|
|
![]() ![]() |
10.05.2014 - 15:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Tylko ze słowa taki sam ludzie używają w pewnym celu. Np. Kobieta mówi tak: każdy facet jest taki sam. Widać ze tak mówi, bo zauważa cechę wspólną jaką posiada facet. W takim kontekście chodzi o podobne cechy. A ty zamiast coś zrozumieć, szukasz zaczepek.
|
|
|
|
10.05.2014 - 18:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ciągle piszesz jak to czujesz się obrażona, a nie zwróciłaś uwagi, że Ty pierwsza kogoś obraziłaś... Piszesz, że nie chcesz tego rozprawiać, a sama znów do tego wracasz... Ja już skończyłem. A odpowiedzi na Twoją powyższą wypowiedź masz we wcześniejszych moich postach (których nie wiem czy nawet czytasz), oraz jeszcze trochę ponad to. Pozdrawiam serdecznie ^^. Przypisujesz mi cos, czego nie doswiadczylam. |
|
|
|
10.05.2014 - 18:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przypisujesz mi cos, czego nie doswiadczylam. Ciężki przypadek. Na chacie z nim rozmawiałem wczoraj. Zawsze ma rację i zna czyjeś myśli i odczucia lepiej niż dana osoba, ale pozytywnie mnie zaskoczył bo potrafi jednak śmiać się z samego siebie. To już dużo. Całujem |
|
|
|
10.05.2014 - 19:05
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To chyba temat o medytacji, nie o mnie, prawda?
Konopix, nie znam Twoich myśli, wczoraj odpisałem na to, co napisałeś. Może nie zastanawiałeś się nad tym, co piszesz, albo nie zrozumiałeś przesłania tego, co ja odpisałem? A czy Ty nie obstawałeś przy swoim tak samo jak ja przy swoim? Obaj argumentowaliśmy do pewnego momentu, w którym postanowiłeś ironicznie stwierdzić, że Ci czytam w myślach. Tak samo więc można stwierdzić, że Ty twierdzisz, że zawsze masz rację, skoro forsujesz swoje nawet skończywszy argumentację i robiąc to dalej bez niej, oraz że znasz czyjeś myśli, skoro wiesz, że on zna Twoje. Ale tu na forum widać panuje tendencja, że jak się nie uda dojść do zrozumienia czy konsensusu słowami, to trzeba jakoś poszykanować drugą osobę... no cóż. Suchowiec, nie odwracaj kota ogonem. Co chcesz przez to powiedzieć, bo nie wiem co chcesz w ten sposób udowodnić... Sam szukasz zaczepek. Napisałem, doświadcz sam, to pogadamy, a nie kombinujesz jak tu ze słownikowych definicji na siłę zinterpretować słowa tak, by spróbować obalić co napisałem, co wychodzi Ci dość kiepsko (bo nie odnosisz się do moich argumentów, plus przedstawiasz swoje, które nie trzymają się kupy, i które trzymać się nie mogą, bo nie bazują na doświadczeniu, tylko na pustych wyrwanych i niepopartych argumentacją słowach znalezionych gdzieś w internecie). Madziu, daj już spokój. Najpierw narzekasz, jak to poczułaś się obrażona, a teraz piszesz że tak nie jest i to zmyśliłem. Odpuść, proszę... Pozdrawiam. |
|
|
|
10.05.2014 - 20:45
|
|
|
Jesteś przegadany jak amerykański film, tylko niewiele z Twojego gadania wynika. Skròciłeś długość wypowiedzi, ok. Przynajmniej mamy więcej szans aby je przeczytać. Teraz prosze zwròć uwagę na to, ile dajesz faktycznie informacji w poszczegòlnych postach a ile % to odpieranie na zaczepki i "obrażanie" (urojone lub prawdziwe) ze strony innych.
Temat nie jest Tobie poświęcony, ale przez Twoją specyficzną aktywność zaraz się całe forum zmieni w pavvelmaracje.pl, miej litość, pozwòl Nam czytać o czymś innym niż to jaką masz opinię o tym co kto sądzi na Twòj temat i w jaki sposòb Tobie odpowiada. Jest sobota wieczòr życzę Ci zajebistej zabawy nie wiem gdzieś na imprezie w akademiku albo klubie. Żyj i daj żyć innym. Pozdrawiam Autentycznie |
|
|
|
10.05.2014 - 22:01
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Żyj i daj żyć innym. Pozdrawiam Autentycznie
Chyba lekka przesada:) Pawel nie daje Ci żyć? To wypierdol kompa przez okno i żyj pełnią życia stary i nie zwalaj na Pawła "chujowizn" jakie Cę dręczą. Każdy tu ma prawo wylać żal na każdego innego. Jedni to robią, piszą a inni nie. Taka jest wola Istnienia. Nie obwiniajmy się jednak i nie sądźmy. Nie znam osobiście nikogo z Was, ale wiem, że prawie każdy tworzy problemy. Urojone... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |