oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Żarełko, Wychodzenie, Bajery, Szmery...cebulka I Wogóle..., Troche o żarciu pomocnym w oobe
Foks
post 06.01.2014 - 14:58
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Troche o żarciu pomocnym w wychodzeniu, czy uzyskiwaniu zarąbistej koncentracji wpływającej do lepszych stanów...

Wszyscy wiemy że ,,Orzech, osioł, jak kobita. Nic nie warta, jak nie zbita. ''
Orzechy moi drodzy są przepięknym lekarstwem by dobrze funkcjonować, nawet jak ktos ma zapędy weekendowe do spożywania trunków jak w moim wypadku;-)
Od wieków orzechy były uważane za przysmak mędrców...
Produkty bogate w kwas foliowy oraz witminy B6 i B12 takie jak brokuły i inne tego typu, pomagają w znacznym stopniu w wychodzeniu jak ktoś kiedyś powiedział ,, w zdrowym ciele zdrowy duch'' duch ciało astralne...
,,Dlaczego aktywność fizyczna ma tak ogromny wpływ na nasze samopoczucie? Mówi się głównie o korzyściach, jakie wynikają z regularnego uprawiania sportu dla ciała: zbawienny wpływ na układ krążenia, oddechowy, trawienny. Jednak wysiłek fizyczny ma także bardzo pozytywny wpływ na układ nerwowy.
- Podczas aktywności fizycznej, a w szczególności podczas dłużej trwającego intensywnego wysiłku fizycznego, nasz organizm produkuje endorfiny czyli hormony peptydowe, potocznie nazywane hormonami szczęścia - wyjaśnia Michał Kanclerz, trener personalny z klubu Holmes Place. - Pozwalają one zmniejszyć dolegliwości bólowe, wprowadzić w dobry nastrój, a czasem nawet w stan euforyczny. ''

http://www.national-geographic.pl/artykuly...le-zdrowy-duch/

Powiem wam z doświadczeń osobistych biegnąc 21 km w upalny dzień sprawiało mi to ogromną satysfakcje, przyrost hormonu szczęścia osiągnął zenitu co za tym idzie ciało moje było gotowe na ,,podróż astralną''

Sam Michał Tombak opisywał o tym że złogi w naszych jelitach mają wpływ na samopoczucie, jeżeli samopoczucie jest smętne my sami nie potrafimy się zrelaksować a jeżeli nie potrafimy sie zrelaksować nie ma h**a bysmy odskoczyli od swojego ciała, moje zdanie takie że byśmy nie odbyli podróży w innym wymiarze.... Bo całość tematyki opuszczania ciałą jest tak na prawde odmienna od tego stanu w jakim sie znajdujemy, tam jest inaczej jeżeli sie mylę ,,dajcie mi w pysk''

Brokuły,Borówka amerykańska, Ryby, sok z winogron ( uważany za afrodyzjak itd...)kakao, produkty pełnoziarniste, jajca i ogólnie bogata dieta w lekarstwa naszego świata wpływa na samopoczucie, samopoczucie jest ważne bo 1,2,3,4,5,6.... sekund odliczam od tyłu do 1-go i wychodze a jak tłamszę organizm żarciem z ... nie chce robić antyreklamy to jest ze mną jak jest....
Wystarczy odrobina cebuli, czosnku, nastepnie wypicie mięty by zabic kibel z ust i jestesmy w lepszym stanie fizycznym i psychicznym co za tym idzie leciiimy... w astral albo jak kto to zwie..

Co do nikotyny moze i bym nie polecił bo trzeba kopcić te szlugi itd.... ale co do tego nawet sam
Robert M. palił i wyjścia były...tak jak w moim przypadku bardziej przejrzyste...

Cebula doskonale poprawia funkcjonowanie nadwyrężonej alkoholem wątroby...Jet zarąbistym lekiem na kaca...

(IMG:http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/64685-cebula.jpg)

Jeżeli będziecie sie zdrowo odrzywiać jesteście w zarąbistym stanie psychicznym i być moze pobudzicie znaczny %%% swojego mózgu, mam nadzieje że wam sie uda tymczasem ide poczytac cos ciekawego i machnac jakis browar bo mimo wyjść , nocnych przygód nie ogarniam tego czego bym chciał czyli tego czego my nie ogarniamy ( wybaczcie oświeceni ) Amenooo!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park