oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ufo, co sądzicie o tym zjawisku,może ktoś miał jakieś doświadczenia
Artur_flyer
post 16.09.2007 - 17:27
Post #43

Guests

Pewnie słyszeliście o jednym z najwybitniejszych fizyków naszych czasów Stephen Hawkingu. Gdy zapytano go o Ufo odpowiedział:" Tak oczywiście, uważam, że Ufo to zjawisko realne. Tylko,że według mnie są to ludzie z przyszłości "(oczywiście cytuję z pamięci przyp.Artur_Flyera)
PTASIOR
CYTAT
Nie pamiętam już skąd, ale słyszałem o tym, że gdy Jezusa ukrzyżowano, to ludzie widzieli na niebie jakieś świetliste kule. Możliwe, że to było nawet ufo. Zresztą to pasuje do hipotezy, że ufo to ludzie z przyszłości. Wiedzieli, że Jezus zostanie ukrzyżowany, i chcieli sobie to obejrzeć???

Było bardzo dużo takich wzmianek. Napiszę to co pamiętam(nie chce mi się już szukać po sieci) Np:
-Słynny list Jana III Sobieskiego, który w drodze na Wiedeń widział różne dziwne światła(kule) na niebie co opisał w tymże liście swojej żonie.
-Kolumb również opisywał dziwne światła na niebie, które pojawiły się w dniu przybycia jego statków do Ameryki
i wiele wiele innych przypadków.

Aby podsumować użyję pewnego sformułowania, które bardzo lubię:
COś W TYM JEST
Go to the top of the page

+Quote Post
Drag0n
post 20.09.2007 - 17:11
Post #44

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Artur_flyer @ 16.09.2007 - 18:27) *
Było bardzo dużo takich wzmianek. Napiszę to co pamiętam(nie chce mi się już szukać po sieci) Np:
-Słynny list Jana III Sobieskiego, który w drodze na Wiedeń widział różne dziwne światła(kule) na niebie co opisał w tymże liście swojej żonie.
-Kolumb również opisywał dziwne światła na niebie, które pojawiły się w dniu przybycia jego statków do Ameryki
i wiele wiele innych przypadków.

Ciekawe, nigdy o tym nie słyszałem ;D

CYTAT(Artur_flyer @ 16.09.2007 - 18:27) *
COś W TYM JEST

Napewno ;)

+Quote Post
Artur_flyer
post 21.09.2007 - 07:27
Post #45

Guests

Dobra łowcy tajemnic, mam coś dla was. Artykuł ''TAJEMNICE Z GOOGLE EARTH''
Polecam szczególnie te trzy filmiki.http://npn.ehost.pl/index.php?subaction=sh...amp;ucat=1&

PS.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska INTELIGENCJA, jest to, że się z nami nie kontaktują.- Albert Einstein

+Quote Post
Artur_flyer
post 10.10.2007 - 20:39
Post #46

Guests

Dobra odświeżam, na forum pojawiło się wiele świeżych dusz.
Ludzie pisać, w końcu nie samym oobe człowiek żyje.

+Quote Post
AuroN
post 11.10.2007 - 07:01
Post #47

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Samuel na kilku sesjach mówił że po śmierci Jesusa kontakt między Ziemią a Aszun (planeta z pasu orio9na zwana Drugą Ziemią) się zmniejszył prawie do 0 poniewarz tak już było założone że po śmierci Jezusa tak ma być...
Samuel raz zapytany o to dlaczego Oni nas nie odwiedzają powiedział że odwiedzali, ale teraz się boją bo kiedyś amerykański rząd na ich odwiedziny zareagował rakietą T.T
Oni odwiedzili nas z miłości do nas a my ich poprostu zamordowaliśmy -.-
Samuel dużo razy wspominał że Amerykański rząd ukrywa wiele rzeczy przed ludźmi ;/

+Quote Post
Drag0n
post 11.10.2007 - 07:13
Post #48

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(AuroN @ 11.10.2007 - 08:01) *
Samuel na kilku sesjach mówił że po śmierci Jesusa kontakt między Ziemią a Aszun (planeta z pasu orio9na zwana Drugą Ziemią) się zmniejszył prawie do 0 poniewarz tak już było założone że po śmierci Jezusa tak ma być...
Samuel raz zapytany o to dlaczego Oni nas nie odwiedzają powiedział że odwiedzali, ale teraz się boją bo kiedyś amerykański rząd na ich odwiedziny zareagował rakietą T.T
Oni odwiedzili nas z miłości do nas a my ich poprostu zamordowaliśmy -.-
Samuel dużo razy wspominał że Amerykański rząd ukrywa wiele rzeczy przed ludźmi ;/

Ci Amerykanie są poje*ani... Po co ich atakowali... :/
Chciałbym żeby nie długo przylecieli znowu na ziemie.

+Quote Post
AuroN
post 11.10.2007 - 07:18
Post #49

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wg. mnie ty chyba nie przylecą oficjalnie jeszcze bardzo długo, póki na Ziemi nie będzie ładu i porządku. Samuel mówił że ludzkie bakterie by ich zabiły, ale to nie przeszkoda bo mają kombinezony itp. Wielu ludzi napewno by się wystaraszyło ich i by zareagowali agresywnie ;/

+Quote Post
olg4
post 11.10.2007 - 13:58
Post #50

Gość Rodziny
*

A ja słyszałam, że UFO tylko i wyłącznie chce nam pomóc. Podobno po w roku 2012 przyjdą nam pomóc odbudować Ziemię.

http://www.nautilus.org.pl/?i=952 polecam ten artykuł i mam nadzieję, że wszystko, co tam napisane jest prawdą.

+Quote Post
e_pomarancza
post 11.10.2007 - 16:06
Post #51

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Ankieta jest wybrakowana.
Brakuje w niej bardzo istotnej odpowiedzi - że UFO - to pojazdy niezidentyfikowane latające obcej cywilizacji .

Jak mnie cholernie wkurza jak ludzie mówia UFO na istoty niesprecyzowanego pochodzenia - astralne czy obce cywilizacje. No, ludzieeee!!!

To jest temat na NPN. Artur Flayer - tam bardziej pogadasz o tym. Tak jak i ja.

ps. AURON - jestes chodzącym marketingiem Projektu Cheops - Wierzysz Samuelowi tak bardzo?...
No to czekaj aż "wybawią nas" jego kumple... A ja się pomodle by to nie nastąpiło. Raczej poszukaj sobie kumpli w innej konstelacji ;)

+Quote Post
Artur_flyer
post 11.10.2007 - 16:30
Post #52

Guests

Pomarańczko moja kochana :)

CYTAT
To jest temat na NPN. Artur Flyer - tam bardziej pogadasz o tym. Tak jak i ja.
Pozdrawiam

Na tym forum też pasuje, wielu dowiedziało się o oobe dzięki temu, że wcześniej interesowali się Ufo, jak Ufo to i inne niewyjaśnione zjawiska , i tak trafili na oobe.

Ja wiem, wiem, że ankieta jest do bani
, tak jest, biję się w pierś. No ale wiesz, to jest temat rzeka, aaa, jeśli chodzi o moją ankietę to według mnie każda odpowiedź jest prawidłowa.
Mógłbym jeszcze dodać, że Ufo to pradawna cywilizacja ziemska, która przeniosła się głęboko pod ziemię, tam sobie żyją i od czasu do czasu wylatują żeby trochę nas pooglądać.

CYTAT
Jak mnie cholernie wkurza jak ludzie mówia UFO na istoty niesprecyzowanego pochodzenia - astralne czy obce cywilizacje. No, ludzieeee!!!

A co to jest UFO? Po polsku niezidenyfikowany obiekt latający(nol), więc jak widzę na niebie kulę światła i nie jest to nic co znam to co to jest, no..., noo... UFO. I nie ważne czy to coś niefizycznego(nie wiem, z innego wymiaru) czy to pojazd techniczny, i to i to to UFO hehehe.

Jak mnie wkurza gdy ludzie myślą, że Ufo
to od razu musi być jakiś techniczny pojazd z trzema zielonymi ludkami na pokładzie hahahaha!!!!!!!!!!!!

Kochana pomarańczko, błagam nie krzycz i nie bij, ja taki wrażliwy jestem
:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*
'

Pozdrawiam Arturek_flyerek

+Quote Post
e_pomarancza
post 11.10.2007 - 16:59
Post #53

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Arturku latający zidentyfikowany obiekcie
Spójrz tylko na mojego avatarka i pomysl, czyja jestem w satnie bić? Czasem tylko mi sie krzyk wyrywa... Przepraszam całym zielonym sercem.
ja tylko stwierdziłam, że brakuje jednej odpowiedzi w ankiecie. Która jest istotna.
Ale twierdze rónież, że UFO i NOL to wszystko co lata i jest niezidentyfikowane. Nawet błonkówka której nazwy nie znam a upierdliwie bzyczy nad uchem. ;) No, przesadziłam...

" jak widzę na niebie kulę światła i nie jest to nic co znam to co to jest, no..., noo... UFO."
- tak , tez się zgadzam.

"Jak mnie wkurza gdy ludzie myślą, że Ufo
to od razu musi być jakiś techniczny pojazd z trzema zielonymi ludkami na pokładzie hahahaha!!!!!!!!!!!!"
- niestety Arturku, ludzie w 70 % tak myślą, a nawet, że ufo to zielony ludek z antenkami.

Dla odmiany przytulam ciepło i pomarańczowo...;)******

+Quote Post
AuroN
post 11.10.2007 - 17:13
Post #54

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Sry za tamtego posta, ale myślałem że kogoś to zaciekawi...
Chyba nie możemy być na 100% pewni czy Samulel kłamie albo mówi prawdę, posiadamy za małą wiedzę żeby podwarzyć lub potwierdzić to co "On" mówił.
W sumie to nie widze powodów aby on kłamał, na pewno ma dużą wiedzę, ale czy mówi prawdę to nie wiem.

+Quote Post
Eden
post 11.10.2007 - 17:26
Post #55

Członek Rodziny

Moim zdaniem te dziwne obiekty zwane UFO to My Z Przyszłości, ale część to zapewne super nowoczesne tajne odrzutowce PiSu :)

+Quote Post
mati415
post 11.10.2007 - 19:53
Post #56

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Eden @ 11.10.2007 - 18:26) *
Moim zdaniem te dziwne obiekty zwane UFO to My Z Przyszłości, ale część to zapewne super nowoczesne tajne odrzutowce PiSu :)

jasne, to na pewno PiS nas obserwuje xD

+Quote Post
ptasiek
post 11.10.2007 - 20:29
Post #57

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Artur_flyer @ 11.10.2007 - 17:30) *
A co to jest UFO? Po polsku niezidenyfikowany obiekt latający(nol), więc jak widzę na niebie kulę światła i nie jest to nic co znam to co to jest, no..., noo... UFO. I nie ważne czy to coś niefizycznego(nie wiem, z innego wymiaru) czy to pojazd techniczny, i to i to to UFO hehehe.

Jak mnie wkurza gdy ludzie myślą, że Ufo
to od razu musi być jakiś techniczny pojazd z trzema zielonymi ludkami na pokładzie hahahaha!!!!!!!!!!!!

No tak, przyjęło się już, że UFO to kosmici, przybysze z innych planet. Tez mnie to trochę denerwuje.

Tak w ogóle to UFO może być dla rządu USA niezłą zasłoną dymną. Gdy np. ktoś zobaczy niezidentyfikowany obiekt na niebie, to zaraz w gazetach trąbią, ze to przybysze z obcych planet atakują itd. a może to być np. prototyp jakiegoś myśliwca. Twierdzenie, że UFO to kosmici jest dla rządu USA najbardziej na rękę :)

+Quote Post
AuroN
post 11.10.2007 - 21:25
Post #58

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dużo ludzi twierdzi że widziało UFO, ale nie oszukujmy się... większość z nich albo kłamie albo po prostu pomyliło to z czymś innym ;/

+Quote Post
Vitec
post 11.10.2007 - 22:01
Post #59

Znajomy Rodziny

Notatnik

Jeżeli chodzi o wiarę w UFO:
Jest pewna zasadnicza różnica między wiarą i wiedzą.
Kwestia istnienia UFO nie jest kwestią wiary tylko wiedzy.
Jeżeli ktoś wie na ten temat odpowiednio dużo - nie musi wierzyć. On to wie.

Sam widziałem "coś dziwnego" tylko raz, ale myślę , że sklasyfikowałbym się jako osobę wiedzącą, że to są obce, inteligentne istoty.
Ignorancją byłoby twierdzić, że to niemożliwe. Ilość światów podobnych do Ziemi jest tak duża, że z prawdopodobieństwem bliskim zeru można by powiedzieć, że jesteśmy we Wszechświecie sami.

Zdecydowanie odpowiedź ostatnia w sondzie. A jeśli chodzi o rok 2012 czy jakikolwiek inny i projekty cheops, mepthepepthe czy kukunamuniu - zobaczymy.

+Quote Post
alan11211
post 13.10.2007 - 13:20
Post #60

Członek Rodziny

moja babcia cos wspominala ze sie cos rozbilo na terenie polski w czasie wojny i to bylo cos czego nikt wczesniej nie widzial wiec niewiem . A i jeszcze jedno moja babcia nieoglada filmow typu dzien nie podleglosci .jedyne co oglada to jaka to mlodia i m ja sraka.

+Quote Post
ciciak
post 14.10.2007 - 11:00
Post #61

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Szybko przeczytałem opisy przy kropkach i żadna mi nie pasowała.

Napiszę tylko tak:
i - przeszłość,
i - moje wewnętrzne, nieustanne pytanie istnieją czy nie?
i - upływ czasu,
i - sen z najbliższym przyjacielem z podstawówki + matryca istotek (wielkości żołnierzyka) różnych kształtów (humanoidalnych i nie tylko), które są zbudowane z leciuchno promieniującego światła (jak światło żarówki)
i - październik, temp. ok 21st.C., bezwietrznie, kucam wykonując pracę, o której nikt nie wie, podnoszę się - nad lasem widzę helikopter, ... o kurde, nic nie słychać, to nie helikopter, zielony, minimalnie a la stalowo-przezroczystowy, ogon o o 4/5 krótszy od helikoptera, bez śmigła i zakończony zgodnie z aerodynamiką, sunie nad lasem jakby miał mechanizm śledzący i regulujący jego odległość od powierzchni jaką tworzą korony drzew,
i - kilka sekudnd i go nie ma, czy mi się nie przywidziało, nie ma o tym mowy, wiem co widziałem,
i- stoję i wciąż nie dowierzam, może cofnę się kawałek do tyłu to jeszcze go zobaczę, biegnę, ale widać, że już nic się nie da zobaczyć,
i - cisza spokój,
- powiedz o tym XX (powiedziałem wiedząc, że wahanie może tylko pogorszyć sytuację, ach te podpowiadające myśli - trzeba się im bliżej przyjrzeć).

+Quote Post
ReCaLL
post 03.11.2007 - 22:32
Post #62

Dusza Towarzystwa

Notatnik

UFO istnieje na 150% tyle ze pytania trzeba troche rozwinac. Otóz ile cywlizacji nas odwiedza?? Wydaje mi sie ze wiecej niz 2. Prawdopodobnie w podziemiach Marsa istnieje cywilizacja obcych wskazuja to nie tylko dziwne pozostalosci na Marsie ale dzieci indygo które jak twierdza sa reinkarnacja Marsjan. Jednym z nich jest Borys chłopiec z Rosji obdarzony naprawde niesamowita wiedza i zdolnosciami. Cos w tym jest.
Fakt faktem sa przyjaznie nastawieni bo chyba sami przezyli katastrofe chyba ze swojej winy. Brzmi nieprawdopodnie ale niewykluczone.

+Quote Post
Artur_flyer
post 12.11.2007 - 21:44
Post #63

Guests

Ludzie!!! Czacha dymi hehe . Nie no żartuje, a tu wklejam poważny i ciekawy artykuł o pewnej czaszce. A co tam, info o Ufo nigdy za wiele, artykuł wydaje się bardzo interesujący. Kiedyś pisał o tym chyba Nieznany Świat. http://nautilus.org.pl/article.php?articlesid=1170

To coś dla entuzjastów tego zjawiska. Arturek pomyślał o was hehe.

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park