|
|
![]() ![]() |
18.11.2013 - 15:35
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam,
Jako iż jestem nowy na tym forum to zacznę od tego, że jestem nowicjuszem, który jeszcze nie miał ani podróży astralnej, ani pełnego świadomego snu. Dalsza historia może innym razem. Jako słuchacz muzyki kupiłem płytę L.U.C.'a - Sleepoholic. Teraz pytanie do Was, moglibyście sprawdzić czy ta płyta, ta muzyka jakoś może wspomóc LD/OOBE? Z góry dzięki, pozdrawiam |
|
|
|
18.11.2013 - 15:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Już sprawdzam....
. . . Niestety nie mamy jej w rejestrze. Nie nie pomaga. A poważnie odpowiem krótko 3 literkami D.I.Y. Do It Yourself |
|
|
|
18.11.2013 - 15:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A ja jako podróżnik powiem Ci, ze to czy ta plyta bedzie pomagac czy przeszkadzac zalezy tylko od Ciebie i twojego nastawienia.
Z doswiadczenia wlasnego wiem, ze jakiekolwiek swojego rodzaju wspomagacze nie ulatwiaja wyjsc ale czesto zakotwiczaja nas w przekonaniu, ze jakis material jest nam pomocny błednie napedzajac nasze oczekiwania i czesto obmyslanie braku wyjscia dokonuje sie w plaszczyznie " dobre te dzwieki, a moze jednak mi przeszkadzaja"/ podejdz do tego obojętnie i sprawdz;p osobiscie odradzam takie przyzwyczajenia, o. |
|
|
|
19.11.2013 - 01:29
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
chyba średnio
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |