). Bliżej nam jednak do szympansów (99 proc. wspólnych genów). Na trzecim miejscu uplasowały się orangutany (97 proc.).'' Hahaha i tu śmiech, moze i naukowcy w swoim mniemaniu się nei mylą, posiadamy ciało i rozum przewyższający Orangutany może w innym wcieleniu bedziemy zupełnie czyms innym, zaraz przecież to tylko teoria jak ta o wnętrzu ziemi...Jeżeli nie mamy się sugerować teoriami, świat teoretyczny, teoretycznie nei istniał by bo składa sie z teorii ludzi. Daj im sie wygadać Twist i nie bądz zapatrzonym w swoje własne Teorie, a tak właściwie to w Teorie wbite w łep odkąd wziąłeś pierwszy wdech... I dodam ze Świnka :) ma 92% genów wspólnych z człowiekiem:) smacznego:):) |
|
|
|
22.11.2013 - 13:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nIE MA ZAKŁAMANIA NAUKOWEGO. jEST ZAKŁAMANIE EZOTERYCZNE SILACE SIE NA PSEUDO-NAUKOWE.
|
|
|
|
22.11.2013 - 13:34
|
|
|
|
|
|
|
22.11.2013 - 14:24
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wyspiarz, nie krzycz dużymi literami :P
Właśnie, że jest zakłamanie naukowe i to duże. Przykłady: Tesla i jego wynalazki, m.in. generator darmowej energii; silnik na wodę; zderzak Łągiewki; już paroletnie odkrycie lubelskich naukowców dot. jak zmieniać odpady i zanieczyszczenia CO2 spowrotem w paliwo/ropę; projekt Venus; projekt Earthship; wiele przemilczanych odkryć Słowian; HAARP; badania nad antygrawitacją Viktora Schaubergera; Chemitrails; ekoterroryzm; piramidy; itd. To są przykłady przemilczanych, uciszonych, bądź zmanipulowanych informacji o różnych działaniach nauki... Do tego zakłamania naukowego śmiało można dodać wszechobecną ignorancję naukową, raz spowodowaną ignorancją, a dwa spowodowaną układami, władzą, kasą, itd... Zaś co do zakłamania ezoterycznego, korzystającego wielokrotnie także z pseudo-nauki, owszem takie też istnieje, ale tak jak zakłamanie naukowe nie odbiera funkcjonalności prawdziwej nauce samej w sobie, podobnie zakłamanie w ezoteryce nie odbiera funkcjonalności prawidziwej ezoteryce samej w sobie. |
|
|
|
22.11.2013 - 19:52
|
|
|
http://www.spryciarze.pl/inspiracje/43833
A tu takie Cuda - aż dziw że kosmici w tym łap nie maczali(jeszcze na szczęście- choć niedługo to będzie koronny dowód) :) |
|
|
|
22.11.2013 - 20:05
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To, że człowiek potrafi zrobić globus to nie oznacza, że zrobił wszechświat. Nie kumam o co Ci teraz chodzi bo wiadomo, że ludzki potencjał jest ogromny i ludzie mają wielkie talenty plastyczne, muzyczne...
Ten wzór nie jest symetryczny. Jakbyś się wtajemniczył w temat kręgów zbożowych to zobaczył byś takie kręgi do których żadna ekipa tworząca profesjonalne kręgi się nie przyznaje i sami twierdzą, że są zbyt doskonałe geometrycznie a do tego w kręgach tych zachodzą dziwne zjawiska, ale to nie temat o kręgach. Nie wiem poco bawisz się w trola. Czyżby to zaraźliwe? |
|
|
|
22.11.2013 - 20:31
|
|
|
Dystans - to czasem noże pomóc:)
|
|
|
|
22.11.2013 - 20:36
|
|
|
Jeszcze kilka dni temu Twój dystans bardzo się skrócił i focha miałeś i nie raz strzelałeś z dupala jak to zaśmiecam tematy itd i wtedy, gdzie się schował Twój dystans? Klasyczny z Ciebie krótko dystansowiec:)
|
|
|
|
22.11.2013 - 20:43
|
|
|
Walka ze swoim umysłem jest dziwna - wyobrażasz sobie coś i walczysz choć nie ma sensu - dzięki Zielu - nauzczyłeś mnie długiego dystansu bardziej miszczu:) Teraz jestem długodystansowiec:)
|
|
|
|
24.11.2013 - 16:49
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po tym, co przeczytałem o księżycu... Cóż, nabrałem nieco większego co do teorii pustej Ziemii. Tak się składa, że księżyc wewnątrz jest wydrążony a w tej wewnętrznej przestrzeni wiszą ogromne obiekty zwane maskonami. I są to naukowe fakty potwierdzone badaniami. Polecam artykuł, od którego normalnie dostałem dreszczy:
http://davidicke.pl/forum/kto-zaparkowal-k...iemi-t7671.html |
|
|
|
24.11.2013 - 16:54
|
|
|
;-)
|
|
|
|
24.11.2013 - 23:59
|
|
|
Czy ktoś z was wykonał jakiekolwiek obliczenia, odnośnie tej pustej ziemi ???
Albo czy auturytety którym zawierzacie w tej sprawie mogą się takimi obliczeniami pochwalić. Jeśli tak to proszę o cytat ze źródłem. Jak narazie to część ludzi łyka wszystko jak pelikany .... (IMG:http://foto.recenzja.pl/foty/pelikan_kedzierzawy-90-e0064db6bf67e2e97ddad503e206e7c5.jpeg) |
|
|
|
25.11.2013 - 05:04
|
|
|
To Ty podaj mi wyliczenia, że ziemia jest pełna...nie wiem czy wiesz, ale nawet jądro ziemi to tylko teoria fragles. Zatem czym jest jądro ziemi wg Ciebie?
Ponadto nic nikt niczego tutaj nie łyka. Po prostu rozważamy sobie i wymieniamy poglądy na ten temat i nawet tego nie potrafisz zrozumieć tylko z jakimś pelikanem wyskakujesz? Ogarnij się i jak nie masz nic w temacie do powiedzenia to: (IMG:http://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/morda_w_kubel.jpg) |
|
|
|
25.11.2013 - 15:26
|
|
|
Pavvel, niechcacy nie zauwazylam twojego posta z 22.11... no nic :]
Zielarz gajowy o pelikanach zaczal Pavel, zeby nie bylo, do mnie, ze lykam wszystko co mi opiekunowie powiedza. :p Bo niby skad mam wiedziec ze mowia prawde ;) |
|
|
|
28.11.2013 - 23:46
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam, a propos cywilizacji w ziemi to tylko dopowiem iż szpieg Snowden o ktorym tak głosno jest ostatnio przecież o tym mówił, ujawniając tajemnice źe jakoby usa odnotowało na radarach a nawet monitorowało ruchy obiektów które wyłaniały się z dna oceanow i wylatywaly w sferę po czym znikały z radarów. Domniemano iz pochodza one z wnetrza ziemi.
|
|
|
|
28.11.2013 - 23:50
|
|
|
Witam, a propos cywilizacji w ziemi to tylko dopowiem iż szpieg Snowden o ktorym tak głosno jest ostatnio przecież o tym mówił, ujawniając tajemnice źe jakoby usa odnotowało na radarach a nawet monitorowało ruchy obiektów które wyłaniały się z dna oceanow i wylatywaly w sferę po czym znikały z radarów. Domniemano iz pochodza one z wnetrza ziemi. Podaj jakiś link i takie tam. Bo Jakoby to banda kubusiów:D |
|
|
|
01.12.2013 - 11:44
|
|
|
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda...107327,1,0.html
Nowo odkryte zbiorniki z Grenlandii są pierwszymi, jakie odkryto w tym rejonie. Dotychczas zakładano, że takie akweny nie istnieją w tej części świata. Za przyczynę podawano stosunkowo duże nachylenie terenu. Co więcej, pokrywa lodowa Grenlandii jest cieńsza od pokrywy Antarktydy, a to oznacza, że wszelkie jeziora, jakie teoretycznie powstawałyby pod lodem Grenlandii, mogły szybko zamarzać. Z kolei na Antarktydzie grubszy lodowiec może działać jak izolacyjna okrywa, zapobiegając zamarzaniu uwięzionej wody. - To bardzo ważne odkrycie i podejrzewam, że pod lodami Grenlandii jest znacznie więcej jezior czekających na odkrycie. I dzięki naszym radarom będziemy kontynuować badania - sugerują naukowcy. ------ To co kryje się wewnątrz ziemi jest ciągle zagadką. Teorie o poszczególnych warstwach ziemi to mega uproszczenie:) To tak jakby powiedzieć, że człowiek składa się z głowy, rąk i nóg:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |